georgebad Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 34 minutes ago, cmvr said: Είσαι μεγάλο πειραχτήρι 🤣🤣🤣 Πάλι καλά δεν έβαλες Πράσινο - Πράσινο - Πράσινο 🤣🤣🤣🤣 Έρχομαι Ξάνθη το άλλο σκ να σε διαψεύσω 😉 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 βλέπω όλο το myphone να μαζεύεται Ξάνθη. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 1 hour ago, CaptainNickGR said: Έπιασα σήμερα το s23 ultra, πραγματικά στεναχωρήθηκα που έχω iphone. Γιατί; Τόσο καλό είναι; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 23 minutes ago, Nikolas14 said: Γιατί; Τόσο καλό είναι; Σαν κράτημα υπερτέλειο, πολύ ωραίο display και πολύ ωραία η φωτογραφία και το βίντεο του. Θεσσαλονίκη , Αγίας Σοφίας στα Goodys. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 βλέπω όλο το myphone να μαζεύεται Ξάνθη.Έχει μεγάλο ενδιαφέρον σαν πόλη η αλήθεια είναι!!Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, georgebad said: Έρχομαι Ξάνθη το άλλο σκ να σε διαψεύσω 😉 Εγώ θα είμαι Αθήνα αλλά θα στείλω τον δικό μου να μετράει από πίσω γιατί σε ξέρω και 2g να έχει άλλο δίκτυο 1Tbps θα λες 🤣🤣🤣🤣🤣 Η Vodafoneαρα ξυρίζει εκεί εύχομαι να μην καούν όλα όταν φτάσεις 🤣🤣🤣🤣🤣 1 hour ago, georgeavl3 said: Έχει μεγάλο ενδιαφέρον σαν πόλη η αλήθεια είναι!! Poco X3 Pro via Tapatalk Ωραία γλυκά έχει σίγουρα και πολυπολιτισμικότητα για αυτό τη λένε κάποιοι το μικρο Παρίσι του βορρά 🤣 Από την άλλη πως να μην έχει γίνει διάσημη εδώ μέσα με τα ευτράπελα του αλλού δίκτυου. Την άλλη φορά που θα βρεθώ θα ζητήσω από τον δήμαρχο το κλειδί της πόλης και να με κάνουν επίτιμο δημότη με τόση τζάμπα διαφήμιση που τους έκανα και στο φόρουμ και σε όλους τους ανθρώπους μου στην Αθήνα 🤣🤣🤣🤣🤣 Άσχετο η 538 κλώτσησε σε n78 μου είπε ο φίλος μου σήμερα το βράδυ που πέρασε με το αμάξι από την Παπανδρέου. Κάτι σκαλίζουν πάλι τα ξεφτέρια της vodafonaρας. Edited February 14, 2023 by cmvr 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) @cmvrαπό 6 του μηνός στέλνει η Samsung και οι άλλοι τις παραγγελίες για s23 series. Άσχετα αν κυκλοφορεί 17 😁 913 τώρα πρωί. Συνδέεται με Ν78 πιο εύκολα, αλλά κατά την διάρκεια της μέρας πιο δύσκολα. Παίζει ρόλο η κίνηση στην κεραία για αυτό; (Τεχνικά) ; Edited February 14, 2023 by doganos 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, doganos said: @cmvrαπό 6 του μηνός στέλνει η Samsung και οι άλλοι τις παραγγελίες για s23 series. Άσχετα αν κυκλοφορεί 17 😁 913 τώρα πρωί. Συνδέεται με Ν78 πιο εύκολα, αλλά κατά την διάρκεια της μέρας πιο δύσκολα. Παίζει ρόλο η κίνηση στην κεραία για αυτό; (Τεχνικά) ; Φταίει η συσκευή σου για αυτό δεν πάει καλά το δίκτυο 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Μόλις μου έστειλε screen capture η n78 και σήμερα είναι κλειστή στην 538. Ακόμα δεν πήγε ο George bad στην Ξάνθη και τινάχτηκε το δίκτυο στον αέρα ή ξεκίνησαν οι δολιοφθορές 🤣🤣🤣🤣🤣 Του είπα να πάρει στο 13800 και να το δηλώσει ως βλάβη γιατί από το chat αμφιβάλω αν βγάλει άκρη. Edited February 14, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Καλό βράδυ από Τούμπα. https://www.speedtest.net/my-result/i/5491016660 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Καλημέρα. Έχουν κάνει δουλειά εκεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Στο shed στην Αγίας Σοφίας, πιο πάνω από την Εγνατία είναι αυτό. https://www.speedtest.net/my-result/i/5491557004 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Θεσσαλονίκη, Πλατεία Άθωνος, Κατσαμάκα. Η κάρτα μου μπούκαρε σε 5G συσκευή. 800Mbps Vodafone & 1150Mbps Nova στο ίδιο σημείο. Δεν πιστεύω να είχε επηρεασμούς το σήμα και η ποιότητά του από τις παντσέτες και τα μπριζολάκια. Αχ μελισσούλα, μελισσάκι, πήγες σε άλλο λουλουδάκι... - Μπίγαλης Edited February 17, 2023 by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) 4 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη, Πλατεία Άθωνος, Κατσαμάκα. Η κάρτα μου μπούκαρε σε 5G συσκευή. 800Mbps Vodafone & 1150Mbps Nova στο ίδιο σημείο. Δεν πιστεύω να είχε επηρεασμούς το σήμα και η πιότητά του από τις παντσέτες και τα μπριζολάκια. Αχ μελισσούλα, μελισσάκι, πήγες σε άλλο λουλουδάκι... - Μπίγαλης Η κάρτα Μπούκαρε στιγμιαία ή μόνιμα; Άλλαξες συσκευή; Edited February 16, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 3 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη, Πλατεία Άθωνος, Κατσαμάκα. Η κάρτα μου μπούκαρε σε 5G συσκευή. 800Mbps Vodafone & 1150Mbps Nova στο ίδιο σημείο. Δεν πιστεύω να είχε επηρεασμούς το σήμα και η πιότητά του από τις παντσέτες και τα μπριζολάκια. Αχ μελισσούλα, μελισσάκι, πήγες σε άλλο λουλουδάκι... - Μπίγαλης Πέρα τις στιγμιαίες εναλλαγές , το δίκτυο πετάει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 1 minute ago, CaptainNickGR said: Πέρα τις στιγμιαίες εναλλαγές , το δίκτυο πετάει. Έχουν τέλεια πυκνότητα στην Θεσσαλονίκη, απλά δεν τα έχουν ρυθμίσει καλά. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 1 minute ago, panos.kar said: Η κάρτα Μπούκαρε στιγμιαία ή μόνιμα; Άλλαξες συσκευή; Για λίγο σε συσκευή φίλου. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Στο s23 ultra σε 5G όταν είμαι το εικονίδιο δεν έχει άσπρο φόντο. Με Nova έχει. 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 10 minutes ago, doganos said: Στο s23 ultra σε 5G όταν είμαι το εικονίδιο δεν έχει άσπρο φόντο. Με Nova έχει. Άσπρο φόντο : Υπάρχει 5G αλλά δεν συνδέεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) 17 minutes ago, TakeOverNet said: Άσπρο φόντο : Υπάρχει 5G αλλά δεν συνδέεται. Μάλλον το αντίθετο εννοείς τότε... γιατί με άσπρο φόντο σε cosmote έχω Ν78 Edited February 16, 2023 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) 20 minutes ago, TakeOverNet said: Άσπρο φόντο : Υπάρχει 5G αλλά δεν συνδέεται. Εννοεί ότι το εικονίδιο είναι διαφορετικό με nova και διαφορετικό με Vodafone. Της nova εμφανίζεται όπως τα πρώτα δυο(με ποια λογική ώρες ώρες χάνει το άσπρο φόντο πίσω και μένει μόνο το περίγραμμα δεν το ξέρω) ενω της Vodafone όπως το τελευταίο. Το εχω παρατηρήσει και γω σε κινητά φίλων πιστευω ότι τα iPhone στο θέμα με τα εικονίδια είναι πολυ πιο ξεκαθαρα, ευανάγνωστα και απλοϊκά Edited February 16, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Α δεν ήξερα ότι υπάρχει το μεσαίο... Εγώ τώρα βλέπω το πρώτο με Nova (N1), με vf βλέπω το τελευταίο... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 58 minutes ago, doganos said: Μάλλον το αντίθετο εννοείς τότε... γιατί με άσπρο φόντο σε cosmote έχω Ν78 Κριτήριο δεν είναι η Cosmote Σου λέω το τι λέει η Samsung. https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-do-the-different-indicator-icons-mean-on-your-galaxy-phone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Στο galaxy tab s8 εμφανίζει τα παρακάτω σε όλα τα δίκτυα. Edited February 16, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 11 minutes ago, cmvr said: Στο galaxy tab s8 εμφανίζει τα παρακάτω σε όλα τα δίκτυα. Για αυτό προτιμάμε iPhone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) 4 minutes ago, TakeOverNet said: Για αυτό προτιμάμε iPhone. Καλά κάνετε. Για εμένα δεν κάνουν αυτό που θέλω και δεν τρέχουν όλα τα άλλα καλούδια netmoster, cellmapper κλπ Edited February 16, 2023 by cmvr 4 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts