Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζήτημα με την απώλεια του σήματος, έχει ξεκαθαρίσει από αναφορές χρηστών σε διάφορες κοινότητες και της Ελλάδας και του εξωτερικού και από προσωπική εμπειρία το λέω εδώ. 

Είναι καθαρά θέμα της Χiaomi, το οποίο έχει εμφανιστεί σε διάφορες συσκευές και σε διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού. 

Το έκανε και σε μένα σε άκυρες στιγμές, με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που έχει αναφερθεί, δηλαδή για λίγα δευτερόλεπτα έχανε το δίκτυο, εμφάνιζε το Χ και μετά ερχόταν απευθείας το σήμα.

Με το τελευταίο Ηyperos δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.

ΔΕΝ ευθύνεται κανένα δίκτυο.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 16/3/2025 at 11:37 ΠΜ, p_k said:

Το ζήτημα με την απώλεια του σήματος, έχει ξεκαθαρίσει από αναφορές χρηστών σε διάφορες κοινότητες και της ελλάδας και του εξωτερικού και από προσωπική εμπειρία το λέω εδώ. 

Είναι καθαρά θέμα της Χiaomi, το οποίο έχει εμφανιστεί σε διάφορες συσκευές και σε διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού. 

Το έκανε και σε μένα σε άκυρες στιγμές, με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που έχει αναφερθεί, δηλαδή για λίγα δευτερόλεπτα έχανε το δίκτυο, εμφάνιζε το Χ και μετά ερχόταν απευθείας το σήμα.

Expand  

Αα ωραία και έχω δει σε συγκεκριμένα μοντέλα να γίνεται αυτό. 

Με MIUI ήμουν πένα 

Expand  

Μακάρι.. φαντάζομαι είναι διεθνές το πρόβλημα οπότε θα το φροντίσουν..

On 16/3/2025 at 11:40 ΠΜ, cu2goup said:

Μακάρι.. φαντάζομαι είναι διεθνές το πρόβλημα οπότε θα το φροντίσουν..

Expand  

Έτσι ακριβώς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 16/3/2025 at 11:12 ΠΜ, cmvr said:

Όταν τους έχεις πελάτες και φίλους και έχουν πάρει 100 φορές στην τεχνική και δε βγάζουν άκρη ψάχνουν κάπου να τα πουν.... Τους είπα αλλάζω αντικείμενο θα γίνω αγρότης αρωματικών φυτών να γλυτώσω  🤣 

Έχει πάρει πολύ λαό δεν έχει κοφτή στα unlimited και έχει θέματα μέσα και στην Αθήνα. Θέλει άμεσα αναβάθμιση σε κάποιους σταθμούς. Πάντως κάνοντας upload σε server Ελλάδα και εξωτερικού η βονταφον παραμένει αυτή που ανεβάζει πιο γρήγορα από όλες παρόλο που στις άλλες στα speedtest δίνουν περισσότερα γκάζια.

Expand  

Ok σε αυτό εσύ φταις που δεν τα κόβεις. Εγώ θα τους έλεγα ότι δεν είμαι τμήμα παραπόνων και θα άλλαζα θέμα συζήτησης.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 16/3/2025 at 11:58 ΠΜ, mixtri said:

Ok σε αυτό εσύ φταις που δεν τα κόβεις. Εγώ θα τους έλεγα ότι δεν είμαι τμήμα παραπόνων και θα άλλαζα θέμα συζήτησης.

Expand  

Its complicated νομίζω. Εφόσον είναι και φίλοι μέσα.. Αλλά όντως, πρέπει να το περιορίσει λίγο αν θέλει να μείνει το μυαλό στη θέση του. Λες και μπορεί να κάνει κάτι στο τέλος τελος για σφάλματα των εταιρειών 😏

On 16/3/2025 at 11:58 ΠΜ, mixtri said:

Expand  

On 16/3/2025 at 12:22 ΜΜ, johnny_htc said:

Its complicated νομίζω. Εφόσον είναι και φίλοι μέσα.. Αλλά όντως, πρέπει να το περιορίσει λίγο αν θέλει να μείνει το μυαλό στη θέση του. Λες και μπορεί να κάνει κάτι στο τέλος τελος για σφάλματα των εταιρειών 😏

Expand  

Δεν είναι τόσο απλό ιδιαίτερα με ανθρώπους που τους υποστηρίζεις τεχνικά. Πάντως βοηθάει το να μαθαίνω σε πιες περιοχές της Ελλάδας έχουν θέματα.

Το ζήτημα με την απώλεια του σήματος, έχει ξεκαθαρίσει από αναφορές χρηστών σε διάφορες κοινότητες και της ελλάδας και του εξωτερικού και από προσωπική εμπειρία το λέω εδώ. 

Expand  

Με το hyperOS τα απαύτωσε και στις ναυαρχίδες. Δεκάδες περιπτώσεις που κάνει freeze το δίκτυο με 5g. Παγώνει και δεν κουνάει τίποτα. Πετάς τη sim σε samsung μίση τιμή και παίζει κανονικά.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

On 16/3/2025 at 9:43 ΠΜ, elkons said:

Εμένα και με Cosmote και με Nova θα το δείξει το Χ για δευτερόλεπτα 

Και στο fb ένας το χε αναφέρει 

https://m.facebook.com/groups/1682146585145973/posts/7656596807700891/

Expand  

Έχεις δοκιμάσεις και με κλειστό Volte να φανταστώ; Κάπου διάβασα να το λέει κάποιος.

Εγώ το έκλεισα και περιμένω.. προς το παρόν όλα καλά.

Edited by cu2goup

On 16/3/2025 at 3:27 ΜΜ, cu2goup said:

Έχεις δοκιμάσεις και με κλειστό Volte να φανταστώ;

Expand  

Ναι με το sms της Cosmote που κλείνει VoLTE και Wifi calling μαζί. 

Και με κλειστό 5G έχω δοκιμάσει (4G/3G/2G αυτόματη σύνδεση)

On 16/3/2025 at 3:28 ΜΜ, elkons said:

Ναι με το sms της Cosmote που κλείνει VoLTE και Wifi calling μαζί. 

Expand  

Εγώ εννοώ το διακόπτη του κινητού απλώς αλλά οκ..

Τίποτα,τα ίδια.

On 16/3/2025 at 3:29 ΜΜ, cu2goup said:

Εγώ εννοώ το διακόπτη του κινητού απλώς αλλά οκ..

Expand  

Δεν έχει με Cosmote διακόπτη για απενεργοποίηση VoLTE μόνο για Wifi calling και συνεχίζει VoLTE. Ο μοναδικός τρόπος είναι με μήνυμα. 

Στη Vodafone και στη Nova υπάρχει ο διακόπτης αλλά συνεχίζει καλά 2 3 φορές θα γίνει αυτό την εβδομάδα δε δίνω σημασία...απλά είναι ενοχλητικό να έχεις σήμα και να σε πετάει χωρίς λόγο. 

On 16/3/2025 at 3:29 ΜΜ, elkons said:

Δεν έχει με Cosmote διακόπτη 

Expand  

Εγώ κάποτε τον είχα εμφανίσει με εντολή.

Εκτός κι αν ήταν κάτι άλλο και το μπερδεύω.

On 16/3/2025 at 3:32 ΜΜ, cu2goup said:

Expand  

Μέσω της εφαρμογής τηλεφώνου. 

Θα το κοιτάξω μετά...το είχα κάνει σε μια μη συμβατή συσκευή Xiaomi παλιά για να χω VoLTE σε μη πιστοποιημένη.

Θα ενημερώσω στο αντίστοιχο νήμα της συσκευής τις επόμενες ημέρες.

On 16/3/2025 at 3:32 ΜΜ, cu2goup said:

Expand  

*#*#86583#*#* για volte στον dialer.

*#*#869434#*#* για vowifi αν ποτέ χρειαστεί.

Edited by marios239

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

On 16/3/2025 at 12:22 ΜΜ, johnny_htc said:

Expand  

Δε μπορείς να υποστηρίζεις τεχνικά κάτι που δεν είναι αρμοδιότητά σου. Η ευθύνη τελειώνει εκεί που πρέπει. Αλλιώς δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη.

On 16/3/2025 at 2:12 ΜΜ, cmvr said:

Δεν είναι τόσο απλό ιδιαίτερα με ανθρώπους που τους υποστηρίζεις τεχνικά. Πάντως βοηθάει το να μαθαίνω σε πιες περιοχές της Ελλάδας έχουν θέματα.

Με το hyperOS τα απαύτωσε και στις ναυαρχίδες. Δεκάδες περιπτώσεις που κάνει freeze το δίκτυο με 5g. Παγώνει και δεν κουνάει τίποτα. Πετάς τη sim σε samsung μίση τιμή και παίζει κανονικά.

Expand  

Επιμένω ότι εφόσον δε δουλεύεις σε κάποιο πάροχο, δεν έχεις υποχρέωση να ακούς τον κάθε πικραμένο. Ο χρόνος μας είναι σημαντικός.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άμα θέλει ο κάθε πελάτης να κάνει τα παράπονα του ας πάρει στην τεχνική υποστήριξη και άμα χρειαστεί κάποιον άλλο να τον βοηθήσει να το αναφέρει και ο άλλος οκ 1,2 φορές αντε 3.

Αν και ώρες ώρες και παράπονα που κάνουνε μας γράφουν, δεν τους πολύ νοιάζει στη κινητή τόσο σου λέει που ξέρει ο άλλος από κεραία.

On 16/3/2025 at 6:15 ΜΜ, mixtri said:

Ο χρόνος μας είναι σημαντικός.

Expand  

Πάρα πολύ σημαντικό αυτό που είπες και πολλοί το θεωρούμε αυτονόητο και τον έχουμε δεδομένο.

Ιωάννινα - Τσεπέλεβο

Από την επίσκεψη στην εκεί περιοχή πριν από λίγες μέρες.
Ότι μπορέσαμε μετρήσαμε...
* Με ταυτόχρονο DXing σε ραδιόφωνα (FM) της Πάτρας (Παναχαϊκό) τα οποία περνούσαν από Ασπράγγελους έως και πριν το Τσεπέλοβο (200χλμ+ απόσταση χωρίς οπτική επαφή)...

401837978_8F806CA8-8D69-421F-8CDE-A7B91A99A688.thumb.png.79d2d75eb9eb3558934944d38e1d330d.png

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

On 16/3/2025 at 9:47 ΜΜ, memoriesradio said:

Ιωάννινα - Τσεπέλεβο

Από την επίσκεψη στην εκεί περιοχή πριν από λίγες μέρες.
Ότι μπορέσαμε μετρήσαμε...
* Με ταυτόχρονο DXing σε ραδιόφωνα (FM) της Πάτρας (Παναχαϊκό) τα οποία περνούσαν από Ασπράγγελους έως και πριν το Τσεπέλοβο (200χλμ+ απόσταση χωρίς οπτική επαφή)...

401837978_8F806CA8-8D69-421F-8CDE-A7B91A99A688.thumb.png.79d2d75eb9eb3558934944d38e1d330d.png

Expand  

Φωτιά θα πάρει το κινητό 

Εσύ κάποια στιγμή θα βγάλεις 1η την Vodafone στο Nperf

Φοβερός,δεν χρειάζεται καν να μπαίνουμε στον χάρτη ταχυτήτων της Vodafone από τη στιγμή που έχεις σαρώσει όλη την Ελλάδα με πραγματικές μετρήσεις,αυτό είναι υπόδειγμα χάρτη ταχυτήτων!

A1

Σκαμπανεβάσματα το route μέσω Vodafone κατά την διάρκεια του τεστ.

Screenshot_2025-03-18-18-46-31-413_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.9c9c074ab28db1710f440f1874cda755.jpg

Screenshot_2025-03-18-18-45-02-550_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.a5e1cd22b754dc56e9c4b334b7f01aeb.jpg

Screenshot_2025-03-18-18-44-16-551_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.4224f797cdc298378da123efa08fc9f2.jpg

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

On 18/3/2025 at 4:54 ΜΜ, memoriesradio said:

A1

Σκαμπανεβάσματα το route μέσω Vodafone κατά την διάρκεια του τεστ.

Screenshot_2025-03-18-18-46-31-413_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.9c9c074ab28db1710f440f1874cda755.jpg

Screenshot_2025-03-18-18-45-02-550_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.a5e1cd22b754dc56e9c4b334b7f01aeb.jpg

Screenshot_2025-03-18-18-44-16-551_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.4224f797cdc298378da123efa08fc9f2.jpg

Expand  

Βουλγαρία; 

Πεντακάθαρο σήμα RSRQ-6 και SNR 24dB!

Άνω Δασκαλειό, από Κοκκινοκορφή.

Αντίστοιχο τεστ στην Cosmote.

Screenshot_20250318_192343_Speedtest.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 18/3/2025 at 5:28 ΜΜ, MIKU said:

Άνω Δασκαλειό, από Κοκκινοκορφή.

Αντίστοιχο τεστ στην Cosmote.

Screenshot_20250318_192343_Speedtest.jpg

Expand  

Βλέπω χρειάζεται επειγόντως η n78 💀

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

On 18/3/2025 at 5:31 ΜΜ, marios239 said:

Βλέπω χρειάζεται επειγόντως η n78 💀

Expand  

Στις άδειες μόνο η Cosmote έχει Ν78 Vodafone Nova δεν έχει Ν78 ούτε έχουν άδεια για να μπει δυστυχώς, μπουκωμένη πολύ φαίνεται. 

Εκεί θυμάμαι έχει 3 κεραίες 1 Cosmote 1 Vodafone 1 WIND (NOVA)

Ή 1 Cosmote και 1 συνεγκατασταση vf nova; και 3ος ιστός δεν ξέρω

@MIKU