memoriesradio Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 22 minutes ago, Gv2008 said: Μέσα στο ασανσέρ εν κινήσει από τον δεύτερο προς τον πρώτο όροφο Στο γκαράζ, -1 Άρχοντας! 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 On 3/12/2023 at 9:13 ΠΜ, Gv2008 said: Μέσα στο ασανσέρ εν κινήσει από τον δεύτερο προς τον πρώτο όροφο Στο γκαράζ, -1 Γιατι δεν κατεβαζεις και τη βαση (database) να σου δειχνει τις σωστες θεσεις, ονοματα, και λοιπα στοιχεια ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 10 ώρες πριν, d_alex said: Γιατι δεν κατεβαζεις και τη βαση (database) να σου δειχνει τις σωστες θεσεις, ονοματα, και λοιπα στοιχεια ! Πώς γίνεται αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Πώς γίνεται αυτό; Το εικονιδιο με τις γραμμουλες κατω αριστερα - Database - Download - Add Rule. Διαλεγεις Greece και το δικτυο που θελεις. Επιπλεον Rule για καθε αλλο δικτυο. Μπορεις να το βαλεις και στο αυτοματο αμα δεν εχεις περιορισμους ογκου, αλλα στο χειροκινητο ειναι μια χαρα. Τσεκαρεις στην ιστοσελιδα αν υπαρχει νεωτερη εκδοση: https://www.ham.gr/gsm/CLF.v3-Netmonitor-Netmonster/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Δίπλα από το κτίριο του ΟΤΕ, Γιάννενα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 43 minutes ago, katsiletra said: Δίπλα από το κτίριο του ΟΤΕ, Γιάννενα. Κάτι πάει πολύ λάθος. Λέει και 3600 αλλά δεν είναι με τίποτα N78 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Κάτι πάει πολύ λάθος. Λέει και 3600 αλλά δεν είναι με τίποτα N78Ναι το ξέρω. Ποτέ δεν μου έχει γράψει Ν78. Ν48 γράφει πάντα δεν ξέρω γιατί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Κάτι πάει πολύ λάθος. Λέει και 3600 αλλά δεν είναι με τίποτα N78Μάλλον είναι! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Είναι. Και η Nova έχει θέμα στα Γιάννενα με την Ν78. Όχι τόσο χοντρό όσο της Vodafone αλλά έχει. Δηλαδή κινείται γύρω στα 300. Πέρυσι τέτοια εποχή έφτανε τα 700. Η Vodafone εγώ όσο εχω δει κινείται γύρω στα 200. Πέρυσι τέτοια εποχή είχα δει και 600. 1 ώρα πριν, katsiletra said: Δίπλα από το κτίριο του ΟΤΕ, Γιάννενα. Να αλλάξεις server. Μπορεί να φταίει αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 10 minutes ago, panos.k2 said: Είναι. Και η Nova έχει θέμα στα Γιάννενα με την Ν78. Όχι τόσο χοντρό όσο της Vodafone αλλά έχει. Δηλαδή κινείται γύρω στα 300. Πέρυσι τέτοια εποχή έφτανε τα 700. Η Vodafone εγώ όσο εχω δει κινείται γύρω στα 200. Πέρυσι τέτοια εποχή είχα δει και 600. Να αλλάξεις server. Μπορεί να φταίει αυτό. Εννοώ ότι οι ταχύτητες δεν είναι ταχύτητες N78 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Είναι. Και η Nova έχει θέμα στα Γιάννενα με την Ν78. Όχι τόσο χοντρό όσο της Vodafone αλλά έχει. Δηλαδή κινείται γύρω στα 300. Πέρυσι τέτοια εποχή έφτανε τα 700. Η Vodafone εγώ όσο εχω δει κινείται γύρω στα 200. Πέρυσι τέτοια εποχή είχα δει και 600. Να αλλάξεις server. Μπορεί να φταίει αυτό. Απλά μοιράζονται backhaul οι δύο τους..Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 1 hour ago, johnny_htc said: Απλά μοιράζονται backhaul οι δύο τους.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να γινόταν εξ αρχής; Οι ταχύτητες έπεσαν ραγδαία 3-4 μήνες αφού μπήκαν οι Ν78. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να γινόταν εξ αρχής; Οι ταχύτητες έπεσαν ραγδαία 3-4 μήνες αφού μπήκαν οι Ν78. Όχι απαραίτητα. Άλλωστε υπάρχει και η πιθανότητα κιόλας να "τροφοδοτούν" από το κτίριο του ΟΤΕ και τις κεραίες πάνω στις Λιγκιαδες με τα ασυρματικά. Δε νομίζω να έχουν τραβήξει οπτική εκεί πάνω, με τπτ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Επίσης οι η 816 αναβαθμίστηκε σε 5G. Έτοιμη για ονειρουπολη 😁 10 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Επίσης οι η 816 αναβαθμίστηκε σε 5G. Έτοιμη για ονειρουπολη Θα έχει κόσμο φέτος ;Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. My Speedtest Results zerokill@mowned.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Και μια χειμερινή μέτρηση στο Μέτσοβο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 27 minutes ago, katsiletra said: Και μια χειμερινή μέτρηση στο Μέτσοβο. Θα μπορούσε και καλύτερα,αν και το το δίκτυο φαινεται να είχε κίνηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Θα μπορούσε και καλύτερα,αν και το το δίκτυο φαινεται να είχε κίνησηΓίνεται της κακομοίρας από κόσμο πάντως. Όλες οι εταιρίες έτσι είναι, από άλλους που τους ζήτησα για μέτρηση πάνω κάτω τα ίδια είναι. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) Giga Network Power. 😝 Έξω από το μετρό Ελαιώνα (Πέτρου Ράλλη και Μαρκόνι). Μετά το τεστ, άλλαξε 3-4 κεραίες, με παρόμοιες ταχύτητες. Φαίνεται να είναι "τρύπα" το σημείο. Με 800αρα παίζει. (η χωρίς σήμα, είναι νούμερο ΗΠΑ χωρίς roaming) Edited December 13, 2023 by MitsosDaBest13 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 8 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Giga Network Power. 😝 Έξω από το μετρό Ελαιώνα (Πέτρου Ράλλη και Μαρκόνι). Μετά το τεστ, άλλαξε 3-4 κεραίες, με παρόμοιες ταχύτητες. Φαίνεται να είναι "τρύπα" το σημείο. Με 800αρα παίζει. η πρώτη sim που δεν πιάνει καθόλου πιας εταιρίας είναι; 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 minute ago, cmvr said: η πρώτη sim που δεν πιάνει καθόλου πιας εταιρίας είναι; 🤣🤣🤣🤣🤣 Α, το ξέχασα. Έχω ακόμα το Αμερικάνικο νούμερο μέσα, που δεν έχει roaming. 😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 minute ago, MitsosDaBest13 said: Α, το ξέχασα. Έχω ακόμα το Αμερικάνικο νούμερο μέσα, που δεν έχει roaming. 😅 Η αμερικανική sim κάνει την ζημιά "μπλοκερνει" που λένε και στο χωριό το τηλέφωνο σου 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Η βονταφοναρα με το υπερδιαστημικο δίκτυο δεν φταίει. Η άλλη κάρτα φταίει που μειντ ιν γιουεσει 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 minute ago, Gv2008 said: Η βονταφοναρα με το υπερδιαστημικο δίκτυο δεν φταίει. Η άλλη κάρτα φταίει που μειντ ιν γιουεσει Αμέρικαν μπαρ το έκανε το κινητό! 3 Παράθεση κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Ρε μπας και ήταν καμιά κεραία οφφ?? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts