bill_thes Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 ποσο καιρο πριν ληξει το συμβολαιο εχεις δικαιωμα να διαπραγματευτεις με αλλη εταιρεια ή να κανεις φορητοτητα χωρις να πληρωσεις αποζημιωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Αν πάρω 20% έκπτωση για μη χρήση επιδότησης, θα πάρω και το 10% για το οικογενειακό; ποσο καιρο πριν ληξει το συμβολαιο εχεις δικαιωμα να διαπραγματευτεις με αλλη εταιρεια ή να κανεις φορητοτητα χωρις να πληρωσεις αποζημιωση? 15 ημέρες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Αν πάρω 20% έκπτωση για μη χρήση επιδότησης, θα πάρω και το 10% για το οικογενειακό; ναι, εφοσον εχεις επιλεξει αυτο το προνομιο στο οικογενειακο. Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 παιδια μια ερωτηση. Ειμαι συνδρομητης συμβολαιου της cosmote απο το 2003 το συμβολαιο ομως κατεληξε φετος στο ονομα μου για την cosmote θεωρουμαι νεος η παλιος πελατης? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Εννοείς έγινε μεταβίβαση; Αν ναι, θεωρείσαι παλιός συνδρομητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Εννοείς έγινε μεταβίβαση; Αν ναι, θεωρείσαι παλιός συνδρομητής. εγινε μεταβιβαση απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου. βεβαια μεχρι περυσι ηταν σε εταιρικο πακετο και το εκανα οικιακο στο Aπεριοριστα 35. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Αν το έκανες οικιακό θεωρείσαι νέος πελάτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εγινε μεταβιβαση απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου. βεβαια μεχρι περυσι ηταν σε εταιρικο πακετο και το εκανα οικιακο στο Aπεριοριστα 35. To νέος ή παλαιός σε ενδιαφέρει φαντάζομαι ως προς το θέμα του αν δικαιούσαι επιδότηση ή όχι. Αν λοιπόν ο θείος σου είχε πάρει επιδότηση π.χ. πέρυσι τον Οκτώβρη, και τώρα έκλεισε χρόνο, θα κάνεις το εξής. Είτε θα περιμένεις κάπου ένα μήνα, γιατί λόγω της μετάβασης από εταιρικό σε οικιακό, αυτές οι ανανεώσεις αργούν να βγούν, είτε (και στο προτείνω), καλείς στο 1212, και ζητάς να σου βγάλουν την επιδότηση από τώρα (διευκρινίζοντας πως έγινε μεταβίβαση, αλλά έχει κλείσει χρόνος από την προηγούμενη ανανέωση), και να μην χάσεις τον 1-2 μήνες καθυστέρησης. Με αυτή λοιπόν την έννοια, είσαι παλιός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 σας ευχαριστω πολυ. λοιπον το πραγμα εχει ως ως εξης. Οσο ηταν εταιρικο το νουμερο μου ηταν στο ονομα του ξαδερφου μου. περυσι τον Νοεμβριο που το εκανα οικιακο το πηγα στο ονομα του θειου μου και φετος τον Ιουλιο καταφερα να το φερω στο ονομα μου (δεν ειχα βεβαιωση ΑΦΜ) επιδοτηση πηρα τωρα τον Σεπτεμβριο ετσι οπως ειναι τα πραγματα θεωρουμαι νεος η παλιος? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος να μου πεί για την χρέωση στις βιντεοκλήσεις? Έχω κάποιον δωρεάν χρόνο για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεις. Στις βιντεοκλήσεις δεν χρεώνεται τίποτα επιπλέον? Μήπως χρεώνονται τα bytes που μεταφέρονται? Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Καλα,παιδια,πηγε πριν λιγο ο bro μου στο γερμανο οπου ειχαμε δωσει το κινητο του πατερα μου για σερβις(και εκαναν και 15 μερες να το φτιαξουν),και επειδη μας ζητανε μια σφραγιδα για ενα συμβολαιο(λαθος τους που δεν την ειχαν ζητησει εξ'αρχης) δεν δινουν το κινητο πισω λενε,αν δεν παμε την σφραγιδα.Ασχετο το γεγονος πως το κινητο το εχουμε 1.5 χρονο...Πιστευω θα μας ξαναδουνε εκει περα...Αχρηστοι και εκβιαστες...Επισης να ρωτησω,απο την στιγμη που δεν εχει μπει σφραγιδα της εταιριας μας(ουτε υπογραφη θαρρω πως ειχαμε βαλει) το συμβολαιο κανονικα και λογικα δεν εχει ισχυ ?Δηλαδη φευγω οποτε θελω ? Ουτως η αλλως βεβαια φευγουμε οποτε θελουμε καθως ειχαμε παρει εκπτωση στο παγιο,αρα δινουμε τη διαφορα και...γεια σας...Κανενα σχολιο επ'αυτου παρακαλω ?? ^^ Πηρα μολις πριν στην κοσμοτε τηλ.,και μου λενε ασχετα με το αν εχει μπει η οχι σφραγιδα το συμβολαιο το βλεπουν αυτοι ανανεωμενο(δηλαδη μπορει να πηγε ο οποιοσδηποτε και να το ανανεωσε,χωρις τη σφραγιδα της εταιριας).Και πως για να φυγω θελει την συνολικη εκπτωση στο παγιο 12χ10=120 ευρω δηλαδη...Μπορω να κινησω καποια διαδικασια για καταγγελια της συμβασης η κατι παρεμφερες ?Εφ'οσον δεν εχουν στην ουσια τα απαραιτητα δικαιολογητικα? Edited October 15, 2010 by KoKi_RuNNeR_125 Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλα,παιδια,πηγε πριν λιγο ο bro μου στο γερμανο οπου ειχαμε δωσει το κινητο του πατερα μου για σερβις(και εκαναν και 15 μερες να το φτιαξουν),και επειδη μας ζητανε μια σφραγιδα για ενα συμβολαιο(λαθος τους που δεν την ειχαν ζητησει εξ'αρχης) δεν δινουν το κινητο πισω λενε,αν δεν παμε την σφραγιδα.Ασχετο το γεγονος πως το κινητο το εχουμε 1.5 χρονο...Πιστευω θα μας ξαναδουνε εκει περα...Αχρηστοι και εκβιαστες...Επισης να ρωτησω,απο την στιγμη που δεν εχει μπει σφραγιδα της εταιριας μας(ουτε υπογραφη θαρρω πως ειχαμε βαλει) το συμβολαιο κανονικα και λογικα δεν εχει ισχυ ?Δηλαδη φευγω οποτε θελω ? Ουτως η αλλως βεβαια φευγουμε οποτε θελουμε καθως ειχαμε παρει εκπτωση στο παγιο,αρα δινουμε τη διαφορα και...γεια σας...Κανενα σχολιο επ'αυτου παρακαλω ?? ^^ Πηρα μολις πριν στην κοσμοτε τηλ.,και μου λενε ασχετα με το αν εχει μπει η οχι σφραγιδα το συμβολαιο το βλεπουν αυτοι ανανεωμενο(δηλαδη μπορει να πηγε ο οποιοσδηποτε και να το ανανεωσε,χωρις τη σφραγιδα της εταιριας).Και πως για να φυγω θελει την συνολικη εκπτωση στο παγιο 12χ10=120 ευρω δηλαδη...Μπορω να κινησω καποια διαδικασια για καταγγελια της συμβασης η κατι παρεμφερες ?Εφ'οσον δεν εχουν στην ουσια τα απαραιτητα δικαιολογητικα? Σιγουρα πρεπει να ασχοληθεις με την EETT γιατι το προβλημα ειναι στο συμβολαιο και οχι στην συσκευη. Απο εκει και περα δεν γνωριζω πολλα για την ΕΕΤΤ να σε βοηθησω περισσοτερο http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Με παρεπεμψαν απο το ινκα εκει και πηρα το μεσημερι.Απο οτι μου ειπαν πρεπει να στειλω μεσω fax το προβλημα μου σε αυτους νομιζω,και μετα θα ασχοληθουν αυτοι με τα υπολοιπα.Αλλα το θεμα ειναι οτι μου ειπαν πως αυτο θα παρει 20+ μερες.Και δηλαδη αν εγω δεν παω να δωσω τη σφραγιδα για να διορθωθει το λαθος του πωλητη,θα κρατησουν για τοσες μερες το κινητο μου εκει χωρις λογο με τους τραμπουκισμους τους.Εδω σκεφτομαι να παρω τα χαρτια απο το τηλεφωνο και την συσκευασια και να παω με κανεναν αστυνομικο εκει περα,να δουμε αν δεν θα το δωσουν και τοτε,σαν κλεψιμο θα ειναι :blink::blink: Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πολύ περίεργο που πέρασε τόσος καιρός και το πρόβλημα το εντόπισαν τώρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πολύ περίεργο που πέρασε τόσος καιρός και το πρόβλημα το εντόπισαν τώρα. Περασε πανω απο ενας μηνας,και το κινητο το ειχαμε δωσει για σερβις την ημερα που καναμε την ανανεωση.Εδω και ενα μηνα χωρις το κινητο ειμαστε.Και μας πηραν τηλ προχθες για την σφραγιδα.Δηλαδη αν δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους δεν θα πληρωνω εγω τα σπασμενα και θα κρατανε το κινητο εκβιαζοντας με... Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κυνήγησε το όσο δεν πάει φίλε. Μίλα με κάποιον φίλο δικηγόρο μην κάνεις καμμιά λάθος κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλα,παιδια,πηγε πριν λιγο ο bro μου στο γερμανο οπου ειχαμε δωσει το κινητο του πατερα μου για σερβις(και εκαναν και 15 μερες να το φτιαξουν),και επειδη μας ζητανε μια σφραγιδα για ενα συμβολαιο(λαθος τους που δεν την ειχαν ζητησει εξ'αρχης) δεν δινουν το κινητο πισω λενε,αν δεν παμε την σφραγιδα.Ασχετο το γεγονος πως το κινητο το εχουμε 1.5 χρονο...Πιστευω θα μας ξαναδουνε εκει περα...Αχρηστοι και εκβιαστες...Επισης να ρωτησω,απο την στιγμη που δεν εχει μπει σφραγιδα της εταιριας μας(ουτε υπογραφη θαρρω πως ειχαμε βαλει) το συμβολαιο κανονικα και λογικα δεν εχει ισχυ ?Δηλαδη φευγω οποτε θελω ? Ουτως η αλλως βεβαια φευγουμε οποτε θελουμε καθως ειχαμε παρει εκπτωση στο παγιο,αρα δινουμε τη διαφορα και...γεια σας...Κανενα σχολιο επ'αυτου παρακαλω ?? ^^ Πηρα μολις πριν στην κοσμοτε τηλ.,και μου λενε ασχετα με το αν εχει μπει η οχι σφραγιδα το συμβολαιο το βλεπουν αυτοι ανανεωμενο(δηλαδη μπορει να πηγε ο οποιοσδηποτε και να το ανανεωσε,χωρις τη σφραγιδα της εταιριας).Και πως για να φυγω θελει την συνολικη εκπτωση στο παγιο 12χ10=120 ευρω δηλαδη...Μπορω να κινησω καποια διαδικασια για καταγγελια της συμβασης η κατι παρεμφερες ?Εφ'οσον δεν εχουν στην ουσια τα απαραιτητα δικαιολογητικα? Αυτά είναι λεπτά θέματα. Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν δύο διαφορετικά (και αρχικώς αναξάρτητα μεταξύ τους) ζητήματα: 1. Αφήσατε ένα κινητό για επισκευή. 2. Κάνατε μια διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου (ή ένα νέο συμβόλαιο) στο ίδιο κατάστημα και σε αντίστοιχο χρόνο. Αν είναι έτσι, διάβασε αυτά που γράφω παρακάτω, αλλιώς βάλε ένα Χ και αγνόησέ τα. Με τη διαδικασία ανανέωσης, έπρεπε ο νόμιμος εκπρόσωπος να υπογράψει και να σφραγίσει κάποια συμβόλαια. Ο υπάλληλος ξέχασε να σας ζητήσει να σφραγίσετε. Ύστερα από κάποιο διάστημα, η Cosmote έλεγξε τα συμβόλαια, και βρήκα να λείπει κάτι (π.χ. οι υπογραφές). Εστειλε με τον Α ή Β τρόπο μια ενημέρωση στο κατάστημα, και αυτό με τη σειρά του έπρεπε να διευθετήσει το θέμα. Εκεί λοιπόν το κατάστημα οφείλει να σας ειδοποιήσει για το πρόβλημα. Εκεί φοβάμαι, πως και το κατάστημα και εσείς κάνετε ένα σοβαρό φάουλ. Το κατάστημα καθυστερεί να σας παραδώσει τη συσκευή σαν μέσο πίεσης για να πάρει σφραγίδες (και λογικά αν το καταγγείλετε θα δικαιωθείτε). Εσείς, αρνείστε να σφραγίσετε ένα συμβόλαιο, του οποίου από ό,τι κατάλαβα έχετε επωφεληθεί τις παροχές. Το θέμα της μη χρήσης σφραγίδας, είναι πρόβλημα μεταξύ καταστήματος και Cosmote (δεν θα πληρωθεί το κατάστημα την όποια προμήθεια του αναλογεί). Εσείς όμως, σε μια πιθανή καταγγελία του καταστήματος ή της Cosmote, θα έχετε θέμα, γιατί εκεί θα δικαιωθεί η Cosmote (αφού έχετε αποδεχτεί τις παροχές του συγκεκριμένου συμβολαίου, την έκτωση παγίου όπως προανέφερες). Εκτός αν αποδείξετε πως δεν έχετε καν υπογράψει, και σας υπέκλεψαν την υπογραφή, πράγμα πολύ δύσκολο, αφού όπως παραδέχεσαι έχετε κάνει πράγματι ανανέωση συμβολαίου. Αρα, μάλλον πρέπει να τα βρείτε με κάποιο λογικό τρόπο, γιατί αν τραβήξετε εσείς τα άκρα, ίσως τα τραβήξει και η Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Αυτά είναι λεπτά θέματα. Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν δύο διαφορετικά (και αρχικώς αναξάρτητα μεταξύ τους) ζητήματα: 1. Αφήσατε ένα κινητό για επισκευή. 2. Κάνατε μια διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου (ή ένα νέο συμβόλαιο) στο ίδιο κατάστημα και σε αντίστοιχο χρόνο. Αν είναι έτσι, διάβασε αυτά που γράφω παρακάτω, αλλιώς βάλε ένα Χ και αγνόησέ τα. Με τη διαδικασία ανανέωσης, έπρεπε ο νόμιμος εκπρόσωπος να υπογράψει και να σφραγίσει κάποια συμβόλαια. Ο υπάλληλος ξέχασε να σας ζητήσει να σφραγίσετε. Ύστερα από κάποιο διάστημα, η Cosmote έλεγξε τα συμβόλαια, και βρήκα να λείπει κάτι (π.χ. οι υπογραφές). Εστειλε με τον Α ή Β τρόπο μια ενημέρωση στο κατάστημα, και αυτό με τη σειρά του έπρεπε να διευθετήσει το θέμα. Εκεί λοιπόν το κατάστημα οφείλει να σας ειδοποιήσει για το πρόβλημα. Εκεί φοβάμαι, πως και το κατάστημα και εσείς κάνετε ένα σοβαρό φάουλ. Το κατάστημα καθυστερεί να σας παραδώσει τη συσκευή σαν μέσο πίεσης για να πάρει σφραγίδες (και λογικά αν το καταγγείλετε θα δικαιωθείτε). Εσείς, αρνείστε να σφραγίσετε ένα συμβόλαιο, του οποίου από ό,τι κατάλαβα έχετε επωφεληθεί τις παροχές. Το θέμα της μη χρήσης σφραγίδας, είναι πρόβλημα μεταξύ καταστήματος και Cosmote (δεν θα πληρωθεί το κατάστημα την όποια προμήθεια του αναλογεί). Εσείς όμως, σε μια πιθανή καταγγελία του καταστήματος ή της Cosmote, θα έχετε θέμα, γιατί εκεί θα δικαιωθεί η Cosmote (αφού έχετε αποδεχτεί τις παροχές του συγκεκριμένου συμβολαίου, την έκτωση παγίου όπως προανέφερες). Εκτός αν αποδείξετε πως δεν έχετε καν υπογράψει, και σας υπέκλεψαν την υπογραφή, πράγμα πολύ δύσκολο, αφού όπως παραδέχεσαι έχετε κάνει πράγματι ανανέωση συμβολαίου. Αρα, μάλλον πρέπει να τα βρείτε με κάποιο λογικό τρόπο, γιατί αν τραβήξετε εσείς τα άκρα, ίσως τα τραβήξει και η Cosmote. Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οντως αυτο ισχυει.Με μια διαφορα:πως εγω οτι κινησεις πηγα να κανω(για καταγγελια της συμβασης που ανεφερα),προσπαθησα να τις κανω αφου μου φερθηκαν ετσι.Το θεμα το δημιουργησαν μονοι τους,και με αναγκασαν να ψαχνω σε καθε υπηρεσια τι μπορω να κανω,απο τη στιγμη που με εκνευρισαν και κατα καποιον τροπο με εκβιασαν.Αν ζητουσαν εξ'αρχης την σφραγιδα,χωρις να χρησιμοποιησουν την αλλη συσκευη ως μοχλο πιεσης,θα την πηγαινα,καθως οντως (καλως η κακως) καναμε την ανανεωση. Αν αυτη ειναι η πολιτικη τους να την χαιρονται,και οσοι την αποδεχονται να συνεχισουν να ειναι πελατες τους.Εγω την σφραγιδα θα την παω,θα παρω το κινητο(που θα τους πω και ευχαριστω που το κρατησαν 1 μηνα χωρις να μας δωσουν καποια αλλη συσκευη να κανουμε τη δουλεια μας,καθως και για τον εκβιασμο επισης). Απλα αν ξαναδουν εμενα και τα χρηματα μου,επιεικως να μου τρυπησουν τη μυτη. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα :happy::happy: Edited October 16, 2010 by KoKi_RuNNeR_125 Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Να μην την πας τη σφραγίδα φίλε και να κάνεις αίτηση φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Να μην την πας τη σφραγίδα φίλε και να κάνεις αίτηση φορητότητας. Κοιταξε,αυτο θα εκανα απλα για 2 λογους (οτι φευγω στρατο και δεν θελω πλεον να παρω το iPhone) δεν ξερω αν θα το κανω..Αν συμφωνησει ο πατερας απλα και μονο για να φυγουμε απο την κοσμοτε και το γερμανο,τοτε πιθανως να το πραξουμε.Ιδωμεν... p.s. Τελικα ρε παιδια για να φυγεις απο ενα συμβολαιο αφου εχεις παρει εκπτωση στο παγιο,τι πληρωνεις ? Την εκπτωση στο παγιο τους μηνες που το χρησιμοποιησες π.χ. ενας μηνας=10 ευρω , η ολους τους μηνες του συμβολαιου (120 ευρω ) ?? Γιατι ο καθενας οτι θελει λεει :ninja::ninja: Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Κοιταξε,αυτο θα εκανα απλα για 2 λογους (οτι φευγω στρατο και δεν θελω πλεον να παρω το iPhone) δεν ξερω αν θα το κανω..Αν συμφωνησει ο πατερας απλα και μονο για να φυγουμε απο την κοσμοτε και το γερμανο,τοτε πιθανως να το πραξουμε.Ιδωμεν... p.s. Τελικα ρε παιδια για να φυγεις απο ενα συμβολαιο αφου εχεις παρει εκπτωση στο παγιο,τι πληρωνεις ? Την εκπτωση στο παγιο τους μηνες που το χρησιμοποιησες π.χ. ενας μηνας=10 ευρω , η ολους τους μηνες του συμβολαιου (120 ευρω ) ?? Γιατι ο καθενας οτι θελει λεει :ninja::ninja: Τους μήνες που το χρησιμοποίησες επί το μηνιαίο ποσό έκπτωσης.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Βασικά υπάρχει η εξής δυνατότητα . Αντί να φύγεις από την έκπτωση, πας και υπογράφεις νέο συμβόλαιο με επιδότηση συσκευής αξίας 20 ευρώ ( αυτό θέλω) Την άλλη μέρα σπας το συμβόλαιο καταβάλοντας 20 ευρώ και σου μένει και η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Βασικά υπάρχει η εξής δυνατότητα . Αντί να φύγεις από την έκπτωση, πας και υπογράφεις νέο συμβόλαιο με επιδότηση συσκευής αξίας 20 ευρώ ( αυτό θέλω) Την άλλη μέρα σπας το συμβόλαιο καταβάλοντας 20 ευρώ και σου μένει και η συσκευή. Μισό λεπτό γιατί κάτι δε μου κολλάει. Εχει ο φίλος π.χ. επιδότηση 120 ευρώ (δηλαδή 10 ευρώ το μήνα), και το έχει κάνει 4 μήνες πριν (έχει επωφεληθεί 40 ευρώ). Που κολλάει λοιπόν σε αυτή την περίπτωση αυτό που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Κολαει στο ότι όταν έχεις έκπτωση ,μπορείς οποτε θες να πάρεις επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Κολαει στο ότι όταν έχεις έκπτωση ,μπορείς οποτε θες να πάρεις επιδότηση Δηλαδή μπορεί τον τέταρτο μήνα μετά την επιδότηση, να πάρεις εκ νέου επιδότηση??? Αυτό συγγνώμη, αλλά πρώτη φορά το ακούω, και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ισχύει, για να μην πω πως είμαι σίγουρος πως δεν μπορεί να ισχύει!!! Θα το ψάξω, αν και δε νομίζω πως έχει νόημα να ψάξεις κάτι που λογικά δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts