gthe Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Αναφερόταν στο τελικό ποσό που θα έρχεται στον λογαριασμό, δηλαδή με ΦΠΑ και τέλη κινητής. Η προσφορά είναι ανάλογα το πρόγραμμα, δηλαδή στα μικρά προγράμματα έχουμε -5 και -10€, και από το 55 και πάνω έχουμε -20€. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 15/5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάπου δημοσιευμένη η συγκεκριμένη προσφορά της Cosmote στο site, ή μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην εξηπυρέτηση να με ενημερώσουν? Ενδιαφέρομαι για φορητότητα, για τις εκπτώσεις στα προγράμματα Unlimited 35 και Unlimited 45. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Αναφερόταν στο τελικό ποσό που θα έρχεται στον λογαριασμό, δηλαδή με ΦΠΑ και τέλη κινητής. Η προσφορά είναι ανάλογα το πρόγραμμα, δηλαδή στα μικρά προγράμματα έχουμε -5 και -10€, και από το 55 και πάνω έχουμε -20€. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 15/5. Ξέρουμε εάν τρέχει και καμιά "βαρβάτη" επιδότηση αυτόν τον καιρό (όπως πχ στην περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Από http://www.cosmote.gr Τώρα, τα συμβόλαια COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σου δίνουν ακόμα περισσότερα! Γιατί και επικοινωνείς απεριόριστα με τους περισσότερους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής & κερδίζεις 20€ έκπτωση στο πάγιο σου για έναν ολόκληρο χρόνο! Για σένα που θέλεις οικονομία, έλα τώρα στα συμβόλαια COSMOTE. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ από 55€. Επίσης, ισχύουν εκπτώσεις 5€,10€,15€ στα υπόλοιπα προγράμματα ανάλογα με το πάγιο. Το μειωμένο πάγιο θα ισχύει για 12 μήνες από την ενεργοποίηση της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Από http://www.cosmote.gr Επιβεβαιώνω και εγώ από την προσωπική μου εμπερία σήμερα την ύπαρξη προσφοράς για φορητότητα μέχρι 15/5 σε όλα τα Unlimited πακέτα. Πιο συγκεκριμένα και εμένα με είχαν καλέσει χθες κτλ και σήμερα ξανακάλεσα εγώ και η προσφορά ήταν στα -20 ευρώ για τα "μεγάλα" πακέτα (Απεριόριστο 45 και πάνω), μεγαλύτερη από χθές προφανώς απαντώντας στην προσφορά της Voda. Εγώ προσωπικά πήρα το Απεριόριστο 35 που έβγαινε 28,5 με επιδότηση 180 ευρώ και 15 με μείωση παγίου που ήθελα (αν και μου φάνηκε λίγο μικρό το 15, anyway... μπορεί να το λέω και λάθος και να είναι 18) Α επίσης για κάποιο ανεξήγητο λόγο το 13897 δεν τις ξέρει τις προσφορές... :). Και κάλεσα αυτό που με πήραν, ένα αστικό νούμερο. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Aν δεν θελουμε συσκευη μπορει να μπει σαν εκπτωση στο παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Aν δεν θελουμε συσκευη μπορει να μπει σαν εκπτωση στο παγιο? Φυσικά και μπορείς αλλά όχι στο 100% της επιδότησης για συσκευή. Δηλαδή θα έχεις μικρότερη επιδότηση για έκπτωση παγίου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ειχα μια κληση απο το 134 αλλα δε προλαβα να το σηκωσω. Ξερει κανεις εαν ειναι καμια υπηρεσια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Άκουσα στο ράδιο για -20 ευρώ στα πάγια των απεριορίστων όπως στη βόντα. Ισχύει ή μήπως δεν άκουσα σωστά; Edited May 6, 2010 by tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Άκουσα στο ράδιο για -20 ευρώ στα πάγια των απεριορίστων όπως στη βόντα. Ισχύει; Δες εδώ http://goo.gl/cYcz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μάλιστα... "Το μειωμένο πάγιο θα ισχύει για 12 μήνες από την ενεργοποίηση της προσφοράς." Και μετά το χρόνο, θα αυξηθεί αναλόγως το πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μάλιστα... "Το μειωμένο πάγιο θα ισχύει για 12 μήνες από την ενεργοποίηση της προσφοράς." Και μετά το χρόνο, θα αυξηθεί αναλόγως το πάγιο; προφανώς ναι Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Α οκ ευχαριστώ. Κι επειδή του χρόνου με βλέπω με περισσότερα οικονομικά προβλήματα έτσι όπως πάει το πράγμα, μάλλον δεν θα πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
packageme77 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :) . Είμαι συνδρομητής της Vodafone τα τελευταία 14 χρόνια (περίπου) και τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω ένα οικογενειακό πακέτο ( 2νούμερα) Vodafone Family 150 + 50 SMS με πάγια χρέωση 56 €. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έχω ανανεώσει το συμβόλαιο μου και αυτομάτως δεν έχω κάνει και χρήση των επιδοτήσεων μου. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κανένα αντίστοιχο πακέτο στην Cosmote και αν κάποιος γνωρίζει ποιο θα είναι το ποσό της επιδότησης για αυτή την μεταφορά. Κάποια στιγμή στο παρελθόν μου είχαν πει από ένα κατάστημα της Cosmote ότι παίζουν κάποιες προσφορές με πολύ μεγάλες επιδοτήσεις κατά καιρούς, τρέχει κάτι τέτοιο τώρα ή έχει κάποιος κάποια ενημέρωση αν θα τρέξει κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον ;;; Επείσης επειδή και το σταθερό μου + Internet είναι ΟΤΕ παίζει κανένα άλλο πακέτο να τα βάλω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα ;;;;; :p Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά και ελπίζω να μην σας ζάλισα με το πρώτο μου μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spidatos33 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια σύνδεση στο cosmote βασικό 1 προνομιακό για πάνω από 10 χρόνια -κινητό γονέων- και επειδή πρόσφατα το πληροφορήθηκα, έσπευσα να ελέγξω την επιδότηση για φέτος και να κάνω αναβάθμιση στο πρόγραμμα. Η επιδότηση είναι στα 60 ευρώ και είμαι ανάμεσα στο cosmote 150 και 180. Κοιτάζοντας τις συσκευές στο e-shop.gr είδα αρκετά μειωμένες τιμές (έως και 80 ευρώ) σε κινητά των 150-260 ευρώ με τα αντίστοιχα προγράμματα. Έχω λοιπόν τις εξής απορίες: 1) Μπορώ να εκμεταλλευτώ την επιδότηση σε καταστήματα με εξουσιοδότηση για συνδέσεις cosmote όπως το e-shop.gr ή πρέπει να απευθυνθώ αποκλειστικά σε καταστήματα cosmote; 2) Αν μπορώ να απευθυνθώ στο e-shop, είναι δυνατόν να αναβαθμίσω το πρόγραμμα παίρνοντας συσκευή με μειωμένη τιμή π.χ στο cosm 180 και να εκμεταλλευτώ συγχρόνως την επιδότηση; 3) Οι προσφορές σε κινητά με πλήρως νέες συνδέσεις, είναι οι ίδιες στα καταστήματα cosmote και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες τους π.χ. γερμανός, e-shop κτλ; (σε περίπτωση που κρίνω ότι με συμφέρει περισσότερο μια νέα σύνδεση από την ήδη υπάρχουσα επιδότηση για κινητό) 4) Τέλος, υπάρχει αυτό το διάστημα ή αναμένεται καμιά επιδότηση από wind και vodafone με φορητότητα; (φαντάζομαι τα παλιά 300ρια έχουν κοπεί αμετακλήτως) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση και συγγνώμη για τον μακροσκελισμό :O Edited May 8, 2010 by spidatos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια σύνδεση στο cosmote βασικό 1 προνομιακό για πάνω από 10 χρόνια -κινητό γονέων- και επειδή πρόσφατα το πληροφορήθηκα, έσπευσα να ελέγξω την επιδότηση για φέτος και να κάνω αναβάθμιση στο πρόγραμμα. Η επιδότηση είναι στα 60 ευρώ και είμαι ανάμεσα στο cosmote 150 και 180. Κοιτάζοντας τις συσκευές στο e-shop.gr είδα αρκετά μειωμένες τιμές (έως και 80 ευρώ) σε κινητά των 150-260 ευρώ με τα αντίστοιχα προγράμματα. Έχω λοιπόν τις εξής απορίες: 1) Μπορώ να εκμεταλλευτώ την επιδότηση σε καταστήματα με εξουσιοδότηση για συνδέσεις cosmote όπως το e-shop.gr ή πρέπει να απευθυνθώ αποκλειστικά σε καταστήματα cosmote; 2) Αν μπορώ να απευθυνθώ στο e-shop, είναι δυνατόν να αναβαθμίσω το πρόγραμμα παίρνοντας συσκευή με μειωμένη τιμή π.χ στο cosm 180 και να εκμεταλλευτώ συγχρόνως την επιδότηση; 3) Οι προσφορές σε κινητά με πλήρως νέες συνδέσεις, είναι οι ίδιες στα καταστήματα cosmote και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες τους π.χ. γερμανός, e-shop κτλ; (σε περίπτωση που κρίνω ότι με συμφέρει περισσότερο μια νέα σύνδεση από την ήδη υπάρχουσα επιδότηση για κινητό) 4) Τέλος, υπάρχει αυτό το διάστημα ή αναμένεται καμιά επιδότηση από wind και vodafone με φορητότητα; (φαντάζομαι τα παλιά 300ρια έχουν κοπεί αμετακλήτως) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση και συγγνώμη για τον μακροσκελισμό :O 1. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση από το eshop, μπορείς όμως από το Πλαισιο. 3. Τι εννοείς; 4. Δεν υπάρχουν 300άρες αυτή την περίοδο. Απλά παρακολούθα το φόρουμ και όταν βγει κάτι θα ενημερωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spidatos33 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω κατά πλαίσιο μεριά. Όσον αφορά το 3ο ερώτημα, εννοώ ότι σκέφτομαι να πάρω κάποια συσκευή με νέα σύνδεση στο όνομα μου απ'το e-shop, τύπου ''δωρεάν/φχψ ευρώ στο πρόγραμμα cosmote τάδε'' και θέλω να ξέρω αν ακολουθούν διαφορετική πολιτική τιμών σε κάθε κατάστημα. Δλδ μην πάρω κάνα LG KM900 από e-shop 182 ευρώ στο cosm 150 και βρω το ίδιο -20 ευρώ στον γερμανό, στο ίδιο πρόγραμμα. Αυτά :) yours sincerely;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Σε όλα τα καταστήματα δινουν τις ίδιες επιδοτήσεις, απλά στο Γερμανό και την Cosmote είναι 20-30% πιο ακριβές οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Ξέρουμε εάν τρέχει και καμιά "βαρβάτη" επιδότηση αυτόν τον καιρό (όπως πχ στην περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας); Κι εγώ θέλω να κάνω την ίδια ερώτηση.Αν δηλαδή η Cosmote κάνει κάνα 2ήμερο προσφορών με την επιδότηση των 300 ευρώ. Αν όχι,αυτό είναι το τόπικ στο οποίο θα ενημερωνόμαστε για αυτό το θέμα? Για να ξέρω να το τσεκάρω συνέχεια.:) Edit : A συγνώμη,είδα ότι έχει απαντηθεί. Edited May 9, 2010 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ουδέν μονιμότερον του προσωρινού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση.Κάνω ένα συμβόλαιο cosmote.Δεν παίρνω ούτε επιδότηση ούτε έκπτωση παγίου.Μπορώ να φύγω νωρίτερα?Δηλαδή να το σπάσω π.χ στο 6μηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση.Κάνω ένα συμβόλαιο cosmote.Δεν παίρνω ούτε επιδότηση ούτε έκπτωση παγίου.Μπορώ να φύγω νωρίτερα?Δηλαδή να το σπάσω π.χ στο 6μηνο? δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, εκτός κι αν πας σε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Thanks:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Γιατι δε μπορει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, εκτός κι αν πας σε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Αν κάνεις συμβόλαιο χωρίς επιδότηση συσκευής, χωρίς έκπτωση παγίου και χωρίς καμιά προσφορά που ισχύει (π.χ. -10ευρώ για τα απεριόριστα προγράμαμτα κτλ) προφανώς είναι τελείως ελεύθερο και το σπάς όποτε θέλεις. Όποιο συμβόλαιο και να κάνεις. Ειδικά για να σου κάνουν την έκπτωση της προσφοράς το ρώτησα και δεν γίνεται, θέλει 12μηνο. Κανονικά ακόμα και η σκέτη έκπτωση παγίου πρέπει να σου αφήνει ελεύθερο ένα συμβόλαιο, αφού χορηγέιται ανα μήνα και όχι με εφάπαξ ποσό όπως οι επιδοτήσεις συσκεύης. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση.Κάνω ένα συμβόλαιο cosmote.Δεν παίρνω ούτε επιδότηση ούτε έκπτωση παγίου.Μπορώ να φύγω νωρίτερα?Δηλαδή να το σπάσω π.χ στο 6μηνο? Όποτε θέλεις φεύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts