Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε σου δίνει απεριόριστα προς cosmote το καρτοσυμβόλαιο.

Δίνει από 20/03/2010 δωρεάν.

Απλά κάλεσε από το καρτοσυμβόλαιο δωρεάν το 1318.

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δίνει από 20/03/2010 δωρεάν.

Απλά κάλεσε από το καρτοσυμβόλαιο δωρεάν το 1318.

Eγω εχω το καρτοσυμβόλαιο 20 δίνω 5 ευρώ και μιλάω 500 λεπτα προς σταθερά και cosmote,μπορώ να εχω και 1500 λεπτα προς cosmote kai sms καλώντας το 1318?Και αν ναι με τι επιπλέον κόστος?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Άρα από 20/3 όσοι είμαστε στο cosmote απεριόριστα 15 είμαστε μ...ς...

Αν η προσφορά των καρτοσυμβολαίων ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές, μπορείς να κάνεις αλλαγή οικονομικού προγράμματος και να περάσεις σε καρτοσυμβόλαιο. Για ρώτα το..

Άρα από 20/3 όσοι είμαστε στο cosmote απεριόριστα 15 είμαστε μ...ς...

όχι εμείς! Αλλά αυτοί της cοsmοte που δημιουργούν τεχνητή σύγχιση με την πλειάδα πακέτων που προσφέρουν και μπερδεύουν τους πελάτες

Έχω καλέσει το τμήμα φορητότητας της κοσμοτε (θέλω να κάνω ενα cu συμβόλαιο) και είμαι σε αναμονή εδώ και 48 λεπτά (!!!)

Το έχω αφησει σε ανοιχτη ακρόαση βέβαια και περιμένω αλλά έλεος ρε κοσμοτε...

Κι ακόμα περιμένω.. έχω περιέργεια να δώ αν θα ξεπεράσω την μία ώρα σε αναμονή..

Edit: Η απορία μου λύθηκε :lol: Είμαι σε αναμονή 1 ώρα και 3 λεπτά ! Και ακόμα περιμένωωωωωω..........

Edited by nucleogenesis

Πλακα κανεις...

Στην Cosmote ετσι υποδεχονται τους νεους πελατες. :)

Εγω οταν εκανα φορητοτητα επεσα σε μια αγενεστατη. Με εκανε να νιωθω οτι μου κανει χαρη κιολας.....

Samsung S21 Ultra

Τελικά η έκπτωση των 10€ ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές.. :(

Πήρα σήμερα στο 1212 και μου είπαν ότι αν και ανανέωσα το συμβόλαιό μου μέσα στην προθεσμία, δεν τη δικαιούμαι γιατί λέει πήρα επιδότηση συσκευής.. Είναι πανηλίθιο αυτό το πράγμα γιατί θα μπορούσα άνετα να τους "ξεγελάσω" κάνοντας διακοπή συμβολαίου και αμέσως μετά καινούριο συμβόλαιο ώστε να επωφεληθώ ΚΑΙ επιδότησης ΚΑΙ έκπτωσης.. Πάλι καλά που μου ανέβασαν την επιδότηση (από 80€ την πήγαν στα 140€) μετά από λίγο τρίξιμο δοντιών! :cool:

Και τι σχεση έχει η επιδότηση συσκευής με τη προσφορά? Αφου στο site έλεγε και για ανανέωση συμβολαίων....

Αν έκανες την ανανέωση απο την μέρα που βγήκε η προσφορά και μετά και αν έχεις πρόγραμμα απεριόριστα απο 35 και πάνω, βλακείες σου λένε. Αυτόματα ενεργοποιείται η προσφορά εντός τεσσάρων ημερών, οπότε λογικά στον επόμενο λογαριασμό σου θα έχεις κανονικά την έκπτωση. Εκτώς αν δεν είσαι σε απεριόριστα ή έκανες ανανέωση πριν τη προσφορά.

Είμαι στο Απεριόριστα 35 εδώ και 3 μήνες. Την ανανέωση την έκανα προχθές (Παρασκευή 19/3) άρα είναι μέσα στα περιθώρια.. Τι να σας πω ρε παιδιά.. Έτσι μου είπε η κοπέλα! Ο λογαριασμός μου εκδίδεται στις 17 κάθε μήνα άρα πρέπει να περιμένω τον επόμενο για να φανεί.. Λέτε να περιμένω το λογαριασμό για να δω ή να ξαναπάρω στο 1212 μήπως έπεσα σε "ντουγάνι";

Προφανώς δεν γνωρίζει καλά τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τις οποίες και καλύπτεις. Δεν υπάρχει λόγος να χρεώνεσαι κλήση στο 1212.

Τελικά είχες δίκιο φίλε Unique! Σήμερα το μεσημέρι, μου ήρθε το εξής μήνυμα:

"ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 10€/ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

Προφανώς επειδή τη μέρα που έκανα την ανανέωση ήταν η πρώτη μέρα που είχε βγει η προσφορά, δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν στο κατάστημα για να ενημερώσουν κι εμένα. Όσο για την κοπέλα στο 1212 που μου είπε ότι δε δικαιούμαι την προσφορά... Τόση ασχετοσύνη; Ντροπή... :O

Πήρα και πάλι στο τμήμα φορητότητας της κοσμοτε και αυτή τη φορά το σήκωσαν αμέσως !

Λοιπόν, απο Vodafone Cu καρτοκινητό που έχω τώρα, έκανα αίτηση για Cosmote Απεριόριστα 35.

Μαζί με τη Πασχαλινή προσφορά, και έκπτωση αντί επιδότησης, το πάγιο μου βγαίνει σχεδόν 17Ε (συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ και τελος κινητής τηλεφωνίας). Μια χαρα μου φαίνονται!

Αντε... για να δουμε και τη Cosmote!

Πήρα και πάλι στο τμήμα φορητότητας της κοσμοτε και αυτή τη φορά το σήκωσαν αμέσως !

Λοιπόν, απο Vodafone Cu καρτοκινητό που έχω τώρα, έκανα αίτηση για Cosmote Απεριόριστα 35.

Μαζί με τη Πασχαλινή προσφορά, και έκπτωση αντί επιδότησης, το πάγιο μου βγαίνει σχεδόν 17Ε (συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ και τελος κινητής τηλεφωνίας). Μια χαρα μου φαίνονται!

Super! Πιστεύω ότι το 35άρι είναι το περισσότερο "Value For Money" απ' όλα τα Απεριόριστα και εσύ το παίρνεις ακόμα πιο κοψοχρονιά απ' ότι βγαίνει με την πασχαλινή προσφορά! :lol:

Εμένα με υπερκαλύπτει και πιστεύω ότι παραπάνω από το 35άρι είναι υπερβολή (εκτός από ειδικές περιπτώσεις που κάποιος στηρίζει τη δουλειά του σε τηλεφωνήματα)... Πιστεύω πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την Cosmote αφού στα συμβόλαια είναι ασυναγώνιστη! :D

Καλησπέρα!!!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω: Έκανα ανανέωση συμβολαίου στις 5 μαρτιου αλλάζοντας και πρόγραμμα.Τώρα που βγήκε η προσφορά -10 στα απεριόριστα, μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα και να επωφεληθω της προσφοράς?

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπέρα!!!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω: Έκανα ανανέωση συμβολαίου στις 5 μαρτιου αλλάζοντας και πρόγραμμα.Τώρα που βγήκε η προσφορά -10 στα απεριόριστα, μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα και να επωφεληθω της προσφοράς?

Όχι δεν μπορείς. Η έκπτωση ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις μέχρι τις 3-4.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

δλδ εγω που εκανα απεριόριστα 35 ανανέωση συμβολαίου απο αλλο πρόγραμμα cosmote εδω και 1 μήνα περίπου αν πάω να κάνω αίτηση για να πάω στο 45 θα δικαιούμαι τα -10 ευρώ έκπτωση?

δλδ εγω που εκανα απεριόριστα 35 ανανέωση συμβολαίου απο αλλο πρόγραμμα cosmote εδω και 1 μήνα περίπου αν πάω να κάνω αίτηση για να πάω στο 45 θα δικαιούμαι τα -10 ευρώ έκπτωση?

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δυστυχώς όχι. Το να πας από το 35άρι στο 45άρι δεν είναι ανανέωση. Γνώμη μου, κάνε μια κλήση στο 1212 και τσίγκλισέ τους λίγο.. Ένας μήνας δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέρω πως νοιώθεις! ;)

Σοβαρά; Βγαίνει τόσο καλά; Το "απεριόριστα-35"? Τι λες τώρα! Έχεις κάποιο link για το πώς βγαίνει 17ευρώ; :wacko:

Σοβαρά; Βγαίνει τόσο καλά; Το "απεριόριστα-35"? Τι λες τώρα! Έχεις κάποιο link για το πώς βγαίνει 17ευρώ; :wacko:

Το πάγιο του βγαίνει τόσο, όχι ο τελικός λογαριασμός.. Αν το καλοσκεφτείς... 35 ευρώ είναι το πάγιο κανονικά. Μείον 10 ευρώ η έκπτωση πάμε στα 25. Μείον η έκπτωση αντί επιδότησης δηλαδή περίπου 90 ευρώ (η επιδότηση του Απεριόριστα 35) δια 12 μήνες που μας κάνει 7.5 ευρώ πάμε στα 17.5.. Εντελώς πρόχειροι υπολογισμοί αλλά να που βγαίνει! :D

Το πάγιο του βγαίνει τόσο, όχι ο τελικός λογαριασμός.. Αν το καλοσκεφτείς... 35 ευρώ είναι το πάγιο κανονικά. Μείον 10 ευρώ η έκπτωση πάμε στα 25. Μείον η έκπτωση αντί επιδότησης δηλαδή περίπου 90 ευρώ (η επιδότηση του Απεριόριστα 35) δια 12 μήνες που μας κάνει 7.5 ευρώ πάμε στα 17.5.. Εντελώς πρόχειροι υπολογισμοί αλλά να που βγαίνει! :D

Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε δηλαδή ΦΠΑ και Τ.Σ.Κ.Τ. ;

Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε δηλαδή ΦΠΑ και Τ.Σ.Κ.Τ. ;

Ακριβώς! Εγώ στο Απεριόριστα 35 μέχρι και στον τελευταίο λογαριασμό πλήρωνα 39 ευρώ και κάτι ψιλά.. Τώρα περιμένω τον καινούριο με την έκπτωση (στις 17 Απριλίου θα εκδοθεί) λίγο πιο κάτω από τα 30 ευρώ (λογικά).. Θα δείξει, εδώ θά 'μαστε.. :D

Βασικά κανετε λάθος και οι 2!

Το 17αρι βγαίνει μαζί με τους φόρους.... τελική τιμή.

Η επιδότηση είναι 160Ε

Η επιδότηση είναι 160Ε

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

35 ευρώ - 10 ευρώ= 25 ευρώ με φπα+ 12% φόρος κινητής= 28 ευρώ

από κει και πέρα η επιδότηαη /12 αφαιρείται από το ποσό.

PaOk RE!!!!

Η επιδότηση είναι 160Ε

Ακόμα καλύτερα τότε! :lol:

Εγώ έκρινα από την επιδότηση που μου έδωσαν για ανανέωση (140 ευρώ) αλλά όπως φαίνεται, για νέα συμβόλαια είναι μεγαλύτερη! Εννοείται ότι το τσέκαρα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και δε βασίστηκα με κλειστά μάτια στα γραφόμενά σου. Πάνω απ' όλα η αξιοπιστία (χωρίς παρεξήγηση βέβαια). ;)

Ακόμα καλύτερα τότε! :lol:

Εγώ έκρινα από την επιδότηση που μου έδωσαν για ανανέωση (140 ευρώ) αλλά όπως φαίνεται, για νέα συμβόλαια είναι μεγαλύτερη! Εννοείται ότι το τσέκαρα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και δε βασίστηκα με κλειστά μάτια στα γραφόμενά σου. Πάνω απ' όλα η αξιοπιστία (χωρίς παρεξήγηση βέβαια). ;)

Μωρε σωστά τα λες εσυ :)

Το θέμα είναι οτι εγώ πήγα με φορητότητα! Εκεί αλλάζει η επιδότηση. Είναι λίγο μεγαλύτερη, για την ακρίβεια 163 Ευρώ.