memoriesradio Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 9/2/2023 at 8:17 ΜΜ, panos.kar said: Εδώ όμως στο φόρουμ, μιλάμε για όσους δεν ψάχνουν free hotspots. Μην γενικεύετε έτσι τις καταστάσεις και αποπροσανατολίζετε την κουβέντα. Sent from my iPhone using Tapatalk Expand Είμαστε στο forum σχετικά με το δίκτυο (5G, 4G). Όχι στο topic για τα συμβόλαια! Που σημαίνει οι πάντες είναι εδώ μέσα (και μπατιράκια αλλά και large τύποι). Όχι μόνο απόφοιτοι του Harvard και κάτοικοι Κολωνακίου (χωρίς παρεξήγηση). Μια χαρά προσανατολισμό έχει η κουβέντα. Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, εγώ προσωπικά, με Android, από τότε που πήγα στη Vodafone (Δεκέμβριο), το έχω μόνιμα κλειδωμένο σε LTE και ουδέποτε είχα κάποιο θέμα (σήμα, κλήσεις, broadband) εκτός από συγκεκριμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Ναυαρίνου, Ολυμπιάδος με Θεοτοκοπούλου & κατηφόρα του ΒΑΟ στις Συκιές) και στην υπόλοιπη Ελλάδα (που την δοκίμασα) παντού κομπλέ. On 9/2/2023 at 8:20 ΜΜ, panos.kar said: Εδώ πάντως στα Γιάννενα έστειλαν μήνυμα για πιλοτική κατάργηση του 3G τον Ιούλιο του 2022. 3G ακόμα υπάρχει. Sent from my iPhone using Tapatalk Expand Το ίδιο νομίζω ισχύει και για την Nova. Με άλλο χρονοδιάγραμμα ξεκίνησε και άλλο της βγήκε, και δεν έχει κλείσει το 3G της στις ημερομηνίες που είχε ανακοινώσει στις εκάστοτε περιοχές. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Edited February 9, 2023 by memoriesradio 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:22 ΜΜ, memoriesradio said: Είμαστε στο forum σχετικά με το δίκτυο (5G, 4G). Όχι στο topic για τα συμβόλαια! Που σημαίνει οι πάντες είναι εδώ μέσα (και μπατιράκια αλλά και large τύποι). Όχι μόνο απόφοιτοι του Harvard και κάτοικοι Κολωνακίου (χωρίς παρεξήγηση). Μια χαρά προσανατολισμό έχει η κουβέντα. Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, εγώ προσωπικά, με Android, από τότε που πήγα στη Vodafone (Δεκέμβριο), το έχω μόνιμα κλειδωμένο σε LTE και ουδέποτε είχα κάποιο θέμα (σήμα, κλήσεις, broadband) εκτός από συγκεκριμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη (πλατεία ναυαρίνου & κατηφόρα του ΒΑΟ στις Συκιές) και στην υπόλοιπη Ελλάδα (που την δοκίμασα) παντού κομπλέ. Expand Σκέψου έκανες μια βόλτα μια μέρα και εντώησες 2 προβλήματα . Αν ζήσεις εδώ θα καταλάβεις ότι δενννν. Μακάρι να βελτιωθούν όλα αυτα. Συμφωνώ απόλυτα . Δεν ΠΡΠΕΕΙ να μπλέκουμε την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας με την ποιότητα δίκτυο . Βέβαια ότι δίνεις παίρνεις 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:22 ΜΜ, memoriesradio said: Είμαστε στο forum σχετικά με το δίκτυο (5G, 4G). Όχι στο topic για τα συμβόλαια! Που σημαίνει οι πάντες είναι εδώ μέσα (και μπατιράκια αλλά και large τύποι). Όχι μόνο απόφοιτοι του Harvard και κάτοικοι Κολωνακίου (χωρίς παρεξήγηση). Μια χαρά προσανατολισμό έχει η κουβέντα.Λέει πουθενα το θέμα του νήματος για iPhone και δεν το εχω δει; Επισης αρκετοί βάζουν κάρτα κάθε μήνα, δεν είναι ανάγκη να έχεις συμβόλαιο για να πεις πως έχεις δεδομένα καθε μήνα. Τέλος, πως σχετίζονται οι απαράδεκτες εναλλαγές της vf-GR σε 3G με όσους έχουν iPhone και ζητάνε hotspot;(προσωπικά δεν ξέρω κάποιον τέτοιο άνθρωπο)Sent from my iPhone using Tapatalk On 9/2/2023 at 8:22 ΜΜ, memoriesradio said: Το ίδιο νομίζω ισχύει και για την Nova. Με άλλο χρονοδιάγραμμα ξεκίνησε και άλλο της βγήκε, και δεν έχει κλείσει το 3G της στις ημερομηνίες που είχε ανακοινώσει στις εκάστοτε περιοχές. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Δεκτό. Αλλά εδώ είμαστε στο νήμα της Vodafone. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 9/2/2023 at 8:29 ΜΜ, georgebad said: Σκέψου έκανες μια βόλτα μια μέρα και εντώησες 2 προβλήματα . Αν ζήσεις εδώ θα καταλάβεις ότι δενννν. Μακάρι να βελτιωθούν όλα αυτα. Συμφωνώ απόλυτα . Δεν ΠΡΠΕΕΙ να μπλέκουμε την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας με την ποιότητα δίκτυο . Βέβαια ότι δίνεις παίρνεις Expand Μπερδεύεσαι! Σκέψου, μένω Θεσσαλονίκη από το 1974 (αλλά ταυτόχρονα και σε άλλα 2 σημεία της Ελλάδας). Οπότε πολύ άκυρο η μία βόλτα... Μόνιμα Θεσσαλονίκη, και πολλές "βόλτες" σε όλη των χώρα. Edited February 9, 2023 by memoriesradio 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:32 ΜΜ, memoriesradio said: Μπερδεύεσαι! Σκέψου, μένω Θεσσαλονίκη από το 1974 (αλλά ταυτόχρονα και σε άλλα 2 σημεία της Ελλάδας). Οπότε πολύ άκυρο η μία βόλτα... Μόνιμα Θεσσαλονίκη, και πολλές "βόλτες" σε όλη των χώρα. Expand Και εγώ έτσι είμαι , βάση στην Θεσσαλονίκη αλλά κινούμε πολύ στερεά Ελλάδα Σέρρες που είναι το πατρικό μου κτλπ . Καλοκαίρι πχ στην Ιονία οδό η κατάσταση ήταν δραματική. Πάντως συκιές και ανάληψη ΔΡΝ είναι καλή η Vodafone . Στα στενά έχει κάτω από 1mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 9/2/2023 at 8:30 ΜΜ, panos.kar said: Λέει πουθενα το θέμα του νήματος για iPhone και δεν το εχω δει; Επισης αρκετοί βάζουν κάρτα κάθε μήνα, δεν είναι ανάγκη να έχεις συμβόλαιο για να πεις πως έχεις δεδομένα καθε μήνα. Τέλος, πως σχετίζονται οι απαράδεκτες εναλλαγές της vf-GR σε 3G με όσους έχουν iPhone και ζητάνε hotspot;(προσωπικά δεν ξέρω κάποιον τέτοιο άνθρωπο) Sent from my iPhone using Tapatalk Expand 1. Παρεξηγήθηκε η Apple? Κουβέντα κάνουμε και αναφέρθηκα στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο φίλος με συσκευή iPhone και πρόταση που έγινε για την αποφυγή του σπασίματός της. 2. Το πως σχετίζονται οι απαράδεκτες εναλλαγές σε 3G & 2G σε συσκευές iPhone, ας μας το απαντήσει το ακριβοπληρωμένο after sales support της εταιρείας. Και ίσως σε δεύτερο χρόνο και της Vodafone ή/και της κάθε Vodafone γιατί αν θυμάμαι καλά το κάνει και η συνεργάτιδα. 3. Το έχω αναφέρει σε παλιότερα post, αλλά θα το επαναλάβω, ξέρεις πόσους "τέτοιους ανθρώπους" (πελάτες) με iPhone έχω/ξέρω (ιδίως το καλοκαίρι στις παραλίες) όταν ανοίγω ελεύθερα το hotspot. Πολλούς! Και ιδίως από Αθήνα... On 9/2/2023 at 8:38 ΜΜ, georgebad said: Και εγώ έτσι είμαι , βάση στην Θεσσαλονίκη αλλά κινούμε πολύ στερεά Ελλάδα Σέρρες που είναι το πατρικό μου κτλπ . Καλοκαίρι πχ στην Ιονία οδό η κατάσταση ήταν δραματική. Πάντως συκιές και ανάληψη ΔΡΝ είναι καλή η Vodafone . Στα στενά έχει κάτω από 1mbps Expand Ιονία Οδό, τώρα την Πρωτοχρονιά ήταν άψογη από Βέροια μέχρι Ακράτα. Συνεχή καταγραφή με Cellmaper & nPerf (μπες και δες), και πλοήγηση στο διαδίκτυο από την σύζυγο. Edited February 9, 2023 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:45 ΜΜ, memoriesradio said: 1. Παρεξηγήθηκε η Apple? Κουβέντα κάνουμε και αναφέρθηκα στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο φίλος με συσκευή iPhone και πρόταση που έγινε για την αποφυγή του σπασίματός της. 2. Το πως σχετίζονται οι απαράδεκτες εναλλαγές σε 3G & 2G σε συσκευές iPhone, ας μας το απαντήσει το ακριβοπληρωμένο after sales support της εταιρείας. Και ίσως σε δεύτερο χρόνο και της Vodafone ή/και της κάθε Vodafone γιατί αν θυμάμαι καλά το κάνει και η συνεργάτιδα. 3. Το έχω αναφέρει σε παλιότερα post, αλλά θα το επαναλάβω, ξέρεις πόσους "τέτοιους ανθρώπους" (πελάτες) με iPhone έχω (ιδίως το καλοκαίρι στις παραλίες) όταν ανοίγω ελεύθερα το hotspot. Πολλούς! Και ιδίως από Αθήνα... Expand Δεν ειναο θέμα της Apple . Θέμα τγς Vodafone είναι . Απλά έχετε βρει τρόπο στα android να τα κλειδωνετε σε LTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 9/2/2023 at 8:52 ΜΜ, georgebad said: Δεν ειναο θέμα της Apple . Θέμα τγς Vodafone είναι . Απλά έχετε βρει τρόπο στα android να τα κλειδωνετε σε LTE Expand Δεν έχουμε βρει τρόπο. Μας τον παρέχει απλόχερα το λειτουργικό... Όσο για το ποιανού θέμα είναι, θα πρότεινα να το συζητήσουν αυτές οι 2 εταιρείες μεταξύ τους το συγκεκριμένο θέμα και να βρουν μια λύση. Edited February 9, 2023 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:53 ΜΜ, memoriesradio said: Δεν έχουμε βρει τρόπο. Μας τον παρέχει απλόχερα το λειτουργικό... Expand Και είναι λύση να κλειδώνεις σε LTE το κινητό; Διοτι προσπάθησα σε έναν φίλο μου που είχε θέμα και έκανε αμάν να το βγάλει. Πάντως συμφωνούμε στις τρύπες σε Ναυαρίνου και Ολυμπιάδος όπου οντως είναι προβληματική. Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν στενά με μονοψήφια. Εγώ αναφέρω ενδεικτικά στο σπίτι μου που είναι μαύρη τρύπα εδώ και χρόνια για την εταιρεία. Προβληματικό σημείο είναι το Καραμπουρνακι, δηλαδή Σοφουλη χαμηλά πριν το γήπεδο του Απόλλωνα. Γήπεδα μικρας όρια με Νέα Κρήνη και Φοίνικα χαμηλές ταχύτητες επίσης. Αυτή τη στιγμή για εμένα η Vodafone είναι μια εταιρεία με τρομερές προσφορές αλλά σε δίκτυο πάσχει. Ειναι σαν να βλέπω την Wind την περίοδο 2012-2016. Και αυτά δεν είναι τίποτα, στη Κεφαλονιά με την κακοκαιρία παρατηρώ το δίκτυο ώρες ώρες σέρνεται και χαμηλές ταχύτητες σε 4G/5G. Μέσος όρος 10-20Mbps και βλέπω υψηλό ping. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 7:33 ΜΜ, panos.kar said: Υπάρχει ακόμα κόσμος με Vodafone στη σαλονικα; Εγώ όταν πηγα και ειδα από iPhone 12 φίλου σοκαρίστηκα. Ο φίλος μου πήγε οριακά να το σπάσει. Σε σχέση με τη nova δηλαδή που ειχα(συγγνώμη αν είναι λίγο off topic) πραγματικά ήταν απογοήτευση η Vodafone. Σε εσωτερικους χώρους στην παραλιακή ήταν με 3G, απαράδεκτο. Sent from my iPhone using Tapatalk Expand Εφόσον έχει βάλει κεραίες σε όλες τις εγκαταστάσεις της Wind (χωρίς να συμβαίνει απαραίτητα το ανάποδο), πιο λογικό μου φαίνεται να υπάρχει κόσμος με Vodafone. Οπότε εφόσον έχει και καιρό να πας ευκαιρία να αλλάξεις 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:01 ΜΜ, TakeOverNet said: Εφόσον έχει βάλει κεραίες σε όλες τις εγκαταστάσεις της Wind (χωρίς να συμβαίνει απαραίτητα το ανάποδο), πιο λογικό μου φαίνεται να υπάρχει κόσμος με Vodafone. Οπότε εφόσον έχει και καιρό να πας ευκαιρία να αλλάξεις 😛 Expand Έχει κάνει συνεγκατασταση φυσικά…πάντως η Wind παίζει καλύτερα σε κλήσεις και σε αποκριση δεδομένων από τη Vodafone. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 8:38 ΜΜ, georgebad said: Και εγώ έτσι είμαι , βάση στην Θεσσαλονίκη αλλά κινούμε πολύ στερεά Ελλάδα Σέρρες που είναι το πατρικό μου κτλπ . Καλοκαίρι πχ στην Ιονία οδό η κατάσταση ήταν δραματική. Πάντως συκιές και ανάληψη ΔΡΝ είναι καλή η Vodafone . Στα στενά έχει κάτω από 1mbps Expand Σήμερα αναβάθμιζε σε 3 σημεία στη Θεσσαλονίκη. Ξαναπέρνα σε 1 εβδομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν προς Πέιραία, Θέρμη και όπως είδες η συνεργάτιδα απέκτησε 5G.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 9/2/2023 at 9:00 ΜΜ, Nikolas14 said: Και είναι λύση να κλειδώνεις σε LTE το κινητό; Διοτι προσπάθησα σε έναν φίλο μου που είχε θέμα και έκανε αμάν να το βγάλει. Πάντως συμφωνούμε στις τρύπες σε Ναυαρίνου και Ολυμπιάδος όπου οντως είναι προβληματική. Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν στενά με μονοψήφια. Εγώ αναφέρω ενδεικτικά στο σπίτι μου που είναι μαύρη τρύπα εδώ και χρόνια για την εταιρεία. Προβληματικό σημείο είναι το Καραμπουρνακι, δηλαδή Σοφουλη χαμηλά πριν το γήπεδο του Απόλλωνα. Γήπεδα μικρας όρια με Νέα Κρήνη και Φοίνικα χαμηλές ταχύτητες επίσης. Αυτή τη στιγμή για εμένα η Vodafone είναι μια εταιρεία με τρομερές προσφορές αλλά σε δίκτυο πάσχει. Ειναι σαν να βλέπω την Wind την περίοδο 2012-2016. Και αυτά δεν είναι τίποτα, στη Κεφαλονιά με την κακοκαιρία παρατηρώ το δίκτυο ώρες ώρες σέρνεται και χαμηλές ταχύτητες σε 4G/5G. Μέσος όρος 10-20Mbps και βλέπω υψηλό ping. Expand Όσο εδώ στο Ελλαδιστάν δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι, ώστε να έχουμε πραγματικά πυκνό δίκτυο (σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο σταθμό, βλέπε, Βουλγαρία, κτλ) ναι είναι μία λύση στα όποια προβλήματα το κλείδωμα σε LTE only. Και άντε τώρα να δώσεις να καταλάβει, στον μέσο ψεκασμένο έλληνα, απόφοιτο της βοϊδοσχολής του Τσόγκα, ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν πυκνές κεραίες/σταθμοί, ακόμα και πάνω σε σχολεία και να εκπέμπουν σταθμός και συσκευή με πολύ χαμηλό EIRP, από το να είναι η κεραία στου διαόλου την μάνα, αλλά το παιδί του να έχει αγκαλιά το κινητό που δουλεύει τσίτα. Edited February 9, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:07 ΜΜ, memoriesradio said: Όσο εδώ στο Ελλαδιστάν δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι, ώστε να έχουμε πραγματικά πυκνό δίκτυο (σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο σταθμό, βλέπε, Βουλγαρία, κτλ) ναι είναι μία λύση στα όποια προβλήματα το κλείδωμα σε LTE only. Expand Εγώ ένα πράγμα ξέρω, εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη τα drop call και οι χαμηλές ταχύτητες σε εσωτερικούς χώρους καθώς και το μη λειτουργικό 3G για δεδομένα πάει σύννεφο. On 9/2/2023 at 9:08 ΜΜ, blizard said: Οι Ελληνες φταίμε , ούτε η apple ουτε η vodafone ουτε το ΔΝΤ .... Δεν αγοράζεις iphone σε μια υποανάπτυκτη χώρα που δεν έχει καν καταφέρει να έχει φτηνό ιντερνετ γιαυτο και η apple δεν ασχολείται να λύσει τα θέματά του . Τωρα που θα καταργηθεί το 3g στην vodafone όλα καλα θα είναι. Για να δουλέψει το iphone σε φτωχή χώρα θέλει ενα δίκτυο φτιαγμένο μονο για πλούσιους που κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει και να λένε οι κάτοχοι iphone πάλι καλά. Expand Μια χαρά είναι τα iPhone και Επισης η Vodafone GR υποστηρίζει hotspot,FaceTime,LTE,5G,VoLTE/WiFi Calling και e-sim. Οι άλλες δυο εταιρίες με iPhone πάντως είναι καλύτερα,ειδικά η πρασινη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:05 ΜΜ, TakeOverNet said: Σήμερα αναβάθμιζε σε 3 σημεία στη Θεσσαλονίκη. Ξαναπέρνα σε 1 εβδομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν προς Πέιραία, Θέρμη και όπως είδες η συνεργάτιδα απέκτησε 5G.... Expand Η συνεργάτιδα σε δικό της enb έχει 5g 11559 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:11 ΜΜ, p_k said: Η συνεργάτιδα σε δικό της enb έχει 5g 11559 Expand Για ξαναδές μήπως πλέον δεν είναι μόνο δικό της.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Το θέμα δεν το έχει καθόλου η συνεργάτιδα, την οποία εγώ στη συζήτηση δεν ανέφερα καθόλου. Μην πάτε να καλύψετε τα χάλια της vf με ασυναρτησίες. Εχω χρησιμοποιήσει iPhone στη Βραζιλία για πολλά χρονια, στη Σουηδία και την Ελλάδα. Πουθενα δεν εχω δει αυτό το θέμα της Vodafone. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) Η Wind - Nova παιζει καλύτερα γιατί δεν έχει συνδρομητές πολλούς ( δειτε τα RSRQ της . παντα χαμηλά !!!) Αυτό πού συμβαίνει με την Vodafone GR όπου " αναβάθμισε σε 5G με επιπλέον Bands " και η κίνηση παραμένει αυξημενη ειναι απίστευτο εδω και χρόνια. Φεύγουν οι συνδρομητές με το εξης Feedback στο Customer Care : " παγωνει η σύνδεση, με με καλο σήμα με πεταει σε 3G 2G !!!..και δεν εχω ιντερνετ ". Χάνουν συνδρομητές καθημερινά διοτι ο απλος κόσμος δεν ξερει να " πειράζει " τις συσκευές του ( που δεν ειναι και VoLTE πολλές απο αυτές) για να κλειδωνει σε 4G Only. Η Θεία σου .....δεν ξερει να το κανει. Θα αλλάξει δίκτυο και θα νομίζει οτι έφταιγε το ...σημα για το "παγωμενο" 3G και πλεον 2G χωρις ιντερνετ στο ...Viber 😉 Ο χρήστης IPhone .....δεν θα αλλάξει IPhone ....θα αλλάξει ΔΊΚΤΥΟ !!!! Edited February 9, 2023 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Δεν γίνεται ρε παιδία να είμαι 300 μέτρα από τον σταθμό με φουλ σημα σε εσωτερικο σωρό και να έχω τόσο στις 12 η ώρα το ωραδυ καθημερινη . Δηλαδή τα σκ που γίνεται χαμός τι σκατα συμβαίνει ; Βασιλέως Ηρακλείου και Κατούνη . Η άλλη δίνει τα 10 πλαίσια με ΕΛΑΧΙΣΤΗ n78 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:46 ΜΜ, georgebad said: Δεν γίνεται ρε παιδία να είμαι 300 μέτρα από τον σταθμό με φουλ σημα σε εσωτερικο σωρό και να έχω τόσο στις 12 η ώρα το ωραδυ καθημερινη . Δηλαδή τα σκ που γίνεται χαμός τι σκατα συμβαίνει ; Βασιλέως Ηρακλείου και Κατούνη . Η άλλη δίνει τα 10 πλαίσια με ΕΛΑΧΙΣΤΗ n78 Expand Τρέξε ένα τεστ με κλειστή την σιμ της. κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 9:49 ΜΜ, CaptainNickGR said: Τρέξε ένα τεστ με κλειστή την σιμ της. κοσμοτε. Expand Τα ίδια μου έβγαλε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 6:54 ΜΜ, georgebad said: Τι να κάνουμε μωρέ , υπάρχει ενα σημείο σε όλη την Ελλάδα όπου το σούερ δίκτυο σας δεν βγάζει ούτε κλήσεις σε εξωτερικό χώρο . Απο βδομάδα θα επιστρέψουμε στις ατέλειωτες n78 και b7 που έχει η εταιρία στην Θεσσαλονίκη . Expand Εδώ υπάρχουν ολόκληρες πόλεις που η cosmotαρα σου δε βγάζει κλήση στην πλατεία Ναβαρίνου θα κολλήσουμε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 10:15 ΜΜ, cmvr said: Εδώ υπάρχουν ολόκληρες πόλεις που η cosmotαρα σου δε βγάζει κλήση στην πλατεία Ναβαρίνου θα κολλήσουμε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Expand Καλά ρε παιδιά δεν θα κατσω να κλάψω οταν ο κορυφαίος πάροχος κινητής ούτε edge δεν έχει σε εσωτερικούς χώρους στην Ναουσα, ενώ η vf έχει HD Calls μέχρι και στα ισόγεια από κεραίες στο βουνό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 10:15 ΜΜ, cmvr said: Εδώ υπάρχουν ολόκληρες πόλεις που η cosmotαρα σου δε βγάζει κλήση στην πλατεία Ναβαρίνου θα κολλήσουμε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Expand Όπως για παράδειγμα;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 9/2/2023 at 10:21 ΜΜ, Chrischal1908 said: Όπως για παράδειγμα;; Expand Έλα που δεν ξέρεις 100 φόρες τα έχουμε πει 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts