elthis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλημέρα. Μετά από φορητότητα στη wind Με πήραν από cosmote αμέσως και μου αντιπροτειναν να παραμείνω στο συμβόλαιο που ειμαι (45 απεριόριστα + internet ok the go 2gb) από 55ευρώ που ήμουν στα 38ευρώ τελική τιμή. Μπορώ να διεκδικήσω κάτι άλλο; σαν πάγιο με καλύπτει αλλά μπορώ να ζητήσω κάποια επιδότηση για κινητό;δίνουν ακόμα;;;; Μου είπαν να αρνηθώ και θα με ξαναπάρουν με μέσα προταση..κι αν δε πάρουν;;; :p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ειμαι στην ιδια φαση. ζήτα οτιδήποτε νιώσεις . και να μενεις ευχαριστημενος. μην συμβιβαστείς. γιατι ειναι αλητες και θρλουν πιεση και τσαμπουκα (με την καλη έννοια) να φανταστώ πριν κανεις φορητοτητα ουτε για πλακα δεν σου κανανε εκπτωση ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ειμαι στην ιδια φαση. ζήτα οτιδήποτε νιώσεις . και να μενεις ευχαριστημενος. μην συμβιβαστείς. γιατι ειναι αλητες και θρλουν πιεση και τσαμπουκα (με την καλη έννοια) να φανταστώ πριν κανεις φορητοτητα ουτε για πλακα δεν σου κανανε εκπτωση ε? Πριν την φορητότητα βγήκε η επιδότηση που μου κατέβαζε πάγιο από 55 στα 49 συνολικα..τρίχες δηλαδή.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) εν τελη , μολις εκανα την αιτηση και εγω στην wind. 3χ business 1000' προς ολους απεριοριστα σταθερα , απεριοριστα ενδοεταιρικα και 1gb Ιντερνετ. 1χ business 500' προς ολουςαπεριοριστα σταθερα , απεριοριστα ενδοεταιρικα και 500 μβ Ιντερνετ. 1χ σταθερο τηλεφωνο double play απεριοριστα σταθερα και προς τα ενδοεταιρικα κινητα και 24Mb ιντερνετ. 151 ευρω. Νομιζω απο τα 160 που δινω στην κοσμοτε-οτε ( ο οτε χωρις ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα ) ειναι μακραν καλυτερη επιλογη. Ας δουμε αν θα αξιωθει η κοσμοτε να με καλεσει να μου πει καμια ανθρωπινη προσφορα. (γιατι θα την πω την αμαρτια μου , ειμαι κοσμοτακιας.) Edited February 19, 2014 by verikioc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Να μην εισαι... :) Να εισαι με το λογικό και το δίκαιο. Να εισαι αντικειμενικός.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πως μπορει να ενεργοποιηθει το 4g στην κοσμοτε ? Δεν υπαρχει δυνατοτητα με αποστολη μηνυματος γιατι στο σαιτ δεν εχει κατι .. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Στέλνεις 4g στο 1333 Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Στέλνεις 4g στο 1333 Ευχαριστώ πολυ φίλε μου , έστειλα αλλα λέει οτι η υπηρεσία δεν βρέθηκε Edited February 21, 2014 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μηπως έκανα λάθος τον αριθμό;; Μπορει.... Συγγνώμη.... Κάπως έτσι το ενεργοποίησα προσωπικά.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μηπως έκανα λάθος τον αριθμό;; Μπορει.... Συγγνώμη.... Κάπως έτσι το ενεργοποίησα προσωπικά.... Οχι φίλε μου το ξανα κοίταξα αλλα ειναι αυτός που μου είπες! Δεν πειράζει , ίσως ξέρει κάποιος άλλος . Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 παρε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων.θα σουν αν εχεις ενεργοποιημενο το 80% και θα σε ενημερωσουν οτι τραβαει πολυ data.μετα με μια επανεκινηση στο κινητο θα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εχει κανει κανεις ανανεωση σε cosmote προσφατα?θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει απο προσφορες.με ενδιαφερει το απεριοριστα 65 σε οικογενειακο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγώ πάντως παιδιά και ενώ εχω 4g, το εχω απενεργοποιήσει. Τραβάει data σαν τρελό. Και δεν βλέπω καμία φοβερή διαφορά, χωρις να υποστηρίζω οτι δεν υπάρχει. Η δουλειά μου γίνεται άνετα με το 3G. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγώ πάντως παιδιά και ενώ εχω 4g, το εχω απενεργοποιήσει. Τραβάει data σαν τρελό. Και δεν βλέπω καμία φοβερή διαφορά, χωρις να υποστηρίζω οτι δεν υπάρχει. Η δουλειά μου γίνεται άνετα με το 3G. τι εννοεις τραβαει data σαν τρελο? χωρις να το χρησιμοποιεις εσυ δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το 4g καταναλώνει ακριβώς τα ίδια δεδομένα με το 3g! Η διαφορά είναι στην ταχύτητα κατεβάσματος! Προσωπικά θεωρώ οτι έχει αρκετη διαφορά στην ταχύτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το 4g καταναλώνει ακριβώς τα ίδια δεδομένα με το 3g! Η διαφορά είναι στην ταχύτητα κατεβάσματος! Προσωπικά θεωρώ οτι έχει αρκετη διαφορά στην ταχύτητα![/QUOT σε μενα μεσα σε λιγες ωρες με ανοιχτο το 4g..με κατεβασμα εφαρμογων για να δω ποσο γρηγορα κατεβαζει και μερικα speedtest μου επεσαν τα διαθεσιμα mb δραματικα.αλλαξα κινητο απο 4g σε 3G+ γιατι δεν μου προσφερε τιποτα το 4g. αν δεν καταναλωνε mb γιατι μου ειπαν στο cc αν εχω ενεργοποιησει το 80%?. φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το 4g καταναλώνει ακριβώς τα ίδια δεδομένα με το 3g! Η διαφορά είναι στην ταχύτητα κατεβάσματος! Προσωπικά θεωρώ οτι έχει αρκετη διαφορά στην ταχύτητα! Και στην μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το 4g καταναλώνει ακριβώς τα ίδια δεδομένα με το 3g! Η διαφορά είναι στην ταχύτητα κατεβάσματος! Προσωπικά θεωρώ οτι έχει αρκετη διαφορά στην ταχύτητα![/QUOT σε μενα μεσα σε λιγες ωρες με ανοιχτο το 4g..με κατεβασμα εφαρμογων για να δω ποσο γρηγορα κατεβαζει και μερικα speedtest μου επεσαν τα διαθεσιμα mb δραματικα.αλλαξα κινητο απο 4g σε 3G+ γιατι δεν μου προσφερε τιποτα το 4g. αν δεν καταναλωνε mb γιατι μου ειπαν στο cc αν εχω ενεργοποιησει το 80%?. φιλικα παντα Για δοκιμασε να κανεις και τα speedtest που έκανες με 4g να τα κάνεις και με 3g να δεις οτι παλι θα καταναλώσεις τα δεδομένα σου... Ως αναφορα το 80% καλά κάνουν και το ενεργοποιουν γιατί απλά ο κοσμος ακόμα δεν εχει συνηθίσει τον ρυθμό κατεβάσματος... Πχ αν καταλάθος πατήσεις ενα βίντεο στο youtube στο κατέβασε ολο με τη μια ενώ στο 3g οχι.... Οπότε γλύτωσες τα δεδομένα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Δεν ειναι έτσι...όταν κανεις speedtest.net με 3G τρώει περίπου 25mb και με 4g περίπου 70mb τη φορά, δεδομένου οτι έχεις καλό σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Φίλε @kaftiras. Τρώει ασταμάτητα τα mb. Για αυτο και στη cosmote δεν στο ενεργοποιούν εαν δεν εχεις ικανό data plan. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Δεν ειναι έτσι...όταν κανεις speedtest.net με 3G τρώει περίπου 25mb και με 4g περίπου 70mb τη φορά, δεδομένου οτι έχεις καλό σήμα... Προσωπικά χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω αυτο που λες το speedtest σε 4g μου καταναλωνει πιο λιγο απο αυτο που λες. Αλλά ακόμα και αν είναι ετσι εννοείς οτι το 4g καταναλώνει γενικά πιο πολλά mb απο το 3g στο κατέβασμα ενός ιδιου αρχειου; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε @kaftiras. Τρώει ασταμάτητα τα mb. Για αυτο και στη cosmote δεν στο ενεργοποιούν εαν δεν εχεις ικανό data plan. Φίλε @dnik χρησιμοποιώ από τις πρωτες μέρες που κυκλοφόρησε και επειδή παρακολουθώ αρκετα τις καταναλώσεις σε mb δεν εχω παρατηρήσει καμία διαφοροποίηση! Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό που λες μίλα με το cc και ζητα εξηγήσεις! Αναμένω νέα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οχι δε τρώει πιο πολύ, σε βάζει σε "λογική" παντως αυξημένης κατανάλωσης γιαυτο νομίζουμε οτι τρώει πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οχι δε τρώει πιο πολύ, σε βάζει σε "λογική" παντως αυξημένης κατανάλωσης γιαυτο νομίζουμε οτι τρώει πιο πολύ... Παιδιά, Η δουλειά μου δεν ειναι να ειμαι με τη συσκευή στο χέρι. Όπως το χρησιμοποιούσα, έτσι συνεχίζω. Εταιρικά mails, 1-2 εφαρμογές πολιτικών νέων και ούτε video και σπανιότατα άνοιγμα browser. Καθε μήνα τα 200mb μου έφταναν άνετα και τωρα 10 ημερες πριν το "γύρισμα του λογαριασμού, 0 MB.!!! Απλα το έκλεισα και όλα καλα. Αν θέλω να στείλω καποιο μεγάλο Μail η να παραλάβω, το ανοίγω και μετα το κλείνω.... ( οταν το θυμάμαι), καθώς και με το 3G, μια χαρα ειναι η ταχύτητα. Μια χαρα... Σίγουρα δεν μπορει εύκολα να αποδειχθεί, αλλα πιστεύω οχι απλα ξοδεύει, αλλα το ρουφάει.... :) Χαχαχα... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 προσφορα για συνδιασμο ote double play και συμβολαιο cosmote στο ιδιο ΑΦΜ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HMS&catName=Nea_prosfora&cat=Personal Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts