jimmis11 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 (edited) Μέτρηση Κυριακή 10/08, 09:03, Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, κοντά στο νέο νηπιαγωγείο. Πέρυσι τέτοια εποχή η Vodafone σερνόταν, με το ζόρι 5,5mbps... Συμπέρασμα, μεγάλη πρόοδο η Vodafone. Υπάρχει αντίστοιχη μέτρηση και στην Cosmote και Nova. (Να συμπληρώσω πως οι μετρήσεις έγιναν με Samsung Galaxy S24 Ultra για Cosmote & Vodafone και με Xiaomi 14T για Nova.) Edited August 18, 2025 by jimmis11 10 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Νέα Δημητριάδα Βόλου, εξωτερικός χώρος. Νομίζω δε χρειάζονται σχόλια! 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 1 ώρα πριν, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου, εξωτερικός χώρος. Νομίζω δε χρειάζονται σχόλια! Κανάρης speaking 🔊 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 56 minutes ago, Chrischal1908 said: Κανάρης speaking 🔊 Πρέπει να κάνει ομιλίες σε περισσότερα μέρη της Ελλάδας 1 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 54 minutes ago, marios239 said: Πρέπει να κάνει ομιλίες σε περισσότερα μέρη της Ελλάδας Εννοώ ότι ο νέος CEO είναι η αιτία!😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 On 17/8/2025 at 8:29 ΜΜ, Chrischal1908 said: Λογικά μόλις ολοκληρωθεί η οπτική ίνα στη περιοχή θα περάσουν να τελειώσουν ότι εκκρεμότητες έχουν... Στο Πηλιο φέτος η εμπειρία είναι χειρότερη από πέρυσι. Και μιλάω για όλο το Πηλιο. Πολύ χαμηλότερη απόδοση. Και με nova και με vodafone. Από την άλλη η κοσμοτε 10 φορές καλύτερη από πέρυσι. 12 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 5 ώρες πριν, mixtri said: Στο Πηλιο φέτος η εμπειρία είναι χειρότερη από πέρυσι. Και μιλάω για όλο το Πηλιο. Πολύ χαμηλότερη απόδοση. Και με nova και με vodafone. Από την άλλη η κοσμοτε 10 φορές καλύτερη από πέρυσι. Δυστυχώς συμφωνώ. Να αυξήθηκαν τόσο ξαφνικά οι συνδρομητές στην περιοχή; Δε νομίζω. Πάντως το δίκτυο φαίνεται σα να έχει πολύ περισσότερη κίνηση σε σχέση με πέρυσι. Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ πέρυσι στη διαδρομή Καλά Νερά - Νεοχώρι στα περισσότερα σημεία υπήρχε ίντερνετ (έστω και αργό) φέτος στο 90% της διαδρομής δε πέρναγε τίποτα. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν το Πήλιο στα σοβαρά γιατί η cosmote είναι έτη φωτός μπροστά. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 7 ώρες πριν, marios239 said: Δυστυχώς συμφωνώ. Να αυξήθηκαν τόσο ξαφνικά οι συνδρομητές στην περιοχή; Δε νομίζω. Πάντως το δίκτυο φαίνεται σα να έχει πολύ περισσότερη κίνηση σε σχέση με πέρυσι. Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ πέρυσι στη διαδρομή Καλά Νερά - Νεοχώρι στα περισσότερα σημεία υπήρχε ίντερνετ (έστω και αργό) φέτος στο 90% της διαδρομής δε πέρναγε τίποτα. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν το Πήλιο στα σοβαρά γιατί η cosmote είναι έτη φωτός μπροστά. Ενώ το σήμα είναι δυνατό υπάρχουν αρκετές νεκρές ζώνες. Δε ξέρω πως θα τις διορθώσουν δεδομένου ότι δεν είναι κατοικημένες περιοχές. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Μηλιές Πηλίου, λίγο πριν το χωριό Μέσα στο χωριό Λίγο υποτονική η n78, και τελευταία η vf έχει θέμα με το ping στο Πήλιο που πρέπει να το δουν. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 10 ώρες πριν, marios239 said: Μηλιές Πηλίου, λίγο πριν το χωριό Μέσα στο χωριό Λίγο υποτονική η n78, και τελευταία η vf έχει θέμα με το ping στο Πήλιο που πρέπει να το δουν. Μπορείς να δεις αν το ping είναι έτσι και στο LTE? Κάτι μου λέει ότι είναι θέμα backhaul. Φέτος είχα δύο γνωστούς που πήγαν σε Cosmote WiFi 5g όχι μόνο για τις ταχύτητες αλλά για το απεριόριστο. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κόφτης σε vodafone & Nova. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 1 hour ago, mixtri said: Μπορείς να δεις αν το ping είναι έτσι και στο LTE? Κάτι μου λέει ότι είναι θέμα backhaul. Φέτος είχα δύο γνωστούς που πήγαν σε Cosmote WiFi 5g όχι μόνο για τις ταχύτητες αλλά για το απεριόριστο. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κόφτης σε vodafone & Nova. Και στον Έβρο επίσης έχει υψηλό Ping… στη περιοχή Αλεξανδρούπολης και Φερων. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 2 ώρες πριν, mixtri said: Μπορείς να δεις αν το ping είναι έτσι και στο LTE? Και στο lte το ίδιο χάλι έχει το ping. 2 ώρες πριν, mixtri said: Κάτι μου λέει ότι είναι θέμα backhaul Πιθανόν, γιατί και οι n78 στο Πήλιο δεν αποδίδουν σωστά. 1 hour ago, Nikolas14 said: Και στον Έβρο επίσης έχει υψηλό Ping… στη περιοχή Αλεξανδρούπολης και Φερων. Ελπίζω να το κοιτάξουν (μάλλον μετά τις άδειες του 15Αυγουστου). 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 On 20/8/2025 at 11:30 ΠΜ, marios239 said: Και στο lte το ίδιο χάλι έχει το ping. Πιθανόν, γιατί και οι n78 στο Πήλιο δεν αποδίδουν σωστά. Ελπίζω να το κοιτάξουν (μάλλον μετά τις άδειες του 15Αυγουστου). Λογικά είναι κάτι προσωρινό (αντικατάσταση backhaul) εφόσον υπάρχει σε πολλούς σταθμούς. Βέβαια δουλεύει αλλά η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 (edited) On 18/8/2025 at 7:56 ΜΜ, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου, εξωτερικός χώρος. Νομίζω δε χρειάζονται σχόλια! Φοβερή μέτρηση! Είχα βρεθεί τα προηγούμενα Χριστούγεννα Βόλο για 3 ημέρες και έμεινα Νέα Δημητριάδα, η Vodafone ήταν σαφώς πολύ ανώτερη της Cosmote στην συγκεκριμένη περιοχή, απλά τώρα τα σπάει! Επίσης μου είχε κάνει εντύπωση το σταθερό interner που είχε το διαμέρισμα που νοίκιασα, είχε σύνδεση Cosmote, προφανώς ADSL και οι ταχύτητες ήταν πολύ κακές, ούτε 10 Mbps δεν έπιανα, στην καλύτερη των περιπτώσεων... Μόλις βρήκα και τις τότε μετρήσεις μου, με Vodafone μέσα από το διαμέρισμα έπιανα 754/101 Mbps και με Cosmote 19,3/3,83 Mbps!!! Edited August 21, 2025 by jimmis11 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 (edited) 40 minutes ago, mixtri said: Λογικά είναι κάτι προσωρινό (αντικατάσταση backhaul) εφόσον υπάρχει σε πολλούς σταθμούς. Βέβαια δουλεύει αλλά η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη. Μακάρι να είναι κάτι προς βελτίωση του δικτύου και όχι απλά βλάβη. Μου είχαν πει εν τω μεταξύ απ'το τεχνικό τμήμα ότι τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει συχνά βλάβη η κεραία στις Μηλιές, που έχει και το χειρότερο ping απ'όλες. Και το Νεοχώρι βέβαια δεν πάει πίσω, κάτω από 50ms δεν πέφτει τελευταία. 15 minutes ago, jimmis11 said: Φοβερή μέτρηση! Είχα βρεθεί τα προηγούμενα Χριστούγεννα Βόλο για 3 ημέρες και έμεινα Νέα Δημητριάδα, η Vodafone ήταν σαφώς πολύ ανώτερη της Cosmote στην συγκεκριμένη περιοχή, απλά τώρα τα σπάει! Χμμμ. Μέχρι την αναβάθμιση της 12022 (Φεβρουάριος 25) η vf ήταν πολύ χειρότερη από cosmote! Μήπως μπερδεύεσαι με τις συνοικίες; Περιοχή που ξέρω ότι η vf ήταν και είναι πολύ ανώτερη είναι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και του νοσοκομείου. Εκεί έχει τη 4887 και τη 13752 και vf&nova πάνε σφαίρα. 15 minutes ago, jimmis11 said: Επίσης μου είχε κάνει εντύπωση το σταθερό interner που είχε το διαμέρισμα που νοίκιασα, είχε σύνδεση Cosmote, προφανώς ADSL και οι ταχύτητες ήταν πολύ κακές, ούτε 10 Mbps δεν έπιανα, στην καλύτερη των περιπτώσεων... Κλασική ADSL. Έχουν πάρει άδειες και η vf και η ΔΕΗ για FTTH στην περιοχή, να δούμε πια θα πάει πρώτη. ---------- Κοντά στα ΚΤΕΛ Βόλου Νεάπολη Βόλου, με την πλέον αναβαθμισμένη 2534! Και 4G Τεράστια διαφορά απ'τα 15-20 Mbps πρίν. Ιάσονος με Φιλελλήνων, Βόλος N78 από 4903 Πολυμέρη με Κασσαβέτη, Βόλος Και μια μέτρηση πιο κοντά στη 4887 Edited August 21, 2025 by marios239 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 5 minutes ago, marios239 said: Χμμμ. Μέχρι την αναβάθμιση της 12022 (Φεβρουάριος 25) η vf ήταν πολύ χειρότερη από cosmote! Μήπως μπερδεύεσαι με τις συνοικίες; Περιοχή που ξέρω ότι η vf ήταν και είναι πολύ ανώτερη είναι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και του νοσοκομείου. Εκεί έχει τη 4887 και τη 13752 και vf&nova πάνε σφαίρα. Όχι δεν μπερδεύομαι, μπορείς να δεις και τα post που ανέβασα τότε, περίπου 21/12/2024 με τις δύο μετρήσεις. 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 4 minutes ago, jimmis11 said: Πες μας και που/πότε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 23 minutes ago, elkons said: Πες μας και που/πότε 21/12/2024, Καραισκάκη με Γαλλίας γωνία, Νέα Δημητριάδα Βόλου. 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 4 minutes ago, jimmis11 said: 21/12/2024, Καραισκάκη με Γαλλίας γωνία, Νέα Δημητριάδα Βόλου. Χμμ. Όπως το βλέπω στο χάρτη, πιο πολύ Άγιος Κωνσταντίνος θεωρείται εκεί πάρα Νέα Δημητριάδα. Τουλάχιστον είναι αρκετά πιο κοντά σ αυτήν την περιοχή. Πιθανότατα η Cosmote πιάνει από το στάδιο Ν78 πλέον εκεί που μπήκε πρόσφατα, δε ξέρω, ο @marios239ίσως έχει περάσει και έχει δει τι παίζει. Εσύ φαίνεται να ήσουν σε πιταρισμενη Ν1 τότε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Χμμ. Όπως το βλέπω στο χάρτη, πιο πολύ Άγιος Κωνσταντίνος θεωρείται εκεί πάρα Νέα Δημητριάδα. Τουλάχιστον είναι αρκετά πιο κοντά σ αυτήν την περιοχή. Πιθανότατα η Cosmote πιάνει από το στάδιο Ν78 πλέον εκεί που μπήκε πρόσφατα, δε ξέρω, ο @marios239ίσως έχει περάσει και έχει δει τι παίζει. Εσύ φαίνεται να ήσουν σε πιταρισμενη Ν1 τότε Δεν γνωρίζω την περιοχή γιατί πήγα ως επισκέπτης, απλά ανέφερα την περιοχή όπως εμφανιζόταν στην κράτηση που είχα κάνει μέσω Airbnb. Προφανώς και θα γνωρίζεις καλύτερα... 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 (edited) Προσοχή μόνο μη μπερδευτείτε με τη Δημητριάδα και όχι Νέα Δημητριάδα. Και τα δυο στον Βόλο είναι. 6 minutes ago, johnny_htc said: Χμμ. Όπως το βλέπω στο χάρτη, πιο πολύ Άγιος Κωνσταντίνος θεωρείται εκεί πάρα Νέα Δημητριάδα. Τουλάχιστον είναι αρκετά πιο κοντά σ αυτήν την περιοχή. Πιθανότατα η Cosmote πιάνει από το στάδιο Ν78 πλέον εκεί που μπήκε πρόσφατα, δε ξέρω, ο @marios239ίσως έχει περάσει και έχει δει τι παίζει. Εσύ φαίνεται να ήσουν σε πιταρισμενη Ν1 τότε Και εγώ έχω περάσει. Σωστά έχεις καταλάβει. Έχει 2 κεραίες στην οδό Ορμονίου,η μία Vodafone Nova μπήκε τον Φεβρουάριο Ν78. Η Cosmote εκπέμπει Ν1 από κει και πιο κάτω είναι το στάδιο,όπου έχει κ εκεί μια κεραία η Cosmote εκεί μπήκε πρόσφατα Ν78 και κάνει EN-DC στη Νέα Δημητριάδα. Υπάρχει ήδη άδεια Ν78 και στην Cosmote στην Ορμινίου αλλά ακόμα δε μπήκε. Αρα πρίν τον Φεβρουάριο όλες είχαν Ν1 με παρόμοιες ταχύτητες ανάλογα της κίνησης (τουλάχιστον από τις μετρήσεις που έχουμε). 15 minutes ago, jimmis11 said: 21/12/2024, Καραισκάκη με Γαλλίας γωνία, Νέα Δημητριάδα Βόλου. Μάλλον από Άγιο Κωνσταντίνο θα έκανε EN-DC με κάποια Ν78. Αν κατάλαβα καλά ανάμεσα Αγιου Κωνσταντίνου και Νέας Δημητριάδας. Edited August 21, 2025 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 3 ώρες πριν, jimmis11 said: 21/12/2024, Καραισκάκη με Γαλλίας γωνία, Νέα Δημητριάδα Βόλου. Ααα οκ. Δεν ξέρω γιατί το έχουν ως Νέα Δημητριάδα, πάντως η περιοχή εκεί είναι Άγιος Κωνσταντίνος, και εκεί καλύπτει η 4887 που εξακολουθεί να δίνει ~800 Mbps. 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Χμμ. Όπως το βλέπω στο χάρτη, πιο πολύ Άγιος Κωνσταντίνος θεωρείται εκεί πάρα Νέα Δημητριάδα. Τουλάχιστον είναι αρκετά πιο κοντά σ αυτήν την περιοχή. Πιθανότατα η Cosmote πιάνει από το στάδιο Ν78 πλέον εκεί που μπήκε πρόσφατα, δε ξέρω, ο @marios239ίσως έχει περάσει και έχει δει τι παίζει. Εσύ φαίνεται να ήσουν σε πιταρισμενη Ν1 τότε Δε νομίζω να φτάνει μέχρι εκεί η n78 απ'το στάδιο. Μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να φτάσει από κτήριο ΟΤΕ. Η cosmote χρειάζεται επειγόντως κεραία στην περιοχή γιατί έχει θέμα σε εσωτερικούς χώρους. 3 ώρες πριν, jimmis11 said: Δεν γνωρίζω την περιοχή γιατί πήγα ως επισκέπτης, απλά ανέφερα την περιοχή όπως εμφανιζόταν στην κράτηση που είχα κάνει μέσω Airbnb. Προφανώς και θα γνωρίζεις καλύτερα... Περίεργο που το λένε Νέα Δημητριάδα, Άγιος Κωνσταντίνος είναι σαν συνοικία. 3 ώρες πριν, elkons said: Και εγώ έχω περάσει. Σωστά έχεις καταλάβει. Έχει 2 κεραίες στην οδό Ορμονίου,η μία Vodafone Nova μπήκε τον Φεβρουάριο Ν78. Η Cosmote εκπέμπει Ν1 από κει και πιο κάτω είναι το στάδιο,όπου έχει κ εκεί μια κεραία η Cosmote εκεί μπήκε πρόσφατα Ν78 και κάνει EN-DC στη Νέα Δημητριάδα. Υπάρχει ήδη άδεια Ν78 και στην Cosmote στην Ορμινίου αλλά ακόμα δε μπήκε. Απλά για να μη γίνει μπέρδεμα, οι κεραίες που αναφέρεις καλύπτουν τη συνοικία της Νέας Δημητριάδας και δε φτάνουν μέχρι Άγιο Κωνσταντίνο. 3 ώρες πριν, elkons said: Αρα πρίν τον Φεβρουάριο όλες είχαν Ν1 με παρόμοιες ταχύτητες ανάλογα της κίνησης (τουλάχιστον από τις μετρήσεις που έχουμε). Πρίν το Φεβρουάριο η κεραία Vf&Nova ήταν b3 4g only. Την αναβάθμισαν κατευθείαν σε b/n1, b3, b7, b20, b28, n78. 3 ώρες πριν, elkons said: Μάλλον από Άγιο Κωνσταντίνο θα έκανε EN-DC με κάποια Ν78. Αν κατάλαβα καλά ανάμεσα Αγιου Κωνσταντίνου και Νέας Δημητριάδας. Έχω περάσει από εκεί και η cote καλύπτει ακόμα και απ'το Σωρό. Έχει θέμα και θέλει κεραία. N78 μόνο σε εξωτερικούς χώρους, και αν. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Ρε παιδιά τελικά που μπορούμε να βρούμε στο διαδίκτυο αξιόπιστες πληροφορίες (και με χάρτες) με όλες τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Οι πληροφορίες που δίνετε πολλές φορές εδώ, (τοποθεσία, αρ. κεραίας, μπάντα σύνδεσης κλπ.), προέρχονται αποκλειστικά από app του κινητού; 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 1 ώρα πριν, jimmis11 said: Ρε παιδιά τελικά που μπορούμε να βρούμε στο διαδίκτυο αξιόπιστες πληροφορίες (και με χάρτες) με όλες τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Οι πληροφορίες που δίνετε πολλές φορές εδώ, (τοποθεσία, αρ. κεραίας, μπάντα σύνδεσης κλπ.), προέρχονται αποκλειστικά από app του κινητού; Φίλε μου καλημέρα. Αξιόπιστες πληροφορίες με χάρτες στο περίπου ίσως σε βοηθήσει αυτό εδώ https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων Ουσιαστικά το παραπάνω λινκ είναι της ΕΕΤΤ και αφορά τις κεραίες που έχουν πάει και έχουν μετρήσει τα ηλεκτρομαγνητικα πεδία που ουσιαστικά δημιουργούν, ένταση εκπομπής κυψέλης κλπ. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μπορεί να μην περιέχει όλες τις κεραίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γιατί στηρίζεται στο γεγονός ότι περνάνε και μετράνε και μετά ανεβάζουν φωτογραφία και τοποθεσία και μετρήσεις του ιστού για κάθε πάροχο. Τελευταία έχω δει έχουν κάνει δουλειά, αλλά ανά σημείο της χώρας μπορεί να έχουν να πατήσουν και χρόνια. Τα δε stats από τα app που ανέφερες, στηρίζεται στους χρήστες, δηλαδή όλους εμάς που μπορούμε να κατά γράφουμε cells με το κινητό μας και ανεβαίνουν μετά αυτά στην εφαρμογή πχ cellmapper και netmonster, κάποιοι κάνουν και nperf καταγραφή. Γενικά όταν θέλεις να βρεις κάτι συγκεκριμένο, ψάξε ανάμεσα σ αυτά που σου είπα, τελειότητα δε θα βρεις πουθενά γιατί απ ο, τι κατάλαβα θες κάποιο site με όλα όλα τακτοποιημενα και νοικοκυρεμενα, αλλά αυτό είναι μάλλον αδύνατο ακόμα και από την ίδια την εεττ πιθανότατα να γίνει 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Φίλε μου καλημέρα. Αξιόπιστες πληροφορίες με χάρτες στο περίπου ίσως σε βοηθήσει αυτό εδώ https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων Όχι καλύτερα, δεν δείχνει τους σταθμούς που έχει γίνει συνεγκατασταση Vodafone/Nova και δείχνει ακόμα τις κατεβασμένες κεραίες. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts