Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δε λέω αυτό. Απλά μπορείς να έχεις αναμονή κλήσης.

Τι είναι αυτό ακριβώς; Εάν θες δώσε λεπτομέρειες please. ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Λες πιο πάνω ότι η cosmote υποστηρίζει δύο γραμμές (μόνο η cosmote). Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μπουν δύο αριθμοί στην ίδια sim cosmote και να λειτουργούν και οι δύο ταυτόχρονα (dual standy) παρά το ότι το κινητό έχει μία μόνο θέση Sim;

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fservice_cosmote_2in1.xml&breadcrumbTitle=COSMOTE+2in1

Καλημέρα, παιδια μια ερωτηση.

Θελω να βαλω internet απο την cosmote στο τηλεφωνο. Το προγραμμα που θα βαλω δινει δωρεάν 500 MB για πλοήγηση στο internet και δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο COSMOTE my view. Παρ' όλο που το τηλεφωνο που εχω (SE. X10) ειναι απο την cosmote δεν εχει καμια επιλογη cosmote my view.

Απ' ότι ειδα στο τηλεφωνο εχει κατι ρυθμισεις γα WAP και άλλες ρυθμισεις για Cosmote Internet.

Τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο? Εγω δηλαδη απο ποια υπηρεσια θα χρεωνομαι αν μπαινω στο ιντερνετ με τον dolphin οπως μπαινω τωρα ας πουμε.

Ειμαι λιγο μπερδεμενη γιατι παντα μπαινω με wi-fi και δεν ξερω καθολου τι γινεται με τα wap κλπ.

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

Καλημέρα, παιδια μια ερωτηση.

Θελω να βαλω internet απο την cosmote στο τηλεφωνο. Το προγραμμα που θα βαλω δινει δωρεάν 500 MB για πλοήγηση στο internet και δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο COSMOTE my view. Παρ' όλο που το τηλεφωνο που εχω (SE. X10) ειναι απο την cosmote δεν εχει καμια επιλογη cosmote my view.

Απ' ότι ειδα στο τηλεφωνο εχει κατι ρυθμισεις γα WAP και άλλες ρυθμισεις για Cosmote Internet.

Τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο? Εγω δηλαδη απο ποια υπηρεσια θα χρεωνομαι αν μπαινω στο ιντερνετ με τον dolphin οπως μπαινω τωρα ας πουμε.

Ειμαι λιγο μπερδεμενη γιατι παντα μπαινω με wi-fi και δεν ξερω καθολου τι γινεται με τα wap κλπ.

Οι ρυθμίσεις WAP είναι για να μπαίνεις στο Myview (Πράγμα που δεν θεωρώ απαραίτητο ) και στο Internet

Οι ρυθμίσεις Internet είναι μόνο για Internet Και δεν μπαίνεις στο Myview.

εχω συμπληρωσει 1 χρονο συμβολαιο με την κοσμοτε στο 120 και εχω και το 600+600 ...πηγα στο γερμανο και μ ειπαν οτι εχεις 60 ευρω επιδοτηση..!!!και οτι εαν ζητησω επανεξεταση του ποσου της επιδοτησης μου ,τοτε δεν θα εχω το δικαιωμα της εκπτωσης παγιου...!!!ισχυει κατι τετοιο?λιγα δεν ειναι τα λεφτα της επιδοτησης?τι λετε να κανω?και αν ζητησω επανεξεταση ποσο λετε να φτασουν καμμια100?

εχω συμπληρωσει 1 χρονο συμβολαιο με την κοσμοτε στο 120 και εχω και το 600+600 ...πηγα στο γερμανο και μ ειπαν οτι εχεις 60 ευρω επιδοτηση..!!!και οτι εαν ζητησω επανεξεταση του ποσου της επιδοτησης μου ,τοτε δεν θα εχω το δικαιωμα της εκπτωσης παγιου...!!!ισχυει κατι τετοιο?λιγα δεν ειναι τα λεφτα της επιδοτησης?τι λετε να κανω?και αν ζητησω επανεξεταση ποσο λετε να φτασουν καμμια100?

1. Πόσο είναι το μηνιαίο πάγιο του προγράμματός σου;

2. Πόσο είναι το μέσο ποσό που πληρώνεις τελικά κάθε μήνα;

(Οι ερωτήσεις 1 και 2 δεν είναι το ίδιο πράγμα!)

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

μια διευκρινηση γιατι δεν στο ειπα...για το 2ο..για τους πρωτους 3-4 μηνες ειχα το 150 και πληρωνα μεσο ορο 45 ευρω..μετα εβαλα το 120+600+600 κ πληρωνω 35 ευρω...και για το 1...26 για το 150,22 για το 120 και 6 για το 600+600...!!!καταλαβες??:wacko:

Είναι μικρή η επιδότηση. Κάνε παράπονο σε κατάστημα και αίτημα επαναξέτασης. Αυτό που σου λένε ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την (hopefully) αυξημένη επιδότηση που θα σου δώσουν νομίζω είναι papareea.

εχω νεοτερα..!!!πηγα απο το γερμανο παλι και τους παραπονεθηκα οτι 60 ευρω ειναι πολυ λιγα...!μου ειπαν οτι εγινε 72 αμεσως...!!!κ οτι εαν θελεις κ παλι επανεξεταση να παρεις στο 1212....πηρα κ μου ειπαν οτι ειναι 60 ευρω...!!!!!!:mad:τι λετε τωρα να κανω?κ οτι αν παω για ενα μηνα στο απερ.45 θα παρω 95 ευρω επιδοτηση..!!! Edited by xristos270

δεν νομιζω να προλαβαινεις να ακυρωσεις την φορητοτητα μετα..!!!μαλλον θα περιμενω και απο δευτερα θα δουμε.......:cool:αν κανω αλλαγη προγραμματος στο απεριοριστα 25?τοτε θα χασω την επιδοτηση μου??

εχω νεοτερα..!!!πηγα απο το γερμανο παλι και τους παραπονεθηκα οτι 60 ευρω ειναι πολυ λιγα...!μου ειπαν οτι εγινε 72 αμεσως...!!!κ οτι εαν θελεις κ παλι επανεξεταση να παρεις στο 1212....πηρα κ μου ειπαν οτι ειναι 60 ευρω...!!!!!!:mad:τι λετε τωρα να κανω?κ οτι αν παω για ενα μηνα στο απερ.45 θα παρω 95 ευρω επιδοτηση..!!!

Για κάποιο διάστημα τον τελευταίο μήνα, αν ο συνδρομητής επιλέξει έκπτωση παγίου αντί για συσκευή, η επιδότηση αυξάνεται 20%. Να λοιπόν πως το 60 γίνεται 72. Αν πάρεις συσκευή, έχεις 60 ευρώ επιδότηση. Αν πάρεις έκπτωση στο πάγιο, 60 + 20% = 72. Δεν σου έκανε λοιπόν το κατάστημα προσαύξηση επιδότησης επειδή πήγες να παραπονεθείς (δεν μπορεί άλλωστε να επέμβει ένα κατάστημα σε τέτοια θέματα).

Ως προς το θέμα του να ζητήσεις από την Cosmote αυξημένη επιδότηση (με διαδικασία ειδικής έγκρισης), τότε πράγματι, η αυξημένη επιδότηση με έγκριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για συσκευή, και όχι για έκπτωση στο πάγιο. Αυτός είναι (δυστυχώς) ο κανόνας που ισχύει.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

μπορει καποιος να μου πει σε ποια unlimited πακετα ειχε το galaxy s sta 17ex6doseis?

-----------

αυτα που γινονται με τις επιδοτησεις ειναι τρελά..εχω φιλο που πειρε galaxy s τσαμπα με παγιο 55ε(ειδα το χαρτι με την επιδοτηση).1η επιδοτηση 170ε,2η 350ε και τελευταια συζητηση τσαμπα στα 550ε!!!

στο cosmote απεριοριστα 35 ελεγε....

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

μπορω να κανω αλλαγη προγραμματος απο το 120+600+600 στο απεριοριστα 25?κ να παρω και την εκπτωση στο παγιο,αντι της επιδοτησης?:happy:

μπορω να κανω αλλαγη προγραμματος απο το 120+600+600 στο απεριοριστα 25?κ να παρω και την εκπτωση στο παγιο,αντι της επιδοτησης?:happy:

Φυσικά και μπορείς.Ωστόσο κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι το ποσό επιδότησης θα παραμείνει ίδιο.Οπότε μπορείς πρώτα να πάρεις την επιδότηση και μετά να αλλάξεις το πρόγραμμα. Ωστόσο να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις υπόψη σου ότι το Απερ 25 δίνει μόλις 60 λεπτά για σταθερά+vodafone+wind; Θα σε εξυπηρετήσει αυτό;

Για κάποιο διάστημα τον τελευταίο μήνα, αν ο συνδρομητής επιλέξει έκπτωση παγίου αντί για συσκευή, η επιδότηση αυξάνεται 20%. Να λοιπόν πως το 60 γίνεται 72. Αν πάρεις συσκευή, έχεις 60 ευρώ επιδότηση. Αν πάρεις έκπτωση στο πάγιο, 60 + 20% = 72. Δεν σου έκανε λοιπόν το κατάστημα προσαύξηση επιδότησης επειδή πήγες να παραπονεθείς (δεν μπορεί άλλωστε να επέμβει ένα κατάστημα σε τέτοια θέματα).

Πολύ σωστά και πιο συγκεκριμένα,το αυξημένο ποσό για την πίστωση ισχύει για όλο τον Οκτώβριο

Edited by mcde

Ως προς το θέμα του να ζητήσεις από την Cosmote αυξημένη επιδότηση (με διαδικασία ειδικής έγκρισης), τότε πράγματι, η αυξημένη επιδότηση με έγκριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για συσκευή, και όχι για έκπτωση στο πάγιο. Αυτός είναι (δυστυχώς) ο κανόνας που ισχύει.

Προς το παρόν, έχει πάψει να παρέχεται η δυνατότητα επανεξέτασης του ποσού επιδότησης.

ναι το εχω υποψιν μου..στο απεριοριστα 25 εχεις δωρεαν βιντεοκλησεις οπως εχω στο 120?και εαν ζητησω φορητοτητα για να παω στη βονταφον απο κοσμοτε θα με παρουν τηλεφωνο για να αυξησουν το ποσο της εκπτωσης παγιου ή οχι?και στο απεριοριστα 25 θα μου ερχεται ο λογαριασμος 29?τοτε γιατι να παρω πρωτα την επιδοτηση που μου λες?μηπως για να παρω πρωτα κινητο και μετα εννοεις να αλλαξω προγραμμα?και να παω στο απερ.25?:(ειμαι λιγο μπερδεμενος....:(:confused::wacko: