mixtri Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 1 hour ago, marios239 said: Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: εσωτερικός χώρος, παραλία καλών νερών, Ν. Πήλιο. Παρά λίγο κρατήθηκα να μην τους βρίσω στην εξυπηρέτηση χθές. Σε εξωτερικό χώρο σε σπίτι φίλων δεν έβγαινε ούτε κλήση! Προσπαθούσα να απαντήσω κι έπεφτε η γραμμή. Με 10 λεπτά καθυστέρηση ήρθαν τα sms ειδοποίησης. Ήξερα ότι υπήρχε χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή, αλλά ούτε κλήσεις, σε εξωτερικό χώρο; Πραγματικά αν δε δω άδεια για κεραία μέχρι το τέλος του χρόνου θα το κυνηγίσω για πρόωρη αποχώρηση χωρίς ρήτρα, έτσι για το γαμώτο. Σταματάω εδώ γιατί μάλλον έχω κουράσει με το συγκεκριμένο θέμα. Το έχω αναφέρει ήδη πάμπολλες φορές. Πάντως είναι φοβερό να πιάνει από Σέσκλο. Γενικά στο Πήλιο η Vodafone είναι καλή με πολύ λίγες τρύπες. Απλά τα Καλά Νερά είναι μια από αυτές τις περιοχές. Και όχι όλο το χωριό. Σε κάποια πιάνει καλά. Απορίας άξιο πως η νοβα πιάνει καλύτερα αλλά τι ρωτάω; Τέρμα ισχύς. Τουλάχιστον η Vodafone στα όρια είναι κυρία κατά βάση. Δεν κάνει μαλαγανιές και μπράβο της. 1 hour ago, elkons said: Φόρουμ είμαστε εάν κουράζουν κάποιον τα σχόλια σου απλά τα προσπερνάει. Οι άλλες εταιρείες πιάνουν κάτι; αυτός ο φίλος τι πάροχο έχει ; Η κοσμοτε είναι καλή στο χωριό. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Να φανταστώ και εκεί τους περισσεύει κτήριο ΟΤΕ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 1 hour ago, elkons said: Φόρουμ είμαστε εάν κουράζουν κάποιον τα σχόλια σου απλά τα προσπερνάει. Οι άλλες εταιρείες πιάνουν κάτι; αυτός ο φίλος τι πάροχο έχει ; Η Nova είναι παρόμοια με τη Vodafone. Η κοσμοτε καλύπτει το χωριό με 3 σταθμούς: -104135 Κτήριο ΟΤΕ Καλών Νερών -104930 Κορόπη -104804 Βυζίτσα 2 minutes ago, mixtri said: Πάντως είναι φοβερό να πιάνει από Σέσκλο. Γενικά στο Πήλιο η Vodafone είναι καλή με πολύ λίγες τρύπες. Απλά τα Καλά Νερά είναι μια από αυτές τις περιοχές. Και όχι όλο το χωριό. Σε κάποια πιάνει καλά. Απορίας άξιο πως η νοβα πιάνει καλύτερα αλλά τι ρωτάω; Τέρμα ισχύς. Τουλάχιστον η Vodafone στα όρια είναι κυρία κατά βάση. Δεν κάνει μαλαγανιές και μπράβο της. Η κοσμοτε είναι καλή στο χωριό. Στο Νεοχώρι και Αργαλαστή που έχω πάει πήγαινε αρκετά καλά και πριν τις αναβαθμίσεις. Τώρα λογικά θα είναι ακόμα καλύτερα. Στα καλά νερά απ' την εμπειρία μου ξεκινάει να καλύπτει η 1146 κοντά στα κααυ. Ουσιαστικά υπάρχει κάλυψη ανάμεσα στα καλα νερά και τη μπουφα όχι όμως μέσα στα χωριά. 9 minutes ago, elkons said: Να φανταστώ και εκεί τους περισσεύει κτήριο ΟΤΕ; Βεβαίως. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων είχε παλιά ο ΟΤΕ 😅 Αλήθεια γιατί δεν εκμεταλεύονται αυτά τα κτήρια είναι μεγάλα και ευρύχωρα, και ας μείνει η κεραία από πάνω.. Τα περισσότερα είναι σε κακή κατάσταση 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, marios239 said: Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: εσωτερικός χώρος, παραλία καλών νερών, Ν. Πήλιο. Παρά λίγο κρατήθηκα να μην τους βρίσω στην εξυπηρέτηση χθές. Σε εξωτερικό χώρο σε σπίτι φίλων δεν έβγαινε ούτε κλήση! Προσπαθούσα να απαντήσω κι έπεφτε η γραμμή. Με 10 λεπτά καθυστέρηση ήρθαν τα sms ειδοποίησης. Ήξερα ότι υπήρχε χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή, αλλά ούτε κλήσεις, σε εξωτερικό χώρο; Πραγματικά αν δε δω άδεια για κεραία μέχρι το τέλος του χρόνου θα το κυνηγίσω για πρόωρη αποχώρηση χωρίς ρήτρα, έτσι για το γαμώτο. Σταματάω εδώ γιατί μάλλον έχω κουράσει με το συγκεκριμένο θέμα. Το έχω αναφέρει ήδη πάμπολλες φορές. Βοδαφον όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, cmvr said: Βοδαφον όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Βόδιφον ονλυ θες να πεις Μέσα στον Οκτώβριο μου είχε πει ένας τεχνικός ότι περιμένουν άδεια για κεραία. Τέλη Οκτωβρίου που ξαναπήρα μου έδωσαν 1 πάγιο δώρο αλλά δεν ήξεραν τίποτα για το πότε θα λυθεί το θέμα, ούτε αν θα μπει κεραία. Νομίζω λοιπόν ότι ο τεχνικός που μου είπε ότι θα μπει κεραία το έκανε μόνο για να με ξεφορτωθεί απ' το τηλέφωνο. Θα τους ξαναπάρω το βράδυ στην εξυπηρέτηση να δω τι θα μου πουν, γιατί πλέον είναι το βασικό μου νούμερο και μου δημιουργείται πρόβλημα με τις κλήσεις. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 1 minute ago, marios239 said: Βόδιφον ονλυ θες να πεις Μέσα στον Οκτώβριο μου είχε πει ένας τεχνικός ότι περιμένουν άδεια για κεραία. Τέλη Οκτωβρίου που ξαναπήρα μου έδωσαν 1 πάγιο δώρο αλλά δεν ήξεραν τίποτα για το πότε θα λυθεί το θέμα, ούτε αν θα μπει κεραία. Νομίζω λοιπόν ότι ο τεχνικός που μου είπε ότι θα μπει κεραία το έκανε μόνο για να με ξεφορτωθεί απ' το τηλέφωνο. Θα τους ξαναπάρω το βράδυ στην εξυπηρέτηση να δω τι θα μου πουν, γιατί πλέον είναι το βασικό μου νούμερο και μου δημιουργείται πρόβλημα με τις κλήσεις. βοδιφον ονλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Εγώ πήγα σε ένα γάμο σήμερα, όπου το κέντρο ήταν 15χλμ έξω απ τα Γιάννενα. Μέτρηση μέσα στο κέντρο. Τέτοιες ταχύτητες ούτε μέσα στην πόλη δεν έχει, ούτε Vodafone ούτε Cosmote. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 1 hour ago, katsiletra said: Εγώ πήγα σε ένα γάμο σήμερα, όπου το κέντρο ήταν 15χλμ έξω απ τα Γιάννενα. Μέτρηση μέσα στο κέντρο. Τέτοιες ταχύτητες ούτε μέσα στην πόλη δεν έχει, ούτε Vodafone ούτε Cosmote. Πολύ καλό και για την απόσταση και για την κίνηση του σταθμού 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, katsiletra said: Εγώ πήγα σε ένα γάμο σήμερα, όπου το κέντρο ήταν 15χλμ έξω απ τα Γιάννενα. Μέτρηση μέσα στο κέντρο. Τέτοιες ταχύτητες ούτε μέσα στην πόλη δεν έχει, ούτε Vodafone ούτε Cosmote. Πιστεύω να πέρασες τέλεια . Πολύ καλή η μέτρηση και αρκετά μακριά. αλλα αυτό που λες για τα Γιάννενα τόσο χάλια ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Καλημέρα b7 6 minutes ago, Harry636 said: Καλημέρα b7 N 1 για άλλη μια φορά είναι ποιο γρήγορη 11 minutes ago, Harry636 said: Καλημέρα b7 N 1 για άλλη μια φορά είναι ποιο γρήγορη Και ή b3 για την μεγάλη νίκη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος (edited) 9 ώρες πριν, Harry636 said: Πιστεύω να πέρασες τέλεια . Πολύ καλή η μέτρηση και αρκετά μακριά. αλλα αυτό που λες για τα Γιάννενα τόσο χάλια ; Μια χαρά ήταν. Γάμος το μεσημέρι, ούτε ξενύχτι ούτε τίποτα. Μόνο πιοτό και χορό μέχρι αργά το απόγευμα. 😁😁😁. Οι ταχύτητες μέσα στην πόλη δεν είναι χάλια, απλώς μέχρι το πολύ 250mbps φτάνει από τις Ν78. Σε σχέση με κάτι 600ρια 800ρια και 1000ρια που έχω δει σε χωριά δεν έχω δει από Vodafone και Cosmote κάτι παρόμοιο. Για Nova δεν ξέρω. Edited 11 Νοέμβριος by katsiletra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) Βονταφον ονλι γτπ ονλι..🥳🎉 Ακόμα να ανάψουν τ φαιβ τζι. Edited 12 Νοέμβριος by Nickchris36 1 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Για Β20 άδεια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 15 minutes ago, Nickchris36 said: Βονταφον ονλι γτπ ονλι..🥳🎉 Ακόμα να ανάψουν τ φαιβ τζι. Αναβάθμισαν τη κεραία, αλλά 5G δεν, ε; Πόσο καιρό είναι αυτό το τσίρκο έτσι; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 4 minutes ago, johnny_htc said: Αναβάθμισαν τη κεραία, αλλά 5G δεν, ε; Πόσο καιρό είναι αυτό το τσίρκο έτσι; Το βλέπω δεύτερη εβδομάδα έτσι το τσίρκο🎉🥳🤣 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 minute ago, Nickchris36 said: Το βλέπω δεύτερη εβδομάδα έτσι το τσίρκο🎉🥳🤣 Ω καλά.. 4G τι στο καλό έχουν κάνει; Σίγουρα θα έχουν βάλει B1, αλλά τι στο καλό, μόνο αυτήν έβαλαν;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 minute ago, Nickchris36 said: Το βλέπω δεύτερη εβδομάδα έτσι το τσίρκο🎉🥳🤣 Στο νότιο Πήλιο τους πήρε 2 μήνες από αναβάθμιση μέχρι τη λειτουργία του 5g. Σε κάποιες κεραίες που αναβάθμισαν αρχές Οκτωβρίου ακόμα δεν έχει ανοίξει το 5g, επίσης στο Πήλιο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Για αυτό λοιπόν Νόβα ονλι!!!🥳 4 minutes ago, johnny_htc said: Ω καλά.. 4G τι στο καλό έχουν κάνει; Σίγουρα θα έχουν βάλει B1, αλλά τι στο καλό, μόνο αυτήν έβαλαν;; Λογικά θ έχουν βάλει 1800 ,2100 μπορεί και 700.Γιαννα δούμε όταν κάνει το τσαφ θα δούμε.. 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 3 minutes ago, marios239 said: Στο νότιο Πήλιο τους πήρε 2 μήνες από αναβάθμιση μέχρι τη λειτουργία του 5g. Σε κάποιες κεραίες που αναβάθμισαν αρχές Οκτωβρίου ακόμα δεν έχει ανοίξει το 5g, επίσης στο Πήλιο. Σιγά σιγά μη σπάσουν τα αυγά και αυτοί!! 🤣😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) Ι εν μπι 2899 ταλαίπωρο κοτέτσι ονλυυυυ🥳🤣 Edited 12 Νοέμβριος by Nickchris36 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 13 minutes ago, marios239 said: Στο νότιο Πήλιο τους πήρε 2 μήνες από αναβάθμιση μέχρι τη λειτουργία του 5g. Σε κάποιες κεραίες που αναβάθμισαν αρχές Οκτωβρίου ακόμα δεν έχει ανοίξει το 5g, επίσης στο Πήλιο. Μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμη... 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Στο Μαρούσι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, μόνο στους υπόλοιπους 😅😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 8 minutes ago, johnny_htc said: Σιγά σιγά μη σπάσουν τα αυγά και αυτοί!! 🤣😂😂😂 Υποθέτω ότι ίσως περιμένουν να περάσει κάποιο συνεργείο για βελτιστοποίηση. Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο να το καθυστερούν. 9 minutes ago, Nickchris36 said: Ι εν μπι 2899 ταλαίπωρο κοτέτσι ονλυυυυ🥳🤣 Αν και είμαι off-topic, η κοσμοτε πώς πάει εκεί; Δεν έχει αναβαθμίσει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, marios239 said: Υποθέτω ότι ίσως περιμένουν να περάσει κάποιο συνεργείο για βελτιστοποίηση. Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο να το καθυστερούν. Αν και είμαι off-topic, η κοσμοτε πώς πάει εκεί; Δεν έχει αναβαθμίσει; Η κόσμο είναι υποτίθεται αναβαθμισμένη με 2100 η οποία είναι γτπ εντελώς μέσα στα σπίτια..δε παλευεται.για τα έξω καλή είναι..🥳🤣 Οπότε μονόδρομος νοντ η βφ Edited 12 Νοέμβριος by Nickchris36 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts