Guest kvargiam Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Βοήθεια ! Θέλω να μετακομισω απο την βονταφον στη κοσμοτε και με ενδιαφερουν 2 προγραμματα το Απεριόριστα 45 και το Απεριόριστα 35. Και θελω να ξερω τελικη τιμη, ποσο θα πληρωνω το μηνα λαμβανοντας υπ'οψιν τελη και φορους, κλπ. Απο τα λιγα που εχω καταλαβει : Στο πρόγραμμα CΟΣΜΟΤΕ Απεριόριστα 45 έχουμε: 45Ευρω + 12% τέλη κινητης = 50.4Ευρω το μηνα . Δηλαδη Αυτο θα πληρωνω μηνιαιως αν δεν υπερβω τα όρια. Εγω όμως δεν θελω επιδοτουμενη συσκευη και θελω το ποσο των 108Ευρω (τοσο ειναι η εποδότηση) να το αφαιρεσω απο το παγιο. Δηλαδη διαιρουμε το 108/12 και μας βγαινει 9 Ευρω το μηνα. Μια προσεγγιση ειναι 50.4 - 9 = 41,4 Ευρω το μηνα, τελικη τιμη (με ολα μεσα). Αλλα εχω την εντυπωση οτι τα 9Ευρω τα φαιρουν με καποιο άλλο τροπο (πριν η μετα ΦΠΑ ή/και τελη κινητης). Αν υποθεσουμε οτι η (προς αφαιρεση ) επιδοτηση ειναι : για το προγραμμα Απεριόριστα 45 : 108.00Ευρω και για το προγραμμα Απεριόριστα 35 : 90.00Ευρω Ξέρει κανείς πόσο θα ειναι η τελικη τιμη για καθε ενα απο αυτα τα 2 προγράμματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Για αλλαγή την αριθμού, μπορείς ανά πάσα στιγμή και δωρεάν, αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό που θα σου δοθεί. Άρα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν του καρτοκινητού σου. Έχει κάποια χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Έχει κάποια χρέωση; μπορεις να αλλαξεις αριθμος οσες φορες θελεις και οποτε θελεις αρκει να πας σε ενα συνεργαζομενο καταστημα cosmote με την ταυτοτητα σου και οχι δεν εχει καμια απολυτος χρεωση Εγω παντως στο σπιτι που δοκιμαζω δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ισως φταει το κακο σημα, μπορει να λεει μια δυο γραμμες αλλα ουστικα μπορει να μην ειναι καθολου! Τιμοκαταλογο μπορουμε να βρουμε καπου?[/Q http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb80264756&rootid=0b0f42bb80264690&pageLabel=pricelist&catName=%C4%E9%E5%E8%ED%E5%DF%F2%20%CA%EB%DE%F3%E5%E9%F2&pricelistType=contractplan μπες εδψ ειναι οι χρεωσεις που κανεις προς εξωτερικο οσο αφορα χρεωσεις για αποστολη mms ειναι 0,39/mms Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια! Κανείς να με διαφωτίσει γιατί ο καιρός περνάει??? Καλησπερα μπορεις να κανεις την αλλαγη απο εταιρικο σε οικιακο-οικογενειακο πακετο και οχι το ποσο δεν χανεται σε αυτη την περιπτωση αλλα δεν θα μπορεις να το παρεις κατευθειαν μετα την αλλαγη σου.Θα πρεπει πρωτα να καλεσει στο cc 1212 απο το κινητο σου η 13838 απο το σταθερο σου και να κανουν αιτημα για να μπορεσει να εμφανιστει στα συστηματα τους. Την ενημερωση θα την παρεις μετα απο 1 βδομαδα μετα την καταχωρηση του αιτηματος. Λιγη υπομονη θελει! :D Δε μπορω να βγαλω γραμμη(βγαινει ενας τυπος και μετα με προωθει στο πουθενα!) για να παρω τον 4ψηφιο κωδικο που μου ζητανε για να διακοψω ενα συμβολαιο(εχει περασει ενας χρονος). Υπαρχει αλλος τροπος να παρω αυτον τον κωδικο? Ευχαριστω. Σε αυτη την περιπτωση μονο μεσα απο καταστημα για πιο αμεση εξυπηρετηση αλλιως μπορεις να παρεις στο 1212 ωρες μη αιχμης. πχ. 9-10 το βραδυ και μονο καθημερινες Δεν ξέρω αν δουλεύει και σε άλλες εταιρείες ή συμβόλαια κτλ, αλλά ξέρω ότι αν έχεις καρτοκινητό Vodafone, στέλνεις το νούμερο στο 1292 και με χρέωση απλού μηνύματος μαθαίνεις σε ποια εταιρεία ανήκει ο κάθε χρήστης... οχι αυτο δεν ισχυει για την cosmote. Δεν εχουν την δυνατοτητα να δουνε που ανηκουν νουμερα εκτος cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Εγω παντως στο σπιτι που δοκιμαζω δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ισως φταει το κακο σημα, μπορει να λεει μια δυο γραμμες αλλα ουστικα μπορει να μην ειναι καθολου! Τιμοκαταλογο μπορουμε να βρουμε καπου?[/Q http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb80264756&rootid=0b0f42bb80264690&pageLabel=pricelist&catName=%C4%E9%E5%E8%ED%E5%DF%F2%20%CA%EB%DE%F3%E5%E9%F2&pricelistType=contractplan μπες εδψ ειναι οι χρεωσεις που κανεις προς εξωτερικο οσο αφορα χρεωσεις για αποστολη mms ειναι 0,39/mms Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια! Ευχαριστο, αλλα ειναι και αυτο εδω http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Business_Plus&catID=0b0f42bb8026480d&rootid=0b0f42bb802647f2&pageLabel=pricelist&catName=%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD%20%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD εχω εταιρικο το Business Plan 100, τελικα τι ισχυει? Πολυ μπερδεμενα το λεει στο σαιτ δεν μπορουσαν να βαλουν ενα αρχειακι με ολες τις χρεωσεις ολων των προγραμματων? Οσο για το 3g εχει κανονικα το 3g κατω απο το σημα της κεραιας... Οι βιντεοκλησεις χρεωνονται σαν κλησεις απλες? εγω σκεφτομαι μηπως αφαου ειναι εταιρικο και μιλαμε απεριοριστα μεταξυ μας δεν δινει βιντεοκλησεις... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλημερα σας! Λοιπον συνεβη το εξης τραγικο. Πριν απο λιγο εστειλα μηνυμα στο 1256 να μαθω το ποσο του καινουριου μου λογαριασμου και μου ηρθε 290 ευρω ενω το υπολογιζα γυρω στα 100. Τους πηρα τηλεφωνο στην κοσμοτε και μου ειπαν οτι εχω πανω απο 50 ευρω ιντερνετ. Ειμαι στο προγραμμα i-75 εδω και ενα μηνα ενω ειμαι χρονια στην κοσμοτε και μεχρι τον νοεμβριο αυτο ημουν στο 110 αλλα αλλαξα γιατι μου ερχονταν υπερογκα ποσα.. Αρνουμαι κατηγορηματικα οτι εχω λογαριασμο 290 ευρω , αρνουμαι οτι ξοδεψα τα 750 mb του προγραμματος και φυσικα αρνουμαι να πληρωσω τον λογαριασμο αυτο. Το θεμα ειναι οτι τον μαιο κλεινει το συμβολαιο 12 μηνες και θελω να κανω διακοπη μετα απο αυτον τον λογαριασμο γτ δεν τους εμπιστευομαι. Μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλησπερα μπορεις να κανεις την αλλαγη απο εταιρικο σε οικιακο-οικογενειακο πακετο και οχι το ποσο δεν χανεται σε αυτη την περιπτωση αλλα δεν θα μπορεις να το παρεις κατευθειαν μετα την αλλαγη σου.Θα πρεπει πρωτα να καλεσει στο cc 1212 απο το κινητο σου η 13838 απο το σταθερο σου και να κανουν αιτημα για να μπορεσει να εμφανιστει στα συστηματα τους. Την ενημερωση θα την παρεις μετα απο 1 βδομαδα μετα την καταχωρηση του αιτηματος. Λιγη υπομονη θελει! :D Σε ευχαριστώ πολύ.Όπως με ενημέρωσαν χτες έκανα ανανέωση,πήρα την επιδότηση την οποία και πίστωσα στα τηλέφωνα,στο κάθε ένα χωριστά,σε 2 μέρες θα κάνουν μεταβίβαση,μετά από μία βδομάδα θα τα γυρίσουν όλα σε βασικό60 για μία μέρα και μετά θα βάλω τα προγράμματα που θέλω την επόμενη μέρα...Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη... Αχ ρε cosmote!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 μπορεις να αλλαξεις αριθμος οσες φορες θελεις και οποτε θελεις αρκει να πας σε ενα συνεργαζομενο καταστημα cosmote με την ταυτοτητα σου και οχι δεν εχει καμια απολυτος χρεωση Σου αλλάζουν και κάρτα sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλημέρα. Ξέρω να σου πώ για το 35 γιατί έιχα ρωτήσει πριν μερικές μέρες. Συνολικά σου βγαίνει 39,20 ευρώ και χωρίς την επιδότηση είναι -6,90 ευρώ. Για το 45 δεν ξέρω. Πάντως η μείωση δεν είναι αντίστοιχη της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σου αλλάζουν και κάρτα sim; Απο οσο ξερω δεν θα χρειαστει να αλλαξεις καρτα Καλημερα σας! Λοιπον συνεβη το εξης τραγικο. Πριν απο λιγο εστειλα μηνυμα στο 1256 να μαθω το ποσο του καινουριου μου λογαριασμου και μου ηρθε 290 ευρω ενω το υπολογιζα γυρω στα 100. Τους πηρα τηλεφωνο στην κοσμοτε και μου ειπαν οτι εχω πανω απο 50 ευρω ιντερνετ. Ειμαι στο προγραμμα i-75 εδω και ενα μηνα ενω ειμαι χρονια στην κοσμοτε και μεχρι τον νοεμβριο αυτο ημουν στο 110 αλλα αλλαξα γιατι μου ερχονταν υπερογκα ποσα.. Αρνουμαι κατηγορηματικα οτι εχω λογαριασμο 290 ευρω , αρνουμαι οτι ξοδεψα τα 750 mb του προγραμματος και φυσικα αρνουμαι να πληρωσω τον λογαριασμο αυτο. Το θεμα ειναι οτι τον μαιο κλεινει το συμβολαιο 12 μηνες και θελω να κανω διακοπη μετα απο αυτον τον λογαριασμο γτ δεν τους εμπιστευομαι. Μπορειτε να με βοηθησετε? Θα πας σε ενα καταστημα cosmote-ote-germanos,μαζι με την αποδειξη του λογαριασμου απο την cosmote και την ταυτοτητα σου και θα κανεις αιτημα αμφισβητησης του λογαριασου.θα κυκλωσεις τα σημεια που δεν συμφωνεις και θα σταλει μεσα απο το καταστημα το αιτημα με fax.Απο κει και περα θα περιμενεις απαντηση απο την cosmote (την απαντηση θα την παρεις εγραφος μεσω του ΕΛΤΑ) σε 10 εργασιμες μερες περιπου μετα την αποστολη του fax. Ευχαριστο, αλλα ειναι και αυτο εδω http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Business_Plus&catID=0b0f42bb8026480d&rootid=0b0f42bb802647f2&pageLabel=pricelist&catName=%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD%20%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD εχω εταιρικο το Business Plan 100, τελικα τι ισχυει? Πολυ μπερδεμενα το λεει στο σαιτ δεν μπορουσαν να βαλουν ενα αρχειακι με ολες τις χρεωσεις ολων των προγραμματων? Οσο για το 3g εχει κανονικα το 3g κατω απο το σημα της κεραιας... Οι βιντεοκλησεις χρεωνονται σαν κλησεις απλες? εγω σκεφτομαι μηπως αφαου ειναι εταιρικο και μιλαμε απεριοριστα μεταξυ μας δεν δινει βιντεοκλησεις... Οι βιντεοκλησεις χρεωνονται σαν απλες κλησεις.Απο κει και περα ομως δεν ξερω αν ισχυει για το δωρεαν που εχεις στα ενδοαιτερικα η οχι.Για περισσοτερες πληροφοριες αν παρεχεται δωρεαν η αν αφαιρείται απο τον χρονο που σου δεινει προς αλλα τηλεφωνα θα πρεπει να καλεσεις στο 1200 απο το κινητου σου (δωρεαν) απο τις 8πμ-6μμ Βοήθεια ! Θέλω να μετακομισω απο την βονταφον στη κοσμοτε και με ενδιαφερουν 2 προγραμματα το Απεριόριστα 45 και το Απεριόριστα 35. Και θελω να ξερω τελικη τιμη, ποσο θα πληρωνω το μηνα λαμβανοντας υπ'οψιν τελη και φορους, κλπ. Απο τα λιγα που εχω καταλαβει : Στο πρόγραμμα CΟΣΜΟΤΕ Απεριόριστα 45 έχουμε: 45Ευρω + 12% τέλη κινητης = 50.4Ευρω το μηνα . Δηλαδη Αυτο θα πληρωνω μηνιαιως αν δεν υπερβω τα όρια. Εγω όμως δεν θελω επιδοτουμενη συσκευη και θελω το ποσο των 108Ευρω (τοσο ειναι η εποδότηση) να το αφαιρεσω απο το παγιο. Δηλαδη διαιρουμε το 108/12 και μας βγαινει 9 Ευρω το μηνα. Μια προσεγγιση ειναι 50.4 - 9 = 41,4 Ευρω το μηνα, τελικη τιμη (με ολα μεσα). Αλλα εχω την εντυπωση οτι τα 9Ευρω τα φαιρουν με καποιο άλλο τροπο (πριν η μετα ΦΠΑ ή/και τελη κινητης). Αν υποθεσουμε οτι η (προς αφαιρεση ) επιδοτηση ειναι : για το προγραμμα Απεριόριστα 45 : 108.00Ευρω και για το προγραμμα Απεριόριστα 35 : 90.00Ευρω Ξέρει κανείς πόσο θα ειναι η τελικη τιμη για καθε ενα απο αυτα τα 2 προγράμματα ? Λοιπον για το Απεριοριστα 45 θα πληρωνεις 40,32 ενω για το Απεριοριστα 35 θα πληρωνεις 30,80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Τελικά για το 35 τι ισχύει? το 39,20-6,90=32,30 ή το 30,80 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 750MB ειναι σημαντικη χρηση για κινητο τηλεφωνο. Μηπως καμια εφαρμογη πχ Gps και μπαινει συνεχεια internet? Η΄ να πατιεται συνεχεια το πληκτρο του ιντερνετ? Στο μητρωο καθε φορα λεει και τον ογκο των δεδομενων που εχουν διακινηθει. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μία ερώτηση κι από μένα. Είμαι στο C120. Θέλω να πάω στο απεριοριστα 35. Αν κάνω την αλλαγή αυτή, θα πληρώσω πάγιο ανάλογων ημερών μεχρι την έκδοση λογαριασμού ΣΥΝ ένα πάγιο ολοκληρο (του επόμενου μήνα)??? Πείτε μου σίγουρα όποιος γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μία ερώτηση κι από μένα. Είμαι στο C120. Θέλω να πάω στο απεριοριστα 35. Αν κάνω την αλλαγή αυτή, θα πληρώσω πάγιο ανάλογων ημερών μεχρι την έκδοση λογαριασμού ΣΥΝ ένα πάγιο ολοκληρο (του επόμενου μήνα)??? Πείτε μου σίγουρα όποιος γνωρίζει. Καλύτερα να κάνεις την αλλαγή μία μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού σου για να μην πληρώσεις αναλογικό πάγιο (έτσι είχαν πει στη μητέρα μου να κάνει). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 750MB ειναι σημαντικη χρηση για κινητο τηλεφωνο. Μηπως καμια εφαρμογη πχ Gps και μπαινει συνεχεια internet? Η΄ να πατιεται συνεχεια το πληκτρο του ιντερνετ? Στο μητρωο καθε φορα λεει και τον ογκο των δεδομενων που εχουν διακινηθει. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.. Σε λιγο θα παω στην κοσμοτε να δω τι παιζει αν και ειμαι ηδη απαισιοδοξος. Σιγα μην παραδεχτουν το λαθος τους. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να το πληρωσω αυτο το ποσο. Η το φυσιολογικο η ξεκουμπιζομαι και αντε γεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.. Σε λιγο θα παω στην κοσμοτε να δω τι παιζει αν και ειμαι ηδη απαισιοδοξος. Σιγα μην παραδεχτουν το λαθος τους. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να το πληρωσω αυτο το ποσο. Η το φυσιολογικο η ξεκουμπιζομαι και αντε γεια Μόνο αν είχες συνδέσει το κινητό σου στον υπολογιστή με κάνα Pc Suite και «έμπαινες» στο ίντερνετ μ'αυτό, θα είχες ξεπεράσει τα 750Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Και μολις πριν ενα λεπτο με πηρε ο καλυτερος μου φιλος και μου ειπε οτι πριν απο 2 λεπτα τον πηρα τηλεφωνο και δεν μιλουσα . ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Και μολις πριν ενα λεπτο με πηρε ο καλυτερος μου φιλος και μου ειπε οτι πριν απο 2 λεπτα τον πηρα τηλεφωνο και δεν μιλουσα . ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ Φιλαρακι σε αυτη την περιπτωση μαλλον δεν φταίει η cosmote και φταίει το κινητο σου. Α! μην ξεχασω να σου πω οτι οταν θα πας στο καταστημα να κανεις το αιτημα της αμφισβητησης καλο ειναι να γραψεις και το μοντελο της συσκευης σου αλλα και απο που το πηρες. Ειναι σημαντικο γιατι τεχνικα μπορουν να το ελεγχξουν απο την cosmote και αυτα τα στοιχεια θα βοηθήσουν και εκεινους και εσενα. :O Μία ερώτηση κι από μένα. Είμαι στο C120. Θέλω να πάω στο απεριοριστα 35. Αν κάνω την αλλαγή αυτή, θα πληρώσω πάγιο ανάλογων ημερών μεχρι την έκδοση λογαριασμού ΣΥΝ ένα πάγιο ολοκληρο (του επόμενου μήνα)??? Πείτε μου σίγουρα όποιος γνωρίζει. Η αλλαγη πρεπει να γινει μια μερα πριν την εκδοση του λογαριασμου σου και κατα προτίμηση βράδυ,για να μην υπαρξουν αναλογικες χρεωσεις. Μπορεις να καλεσεις απο το κινητο σου στο 1212 και να κανεις την αλλαγη. Τελικά για το 35 τι ισχύει? το 39,20-6,90=32,30 ή το 30,80 ??? ΤΟ 30,80 ειναι 35-7,5=27,5+12%=30,80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μια ερωτηση και απο εμενα,θελω να αλλαξω το καρτοκινητο μου(What's up)σε συνδεση στο προγραμμα i20,εκτος απο ταυτοτητα χρειαζεται τιποτα αλλο για νεα συνδεση(ΑΦΜ κλπ)?Ποσες μερες θα χρειαστουν για να γινει η μετατροπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μια ερωτηση και απο εμενα,θελω να αλλαξω το καρτοκινητο μου(What's up)σε συνδεση στο προγραμμα i20,εκτος απο ταυτοτητα χρειαζεται τιποτα αλλο για νεα συνδεση(ΑΦΜ κλπ)?Ποσες μερες θα χρειαστουν για να γινει η μετατροπη? Χρειαζεται ταυτοτητα και αποδικτηκο του ΑΦΜ απο ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ η ΔΕΗ τωρα για την ενεργοποιηση θελει περιπου 5-7 εργασιμες ημερες σιγουρη ημερομηνια θα σου δωσουν απο το καταστημα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Η αλλαγη πρεπει να γινει μια μερα πριν την εκδοση του λογαριασμου σου και κατα προτίμηση βράδυ,για να μην υπαρξουν αναλογικες χρεωσεις. Μπορεις να καλεσεις απο το κινητο σου στο 1212 και να κανεις την αλλαγη. Δηλαδή η αλλαγή γίνεται άμεσα ε? Δεν απαιτεί ημέρες μέχρι να γίνει? Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλησπέρα στο φορουμ! Εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote για 3 νουμερα(απο wind) πριν 10 μερες περιπου, Σημερα με καλεσαν απο το καταστημα που είχα κανει την αιτηση για να κανονισουμε ποτε θα παρω τις συσκευες και τις sim αλλά μου είπε και το εξης παράξενο... Οτι θα πρεπει να καταβαλω το ποσο των 150 ευρω σαν εγγύηση για το 1 απο τα 3 νουμερα.Να σημειωσω οτι η πληρωμη γινεται μέσω πιστωτικης(που σημαινει εγγυηση για την πληρωμη τους). Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?Και γιατι το 1 απο τα 3 νουμερα και όχι ολα?Καπως περιεργα μας τα λεει η cosmote με το καλημερα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια θα ηθελα να μου πειτε ποσο βγαινουν μαζι με τον φορο συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας τα απεριοριστα 25,35, και 45 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια θα ηθελα να μου πειτε ποσο βγαινουν μαζι με τον φορο συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας τα απεριοριστα 25,35, και 45 χωρις καμια παραπανο χρηση απο το κινητο σου ειναι:28-39,20-50,40 αντιστοιχα Καλησπέρα στο φορουμ! Εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote για 3 νουμερα(απο wind) πριν 10 μερες περιπου, Σημερα με καλεσαν απο το καταστημα που είχα κανει την αιτηση για να κανονισουμε ποτε θα παρω τις συσκευες και τις sim αλλά μου είπε και το εξης παράξενο... Οτι θα πρεπει να καταβαλω το ποσο των 150 ευρω σαν εγγύηση για το 1 απο τα 3 νουμερα.Να σημειωσω οτι η πληρωμη γινεται μέσω πιστωτικης(που σημαινει εγγυηση για την πληρωμη τους). Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?Και γιατι το 1 απο τα 3 νουμερα και όχι ολα?Καπως περιεργα μας τα λεει η cosmote με το καλημερα...:mad: Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να ξανα πας στο καταστημα και να ζητησεις να ενημερωθεις ακριβως για πιο λογο συμβαινει αυτο και γιατι στην μια μονο γραμμη σου. Μηπως υπηρχε κανενας ανεξοφλητος σε αυτον τον αριθμο οσο ησουν στην wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 χωρις καμια παραπανο χρηση απο το κινητο σου ειναι:28-39,20-50,40 αντιστοιχασε ευχαριστω πολυ:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να ξανα πας στο καταστημα και να ζητησεις να ενημερωθεις ακριβως για πιο λογο συμβαινει αυτο και γιατι στην μια μονο γραμμη σου. Μηπως υπηρχε κανενας ανεξοφλητος σε αυτον τον αριθμο οσο ησουν στην wind? Όχι οι λογαριασμοί στην wind εξοφλούνται μέσω πιστωτικής και εκεί...δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν απληρωτο ενα νουμερο μόνο γιατί έρχεται συνολικος λογαριαμός. Και κάτι που ξέχασα να πώ πριν...Η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι επιλέγονται "τυχαία" κάποιοι συνδρομητές της cosmote για να πληρώσουν αυτό το ποσό ως εγγύηση και απλα έτυχε σε μένα.... δεν ξέρω αλλά ηδη αρχισα να το μετανιώνω που επέλεξα αυτούς...:mad:...ευτυχως προλαβαίνω να τα ακυρώσω ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts