elkons Δημ. Πέμπτη στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:16 μμ Πρώτη φορά το ακούω Καλά εσύ βασιλιάς και την επιδότηση και 10€ πασάς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:03 μμ Εγώ αν τα έβλεπα σε σάιτ αυτά θα τα προσπερνούσα γιατί δεν τα πιστεύω. Ευγε που το χτυπησες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ 5G κρύψου... Θα μωβίσει ο τόπος στο nPerf από αύριο... Θα αναστενάξουν οι N78 & N1... 4 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Δευτέρα στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:46 μμ 1 minute ago, memoriesradio said: 5G κρύψου... Θα μωβίσει ο τόπος στο nPerf από αύριο... Θα αναστενάξουν οι N78 & N1... https://youtu.be/EIMqOAwt4p0?si=kRCThCufRZdAwS31 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 09:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:52 μμ 5 minutes ago, CaptainNickGR said: https://youtu.be/EIMqOAwt4p0?si=kRCThCufRZdAwS31 https://www.youtube.com/watch?v=FQCzrEcCXio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Τελικά σε ποια συσκευή πήγες; @memoriesradio 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 10:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:24 μμ (edited) 12 minutes ago, elkons said: Τελικά σε ποια συσκευή πήγες; @memoriesradio Top Secret... Πάντως για 5 λεπτά που έβαλα την sim και δοκίμασα μέσα στο σπίτι αλλά και εκτός, πάει κωλοφεράντζα. Ταχύτατες εναλλαγές, πολύ γκάζι. Δεν δοκίμασα μόνο, only LTE να έβλεπα διαφορές. Η sim επέστρεψε στο ένα και μοναδικό Redmi Note 8 Pro (που δυστυχώς η Vodafone δεν διαθέτει πλέον εμπορικά την υπηρεσία-προϊόν Twin Sim "Vodafone Double" με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνουν οι sim) μέχρι να του κάνω πρόσληψη και εγγραφή στο Εργάνη για το καινούργιο, και να το βγάλω στο κλαρί... Edited Δευτέρα στις 10:25 μμ by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:31 μμ Καλορίζικο! Ήρθες και εσύ στη γενιά του 5G! Εύχομαι να κάνεις τον χάρτη του nPerf πιο μωβ κι από μπουκέτο λεβάντες! Με τέτοιες ταχύτητες, ούτε η σκέψη σου δεν θα προλαβαίνει να φορτώσει ειδικά αν βάλεις σιμ νοντ ετζ σα😅 Καλή απόλαυση και καλό κάψιμο δεδομένων 😁😁 Και εγώ όταν πήγα από 4G κινητό σε 5G καμία σχέση από ταχύτητες πχ σπίτι έχω στο σαλόνι 5G 400mbps ενώ 4G+ 12mbps🤓 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ (edited) 5 minutes ago, elkons said: Καλορίζικο! Ήρθες και εσύ στη γενιά του 5G! Εύχομαι να κάνεις τον χάρτη του nPerf πιο μωβ κι από μπουκέτο λεβάντες! Με τέτοιες ταχύτητες, ούτε η σκέψη σου δεν θα προλαβαίνει να φορτώσει ειδικά αν βάλεις σιμ νοντ ετζ σα😅 Καλή απόλαυση και καλό κάψιμο δεδομένων 😁😁 Και εγώ όταν πήγα από 4G κινητό σε 5G καμία σχέση από ταχύτητες πχ σπίτι έχω στο σαλόνι 5G 400mbps ενώ 4G+ 12mbps🤓 1. Είμαι ρομαντικός τύπος, και ακόμα και τώρα προτιμώ το RN8P και το 4G+ για την καθημερινότητά μου. 2. Με το 4G+ μέσα στο σπίτι έχω 200Mbps ήδη. Πόσο πια παραπάνω να θέλω από ταχύτητες; 3. Από αύριο αν το βγάλω (την 5G συσκευή) στην πιάτσα, βλέπω στο τέλος ή να με διαγράφει η Vodafone από συνδρομητή ή να βάζει σε όλα τα συμβόλαια 100GB/μήνα όριο για φαγοπότι... 4. Φοβάμαι μόνο (εμένα και μόνο - Πλούταρχος) την αυτονομία σε 5G, με το modem να βαράει υπερωρίες. Edited Δευτέρα στις 10:39 μμ by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:40 μμ 1. Βονταφον ονλυ 2. Βονταφον ονλυ, εγώ κοσμοτε 12μβπσ μέσα στο σπίτι 4g+ μετά βίας (και μετά μας λένε το γρηγορότερο..) 3. Ξεπάτωσε το δίκτυο της βονταφοναρας δε παθαίνει τίποτα σκυλί είναι 😅 *Τι ταχύτητες 5G έχεις σπίτι για να έχεις ήδη 4G+ 200; Ελπίζω να χεις καμία Ν78 και όχι καμία Ν1 . 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 05:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:14 πμ Καλορίζικο όποιο και αν πήρες, μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία twin sim. Είναι βέβαιο αυτό; Εμένα με βολεύει αφάνταστα. Καλημέρα. (Ποντάρω στο ότι πήρες το Xiaomi). 3 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:01 πμ 1 ώρα πριν, p_k said: Καλορίζικο όποιο και αν πήρες, μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία twin sim. Είναι βέβαιο αυτό; Εμένα με βολεύει αφάνταστα. Καλημέρα. (Ποντάρω στο ότι πήρες το Xiaomi). Ευχαριστώ πολύ! Επιβεβαιωμένα δεν υπάρχει. Την ζήτησα απαιτητικά αλλά δεν έχουν κάτι να δώσουν. Οι άλλες 2 έχουν κανονικά και 1 σε 2 και 2 σε 1. Πολύ σωστά ποντάρισες. Αλλά εκτός από το hardware (άριστος πομποδέκτης 5G και ίσως κάμερες), ακόμα και στο Android 14 δεν έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει σε σχέση με το RN8P και το Android 11, σε βαθμό να ψιλομετανιώνω και θα προτιμούσα το Samsung ώστε να δω και κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου, μέσα στο menu και τις λειτουργίες του. Να πεις Α! πήρα άλλο τηλέφωνο... 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Δεν κατάλαβα τι εννοείς για twin SIM "1 σε 2 και 2 σε 1". Η μία περίπτωση που συζητάμε είναι να έχεις δύο διαφορετικές SIM για τον ίδιο αριθμό. Η άλλη ποια είναι; 🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 2 minutes ago, minast said: Δεν κατάλαβα τι εννοείς για twin SIM "1 σε 2 και 2 σε 1". Η μία περίπτωση που συζητάμε είναι να έχεις δύο διαφορετικές SIM για τον ίδιο αριθμό. Η άλλη ποια είναι; 🤔 Η άλλη περίπτωση είναι μία σιμ με δύο αριθμούς 1 hour ago, memoriesradio said: Ευχαριστώ πολύ! Επιβεβαιωμένα δεν υπάρχει. Την ζήτησα απαιτητικά αλλά δεν έχουν κάτι να δώσουν. Οι άλλες 2 έχουν κανονικά και 1 σε 2 και 2 σε 1. Πολύ σωστά ποντάρισες. Αλλά εκτός από το hardware (άριστος πομποδέκτης 5G και ίσως κάμερες), ακόμα και στο Android 14 δεν έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει σε σχέση με το RN8P και το Android 11, σε βαθμό να ψιλομετανιώνω και θα προτιμούσα το Samsung ώστε να δω και κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου, μέσα στο menu και τις λειτουργίες του. Να πεις Α! πήρα άλλο τηλέφωνο... Βάλτα δίπλα δίπλα στο gsmarena και θα δεις. Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλές διαφορές, η μέρα με τη νύχτα 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Τώρα κατάλαβα πώς το εννοούσε 🙂 Εάν δεν απατώμαι δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα, οπότε είναι οριακά πιο πρακτικό από το να βγάζεις και βάζεις διαφορετικές SIM. Δεν το εξέλαβα έτσι εξαρχής γιατί το να έχεις δύο αριθμούς της ίδιας εταιρείας στην ίδια SIM δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το πρόβλημα που συζητούσαμε... 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Nαι, δεν πρέπει να δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δύο, γίνονται διάφορες δυσλειτουργίες. Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω twin sim και με βολεύει αφάνταστα γιατί τη μία την έχω σε ένα πιο πρόχειρο κινητό. Γλυτώνεις το βάλε βγάλε που είναι και ταλαιπωρία δική σου και της συσκευής. Edited 23 ώρες πριν by p_k 9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 3 minutes ago, p_k said: Nαι, δεν πρέπει να δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δύο, γίνονται διάφορες δυσλειτουργίες. Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω twin sim και με βολεύει αφάνταστα γιατί τη μία την έχω σε ένα πιο πρόχειρο κινητό. Γλυτώνεις το βάλε βγάλε που είναι και ταλαιπωρία δική σου και της συσκευής. Twin SIM έχω κι εγώ. 2 αριθμούς σε 1 κάρτα, όχι 🙂 Συγχωράτε με για το ελαφρώς off-topic. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 19 minutes ago, minast said: Twin SIM έχω κι εγώ. 2 αριθμούς σε 1 κάρτα, όχι 🙂 Συγχωράτε με για το ελαφρώς off-topic. Κι εγώ έτσι. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Ευχαριστώ πολύ! Επιβεβαιωμένα δεν υπάρχει. Την ζήτησα απαιτητικά αλλά δεν έχουν κάτι να δώσουν. Οι άλλες 2 έχουν κανονικά και 1 σε 2 και 2 σε 1. Πολύ σωστά ποντάρισες. Αλλά εκτός από το hardware (άριστος πομποδέκτης 5G και ίσως κάμερες), ακόμα και στο Android 14 δεν έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει σε σχέση με το RN8P και το Android 11, σε βαθμό να ψιλομετανιώνω και θα προτιμούσα το Samsung ώστε να δω και κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου, μέσα στο menu και τις λειτουργίες του. Να πεις Α! πήρα άλλο τηλέφωνο... Καλορίζικο και καλούς κόφτες εύχομαι να βαρεσεις στο 5G 😛. Γι αυτό σου είπα πήγαινε να τα δεις από κοντά, για να καταλάβεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ. Παλιά τα κινητά ήταν designατα, "έπιπλα" σχεδόν και τα αγόραζες για την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα κοιτάς κυρίως το μέσα, ui κλπ (οι απλοί χρήστες, όχι όπως εδώ οι περισσότεροι που κοιτάνε modem ας πούμε και επεξεργαστή) Tα xiaomi βέβαια μαζί με τα sony για μένα είναι τα πιο κομψά κινητά αυτή τη στιγμή και από ui κερδίζει η Samsung απλά. Αλλά τώρα νομίζω θα το ευχαριστηθείς, αφού δικτυακά θα πετάει που είναι και το ζητούμενο στο τέλος της ημέρας 😉 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, minast said: Δεν κατάλαβα τι εννοείς για twin SIM "1 σε 2 και 2 σε 1". Η μία περίπτωση που συζητάμε είναι να έχεις δύο διαφορετικές SIM για τον ίδιο αριθμό. Η άλλη ποια είναι; 🤔 2 διαφορετικοί αριθμοί, σε 1 sim... 1 ώρα πριν, p_k said: Βάλτα δίπλα δίπλα στο gsmarena και θα δεις. Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλές διαφορές, η μέρα με τη νύχτα 2 βδομάδες τώρα, σύγκρινα τα πάντα μεταξύ των 2. Σε βαθμό εξαρτήματος αρκετές φορές. Απλά δεν είχα πολύ χρόνο στα μαγαζιά για να έβλεπα αναλυτικά το UI της Samsung. Των Xiaomi γνωστό και 99% ίδιο με αυτό που είχα. ΟΚ σαφώς καλύτερος επεξεργαστής το 14Τ και κάποια άλλα (proximity sensor, video pro, modem), αλλά θες εκείνο το κάτι άλλο που θα πεις ώπα αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από ότι είχα. Γνώμη μου. Redmi Note 8 Pro - The Final Countdown LTE 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) @memoriesradioΜεγιές Μεγιές και καλοδούλευτο. Μετρήσεις θέλουμε.... Μετρήσεις θέλουμε... Turbo πράγματα όχι light... 😂😂😂 Περιμένουμε προσκλήσεις για εγκαίνια συσκευής και ανανέωσης συμβολαίου... 😂😂😂 Edited 19 ώρες πριν by katsiletra 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Αν κατάλαβα καλά πήρες Xiaomi; @memoriesradio Εάν ναι όντως το ui δε διαφέρει και πολύ, ίσως στο Hyper os 2 δεις μερικές διαφορές σίγουρα. Καλές μετρήσεις 🙃 Απλώς στο Nm δε θα φαίνεται το όνομα της κεραίας στο νέο κινητό επειδή πλέον δεν έχει βάση δεδομένων το nm. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, katsiletra said: @memoriesradioΜεγιές Μεγιές και καλοδούλευτο. Μετρήσεις θέλουμε.... Μετρήσεις θέλουμε... Turbo πράγματα όχι light... 😂😂😂 Περιμένουμε προσκλήσεις για εγκαίνια συσκευής και ανανέωσης συμβολαίου... 😂😂😂 Άμα δέσει και δυνατό συμβόλαιο, ταμάμ του ήρθε ο Αϊ (ή AI; 😂) Βασίλης φέτος 😎 4 ώρες πριν, memoriesradio said: 2 διαφορετικοί αριθμοί, σε 1 sim... 2 βδομάδες τώρα, σύγκρινα τα πάντα μεταξύ των 2. Σε βαθμό εξαρτήματος αρκετές φορές. Απλά δεν είχα πολύ χρόνο στα μαγαζιά για να έβλεπα αναλυτικά το UI της Samsung. Των Xiaomi γνωστό και 99% ίδιο με αυτό που είχα. ΟΚ σαφώς καλύτερος επεξεργαστής το 14Τ και κάποια άλλα (proximity sensor, video pro, modem), αλλά θες εκείνο το κάτι άλλο που θα πεις ώπα αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από ότι είχα. Γνώμη μου. Redmi Note 8 Pro - The Final Countdown LTE Το κύκνειο άσμα; 😛 Edited 17 ώρες πριν by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Μέσα στο σπίτι. Ξάπλα στην τηλεόραση, με το νέο εργαλείο χαλαρά. Edited 16 ώρες πριν by memoriesradio 4 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Άρχοντας 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts