Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σπας συμβολαιο με επιδοτηση τη γινεται? Ο πατερας μου εχει 18 μηνη δεσμευση και ειναι γυρω στους 8 μηνες, αλλα το προγραμμα αυτο δεν βγαινει, και θελει να το αλαξει.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Απλά πληρώνεις την επιδότηση και φεύγεις. Σε 12 μηνο συμβόλαιο αν φύγεις πρίν το 6μηνο τη πληρώνεις ολόκληρη. Κανένας δε σε κρατάει! Απλά όταν σου κάνουν "δώρο" συσκευή ή έκπτωση το αντάλλαγμα είναι η παραμονή στο δίκτυο. Αν φύγεις χάνεις το δώρο.

Στη παραπάνω περίπτωση άν αναφέρεσαι σε αλλαγή οικονομικού πακετου με μεγαλύτερο πάγιο, δεν έχεις πρόβλημα, με μικρότερο το συζητάς με την εταιρία.

Καλησπερα σε ολους.Εχω επιδοτηση κοσμοτε και θελω να ρωτησω αν μπορω να παρω συσκευη απο το e-shop? Γινεται η μονο απο την κοσμοτε μπορω?

Καλησπερα σε ολους.Εχω επιδοτηση κοσμοτε και θελω να ρωτησω αν μπορω να παρω συσκευη απο το e-shop? Γινεται η μονο απο την κοσμοτε μπορω?

Δυστυχώς από το eshop μπορείς μόνο για νέες συνδεσεις, μπορείς από το Πλαίσιο όμως.

Ειμαι κοτε 4 χρονια αλλα λογω σηματος αναγκαζομαι να φυγω.Αρχες Αυγουστου τελειωνει το 12μηνο.Μπορω να κανω φορητοτητα τωρα χωρις να υποχρεουμαι σε κατι;

Ειμαι κοτε 4 χρονια αλλα λογω σηματος αναγκαζομαι να φυγω.Αρχες Αυγουστου τελειωνει το 12μηνο.Μπορω να κανω φορητοτητα τωρα χωρις να υποχρεουμαι σε κατι;

Τι επιδότηση είχες πάρει;

Τι επιδότηση είχες πάρει;

Στα συμβόλαια υπάρχει ένα πινακάκι με τα ποσοστά απόσβεσης της επιδότησης συσκευής ανα μήνα παραμονής. Πριν το 6μηνό έχει2 μηδέν απόσβεση άρα πληρώνεις όλο το ποσό και μετά πέφτει κατά ένα ποσοστό κάθε μήνα. Δες αυτό και θα βρεις τι θα πληρώσεις.

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Η επιδοτηση ητανε 230 ευρω+φπα

Μενουνε ακομα 90 ημερες για το 12μηνο

Η ποινη για καθε ημερα ειναι 1,5ευρω(2/365) χ 90=135 ευρω και για τα 3 εταιρικα

Υπαρχει κανενας τροπος να τα γλιτωσω;

Μόνο αν παραμείνεις άλλους 3 μήνες. :O

Αν έχει πρόβλημα με το σήμα (που δεν το είχε πριν) μπορεί να φύγει χωρίς ποινή

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έχει πρόβλημα με το σήμα (που δεν το είχε πριν) μπορεί να φύγει χωρίς ποινή

Νομίζω ότι δεν αναγράφεται κάπου στο συμβόλαιο.

παιδια το θεμα ειναι σοβαρο

Χεστηκα και για την επιδοτηση.Εδω δεν μπορουμε να δουλεψουμε 3 ατομα.Μενω στον 5 με θεα Αθηνα απο αεροπλανο και σημα πουθενα.Στο γραφειο τιποτα.Στο πατρικο μου καθολου.Εξω στην περιοχη μου Πετρουπολη και παλι τιποτα,οταν οι αλλοι 2 πετανε!Εχω βαρεθει να περνω μυνηματα με τις κλησεις που κανανε 1-2 και 3 ωρες νωριτερα πελατες-συνεργατες-οικογενεια

Το 50% της δραστηριοτητας της εταιρειας γινετε απο τα κινητα

Μηπως να τους παρω να τους πω το προβλημα(το γνωριζουν στανταρ) και να μ αφησουν να φυγω νωριτερα χωρις χρεωση η θα με γραψουν;

Αν κανεις εξοφληση μεσω πιστωτικης τι εκπτωση εχεις στο μηνιαιο λογαριασμο, ξερει κανεις?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί χτες ενώ επισκευτηκα δυο καταστήματα cosmote και μαλλον δεν έβγαλα ακρη.

Είμαι συνδρομητής της vodafone και θα ήθελα να κάνω φορητότητα στην Cosmote στο προγραμμα απεριόριστο 25 και να προλαβω μέχρι τις 15/5 την προσφορα για εκπτωση των 5€ στο παγιο για ένα χρόνο. Ταυτόχρονα όμως θα ήθελα να κάνω και αλλαγή στοιχειων (ονοματος και ΑΦΜ) και να κρατήσω το ίδιο νούμερο.

Αν κάνω την αλλαγή αφμ στην vodafone μου είπαν πως γίνεται χωρίς κανένα κόστος αλλά θέλει 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί...

Αν μεταφερθώ στην cosmote και μετα κάνω αλλαγή στοιχείων στο ένα καταστημα μου είπαν πως θα πληρώσω 17€ και στο άλλο 20€.!!!

θα ήθελα αν ξέρει κανεις να μου πει:

1. Αν μπορώ να κάνω την αλλαγή αφμ στην vodafone σημερα και ταυτόχρονα αίτηση φορητότητας και να προλάβω την προσφορα έως 15/5, αν και στο ένα κατάστημα μου είπαν ότι δεν γίνεται.

2. Επίσης μου είπε μια υπάλληλος ότι είχε πληροφόρηση ότι η προσφορά θα ισχύει και μετα τις 15/5. Γνωρίζει κάποιος κάτι;;

3. Η επιδότηση των 108€ που μου είπαν μπορεί να αφαιρεθεί όλη από το πάγιο κάθε μήνα ή μόνο ένα μέρος όπως διάβασα κάπου στο forum;;;;

4. Από 2 καταστήματα της vodafone μου είπαν ότι η αλλαγή αφμ είναι δωρεάν. Δηλαδή στην cosmote πληρώνεις και στην vodafone είναι δωρεάν;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση

hostis

πραγματικα ετσι ειναι

Πως μπορει να γινει;

Ρίξε μια ματιά στο συμβόλαιό σου στο κεφάλαιο που αναφέρεται στην καταγγελία της σύμβασης (δήλωση διακοπής). Πρέπει να υπάρχει κάποιο άρθρο που να προβλέπει καταγγελία για σπουδαίο λόγο, δες τί ορίζεται εκεί. Δες επικουρικά μήπως υπάρχει κάποια σχετική διάταξη στον κανονισμό γενικών αδειών τηλεπικοινωνιών της ΕΕΤΤ καθώς και στον σχετικό κώδικα δεοντολογίας. Για να είσαι αποδεδειγμένα καλόπιστος πρέπει να προκύπτει ότι έχεις κάνει παράπονα για την αναπάντεχη επιδείνωση της ραδιοκάλυψης επομένως καλύτερα να τα υποβάλεις εγγράφως και να απαιτήσεις έγγραφη απάντηση από τη vodafone. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν η κακή ραδιοκάλυψη προϋπήρχε στις περιοχές που χρησιμοποιείται κυρίως το κινητό όταν υπέγραψες την σύμβαση, δεν συντρέχει σπουδαίος λόγος για καταγγελία της σύμβασης, γιατί θεωρείται ότι υπέγραψες εν γνώσει σου. Καλύπτεσαι μόνο αν η κάλυψη επιδεινώθηκε σημαντικά σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μετά την σύναψη της συμβάσεως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ και πάλι. :)

Στο οικογενειακό μου πρόγραμμα (απεριόριστα 25 της γυναίκας μου και myway 25 το δικό μου) βγήκε η επιδότηση και είναι 250 ευρώ. Ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποσό σαν έκπτωση και, η κοπέλα στην cosmote, μου είπε ότι δεν με συμφέρει γιατί σαν έκπτωση μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το μισό από το ποσό της επιδότησης.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Από πότε άλλαξε και χρησιμοποιείται μόνο το μισό ποσό σαν έκπτωση στα πάγια; Πριν μια βδομάδα η αδερφή της γυναίκας μου στο δικό της οικογενειακό, χρησιμοποίησε ολόκληρο το ποσό της επιδότησης (το οποίο μάλιστα αύξησε μετά από τηλεφώνημα στο 1200). Μου φαίνεται πολύ περίεργο αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο.

Αν πάρω τηλέφωνο στο 1200 για αίτημα αύξησης επιδότησης, σε τι επίπεδα να περιμένω να φτάσει το ποσό; Υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως πχ να χρησιμοποιήσω το ποσό άμεσα ή μόνο σε κατάστημα οτε;

Χαιρετώ και πάλι. :)

Στο οικογενειακό μου πρόγραμμα (απεριόριστα 25 της γυναίκας μου και myway 25 το δικό μου) βγήκε η επιδότηση και είναι 250 ευρώ. Ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποσό σαν έκπτωση και, η κοπέλα στην cosmote, μου είπε ότι δεν με συμφέρει γιατί σαν έκπτωση μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το μισό από το ποσό της επιδότησης.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Από πότε άλλαξε και χρησιμοποιείται μόνο το μισό ποσό σαν έκπτωση στα πάγια; Πριν μια βδομάδα η αδερφή της γυναίκας μου στο δικό της οικογενειακό, χρησιμοποίησε ολόκληρο το ποσό της επιδότησης (το οποίο μάλιστα αύξησε μετά από τηλεφώνημα στο 1200). Μου φαίνεται πολύ περίεργο αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο.

Αν πάρω τηλέφωνο στο 1200 για αίτημα αύξησης επιδότησης, σε τι επίπεδα να περιμένω να φτάσει το ποσό; Υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως πχ να χρησιμοποιήσω το ποσό άμεσα ή μόνο σε κατάστημα οτε;

το 1200 αφορά Εταιρικές συνδέσεις, οπου ισχύουν άλλοι κανόνες. εσύ μπορείς να πάρεις το 1212 που αφορά ατομικές/οικογενειακές συνδέσεις.

Nokia και ξερό ψωμί ... :p

Γεια σας

θα ηθελα πολυ μια απαντηση ειμαι 14 χρονων και ολοι οι φιλοι μου εχουν what`s up και θελω να κανω φορητοτητα σε cosmote εχω vodafone και καρτοκινητο αμα το κανω θα χρεωθω????????

περιμενω

Γεια σας

θα ηθελα πολυ μια απαντηση ειμαι 14 χρονων και ολοι οι φιλοι μου εχουν what`s up και θελω να κανω φορητοτητα σε cosmote εχω vodafone και καρτοκινητο αμα το κανω θα χρεωθω????????

περιμενω

Δεν υπάρχει χρέωση στη φορητότητα.

ομως πηγα στην ιστοσελιδα του what`s up αι λεγανε οτι χρειαζεται καπποια εγγραφα εγω το μονο που εχω κανει ειναι μια δηλωση και το χαρτι που το επανεκτυπωσε η κοπελα στην vodafone δεν το βρισκω

Αν έχεις κάνει δήλωση , δεν θα έιναι προφανώς στο δικό σου όνομα γιατί είσαι κάτω τον 18 ετών .

Άρα την φορητότητα πρέπει να την ζητήσει το άτομο στο οποίο έχουν δηλωθεί τα στοιχεία

Πάρε 13897 ( τμήμα φορητότητας Cosmote ,δωρεάν κλήση ) για να ρωτήσεις τι θα κάνεις

το ξερω αυτο εκανα και με παρουσια του κηδεμοναμου αλλα το χαρτι δεν ξερω που ειναι θα χρειαστει μαλλον ετσι??????

και αλλη μια ερωτηση αμα το μεταφερω στην κοσμοτε θα χρειαστει να το ξαναδηλωσω το κινητο????????????/

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!