Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα Καλέσεις το 1313 θα ακούσης το μήνυμα και μετά θα σε συνδέση και θα πατήσεις 9 .ή κάλεσε 13838 και πάτησε 9. Edited by Vasileios

Υπάρχει καποιος αριθμός που καλούμε για να ενημερωθούμε για το αν υπάρχει επιδότηση και πόσο είναι αυτή?

Πηγα σημερα σε ενα Γερμανο να κανω συμβολαιο ΑΠΕΡ 15 ενα Whatsup που εχω. Μου ειπαν οτι τρεχει προσφορα με δωρεαν συσκευη. Επειδη ηταν κατι χαζες των 50 ευρω και εχω συσκευη, λεω δεν θελω επιδοτηση, συσκευη, αρα και 12μηνη δεσμευση. Μου λενε λοιπον οτι στο 15 δεν παιζει χωρις 12μηνο, και εκανε η υπαλληλος προσπαθεια αλλα δεν της εβγαζε επιλογη για συμβολαιο χωρις 12μηνη δεσμευση. Αν εκανα νεα συνδεση το εβγαζε, μεταφορα απο Whatsup, οχι.

Τι καινουργιο νταβατζιλικι ειναι αυτο? Το εχετε ξανακουσει?

Είμαι στο myphone.gr από τον Αύγουστο του 2003 και από τον Απρίλιο είμαι στο Απεριόριστα 15. Για τη χρήση που κάνω, δηλαδή 300-500' προς Cosmote και ελάχιστα sms μιας και στέλνω από το txtme.gr το καλύτερο πρόγραμμα για μένα είναι το Καρτοσυμβόλαιο 15. Κι όμως, μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι σχεδόν το ίδιο με το Απεριόριστα 15 με τη μόνη διαφορά ότι δίνει και 50' προς εκτός Cosmote. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο...

Φίλε redcon, θα σου πρότεινα να κάνεις σύνδεση στο Καρτοσυμβόλαιο 15. Είναι το ίδιο με το Απεριόριστα 15 με τη μόνη διαφορά ότι το βήμα χρέωσης είναι 3' αντί για 45" και ότι το Καρτοσυμβόλαιο δεν δίνει sms προς Cosmote αλλά δίνει 50' προς Wind, Vodafone και σταθερά. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς.

Έχει ανακοινώσει η Vodafone αύξηση του ελαχιστου χρόνου ομιλίας στο 1' η ακόμα;

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

εχω επιδοτηση 95 ευρω .Οι λογαριασμοι εχουν μεσο ορο πανω απο 66 ευρω .

πηρα σημερα στο 1212 για να απαιτησω πιο μεγαλη επιδοτηση και η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα..η cosmote δεν λειτουργει σαν την vodafone ?στην vodafone επαιρναπιο μεγαλη επιδοτηση με επανεξεταση του ποσου.

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Φίλε redcon, θα σου πρότεινα να κάνεις σύνδεση στο Καρτοσυμβόλαιο 15. Είναι το ίδιο με το Απεριόριστα 15 με τη μόνη διαφορά ότι το βήμα χρέωσης είναι 3' αντί για 45" και ότι το Καρτοσυμβόλαιο δεν δίνει sms προς Cosmote αλλά δίνει 50' προς Wind, Vodafone και σταθερά. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς.

Και εγω φιλε μου προς τα εκει κλεινω. Απλα μου την δινει η απατεωνια και τα απειρα κολπα που κανουν οι εταιρειες πλεον. Ολο ναι μεν αλλα ειναι. Δυστυχως η ΕΕΤΤ κοιμαται η να μην πω τιποτα χειροτερο.

εχω επιδοτηση 95 ευρω .Οι λογαριασμοι εχουν μεσο ορο πανω απο 66 ευρω .

πηρα σημερα στο 1212 για να απαιτησω πιο μεγαλη επιδοτηση και η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα..η cosmote δεν λειτουργει σαν την vodafone ?στην vodafone επαιρναπιο μεγαλη επιδοτηση με επανεξεταση του ποσου.

Ναι αυτος τι σου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε επανεξεταση η κανανε επανεξεταση και δεν σου δωσανε ευρω αυξηση? Μην νομιζεις οτι στην vodafone ειναι καλυτερα .. ακριβως ετσι μου κανανε για 2 συνδεσεις απλα τους ειπα "γεια σας και σεις και τα συμβολαια σας"

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι στο 120 προνομιακό της cosmote και μου κάνουν επιδότηση 40 ευρώ. Αν αλλάξω πρόγραμμα και πάω στο 15 απεριόριστα, θα ισχύει η επιδότηση ή τη χάνω;

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!

ισχύει η επιδότηση...

ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. βρίσκομαι γερμανία και έχω ανοιχτή την κάρτα μου την κοσμοτέ.. είναι βεβαια whats up αλλα να μου στέλνουνε μηνύματα γίνετε.. να με πάρουνε τηλέφωνο γιατί δεν γίνετε?? τις πρώτες δυο τρεις μέρες γινόταν..

ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. βρίσκομαι γερμανία και έχω ανοιχτή την κάρτα μου την κοσμοτέ.. είναι βεβαια whats up αλλα να μου στέλνουνε μηνύματα γίνετε.. να με πάρουνε τηλέφωνο γιατί δεν γίνετε?? τις πρώτες δυο τρεις μέρες γινόταν..

Μάλλον δεν έχεις κάρτα (μονάδες). Ως γνωστόν όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό τις εισερχόμενες κλήσεις τις χρεώνεσαι. Αν δεν έχεις χρόνο ομιλίας δεν μπορείς να δεχτείς κλήσεις.

Ευχαριστώ φιλε...και ανανέωση από εδώ να βάλω μονάδες δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος e?

Μπορεί να σου βάλει οποιοσδήποτε δικός σου ή φίλος σου, αγοράζοντας μία κάρτα και καλώντας 6971001314

Στην συνέχεια θα δώσει τον αριθμό σου (2 φορές) και τον αριθμό της κάρτας Ανανέωσης.

Επειδη διαβασα οτι καποιοι απο εσας εχουν συμβολαιο με μηδενικο παγιο θα ηθελα να ρωτησω το εξης: φιλη μου πριν 3 μηνες εκανε το εν λογω συμβολαιο και στο οτεshop της ειπαν οτι αν θελει μπορει να ενεργοποιησει αν θελει και καποιο απο τα πακετα ιντερνετ 100η300mb. Χθες στην εξυπηρετηση πελατων της ειπαν η πρωτη υπαλληλος οτι δεν γινετε και η δευτερη οτι μπορει να βαλει μονο το πακετο με τα 60mb! Καποιος απο εσας εχει. ενεργοποιησει καποιο πακετο και αν ναι ποιο και πως; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εντυπωση μου κανει...κανενας απο εσας με συμβολαιο με μηδενικο παγιο δεν χρησιμοποιει internet;

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ 1500€ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙ 3 ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πληρώνουμε όσα πληρώνουμε, όσοι πληρώνουμε δηλαδή... Από το να έχουμε νοοτροπία καταναλωτή μέχρι να τα θέλουμε όλα δικά μας και τσάμπα, υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια... Και μετά συνολικά αναρωτιόμαστε πώς έπεσε έξω το κράτος!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μπορεί να σου βάλει οποιοσδήποτε δικός σου ή φίλος σου, αγοράζοντας μία κάρτα και καλώντας 6971001314

Στην συνέχεια θα δώσει τον αριθμό σου (2 φορές) και τον αριθμό της κάρτας Ανανέωσης.

να σε καλά φιλε μου...:):)

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί οποιοσδήποτε (είτε από κινητό άλλης εταιρίας π.χ. wind, είτε από σταθερό) να ανανεώσει χρόνο ομιλίας (Καρτοκινητού cosmote) οποιουδήποτε άλλου ατόμου και ανώνυμα; Ισχύει και για whatsup και για Cosmoκαρτα η μέθοδος αυτή; Για καρτοσυμβόλαιο ισχύει; ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ναι αυτος τι σου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε επανεξεταση η κανανε επανεξεταση και δεν σου δωσανε ευρω αυξηση? Μην νομιζεις οτι στην vodafone ειναι καλυτερα .. ακριβως ετσι μου κανανε για 2 συνδεσεις απλα τους ειπα "γεια σας και σεις και τα συμβολαια σας"

δεν μου ειπε τιποτα η υπαλληλος για επανεξεταση ,μου ειπε οτι αυτη ειναι η προσφορα μεχρι τελος ιανουαριου.Την ρωταω αν τον φεβρουαριο θα υπαρξει αλλη και μου ειπε οτι δεν το γνωριζει .Ζητησα καποιον υπευθυνο για τις επιδοτησεις αλλα τιποτα..

γεια σας ναι .και γω πολυ θελω να το πω γιατι εχουν οικονομισει τα κερατα τους αλλα μετα τι .. ?μεχρι να τελειωσει η συμβαση μου απο τη δουλεια το απεριοριστα με βολευει ,μετα και με ενα whats up τη βγαζω ...αλλα θα το αλλαξουν και εκεινο μετα αν δουν οτι ο κοσμος παει προς τα εκει ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί οποιοσδήποτε (είτε από κινητό άλλης εταιρίας π.χ. wind, είτε από σταθερό) να ανανεώσει χρόνο ομιλίας (Καρτοκινητού cosmote) οποιουδήποτε άλλου ατόμου και ανώνυμα; Ισχύει και για whatsup και για Cosmoκαρτα η μέθοδος αυτή; Για καρτοσυμβόλαιο ισχύει; ευχαριστώ

Ναι το 6971001314 δουλεύει και από άλλες εταιρείες αλλά δεν είναι δωρεάν

Μόνο από Cosmote Το παίρνεις δωρεάν .

Για Cosmokarta , whats Up Δουλεύει. Ελπίζω και για καρτοσυμβόλαιο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Είναι το ίδιο με το 6971314;
ε

Όχι . Το 6971001314 είναι για να βάλεις κάρτα σε άλλον ,ενώ το 6971314 είναι για να βάλεις κάρτα στον εαυτό σου.

Οι επιδοτήσεις συσκευών έχουν κάψει από την αρχή την αγορά κινητής στη μπανανία μας. Αντί να αναζητά φτηνότερες υπηρεσίες, ο μέσος λακαμάς συνδρομητής κοιτάει να πάρει 300-500 ευρώ επιδότηση με λογαριασμούς 30-50 ευρώ και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κοστίζει 20 ευρώ η ώρα μετά τον... δωρεάν (έτσι τον λέει ο λακαμάκος ελληνάρας, άσχετα αν έχει πάγιο 30, 50 ή 100 ευρώ) χρόνο ομιλίας !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ 1500€ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙ 3 ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

Ομάδα Διαχείρισης: Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί άμα περάσουν 5 μέρες από την ημερομήνια λήξης μας κόβουν το τηλέφωνο....

Για να ρίχνει μπαλοθιές ο φίλος παραπάνω!