petrouil Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Δηλαδή υπόλοιπο λογαριαμού που λέει εννοεί το λογαριασμό που θα ρθει.Δήλαδη σύμφωνα με το λογαριασμό έκανα 30 ευρώ κλήσεις πέρα από το δωρεάν χρόνο?Η μήπως στο διάστημα 3-2 με 15-2 μου δίνει το μισό χρόνο ομιλίας?Πάντως αυτό το διάστημα μίλησα συνολικά 3 ώρες και 50 λεπτά και έστειλα 10 μηνύματα.Σε κάθε λογαριασμό τώρα θα πληρώνω το πάγιο του επόμενου μήνα,ένα πάγιο δηλαδή έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω, βρηκα μια συσκευη την Ericsson W850i 360 ευρω στο eshop. Αμα κανω μια συνδεση 60 λεπτων λετε να την δινουν καμια χμμμ 250? Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Στο e-shop κάνοντας κλικ στην συσκευή που θέλεις, σου παρουσιάζει αναλυτικά πόσο κοστίζει η συσκευή με όλα τα προγράμματα της αγοράς με πληρωμή μετρητής ή με πιστωτική. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 έχω συμβόλαιο οικογενειακό με 2 ώρες δωρεάν το μήνα...όμως τώρα τελευταία στέλνω υπερβολικά πολλά μηνύματα και θέλω κάτι πιο οικονομικό...τί υπάρχει? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 έχω συμβόλαιο οικογενειακό με 2 ώρες δωρεάν το μήνα...όμως τώρα τελευταία στέλνω υπερβολικά πολλά μηνύματα και θέλω κάτι πιο οικονομικό...τί υπάρχει? 2 τινά υπάρχουν .. 1ο παίρνεις 1 what's up και το βάζεις σε 2ερη συσκευη ή εαν δε θέλεις να κουβαλάς 2ερη συσκευή κανεις 2in1 με πάγιο 1,5 ευρω το μήνα.. (προτιμώ+εφαρμόζω τη 1η λύση) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 τότε μήπως να πάω σε Q? τί χρεωση έχει το what's up? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 τότε μήπως να πάω σε Q? τί χρεωση έχει το what's up? σίγουρα να προτιμήσεις W U 1) με πακετά μηνυματων βγαίνει 0,05 ε/sms 2)με το πρόγραμμα smsall εχεις δωρεαν sms's προς ολους ανάλογα τη κάρτα (πχ με των 9 εχεις 20 αλλα με των 15 ευρω εχεις 100) οποτε με μια καρτα των 15 ευρώ μπορεις να στείλεις 400 sms's (3 πακέτα των 100 sms + αλλα 100 δώρο) =15/400=0,0375 ανα μηνυμα..χαλαρα η χαμηλότερη τιμη της αγοράς .. αυτη η λύση συμφέρει εαν στελνεις σε πολλα κ διαφορετικα ατομα μηνυματα..αν στελνεις προς 1 ατομο μονο (πχ τη κοπελα σου) βαλε τε free2go ενεργοποιηστε το nonstop και εχεις 500 σμσ κ 500 λεπτα προς 1 αριθμό ΤΙΜ με 4,5 ευρω.. edit πως λειτουργει? Προπληρώνεις 100 sms και σου αφαιρεί 5 ευρω από το υπόλοιπο σου (όποτε σου τελειώνουν τα μηνύματα μπορείς να ξανά αγοράσεις πακέτο ) Εάν ενεργοποιήσεις το smsall ( στέλνεις απλά 1 μήνυμα μονό 1 φορά ) Με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας έχεις δώρο μηνύματα ανάλογα με τη κάρτα . Το καλύτερο είναι αφού τελειώσεις τα ΔΩΡΕΑΝ μηνύματα του smsall να αγοράσεις πακέτο μηνυμάτων (στέλνεις 1 μήνυμα sms100 ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μια ερώτηση για συμβόλαιο.Έχω cosmote 180.Σε πόσο καιρό θα μπορώ να το κάνω cosmote απεριόριστα 1.Και επίσης ο αριθμός που θα βάλω για απεριόριστες κλήσεις πρέπει να είναι cosmote συμβόλαιο ή και what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 καλησπερα θελω να ρωτησω κατι εχω συμβολαιο με 2 ωρεσ δωρεαν και θελω να το αλλαξω σε καρτοσυμβολαιο υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εάν δεν έχεις κάνει συμβόλαιο για 1 χρόνο μπορείς ..αν και νομίζω ότι μετά από κάποιους μήνες( 8 ) μπορείς να ανέβεις/αλλάξεις σε πρόγραμμα ..ένα τηλέφωνο στο 1212 μπορεί να σου λύσει την απορία Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Καλησπέρα, έχουμε ένα καρτοκινητό cosmote και μια σύνδεση στην Q. Οι χρεώσεις μας είναι περίπου: 10 Eυρώ το μήνα το καρτοκινητό και 20 ο λογαριασμός της Q. Στα παραπάνω περιλαμβάνονται εκτός των κλήσεων και περίπου 100 sms. Μπορύμε να κρατήσουμε τους ίδιους αριθμούς και να κάνουμε κάποιο οικογενειακό συμβόλαιο Cosmote? Οι περισσότερες κλήσεις που κάνουμε είναι μεταξύ μας και προς το σταθερό του σπιτιού. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajohn_13 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπέρα παιδια, εχουμε ένα οικογενειακό πακέτο με τρείς αριθμούς στο 240.Οι δυο συνδέεις υπήρχαν(η μια 240 και η αλλη 120) μονο η δική μου είναι καινούργια και κλείνουμε χρονο οπου να'ναι.Μπορει να μου πει κανείς περίπου το ποσό τις επιδότησης;Θέλω να πάρω κινητό και να υπολογίσω πόσα θα δώσω.Το ποσο του λογαριασμού είναι 110 ευρώ το μήνα περιπού.Πήρα στο 1212 και μου είπαν ότι απο 9/3 και μετέ θα μου πούν το ποσό.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SimplyTheBest Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Paidia geia sas... Exw edw k ena xrono para kati meres syndesi sto cosmote 360 kai to pagio mou ftanei 60 eyrw k kati. Oi logariasmoi mou einai gyrw sta 70-80 eyrw. Kserei kaneis na mou pei ti epidothsh na perimenw panw katw? Eyxaristw ek twn prwterwn. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ξέρει κανείς ποιό κινητό samsung διαφημίζει δωρεάν στο 240 πρόγραμμα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 καλησπέρα! εδώ και 2 χρόνια είμαι συνδρομήτρια στο 120 προνομιακό.. Οι λογαριασμοί μου είναι περίπου 40 ευρώ και οι εισερχόμενες κλήσεις γύρω στις 3 ώρες το μήνα Η συνδεση μου λήγει σε 1,5 μήνα, απο την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι 8α έχω επιδότηση, αλλά δε μπορούν να μου πουν ακόμη το ποσό 1. γνωρίζει κάποιος περίπου σε τι ύψος 8α ανέρχεται το ποσό της επιδότησης? 3. ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που έχουν δώσει ως επιδότηση? 2. αν διακόψω τη σύνδεση και κάνω μία καινούργια, 8α πάρω συσκευή σε καλύτερη τιμή?μήπως ό,τι ποσό 8α "κερδίσω" από τη συσκευή θα το χάσω από το πάγιο? (είμαι στο 120 προνομιακό) thanx! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Καλώ χθές στην κοσμοτέ για να ρωτήσω πότε κλείνει χρόνο το συμβόλαιο για να επωφεληθώ την επιδότηση μου λέει η κοπέλα αρχικά για Απρίλιο μετά το αλλάζει σε Μαίο και μετά το ξαναγυρίζει στον Απρίλιο. Της λέω οτι θυμάμαι πάρα πολύ καλά οτι την επιδότηση την είχα πάρει μέσα Μαρτίου πέρυσι και μου λέει και πάλι οτι κλείνω χρόνο τον Απρίλιο. Τέσπα την ρωτάω πως γίνεται μεταβίβαση (για να το μεταβιβάσω από την μητέρα μου σε μένα και μετά να κάνω φορητότητα στη βόντα) ,μου λέει την διαδικασία και στο τέλος μου λέει την χρέωση 20+ € :blink: μα είναι δυνατόν;; :mad: Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να κάνω την φορητότητα προς βόντα και μετά την μεταβίβαση σε μένα που είναι και δωρεάν. :cool: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Καλώ χθές στην κοσμοτέ για να ρωτήσω πότε κλείνει χρόνο το συμβόλαιο για να επωφεληθώ την επιδότηση μου λέει η κοπέλα αρχικά για Απρίλιο μετά το αλλάζει σε Μαίο και μετά το ξαναγυρίζει στον Απρίλιο. Της λέω οτι θυμάμαι πάρα πολύ καλά οτι την επιδότηση την είχα πάρει μέσα Μαρτίου πέρυσι και μου λέει και πάλι οτι κλείνω χρόνο τον Απρίλιο. Τέσπα την ρωτάω πως γίνεται μεταβίβαση (για να το μεταβιβάσω από την μητέρα μου σε μένα και μετά να κάνω φορητότητα στη βόντα) ,μου λέει την διαδικασία και στο τέλος μου λέει την χρέωση 20+ € :blink: μα είναι δυνατόν;; :mad: Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να κάνω την φορητότητα προς βόντα και μετά την μεταβίβαση σε μένα που είναι και δωρεάν. :cool: η vodafone δεν χρεωνει την μεταβιβαση? και στην ΤΙΜ χρεωνεται η μεταβιβαση Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 η vodafone δεν χρεωνει την μεταβιβαση? και στην ΤΙΜ χρεωνεται η μεταβιβαση Φυσικά και όχι. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φυσικά και όχι. χμμ νομιζα πως ολες οι εταιριες το εχουν αυτο Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajohn_13 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Πήρα τηλέφωνο σημερα στο 1212 να μαθω για την επιδότηση(έχουμε οικογενειακό πακέτο 3 αριθμούς στο 240 με λογαριασμο 120 ευρώ) και μου είπανε το εξωπραγματικό ποσό των 90 ευρώ :respect: :respect: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Εγω εχω δυο αριθμους στο 240 και λογαριασμους γυρω στα 200 ευρω, το συμβολαιο το εχω περιπου εφτα χρονια και μου δινουν επιδοτηση 170 ευρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Πήρα τηλέφωνο σημερα στο 1212 να μαθω για την επιδότηση(έχουμε οικογενειακό πακέτο 3 αριθμούς στο 240 με λογαριασμο 120 ευρώ) και μου είπανε το εξωπραγματικό ποσό των 90 ευρώ :respect: :respect: :down: Πάρε το 1250 (χωρίς χρέωση) και πατώντας τις επιλογές 4 και 8 θα σου πουν για την αναβάθμιση. Μάλλον θα είναι 90 ευρώ για κάθε νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajohn_13 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Thanks!Ελπίζω να είναι αυτό που λές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paixthsss Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπέρα, έχουμε ένα καρτοκινητό cosmote και μια σύνδεση στην Q. Οι χρεώσεις μας είναι περίπου: 10 Eυρώ το μήνα το καρτοκινητό και 20 ο λογαριασμός της Q. Στα παραπάνω περιλαμβάνονται εκτός των κλήσεων και περίπου 100 sms. Μπορύμε να κρατήσουμε τους ίδιους αριθμούς και να κάνουμε κάποιο οικογενειακό συμβόλαιο Cosmote? Οι περισσότερες κλήσεις που κάνουμε είναι μεταξύ μας και προς το σταθερό του σπιτιού. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ Είδα το μήνυμα που είχες στείλει πριν αρκετές μέρες. Δεν ξέρω αν βρήκες λύση. Νομίζω ότι κάτω από 30 Ευρώ για να μιλάς με τον άλλο χωρίς περιορισμό δε γίνεται. Για απεριόριστη επικοινωνία με 2 άτομα το μόνο που γίνεται είναι να δώσει ο ένας 30 Ευρώ για το "απεριόριστα 1" και ο άλλος να κάνει αναπάντητη και να κάλει μόνο ο ένας. Εγώ θα έλεγα δύο σενάρια εφόσον υπάρχει αριθμός Q και πρέπει να γίνει Cosmote με φορητότητα: Σενάριο 1: Να γινει φορητότητα το Q στην Cormote και να γίνει καρτοκινητό Cosmote. Το υπάρχον καρτοκινητό Cosmote που έχει ο άλλος να γίνει σύνδεση στο απεριόριστα 1 Ο ένας θα κάνει αναπάντητη στον άλλο που έχει το απεριόριστα 1 και θα μιλάτε χωρίς ενδιασμούς. Αν οι κλήσεις προς το σπίτι γίνονται μεταξύ σας, πάλι θα γίνονται ανάμεσα στα δύο κινητά. Σενάριο 2: Να γινει φορητότητα το Q στην Cormote και να γίνει σύνδεση στο Απεριόριστα 1 Να κρατηθεί το καρτοκινητό Cosmote ως έχει (ή να αλλάξει το πακέτο απο Cosmokarta σε what's up ή το αντίθετο ανάλογα με το τι είναι τώρα και ανάλογα με το αν θα χρειάζεται κυρίως να παίρνει τηλέφωνα ή να στέλνει μηνύματα). Ανάλογα με ποιος από τους 2 θα χρειαστεί περισσότερο επικοινωνία προς όλους θα έχει τη σύνδεη ή το καρτοκινητό. Οπότε παίζουν ανάμεσα στα σενάρια 1 και 2. Να τονίσω ότι και οι δύο θα κρατήσετε τους αριθμούς σας και γιαυτό ανάλογα με τις ανάγκες σας θα κάνετε το 1 ή το 2. Με τα μηνύματα δεν υπάρχουν νομίζω και πολλές επιλογές, εξ' όσων γνωρίζω, παρά μόνο αν το καρτοκινητό Cosmote είναι What's up και μπαίνει πακέτο μηνυμάτων. Επίσης στο απεριόριστα 1 υπάρχει πακέτο με 6 Ευρώ και δίνει απεριόριστα μηνύματα προς τον ένα αριθμό που κάνει και τις απεριόριστες κλήσεις. Για να τα πω πιο απλά θα είστε και οι 2 με Cosmote ό ένας με μια σύνδεση που θα έχει απεριόριστο στον άλλο και 60 λεπτά ομιλίας σε όλους και ο άλλος θα έχει ένα καρτοκινητό. Ανάλογα με το ποιος χρειάζεται περισσότερο να κάνει τηλέφωνα προς όλους αυτός θα έχει σύνδεση. Εαν κάποιος θέλει να στέλνει κυρίως μηνύματα προς όλους, θα έχει καρτοκινητό (θα παίξουν τα σενάρια 1 ή 2) Αν αυτός που τελικά θα έχει το καρτοκινητό το θέλει κυρίως για μηνύματα θα πρέπει αν δεν είναι what's up να γίνει. Το κόστος αλλαγής είναι 7 Ευρώ, αλλά σίγουρά γίνεται απόσβεση. Αν και ο άλλος που θα έχει το καρτοκινητό θα το θέλει και αυτός κυρίως για να κάνει κλήσεις θα το αφήσει (ή θα το κάνει αντίστοιχα) Cosmokarta. Δεν ξέρω τι λέτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts