Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεσσαλονίκη - Cafe "Castra"

Για φωτογραφίες, όταν θα πάρει update το forum και θα επιτρέπει upload  >32KB από Chrome σε Android...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

13 ώρες πριν, VasilisSam said:

Βλέπω στο cellmapper και το 5512, μήπως έβαλε στο περιφερικό επιτέλους?!!! Λείπω εξωτερικό οπότε δεν έχω εικόνα.

Το 5558 είναι τελικά ο αριθμός θέσης 1138403 "KOMVOS AGIOS PAVLOS FLYOVER EKKXO", έβαλαν όντως στον περιφερειακό! 

Με το 5512 κάτι δε μου πάει καλά, έχει καταγραφεί ίδιο PCI με το 5558 (184) που δε βγάζει και πολύ νόημα, και κάποιος το κατέγραψε απ'τη Σβώλου μέχρι τον περιφερειακό! Ίσως είναι το νέο micro στη Σβώλου; Δεν είμαι σίγουρος. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

Ειναι συνήθης πρακτική να επαδιανεμονται τα PCI αν μπουν νέοι σταθμοί. Ισως έγινε κάτι τέτοιο.

1 ώρα πριν, marios239 said:

Το 5558 είναι τελικά ο αριθμός θέσης 1138403 "KOMVOS AGIOS PAVLOS FLYOVER EKKXO", έβαλαν όντως στον περιφερειακό! 

Με το 5512 κάτι δε μου πάει καλά, έχει καταγραφεί ίδιο PCI με το 5558 (184) που δε βγάζει και πολύ νόημα, και κάποιος το κατέγραψε απ'τη Σβώλου μέχρι τον περιφερειακό! Ίσως είναι το νέο micro στη Σβώλου; Δεν είμαι σίγουρος. 

Τελικά το 5512 είναι στον κόμβο Πανοράματος, Αρ. Θέσης 1137414 "ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" 

15 minutes ago, georgemv said:

Ειναι συνήθης πρακτική να επαδιανεμονται τα PCI αν μπουν νέοι σταθμοί. Ισως έγινε κάτι τέτοιο.

Μου έκανε απλά λίγο εντύπωση, γιατί το PCI 184 υπάρχει ήδη σε σταθμό κοντά στα Λαδάδικα, και το έβαλαν και σε 2 νέους στον περιφερειακό. 

10 minutes ago, marios239 said:

Τελικά το 5512 είναι στον κόμβο Πανοράματος, Αρ. Θέσης 1137414 "ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" 

Μου έκανε απλά λίγο εντύπωση, γιατί το PCI 184 υπάρχει ήδη σε σταθμό κοντά στα Λαδάδικα, και το έβαλαν και σε 2 νέους στον περιφερειακό. 

Το PCI είναι μοναδικό στο ιδιο LAC, ειναι ιδιο LAC ολα αυτα;

Just now, georgemv said:

Το PCI είναι μοναδικό στο ιδιο LAC, ειναι ιδιο LAC ολα αυτα;

Ο σταθμός στα Λαδάδικα (eNb 612)  και ο ένας στον περιφερειακό (5558), ναι. Ανήκουν και οι 2 στο TAC 3036. Ο 3ος (5512) είναι στο 3017, οπότε φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα.

Νομίζω η βονταφον πάει να γίνει νούμερο 1 σε κάλυψη Θεσσαλονίκη μετά τις τελευταίες προσθήκες.. τρομερή πρόοδος!

Pink Dot

Τα uploaded screenshot σε υπερυψηλή ανάλυση και μέγιστο μέγεθος 30KB όπως θέλει το φόρουμ...

85716024_IMG_20260517_180324_(300_x_600_).thumb.jpg.cb835b53f7a6f5b5d0a637df82150937.jpg

478378813_IMG_20260517_180506_(100_x_200_).jpg.8df8a2e513e842ff12fc7d9a83524a89.jpg

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Spoiler

@memoriesradioμπορείς να ανεβάζεις εδώ https://postimages.org/ τις εικόνες και να κάνεις αντιγραφή επικόλληση το direct link και λειτουργεί το ίδιο