zerokill Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Και προς Κωνσταντινουπολίτικα περιμένουμε μια κεραία. Και Χανιά έχω παραγγελίες καμιά 10ρια κεραίες απ΄όλα χωρίς ντομάτα,αλλά δεν βλέπω φώς. 2 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 13 minutes ago, zerokill said: Και Χανιά έχω παραγγελίες καμιά 10ρια κεραίες απ΄όλα χωρίς ντομάτα,αλλά δεν βλέπω φώς. Πόσες χρωστάνε Χανιά;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, zerokill said: Και Χανιά έχω παραγγελίες καμιά 10ρια κεραίες απ΄όλα χωρίς ντομάτα,αλλά δεν βλέπω φώς. παραπονιάρηηη μου εσύ. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Πλατεία Νεάπολης, Λάρισα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 6 minutes ago, ap1986 said: Πλατεία Νεάπολης, Λάρισα Κίνηση βλέπω έχει η Vodafone στην Λάρισα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Σήμα καλό πάντως δεν έχει, για μια περιοχή που έχει κίνηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Εδώ και δέκα λεπτά ή 13038(Μοσχοπόδι Θήβας)έχει αρχίσει τις μεταπτώσεις σε EDGE. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό,αλλά έχω παρατηρήσει πως η γραμμή ρεύματος που τροφοδοτεί την συγκεκριμένη κεραία είναι κάπως ευαίσθητη 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 22 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πόσες χρωστάνε Χανιά;;;; Tης μιχαλούς. Οπου βλέπεις Β3 εχουμε 10-20 down, Επισης δεν παιζει και καλο CA σε κάποια σημεία ενω υπάρχει κάλυψη απο κεραίες καρφώνει σε μία και εκεί σέρνεται αιωνία ενώ υπάρχουν πολλές τριγύρω. Στο σήμα τα πάει εξαιρετικά πλην ελάχιστων σημείων. Στο θέμα ταχυτήτων όμως ειναι 50-60 έτη φωτός πίσω απο την Cosmote. 20 ώρες πριν, CaptainNickGR said: παραπονιάρηηη μου εσύ. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Σαν τον ΒΟΑΚ ενα πράμα ε ? 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 7 minutes ago, zerokill said: Στο σήμα τα πάει εξαιρετικά πλην ελάχιστων σημείων. Στο θέμα ταχυτήτων όμως ειναι 50-60 έτη φωτός πίσω απο την Cosmote. Έχουν αναβαθμίσει;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχουν αναβαθμίσει;;;; Υποβάθμιση ναι. Αναβάθμιση δεν εχω δεί κάπου διαφορές. Στα ΚΤΕΛ που έπιανε 5G Gbps+ πλεον μόνο 4G 150-200 ... Στον κ.Σταλο που ειχε μονο 4G 100-150Mbps τώρα απλά δείχνει 5G με τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες. Τι κάνουν... ούτε αυτοί ξέρουν. Στα δικαστήρια και γύρω και εκεί υπάρχει 5G με ταχυτητες 140-200 μέση ταχύτητα οτι είχε και στον κορονοιο εποχη με 4G. Δεν ξέρω αλλά μια περιφέρεια με 7εκ επισκέπτες χώρια τον στρατιωτικό τουρισμό all year long θα περίμενα κάτι καλύτερο. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 6 minutes ago, zerokill said: Υποβάθμιση ναι. Αναβάθμιση δεν εχω δεί κάπου διαφορές. Στα ΚΤΕΛ που έπιανε 5G Gbps+ πλεον μόνο 4G 150-200 ... Στον κ.Σταλο που ειχε μονο 4G 100-150Mbps τώρα απλά δείχνει 5G με τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες. Τι κάνουν... ούτε αυτοί ξέρουν. Στα δικαστήρια και γύρω και εκεί υπάρχει 5G με ταχυτητες 140-200 μέση ταχύτητα οτι είχε και στον κορονοιο εποχη με 4G. Δεν ξέρω αλλά μια περιφέρεια με 7εκ επισκέπτες χώρια τον στρατιωτικό τουρισμό all year long θα περίμενα κάτι καλύτερο. Υποτίθεται ότι στην Κρήτη δίνουν και έμφαση σαν εταιρεία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, zerokill said: Σαν τον ΒΟΑΚ ενα πράμα ε ? Ας μην πιάσουμε αυτήν την κουβέντα, άσε.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 22 ώρες πριν, zerokill said: Tης μιχαλούς. Οπου βλέπεις Β3 εχουμε 10-20 down, Επισης δεν παιζει και καλο CA σε κάποια σημεία ενω υπάρχει κάλυψη απο κεραίες καρφώνει σε μία και εκεί σέρνεται αιωνία ενώ υπάρχουν πολλές τριγύρω. Στο σήμα τα πάει εξαιρετικά πλην ελάχιστων σημείων. Στο θέμα ταχυτήτων όμως ειναι 50-60 έτη φωτός πίσω απο την Cosmote. Σαν τον ΒΟΑΚ ενα πράμα ε ? Το δίκτυο πάντως είναι πολύ πιο πυκνό από της κοσμοτε. Τώρα γιατί δεν αποδίδει όπως πρέπει, ας αναρωτηθούν. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 16 minutes ago, mixtri said: Το δίκτυο πάντως είναι πολύ πιο πυκνό από της κοσμοτε. Τώρα γιατί δεν αποδίδει όπως πρέπει, ας αναρωτηθούν. Πολλές παρεμβολές, λάθος ρυθμίσεις στο περίπου λόγω φόρτου εργασιών, πολύ ασυρματικό (γκουχ γκουχ, κάποιοι δεν δικαιούνται να ομιλούν φυσικά γιατί έχουν πολύ περισσότερο 😏😛) ίσως είναι κάποιοι από τους λόγους. Τα πυκνά δίκτυα θέλουν και πολλές "περιπολίες" για συντήρηση και βελτίωση κατ 'εμέ. Μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι, έχουν σοβαρευτεί κατά πολύ και κάθε μέρα το βλέπει ο οποιοσδήποτε 😏 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 6 minutes ago, johnny_htc said: Πολλές παρεμβολές, λάθος ρυθμίσεις στο περίπου λόγω φόρτου εργασιών, πολύ ασυρματικό (γκουχ γκουχ, κάποιοι δεν δικαιούνται να ομιλούν φυσικά γιατί έχουν πολύ περισσότερο 😏😛) ίσως είναι κάποιοι από τους λόγους. Τα πυκνά δίκτυα θέλουν και πολλές "περιπολίες" για συντήρηση και βελτίωση κατ 'εμέ. Μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι, έχουν σοβαρευτεί κατά πολύ και κάθε μέρα το βλέπει ο οποιοσδήποτε 😏 Ειδικά στην Κρήτη είναι full από οπτικές λόγω Cyta. Τρεχουν αναβαθμίσεις στην Κρήτη πολλές όσο αναφορά το ράδιο δίκτυο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 minute ago, TakeOverNet said: Ειδικά στην Κρήτη είναι full από οπτικές λόγω Cyta. Τρεχουν αναβαθμίσεις στην Κρήτη πολλές όσο αναφορά το ράδιο δίκτυο. Το ξέρω, καλά κάνουν να γεμίσουν τον τόπο 👌🏻 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 47 minutes ago, mixtri said: Το δίκτυο πάντως είναι πολύ πιο πυκνό από της κοσμοτε. Τώρα γιατί δεν αποδίδει όπως πρέπει, ας αναρωτηθούν. Στις πόλεις μπορεί αλλά στην ενδοχώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. 32 minutes ago, TakeOverNet said: Ειδικά στην Κρήτη είναι full από οπτικές λόγω Cyta. Τρεχουν αναβαθμίσεις στην Κρήτη πολλές όσο αναφορά το ράδιο δίκτυο. Πάντως και νότια που πάμε συχνά το καλοκαίρι και εγώ πέρσι είδα τεράστιες διαφορές στην κάλυψη μεταξύ Cosmote κ Vodafone. Τις γιορτές του Πάσχα θα βρίσκομαι Ηράκλειο και στην ενδοχώρα (Δαφνές,Ζαρό) θα κοιτάξω άν άλλαξε κάτι μεταξύ τους. 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 hour ago, zerokill said: Τις γιορτές του Πάσχα θα βρίσκομαι Ηράκλειο και στην ενδοχώρα (Δαφνές,Ζαρό) θα κοιτάξω άν άλλαξε κάτι μεταξύ τους. Για να δούμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 hour ago, zerokill said: Στις πόλεις μπορεί αλλά στην ενδοχώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πάντως και νότια που πάμε συχνά το καλοκαίρι και εγώ πέρσι είδα τεράστιες διαφορές στην κάλυψη μεταξύ Cosmote κ Vodafone. Τις γιορτές του Πάσχα θα βρίσκομαι Ηράκλειο και στην ενδοχώρα (Δαφνές,Ζαρό) θα κοιτάξω άν άλλαξε κάτι μεταξύ τους. Το συνηδητοποιεις ότι από τον χάρτη λείπει πάνω από το μισό δίκτυο, ε? Το cell mapper δεν ειναι επισημο εργαλειο και καταγραφει μονο αν περασει καποιος απο εκει. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 18 minutes ago, TakeOverNet said: Το συνηδητοποιεις ότι από τον χάρτη λείπει πάνω από το μισό δίκτυο, ε? Το cell mapper δεν ειναι επισημο εργαλειο και καταγραφει μονο αν περασει καποιος απο εκει. Αυτό είναι σωστότατο, εκτός αυτού υπάρχουν πάρα πολλά λάθη στην καταγραφή των κεραιών, παραδείγματος χάρη από πολλές λείπουν μπάντες που υπάρχουν. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 26 minutes ago, p_k said: Αυτό είναι σωστότατο, εκτός αυτού υπάρχουν πάρα πολλά λάθη στην καταγραφή των κεραιών, παραδείγματος χάρη από πολλές λείπουν μπάντες που υπάρχουν. Μπα, νόβα β20 ονλυ 2 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου @mixtriη Vodafone πως σου φαίνεται;;;;Νομίζω τώρα τελευταία κάνει δουλίτσα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 19 ώρες πριν, TakeOverNet said: Το συνηδητοποιεις ότι από τον χάρτη λείπει πάνω από το μισό δίκτυο, ε? Το cell mapper δεν ειναι επισημο εργαλειο και καταγραφει μονο αν περασει καποιος απο εκει. Αν λείπει το μισό δίκτυο στην Κρήτη απο vf τοτε ακόμη χειρότερα για την κατασταση.Δηλαδη περασανε τις κεραιες της κοσμοτε και ξεχάσανε να βάλουν της vf? 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 18 ώρες πριν, aektzhs 1 said: @mixtriη Vodafone πως σου φαίνεται;;;;Νομίζω τώρα τελευταία κάνει δουλίτσα Από ότι φαίνεται ναι… 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Είχα καιρό να κάνω μέτρηση στην περιφερειακή Ιωαννίνων. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts