therion1985 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα κάτι: Πως γίνεται να λήγει η έκπτωση στο πρόγραμμα σου αλλα να μην μπορείς να φύγεις τώρα αλλά σε τρεις μήνες ακόμα και ας έχεις κάνει προανανέωση; Δηλαδή είχες κάνει πριν 24μηνο συμβόλαιο και σε τρεις μήνες πήγες στο cosmote 65 για 18 μήνες και έτσι μένουν 3 μηνες; Και έτσι να είναι αφού έληξε η προσφορά μετά ποια είναι η χρέωση για τους 3 μήνες που μένουν; Γιατί άμα στο χρεώνουν 65Ε που είναι η τίμή χωρίς έκπτωση, τότε φεύγεις κανονικά χωρίς πέναλντι γιατί σου αυξάνουν κανονικά τα πάγια. Εάν είναι να μην μπορείς να φύγεις τους τρεις μήνες τότε έπρεπε να σε γυρίσουν στο παλιό σου πρόγραμμα για τους τρεις μήνες! Και 400Ε πέναλντι μου φαινεται υπερβολικο για τρεις μήνες, καθώς όταν φεύγεις νωρίτερα τρεις μήνες από την λήξη του συμβολαίου πληρώνεις μόνο το 32% της εκπτωσης που έλαβες! Δηλαδή τι εκπτωση πήρες που να βγάζει πέναλντι 400Ε; Το συβολαιο μου ληγει 18 Ιουνιου.Η εκπτωση ομως εληξε αυτον τον μηνα.Ηταν 18 μηνη.Πληρωνα το cosmote 65 στα 24 ευρω.Μου παν αν φυγω τωρα σε φορητοτητα,ειτε μεινω σε αυτους με μετατροπη σε καρτα,θα πληρωσω πεναλντι 400 ευρω,ασχετα που μενουν αλλοι τρεις μηνες ακομα.Οι τροποι να μην πληρωσω πεναλντι ειναι 2.Ο ενας ειναι να κρατησω το cosmote 65 και να πληρωσω κανονικα το παγιο στα 75 ευρω για τρεις μηνες,και ο αλλος ειναι να κατεβω σε ποιο φτηνο προγραμμα,ετσι ωστε να μπορεσω να φυγω χωρις πεναλντι. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το συβολαιο μου ληγει 18 Ιουνιου.Η εκπτωση ομως εληξε αυτον τον μηνα.Ηταν 18 μηνη.Πληρωνα το cosmote 65 στα 24 ευρω.Μου παν αν φυγω τωρα σε φορητοτητα,ειτε μεινω σε αυτους με μετατροπη σε καρτα,θα πληρωσω πεναλντι 400 ευρω,ασχετα που μενουν αλλοι τρεις μηνες ακομα.Οι τροποι να μην πληρωσω πεναλντι ειναι 2.Ο ενας ειναι να κρατησω το cosmote 65 και να πληρωσω κανονικα το παγιο στα 75 ευρω για τρεις μηνες,και ο αλλος ειναι να κατεβω σε ποιο φτηνο προγραμμα,ετσι ωστε να μπορεσω να φυγω χωρις πεναλντι. Υπαρχει και ο τροπος να κανεις καταγγελια στην εεττ..αυτο εκανα εγω και εκαναν διαγραφη ιστορικου και ανανεωσα χωρις προανανεωση..την ιδια περιπτωση ακριβως ειχα κι εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπαρχει και ο τροπος να κανεις καταγγελια στην εεττ..αυτο εκανα εγω και εκαναν διαγραφη ιστορικου και ανανεωσα χωρις προανανεωση..την ιδια περιπτωση ακριβως ειχα κι εγω.. Ναι αλλα υποτιθεταιοτι υπαρχει το πεναλντι βαση συμβολαιου.Τι να πω στην καταγγελια.Οτι με απειλουν με 400 ευρω? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι αλλα υποτιθεταιοτι υπαρχει το πεναλντι βαση συμβολαιου.Τι να πω στην καταγγελια.Οτι με απειλουν με 400 ευρω? μιλα με την cosmote και πες τους να σου κανουν διαγραφη ιστορικου,αν δε δεχθουν καταγγελια στην εεττ..ναι αυτο θα πεις,οτι ενω δε λαμβανεις καποια εκπτωση στο συμβολαιο που εισαι σε απειλουνε με πεναλτυ λογω προανανεωσης και ενω εχει ληξει το 18 μηνο που λαμβανες την επιδοτηση παγιου...εγω γυρισα ενα μηνα στο 25 και μετα ανανεωσα,χωρις προανανεωση,αφου ειχε προηγηθει η καταγγελια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) μιλα με την cosmote και πες τους να σου κανουν διαγραφη ιστορικου,αν δε δεχθουν καταγγελια στην εεττ..ναι αυτο θα πεις,οτι ενω δε λαμβανεις καποια εκπτωση στο συμβολαιο που εισαι σε απειλουνε με πεναλτυ λογω προανανεωσης και ενω εχει ληξει το 18 μηνο που λαμβανες την επιδοτηση παγιου...εγω γυρισα ενα μηνα στο 25 και μετα ανανεωσα,χωρις προανανεωση,αφου ειχε προηγηθει η καταγγελια.. αστο εστειλα την καταγγελια,και να δω τι θα γινει Ερωτηση.Ποσες μερες χρειαζεται για να παει η ειδηση της καταγγελιας στα αυτια της cosmote? Edited March 21, 2016 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 αστο εστειλα την καταγγελια,και να δω τι θα γινει Ερωτηση.Ποσες μερες χρειαζεται για να παει η ειδηση της καταγγελιας στα αυτια της cosmote? Περιπου 20 μερες θα κανει να απαντησει και αν κανεις δευτερη(αν δεν σου αρεσει η απαντηση που θα σου δωσουν),μια βδομαδα..θα σου ρθει και mail απο την εεττ με πρωτοκολο και την προθεσμια που εχει να απαντησει η κοσμοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το συβολαιο μου ληγει 18 Ιουνιου.Η εκπτωση ομως εληξε αυτον τον μηνα.Ηταν 18 μηνη.Πληρωνα το cosmote 65 στα 24 ευρω.Μου παν αν φυγω τωρα σε φορητοτητα,ειτε μεινω σε αυτους με μετατροπη σε καρτα,θα πληρωσω πεναλντι 400 ευρω,ασχετα που μενουν αλλοι τρεις μηνες ακομα.Οι τροποι να μην πληρωσω πεναλντι ειναι 2.Ο ενας ειναι να κρατησω το cosmote 65 και να πληρωσω κανονικα το παγιο στα 75 ευρω για τρεις μηνες,και ο αλλος ειναι να κατεβω σε ποιο φτηνο προγραμμα,ετσι ωστε να μπορεσω να φυγω χωρις πεναλντι. Ναι αλλα και πάλι δεν έχει λογικη! Πώς μπορεί μια εταιρεία να σε κρατήσει για 3 μήνες σε περίπτωση που δεν σου δίνει έκπτωση και ας έχεις κάνει προανανέωση. Μου φαίνεται παράλογο να σε κρατάει μια εταιρεία για 3 μήνες χωρίς εκπτωση!!! Εσύ τι είχες κάνει; Είχες υπογράψει συμβόλαιο για 24 μήνες στο cosmote 65 με έκπτωση για 18 μήνες στα 24Ε και για τους τρεις επόμενους στα 75Ε; (κάτι που από όσο ξέρω δεν γίνεται) ή είχες κάποιο συμβόλαιο 24μηνο και αφού πέρασαν 3 μήνες προανανέωσες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες οπότε μένουν 3 μήνες από το πρώτο συμβόλαιο; Πώς έγινε αυτή η προανανέωση;:blink: Γιατί σε περίπτωση που είχες κάποιο 24μηνο συμβόλαιο και αφού πέρασαν 3 μήνες προανανέωσες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες, τότε για τους επόμενους 3 μήνες ας σε γυρίσουν στο πρώτο σου πρόγραμμα! Επίσης 400Ε πρόστιμο πώς προκύπτει; Εγώ που κοίταξα στους όρους της cosmote για τους 3 τελευταίους μήνες επιστρέφεις μόνο το 32% που με αυτό το ποσοστό δεν φτάνεις τα 400Ε (δες στον σύνδεσμο παρακάτω στους όρους σελ. 6) https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/oroi-paroxis-simvolaiou-cosmote.pdf Αν μπορείς να μου πεις με λεπτομέρεια σε ποιο πρόγραμμα ήσουν και πότε και πώς έκανες προανέωση θα βοηθούσε!!! Γενικά πάντως με συμβόλαιο αορίστου χρόνου και με το να έχεις πρόγραμμα χωρίς έκπτωση δεν μπορεί να σε κρατήσει μια εταιρεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι αλλα και πάλι δεν έχει λογικη! Πώς μπορεί μια εταιρεία να σε κρατήσει για 3 μήνες σε περίπτωση που δεν σου δίνει έκπτωση και ας έχεις κάνει προανανέωση. Μου φαίνεται παράλογο να σε κρατάει μια εταιρεία για 3 μήνες χωρίς εκπτωση!!! Εσύ τι είχες κάνει; Είχες υπογράψει συμβόλαιο για 24 μήνες στο cosmote 65 με έκπτωση για 18 μήνες στα 24Ε και για τους τρεις επόμενους στα 75Ε; (κάτι που από όσο ξέρω δεν γίνεται) ή είχες κάποιο συμβόλαιο 24μηνο και αφού πέρασαν 3 μήνες προανανέωσες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες οπότε μένουν 3 μήνες από το πρώτο συμβόλαιο; Πώς έγινε αυτή η προανανέωση;:blink: Γιατί σε περίπτωση που είχες κάποιο 24μηνο συμβόλαιο και αφού πέρασαν 3 μήνες προανανέωσες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες, τότε για τους επόμενους 3 μήνες ας σε γυρίσουν στο πρώτο σου πρόγραμμα! Επίσης 400Ε πρόστιμο πώς προκύπτει; Εγώ που κοίταξα στους όρους της cosmote για τους 3 τελευταίους μήνες επιστρέφεις μόνο το 32% που με αυτό το ποσοστό δεν φτάνεις τα 400Ε (δες στον σύνδεσμο παρακάτω στους όρους σελ. 6) https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/oroi-paroxis-simvolaiou-cosmote.pdf Αν μπορείς να μου πεις με λεπτομέρεια σε ποιο πρόγραμμα ήσουν και πότε και πώς έκανες προανέωση θα βοηθούσε!!! Γενικά πάντως με συμβόλαιο αορίστου χρόνου και με το να έχεις πρόγραμμα χωρίς έκπτωση δεν μπορεί να σε κρατήσει μια εταιρεία! Hταν σε cosmote 25(π.χ) και ενω εμεναν 4 μηνες να τελειωσει υπεγραψε καινουργιο συμβολαιο το 65 για 18 μηνες...αυτο το λενε προανανεωση και οταν τελειωσει το 18μηνο σου λενε εχεις 4 μηνες ακομα συμβολαιο απο το προηγουμενο...μπορει να αλλαξει προγραμμα και να γυρισει σε αυτο που ειχε...αλλα το ολο θεμα ειναι εντελως παραλογο γιατι δεν το λενε πουθενα και γιατι χωρις εκπτωσεις δεν μπορει να υπαρχει πεναλτυ για να φυγεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Hταν σε cosmote 25(π.χ) και ενω εμεναν 4 μηνες να τελειωσει υπεγραψε καινουργιο συμβολαιο το 65 για 18 μηνες...αυτο το λενε προανανεωση και οταν τελειωσει το 18μηνο σου λενε εχεις 4 μηνες ακομα συμβολαιο απο το προηγουμενο...μπορει να αλλαξει προγραμμα και να γυρισει σε αυτο που ειχε...αλλα το ολο θεμα ειναι εντελως παραλογο γιατι δεν το λενε πουθενα και γιατι χωρις εκπτωσεις δεν μπορει να υπαρχει πεναλτυ για να φυγεις... Συμπληρωσα και τους 18 μηνες της εκπτωσης, και μου μένουν τρεις μηνες να λήξει το συμβόλαιο μου. Αρα λοιπον στην ουσια αυτους μηνες δεν έχω καποια δέσμευση Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Συμπληρωσα και τους 18 μηνες της εκπτωσης, και μου μένουν τρεις μηνες να λήξει το συμβόλαιο μου. Αρα λοιπον στην ουσια αυτους μηνες δεν έχω καποια δέσμευση Αυτο ειναι το λογικο!αλλα στην κοσμοτε μερικες φορες πουλανε τρελα!!και σε ολες τις εταιρειες οταν κανεις ανανεωση και υπογραφεις καινουργιο συμβολαιο ισχυει μονο αυτο και σε καμμια περιπτωση το προηγουμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Hταν σε cosmote 25(π.χ) και ενω εμεναν 4 μηνες να τελειωσει υπεγραψε καινουργιο συμβολαιο το 65 για 18 μηνες...αυτο το λενε προανανεωση και οταν τελειωσει το 18μηνο σου λενε εχεις 4 μηνες ακομα συμβολαιο απο το προηγουμενο...μπορει να αλλαξει προγραμμα και να γυρισει σε αυτο που ειχε...αλλα το ολο θεμα ειναι εντελως παραλογο γιατι δεν το λενε πουθενα και γιατι χωρις εκπτωσεις δεν μπορει να υπαρχει πεναλτυ για να φυγεις... To θέμα είναι ότι το cosmote 25 για παράδειγμα ήταν 24μηνο ή 18μηνο; Γιατί άμα ήταν 18μηνο δεν ισχύουν οι 4 μήνες από το προηγούμενο απλά ανανέωσε 4 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο για άλλους 18 μήνες σε πρόγραμμα μεγαλύτερης χρήσης, πράγμα που θεωρείται αναβάθμιση και δεν ισχύει αυτό με ότι χρωστάς 4 μήνες από το προηγούμενο! Είναι σαν να λεμε το εξής: έχω για παράδειγμα το cosmote mobile plus 25 με 22,50Ε πάγιο το μήνα για 18 μηνες που δίνει 1500' προς cosmote. Μετά από 4 μήνες πάρω προσφορά για το cosmote 65 plus που έχει τα 1500' προς όλους με 24Ε για 18 μήνες! Μπορώ άνετα να μπω στο cosmote plus 65 καθώς παίρνω πρόγραμμα με μεγαλύτερο χρόνο ομιλίας και θεωρείται αναβάθμιση. Μόλις περάσουν οι 18 μήνες δεν μπορεί να μου πει η cosmote πρέπει να κάτσεις άλλους 14 μήνες που μένουν από το προηγούμενο συμβόλαιο:blink:. Αυτό είναι κουλό! Ουσιαστικά για 4 μήνες πρέπει να πληρώνεις 22,5Ε και μετά αφού άλλαξες πρόγραμμα να πληρώνεις 24Ε για 18 μήνες. Το θέμα είναι ότι εάν είχες 24μηνο συμβόλαιο και στους 3 μήνες πήγες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες εκεί με την συμπλήρωση του 18μηνου μένουν άλλοι 3 μήνες αλλά θα πρέπει να είναι με έκπτωση στο πάγιο και όχι με τιμή αορίστου χρόνου. Επομένως όπως είπα θα πρέπει να επιστρέψεις στο παλιό σου πρόγραμμα με έκπτωση στο πάγιο που είχες τότε πρίν αλλάξεις στο cosmote 65 και να μείνεις εκεί για 3 μήνες. Σε καμιά περίπτωση δεν έχεις την υποχρέωση να μείνεις πληρώνοντας πάγιο χωρίς έκπτωση. Edited March 21, 2016 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 To θέμα είναι ότι το cosmote 25 για παράδειγμα ήταν 24μηνο ή 18μηνο; Γιατί άμα ήταν 18μηνο δεν ισχύουν οι 4 μήνες από το προηγούμενο απλά ανανέωσε 4 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο για άλλους 18 μήνες σε πρόγραμμα μεγαλύτερης χρήσης, πράγμα που θεωρείται αναβάθμιση και δεν ισχύει αυτό με ότι χρωστάς 4 μήνες από το προηγούμενο! Είναι σαν να λεμε το εξής: έχω για παράδειγμα το cosmote mobile plus 25 με 22,50Ε πάγιο το μήνα για 18 μηνες που δίνει 1500' προς cosmote. Μετά από 4 μήνες πάρω προσφορά για το cosmote 65 plus που έχει τα 1500' προς όλους με 24Ε για 18 μήνες! Μπορώ άνετα να μπω στο cosmote plus 65 καθώς παίρνω πρόγραμμα με μεγαλύτερο χρόνο ομιλίας και θεωρείται αναβάθμιση. Μόλις περάσουν οι 18 μήνες δεν μπορεί να μου πει η cosmote πρέπει να κάτσεις άλλους 14 μήνες που μένουν από το προηγούμενο συμβόλαιο:blink:. Αυτό είναι κουλό! Ουσιαστικά για 4 μήνες πρέπει να πληρώνεις 22,5Ε και μετά αφού άλλαξες πρόγραμμα να πληρώνεις 24Ε για 18 μήνες. Το θέμα είναι ότι εάν είχες 24μηνο συμβόλαιο και στους 3 μήνες πήγες στο cosmote 65 με 24Ε για 18 μήνες εκεί με την συμπλήρωση του 18μηνου μένουν άλλοι 3 μήνες αλλά θα πρέπει να είναι με έκπτωση στο πάγιο και όχι με τιμή αορίστου χρόνου. Επομένως όπως είπα θα πρέπει να επιστρέψεις στο παλιό σου πρόγραμμα με έκπτωση στο πάγιο που είχες τότε πρίν αλλάξεις στο cosmote 65 και να μείνεις εκεί για 3 μήνες. Σε καμιά περίπτωση δεν έχεις την υποχρέωση να μείνεις πληρώνοντας πάγιο χωρίς έκπτωση. Φιλε μου εσυ καλα τα λες,το θεμα ειναι τι λεει η κοσμοτε...εγω ειχα 18 μηνο συμβολαιο στο κοσμοτε 25 και στους 6 μηνες αλλαξα προγραμμα και πηγα στο 65 για 18 μηνες υπογραφοντας καινουργιο συμβολαιο...μολις τελειωσε μου ελεγαν οτι εχω ακομα 1 χρονο συμβολαιο ειτε στο κοσμοτε 65,ειτε να κανω υποβαθμιση στο 25(χωρις καμμια εκπτωση)...και αν εφευγα επρεπε να γυρισω ολη την επιδοτηση 640 ευρω...γι'αυτο επεσε και η καταγγελια και συμμορφωθηκαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φιλε μου εσυ καλα τα λες,το θεμα ειναι τι λεει η κοσμοτε...εγω ειχα 18 μηνο συμβολαιο στο κοσμοτε 25 και στους 6 μηνες αλλαξα προγραμμα και πηγα στο 65 για 18 μηνες υπογραφοντας καινουργιο συμβολαιο...μολις τελειωσε μου ελεγαν οτι εχω ακομα 1 χρονο συμβολαιο ειτε στο κοσμοτε 65,ειτε να κανω υποβαθμιση στο 25(χωρις καμμια εκπτωση)...και αν εφευγα επρεπε να γυρισω ολη την επιδοτηση 640 ευρω...γι'αυτο επεσε και η καταγγελια και συμμορφωθηκαν... Nα δουμε θα κανει τιποτα η καταγγελια?Επρεπε να περιγραψω το προβλημα σε 1000 γραμματα και δεν μου εφτασε,δε ξερω αν ημουν απολυτα περιγραφικος.Αν δεν με καταλαβαν απο την εεττ,θα με καλεσουν να με ρωτησουν? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Nα δουμε θα κανει τιποτα η καταγγελια?Επρεπε να περιγραψω το προβλημα σε 1000 γραμματα και δεν μου εφτασε,δε ξερω αν ημουν απολυτα περιγραφικος.Αν δεν με καταλαβαν απο την εεττ,θα με καλεσουν να με ρωτησουν? Τωρα περιμενεις απαντηση απο cosmote..αν δε σε ικανοποιει κανε αμφισβητηση της απαντησης και ξαναστειλε δευτερη καταγγελια..μολις απαντησει η κοσμοτε μπορεις να μιλησεις με εεττ με τον αριθμο πρωτοκολου που εχεις παρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για να κάνεις συμβόλαιο η να σε πάρουν από άλλη εταιρία κάνουν τα πάντα...Μολις το καταφέρουν,καμία συνεννόηση μετά πάνε στον επόμενο...και νομίζω όλες οι εταιρίες το κάνουν αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι άμα θες φεύγεις πάλι δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο μιας ζωής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φιλε μου εσυ καλα τα λες,το θεμα ειναι τι λεει η κοσμοτε...εγω ειχα 18 μηνο συμβολαιο στο κοσμοτε 25 και στους 6 μηνες αλλαξα προγραμμα και πηγα στο 65 για 18 μηνες υπογραφοντας καινουργιο συμβολαιο...μολις τελειωσε μου ελεγαν οτι εχω ακομα 1 χρονο συμβολαιο ειτε στο κοσμοτε 65,ειτε να κανω υποβαθμιση στο 25(χωρις καμμια εκπτωση)...και αν εφευγα επρεπε να γυρισω ολη την επιδοτηση 640 ευρω...γι'αυτο επεσε και η καταγγελια και συμμορφωθηκαν... Και καλά έκανες που κατείγγειλες το γεγονός! Εξάλλου σύμφωνα με τους όρους που έχει αναρτήσει η cosmote κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σκεφτομαι να κανω αμεσα φορητοτητα σε cu.Λετε να περιμενω τι θα γινει με την καταγγελια που εστειλα ή να το προχωρησω? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σκεφτομαι να κανω αμεσα φορητοτητα σε cu.Λετε να περιμενω τι θα γινει με την καταγγελια που εστειλα ή να το προχωρησω? το πιο πιθανο ειναι να σου δωσουν αντιπροσφορα και να μεινεις αλλα πιεσε τους να σου κανουν διαγραφη ιστορικου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 το πιο πιθανο ειναι να σου δωσουν αντιπροσφορα και να μεινεις αλλα πιεσε τους να σου κανουν διαγραφη ιστορικου! H αυτό που είπες ή θα νε απειλησουν με πέναλντι,και αν πχ εγω τους γραψω σ.. δεν ξερω αν θα μου στειλουν καποιο λογαριασμό δωράκι,και αν δεν τον πληρώσω δε ξερω τι θα γινει.Πολλα τα αν:lol: Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν σε αφήνουν με τίποτα να φύγεις.... Λοιπόν, υπάρχουν 3 τμήματα αντιπροσφορών. Τα 2 πρώτα είναι εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους, όπου σου προτείνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και ένα 3ο που σε καλούν όταν φύγεις εντελώς, και ενεργοποιηθείς στην άλλη εταιρεία. Αυτό το τρίτο τμήμα σου κάνει τις πραγματικά καλές τιμές. Συγκεκριμένα για 2 προγράμματα που με ενδιέφεραν, Προς όλους 35 & 50, το μεν πρώτο το αφήνουν τελική τιμή 15 ευρώ, το μεν δεύτερο 22 ευρώ τελική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αν φύγεις και ενεργοποιηθείς σε άλλη εταιρεία οπότε και θα δεσμευθείς χρονικά με συμβόλαιο τι νόημα έχει να σου κάνουν πραγματικά καλές προσφορές; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν σε αφήνουν με τίποτα να φύγεις.... Λοιπόν, υπάρχουν 3 τμήματα αντιπροσφορών. Τα 2 πρώτα είναι εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους, όπου σου προτείνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και ένα 3ο που σε καλούν όταν φύγεις εντελώς, και ενεργοποιηθείς στην άλλη εταιρεία. Αυτό το τρίτο τμήμα σου κάνει τις πραγματικά καλές τιμές. Συγκεκριμένα για 2 προγράμματα που με ενδιέφεραν, Προς όλους 35 & 50, το μεν πρώτο το αφήνουν τελική τιμή 15 ευρώ, το μεν δεύτερο 22 ευρώ τελική τιμή. σωστα τα λες αλλα σου πα με απειλησαν με πεναλντι,αν δουν την φορητοτητα στο cu,θα φοβηθουν,η θα μου πουν φυγε και θα σε φτιαξω εγω:p Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Mόλις μου ήρθε αυτό! Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την καταγγελία σας με Αρ. Πρωτ. και ημερομηνία 21-03-2016. Η καταγγελία σας με αριθμό /// έχει αποσταλεί στην/στις εταιρία/εταιρίες COSMOTE ΑΕ Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 20-04-2016. Το παρόν μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε. Τομέας Εξυπηρέτησης Καταναλωτών Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ρε μαγκιες πως γινεται καποιοι που διαβαζω εδω μεσα να εχετε το 65αρι με 25 ευρω????εγω δινω 37 στο 35 το παλιο και τσιμπισα και κατι ψηλοδιπλασισμους και οχι τιποτα αλλο για 2 χρονια συμβαλαιο...εσεις πως τα πηρατε αυτα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ρε μαγκιες πως γινεται καποιοι που διαβαζω εδω μεσα να εχετε το 65αρι με 25 ευρω????εγω δινω 37 στο 35 το παλιο και τσιμπισα και κατι ψηλοδιπλασισμους και οχι τιποτα αλλο για 2 χρονια συμβαλαιο...εσεις πως τα πηρατε αυτα??? Από την στιγμή που θα κάνεις αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία θα σε καλέσουν από την cosmote για αντιπροσφορά στις τιμές που αναφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts