Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν θα χρειαστεί το χαρτί .

Αλλά πρέπει να κάνει την διαδικασία ο κηδεμόνας σου .

Ναι νομίζω πρέπει να το ξαναδηλώσεις , αλλά θα γίνει μία φορά όταν το μεταφέρεις

Θελω να κανω συμβολαιο Κοσμοτε Απεριοριστα 35. Ισχυει η εκπτωση παγιου που λενε? Επισης χωρις επιδοτηση για συσκευη και εξοφληση μεσω πιστωτικης εχω καποια εκπτωση στο παγιο?

Επισης ο δωρεαν χρονος εντος δικτυου κοσμοτε πιανει και προς Frog?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Θελω να κανω συμβολαιο Κοσμοτε Απεριοριστα 35. Ισχυει η εκπτωση παγιου που λενε? Επισης χωρις επιδοτηση για συσκευη και εξοφληση μεσω πιστωτικης εχω καποια εκπτωση στο παγιο?

Επισης ο δωρεαν χρονος εντος δικτυου κοσμοτε πιανει και προς Frog?

ισχύει η έκπτωση έως 15/5 και έχεις μείωση στο πάγιο αν δεν πάρεις συσκευή. ο δωρεάν χρόνος ισχύει και για frog.

Nokia και ξερό ψωμί ... :p

Δηλαδη μεχρι αυριο? Καλα τι γκαντεμια ειναι αυτη, δεν προλαβαινω. Η εκπτωση ποση ειναι?

Τα 1500 ειναι μικτα ετσι? ΠΧ 800 προς κοσμοτε και 700 προς σταθερα ενας πιθανος συνδυασμος και οχι 1500 προς κοσμοτε + 1500 πορς σταθερα. Σωστος?

Δηλαδη μεχρι αυριο? Καλα τι γκαντεμια ειναι αυτη, δεν προλαβαινω. Η εκπτωση ποση ειναι?

Τα 1500 ειναι μικτα ετσι? ΠΧ 800 προς κοσμοτε και 700 προς σταθερα ενας πιθανος συνδυασμος και οχι 1500 προς κοσμοτε + 1500 πορς σταθερα. Σωστος?

Η επιπλεόν έκπτωση αν δεν πάρεις συσκεύη είναι (νομίζω) περίπου 65 ευρώ / 12 και αυτή ισχύει συνέχεια. Η προσφορά παγιών -10 ευρώ όμως λίγει το Σάββατο.

Ο χρόνος έιναι μικτός, αλλιώς θα έλεγαν 3000 λεπτα!

Edited by karetsos

Δηλαδη -15 ευρω αν την προλαβω, πολυ καλο.

Και κατι τελευταιο, Ισχυει μονο για νεους αριθμους, ή μπορω να μετατρεψω το υπαρχον κοσμοτε καρτοκινητο μου σε αριθμο συμβολαιου και να εχω και το -15?

Δηλαδη -15 ευρω αν την προλαβω, πολυ καλο.

Και κατι τελευταιο, Ισχυει μονο για νεους αριθμους, ή μπορω να μετατρεψω το υπαρχον κοσμοτε καρτοκινητο μου σε αριθμο συμβολαιου και να εχω και το -15?

Ισχύει για νέες συνδέσεις, δηλαδή φορητότητα, νέα σύνδεση και μετατροπή από καρτοκινητό.

Παιδια καλησπερα σας, ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.....!!!!!!!!!!!

εχω το NOKIA E72 κ εχω κανει προγραμμα για ιντερνετ 500mb/το μηνα cosmote δωρεαν.

Θελω την βοηθεια σας καθως μου ηρθε ο λογαριασμος παρα πολυ φουσκωμενος

κ οταν πηρα την cosmote να ρωτησω πως και τι, μου ειπαν οτι εχω κανει χρηση κ εχω συνδεθει στο interne με wapa κ οχι με την συνδεση που ειναι απο το πακετο για το internet!

Να πω οτι οταν μπαινω internet με τον browser του κινητου μου βγαζει την ενδειξη cosmote wireless internet KAI οταν μπαινω με τον opera στις ρυθμισεις--->για προχωρημενους--->εχω βαλει παλι το cosmote wireless internet!

1)Πως γινεται να μπαινω με wapa κ δεν το εχω παρει ειδηση?

2)Πως μπορω να δω με τι μπαινω στο internet?

3)Που φαινεται ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ εχω κανει χρηση wapa κ ποσο

Στο κινητο--->Μητρωο--->Πακετα δεδομενων φαινεται ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ COSMOTE WIRELESS internet

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Απορίες και απο μένα!

Είμαι 4 μήνες στο i35 και έχω χρησιμοποιήσει την επιδότηση μου για ετήσια έκπτωση στο λογαριασμό, αντι συσκευής.

Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω στο απεριόριστο με internet 45.

1. Μπορώ τόσο σύντομα να αλλάξω πρόγραμμα ή πρέπει να παραμείνω κ άλλους μήνες στο i35;

2. Αν γίνει η αλλαγή, θα συνεχίσω να έχω την έκπτωση της επιδότησης για το υπόλοιπο του έτους, ή την χάνω;

Thanx!

Ισχύει για νέες συνδέσεις, δηλαδή φορητότητα, νέα σύνδεση και μετατροπή από καρτοκινητό.

Οκ πηγα και εκανα, αλλα τελικα πηρα νεο αριθμο για να κρατησω και το καρτοκινητο. Το BIS ρε παιδια ξερετε αν ειναι ηδη ενεργοποιημενο ή αν πρεπει να κανω κατι παραπανω?

Πρωτος Λογαριασμος θα μου ρθει σαν σημερα τον επομενο μηνα?

EDIT: Και κατι τελευταιο για να μην σας κουραζω αλλο με το ολο θεμα. Η εκπτωση στον λογαριασμο, ειναι επι του τελικου ποσου? δηλαδη εγω το υπολογιζω μαζι με τελη συνδρομητων 47 ευρω και εχω εκπτωση 17, αρα το τελικο συμπεριλαμβανομενου και ΦΠΑ 21% θα ειναι 30 ευρω?

Εχω φτιαξει και ενα πινακακι, με τον τροπο που εκδιδει η κοσμοτε τους λογαριασμους της.

http://i41.tinypic.com/6jj5zn.jpg

Edited by therock

Καλησπέρα,

έχω κάνει αιτηση φορητότητας στην Cosmote, στo Cosmote απεριοριστα 25...

Έχω επιδότηση μου λένε 109€...γνωρίζει κανείς πόσο θα είναι το ποσό αν κάνω έκπτωση παγίου για ένα χρόνο?? Θα είναι 109:12=9€ ή λιγότερο???

Καλησπέρα,

έχω κάνει αιτηση φορητότητας στην Cosmote, στo Cosmote απεριοριστα 25...

Έχω επιδότηση μου λένε 109€...γνωρίζει κανείς πόσο θα είναι το ποσό αν κάνω έκπτωση παγίου για ένα χρόνο?? Θα είναι 109:12=9€ ή λιγότερο???

Πάνω κάτω τόσο θα είναι (109€ με τον ΦΠΑ να περιλαμβάνεται)

Απορίες και απο μένα!

Είμαι 4 μήνες στο i35 και έχω χρησιμοποιήσει την επιδότηση μου για ετήσια έκπτωση στο λογαριασμό, αντι συσκευής.

Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω στο απεριόριστο με internet 45.

1. Μπορώ τόσο σύντομα να αλλάξω πρόγραμμα ή πρέπει να παραμείνω κ άλλους μήνες στο i35;

2. Αν γίνει η αλλαγή, θα συνεχίσω να έχω την έκπτωση της επιδότησης για το υπόλοιπο του έτους, ή την χάνω;

Thanx!

κάλεσε το 1213. 99% μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα και 99% θα συνεχίσει και η επιδότηση

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Το cosmote my account ποσο καιρο κανει να ενεργοποιηθει?

Συμπληρωσα την αιτηση απο το πρωι και ακομα να μου ερθει sms με τον κωδικο χρηστη.

Ενταξει το ενεργοποιησα το My account, αλλα ρε παιδια δεν εχει πουθενα επιλογες για e-bill που δειχνει αναλυτικα την κινηση του λογαριασμου κλπ.

Μηπως επειδη ειναι καινουριος ο αριθμος? Την απρασκευη ανοιξα την συνδεση.

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση".

Οκ απλως εχω αγχωθει μηπως με εχει χρεωσει wap στο blackberry.

Παρεπιπτωντος, αφοτου εμφανιστει, μετα η καθε κινηση θα ναι live, ή απλως παλι καθε μηνα θα δειχνει τις κινησεις που εχουν γινει?

Επειδη θελω να βλεπτω και τα λεπτα ομιλιας που μου απομενουν και τον ογκο δεδομενων στο BIS, και να προσαρμοζω αναλογα την χρηση που θα του κανω.

Δεν εχει live Κινηση. Απλως ειναι ο αναλυτικος λογαριασμος καθε μηνα μετα απο την εκδοση του.

Στειλε ΕΥ στο 1256 για τα αλλα που θελεις.

Samsung S21 Ultra

Γεια σας έχω ένα οικογενειακό με 2 προγράμματα απεριόριστα 25 σε ένα μηνά έχω επιδότηση ξέρει κάνεις να μου πει το ποσό της επιδοτήσεις στο περίπου για να αρχίσω να ψάχνω για κινητό
ΕΛΛΑΣ

Γεια σας έχω ένα οικογενειακό με 2 προγράμματα απεριόριστα 25 σε ένα μηνά έχω επιδότηση ξέρει κάνεις να μου πει το ποσό της επιδοτήσεις στο περίπου για να αρχίσω να ψάχνω για κινητό

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Αν υποθέσουμε ότι θα σου δώσουν ανά γραμμή ένα τελείως βασικό ποσό, τότε υπολόγισε περίπου στα 70 ευρώ. Μπορείς όμως να ζητήσεις αναθεώρηση ποσού για καθε μία από τις γραμμές.

Δεν εχει live Κινηση. Απλως ειναι ο αναλυτικος λογαριασμος καθε μηνα μετα απο την εκδοση του.

Στειλε ΕΥ στο 1256 για τα αλλα που θελεις.

-Το μυνημα ειναι χωρις χρεωση?

-Υπολοιπο κινησης για το BIS δεν εχει. Καποιος τροπος για να ενημερωνομαι για αυτο?

-Και επισης γιατι λεει οτι το υπολοιπο αυτο ειναι μεχρι 27/05 απο την στιγμη που το συμβολαιο το ξεκινησα στισ 14? Πιθανοτητα ο πρωτος λογαριασμος εκδιδεται μετα απο μισο μηνα, και ο χρονος ισχυει για μισο μηνα, αλλά...

...προς υπολοιπα δικτυα μου λεει 52 λεπτα και 52 sms (δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα δηλαδη) ενω τα απεριοριστα 35 προσφερουν 120. WTF?

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2FAPERIORISTA35_contractplan.xml&tabClicked=information&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+35

-Το μυνημα ειναι χωρις χρεωση?

-Υπολοιπο κινησης για το BIS δεν εχει. Καποιος τροπος για να ενημερωνομαι για αυτο?

-Και επισης γιατι λεει οτι το υπολοιπο αυτο ειναι μεχρι 27/05 απο την στιγμη που το συμβολαιο το ξεκινησα στισ 14? Πιθανοτητα ο πρωτος λογαριασμος εκδιδεται μετα απο μισο μηνα, και ο χρονος ισχυει για μισο μηνα, αλλά...

...προς υπολοιπα δικτυα μου λεει 52 λεπτα και 52 sms (δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα δηλαδη) ενω τα απεριοριστα 35 προσφερουν 120. WTF?

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2FAPERIORISTA35_contractplan.xml&tabClicked=information&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+35

Το μήνυμα ειναι χωρις χρεωση.

Καθε 27 του μηνος εκδιδεται ο λογαριασμος σου. Δεν εχει σημασια οτι το ξεκινησες 14. Ποιος σου ειπε οτι ο λογαριασμος εκδιδεται μετα απο μισο μηνα;

Περιμενε μετα την εκδοση του λογαριασμου σου (δηλαδη μετα τις 27) για σωστη λειτουργία του 1256

Samsung S21 Ultra

Καθε 27 του μηνος εκδιδεται ο λογαριασμος σου. Δεν εχει σημασια οτι το ξεκινησες 14. Ποιος σου ειπε οτι ο λογαριασμος εκδιδεται μετα απο μισο μηνα;

Εννουσα ο πρωτος λογαριασμος. Το ανεφερε και ενα παιδι στην προηγουμενη σελιδα, αλλα ακουγεται και λογικο, μιας και απο 14 εως 27 ειναι δυο βδομαδες.

Απο κει και περα στην παρακατω σελιδα λεει πως στελνεις "1" στο 1256. Το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο με το να στειλεις "ΕΥ"?

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb802d01c5&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Felenxos_ypoloipou_service.xml&breadcrumbTitle=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85+%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&tabClicked=information&serviceCategory=

Και κατι τελευταιο. Σαν να πηρε το ματι μου κατι στην τηλεοραση για εκπτωση παγιου -20 ευρω στην διαφημιση με τις γιαγιαδες. Το παρατηρησε κανεις? Ανανεωσαν δηλαδη την προσφορα και την πηγαν απο -10 στα -20?

Αν ειναι ετσι θα φαω σκαλωμα. Σκοτωθηκα να ππρολαβω να κανω τημ συνδεση και ετσι και διπλασιασαν την εκπτωση και δωσαν παραταση θα φαω ασχημη ηττα!

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Αν υποθέσουμε ότι θα σου δώσουν ανά γραμμή ένα τελείως βασικό ποσό, τότε υπολόγισε περίπου στα 70 ευρώ. Μπορείς όμως να ζητήσεις αναθεώρηση ποσού για καθε μία από τις γραμμές.

Καταλαβα ευχαριστω πολυ

ΕΛΛΑΣ

Καλησπέρα,

8έλω να πάρω τηλέφωνο την Cosmote και να μιλήσω με κάποιον. Μπορείτε να μου πείτε ποιο τηλέφωνο να πάρω και τί επιλογές να διαλέξω ώστε να μπορέσω να μιλήσω σε κάποιον?

Ευχαριστώ πολύ