sfakattack Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 ναι το εχω υποψιν μου..στο απεριοριστα 25 εχεις δωρεαν βιντεοκλησεις οπως εχω στο 120?και εαν ζητησω φορητοτητα για να παω στη βονταφον απο κοσμοτε θα με παρουν τηλεφωνο για να αυξησουν το ποσο της εκπτωσης παγιου ή οχι?και στο απεριοριστα 25 θα μου ερχεται ο λογαριασμος 29?τοτε γιατι να παρω πρωτα την επιδοτηση που μου λες?μηπως για να παρω πρωτα κινητο και μετα εννοεις να αλλαξω προγραμμα?και να παω στο απερ.25?:(ειμαι λιγο μπερδεμενος....:(:confused::wacko: Για αυτό είμαστε εδώ,για να σε ξεμπερδέψουμε. Λοιπόν, Στο Απεριόριστα 25,τα 1500' προς Cosmote και τα 60' για τα υπόλοιπα δίκτυα είναι ΚΑΙ για βιντεοκλήσεις. Ο λογαριασμός σου θα έρχεται κατ'ελάχιστο 29 ευρώ αν συνυπολογίσεις φυσικά τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Σου αναφέρω να πάρεις πρώτα την επιδότησή σου,διότι αν αλλάξεις το πρόγραμμα πρώτα, υπάρχει μικρή πιθανότητα να αλλάξει και η επιδότηση (είτε προς τα πάνω,είτε προς τα κάτω).Οπότε υπογράφοντας την επιδότηση πριν την αλλαγή θα είσαι εξασφαλισμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 δηλαδη την εκπτωση παγιου δεν μπορω να την χρησιμοποιησω για το απεριοριστα 25?και να μου ερχεται ο λογαριασμος γυρω στα 20 ευρω?:happy::rolleyes:και αν ζητησω φορητοτητα,θα αυξηθη το ποσο της εκπτωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα παιδια.εχω ενα θεμα σχετικα με την επιδοτηση.ενημερωθηκα χτες οτι εχω επιδοτηση της ταξεως των 80 ευρω (11 χρονια συνδρομητης με 50 ευρα λογαριασμους...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).κοιταω λοιπον το galaxy 3 για το οποιο με επιδοτουν με 145 ευρω εαν για ενα μηνα παω στο προγραμμα απεριοριστα με ιντερνετ 60 και συν 50 ευρω εαν αιτηθω cosmote eurobank visa.παω λοιπον σε ενα καταστημα και μου λενε οτι για να παρω το κινητο πρεπει να παρω στα χερια μου την καρτα και δεν αρκει η εγκριση της τραπεζας, δηλαδη +10 μερες τουλαχιστον.ξερει η εχει αναλογη εμπειρια αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 παρα πολυ χαμηλη η επιδοτηση σου. Εγω στη θεση σου δε θα εκανα ανανεωση συμβολαιου, θα συνεχιζα επ'αοριστου τη συνδεση (που δεν εχει 12μηνη δεσμευση). Επειδη σου λενε οτι εχεις επιδοτηση, δεν εισαι υποχρεωμενος να τη χρησιμοποιησεις.. ετσι τους εχεις και το αγχος μηπως φυγεις, οποτε λογικα θα σου κανουν καλυτερη προσφορα, ωστε να σε καταφερουν να υπογραψεις ανανεωση συμβολαιου (που σημαινει οτι θα σε εχουν σιγουρο για 12 μηνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Μείνε για άλλους δύο μήνες, και τα Χριστούγεννα που βγαίνουν προσφορές την κάνεις για Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλημέρα, θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει tethering στην κοσμοτε αντίστοιχο με το 1gb δωρεάν κάθε ημέρα της vodafone. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Η αλλαγή προγράμματος με μεγαλύτερο πάγιο συνεπάγεται και δέσμευση ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Η αλλαγή προγράμματος με μεγαλύτερο πάγιο συνεπάγεται και δέσμευση ή όχι; οχι αν δεν παρεις καποια συσκευη.... δεν κανεις χρηση της επιδοτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 οχι αν δεν παρεις καποια συσκευη.... δεν κανεις χρηση της επιδοτησης Ωραία...γιατί με το cosmote 150 δεν φτάνουν τα δωρεάν λεπτά και θα πάω για 300+ μάλλον ... και επειδή σκέφτομαι να φύγω για vodafone κατά τα χριστούγεννα με τις προσφορές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Η αλλαγή προγράμματος με μεγαλύτερο πάγιο συνεπάγεται και δέσμευση ή όχι; οχι:):):) (10 χαρακτηρες) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια πηγα σε προγραμμα απεριοριστα με ιντερνετ,θελω να ρωτησω μπορω να ενημερωνομαι ποσο χρονο ομιλιας-ΜΒ εχω διαθεσιμα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια πηγα σε προγραμμα απεριοριστα με ιντερνετ,θελω να ρωτησω μπορω να ενημερωνομαι ποσο χρονο ομιλιας-ΜΒ εχω διαθεσιμα?Στέλνεις ΕΥ στο 1256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Στέλνεις ΕΥ στο 1256. σου λεει και τα MB? Εαν ναι, την παραδεχομαι την κοσμοτε. Στη voda για να μαθεις το υπολοιπο MB πρεπει να ξερεις υπουργο.. ασε που σε χρεωνουν καθε φορα για να το μαθεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 σου λεει και τα MB? Εαν ναι, την παραδεχομαι την κοσμοτε. Στη voda για να μαθεις το υπολοιπο MB πρεπει να ξερεις υπουργο.. ασε που σε χρεωνουν καθε φορα για να το μαθεις.. Στέλνει τα υπόλοιπα για όλο το συνδυαστικό, δηλαδή, ομιλία σε cosmote, ομιλία σε άλλα δίκτυα, υπόλοιπο δωρεάν sms και υπόλοιπο data σε mb σε ξεχωριστά μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Στέλνει τα υπόλοιπα για όλο το συνδυαστικό, δηλαδή, ομιλία σε cosmote, ομιλία σε άλλα δίκτυα, υπόλοιπο δωρεάν sms και υπόλοιπο data σε mb σε ξεχωριστά μηνύματα ειναι χρεωσιμα αυτα τα μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Στέλνει τα υπόλοιπα για όλο το συνδυαστικό, δηλαδή, ομιλία σε cosmote, ομιλία σε άλλα δίκτυα, υπόλοιπο δωρεάν sms και υπόλοιπο data σε mb σε ξεχωριστά μηνύματαΕτσι ακριβως ειναι σου στελνει 3 sms και σου λεει υπολοιπο για comsote για ολους τους αλλους και ποσα ΜΒ εχεις ακομα,αυτα ειναι!:happy:.Απλα αν ξερει κανεις να μας πει αν υπαρχει χρεωση γιατι στο site της cosmote δε βρηκα κατι:wacko: Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Δωρεάν είναι! Καμία εταιρεία δεν χρεώνει τα μηνύματα ενημερώσης υπολοίπου. Υπάρχει χρέωση μόνο όταν τα στέλνεις σε κατάσταση περιαγωγής. Edited October 28, 2010 by Wamu Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 σου λεει και τα MB? Εαν ναι, την παραδεχομαι την κοσμοτε. Στη voda για να μαθεις το υπολοιπο MB πρεπει να ξερεις υπουργο.. ασε που σε χρεωνουν καθε φορα για να το μαθεις.. Ναι στα συμβολαια...στο καρτοκινητο υπαρχει ενημερωση μεσω sms.Αναρωτιεμαι γιατι ομως δεν βαζουν την ενημερωση μεσω myaccount θα ηταν τοσο βολικο για ολους..Πχ στα καρτοκινητα και μεσω ιντερνετ μπορεις να δεις το υπολοιπο στα πακετα ομιλιας/μηνυματων ποσα λεφτα εχεις αλλα οχι τα mb... Λαμογια μυριζομαι για να μην μπορει ο κοσμος να ελεγχει τον ογκο και να πληρωνει κανα ευρω παραπανω... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μετα απο επικοινωνια μου με το 1212 μου ειπαν οτι ειναι δωρεαν οσα sms και να στειλεις,μπραβο τους που σε ενημερωνουν τοσο αναλυτικα παντως δε το περιμενα! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ναι στα συμβολαια...στο καρτοκινητο υπαρχει ενημερωση μεσω sms.Αναρωτιεμαι γιατι ομως δεν βαζουν την ενημερωση μεσω myaccount θα ηταν τοσο βολικο για ολους..Πχ στα καρτοκινητα και μεσω ιντερνετ μπορεις να δεις το υπολοιπο στα πακετα ομιλιας/μηνυματων ποσα λεφτα εχεις αλλα οχι τα mb... Λαμογια μυριζομαι για να μην μπορει ο κοσμος να ελεγχει τον ογκο και να πληρωνει κανα ευρω παραπανω... Και στα συμβόλαια μπορείς να το μάθεις δωρεάν στο 13830 (κλήση κάτω του 1 λεπτού είναι χωρίς χρέωση) Ανάλογα και με το πρόγραμμα που έχεις. εγώ παίρνς στο 13830 και πατάω 1,2,1,2 και μου το λέει. Sorry για το off topic απλά ήθελα να ανημερώσω μήπως και δεν το ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Θελω να παρω το LG Cookie σε καποιο συμβολαιο με cosmote και να πληρωνω το κινητο σε δοσεις μεσω του λογαριασμου και οχι με μετρητα αντικαταβολη ή μεσω πιστωτικης.Γινεται αυτο το πραγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 σου λεει και τα MB? Εαν ναι, την παραδεχομαι την κοσμοτε. Στη voda για να μαθεις το υπολοιπο MB πρεπει να ξερεις υπουργο.. ασε που σε χρεωνουν καθε φορα για να το μαθεις.. Η ενημέρωση υπολοίπου της κοσμοτέ είναι μακράν η καλύτερη: σε ενημερώνει 1) για τα λεπτά και sms εντός δικτύου αν έχεις απεριόριστα (βόδιφον: δεν ενημερώνει με μήνυμα τουλάχιστο και σου στέλνει μήνυμα μόνο όταν φτάσεις στο 80% των "απεριόριστων" -υπάρχει η εξυπηρέτηση πελατών αλλά είναι φυσικά χρεώσιμη για ιδιώτες), 2) για τα λεπτά και sms εκτός δικτύου (η βόδιφον ενημερώνει για το πρώτο αλλά όχι για το δεύτερο καθώς δεν το δίνει :( ) και 3) για τα ΜΒ που έχεις υπόλοιπο στο πακέτο δεδομένων... Και όχι μόνο 1 φορά τη μέρα μέτρηση υπολοίπου... Είναι κρίμα που αντιγράφουν η μία την άλλη στις χρεώσεις και όχι στις χρήσιμες υπηρεσίες... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Σκέφτομαι να αλλάξω το την κοσμοκαρτα σε καρτοσυμβόλαιο 15 ή 20. Bαρέθηκα τις 2 συσκευες 1 κοσμοκαρτα κ 1 whats up. Τι γνώμη έχετε? Πόσο θα πάνε με τα τέλη συνδρομητών κινητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 3€ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ξερει κανεις τι παιζει με τους παλιους συνδρομητες της εταιρειας σε θεματα επιδοτησεων και προσφορων ; κανουν κατι η πρεπει να δουν οτι τους εγκαταλειπεις πρωτα και μετα να πεσουν οι προσφορες ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts