mixtri Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 On 20/10/2022 at 9:02 ΜΜ, georgebad said: Πλατεία ναυαρινου η Vodafone με τρομερα προβληματικό 2G και καθόλου 4G/5G Όλη η περιοχή της ιασονιδου κοντά στην Εγνατία το ίδιο επίσης . Παλαιών Πατρών Γερμανών το ίδιο . μιλαμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Vodafone έχει προβλήματα σε εξωτερικό χώρο . Και όχι προβλήματα . Προβλήματαρες Κέντρο Θεσσαλονίκης δίπλα στον Άγιο Δημήτριο και είχα σήμα μόνο με κοσμοτε... 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 (edited) Καλησπέρα. Που έχετε δει κεραίες της Vodafone με 5G ΜΟΝΟ από N78? Σε ποιες περιοχές; Θα ήθελα να φτιάξω έναν χάρτη για να ξέρουμε που υπάρχει η κάλυψη του ’’ πραγματικού ‘’ 5G. Edited October 22, 2022 by Gv2008 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 On 21/10/2022 at 1:39 ΜΜ, damierom said: Για του λόγου το αληθές μόλις τηλεφωνώ δύο άτομα που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή και δείχνουν και τα δυο απενεργοποιημένα.... Τους ήρθε αργότερα μήνυμα ότι είχαν κλήση...δηλαδή όχι μόνο υπάρχει θέμα ταχυτήτων αλλά και κλήσεων... Έλεος! Η κατάσταση είναι απελπισία . Δεν μπορώ να βγάλω κλήση σε νούμερο Vodafone που βρίσκεται στο κέντρο εδώ και 1ωρα . . Και πλέον μιλάμε και για άλλες περιοχές . Είναι τραγελαφική η κατάσταση φουλ 5G και δεν βγάζει κλήσεις . Οι πατέντες που έχουν κάνει για handovers εχουβ πδηγησει σε παρα πολλά θέματα με τις κλήσεις 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 11 ώρες πριν, mixtri said: Κέντρο Θεσσαλονίκης δίπλα στον Άγιο Δημήτριο και είχα σήμα μόνο με κοσμοτε... Γραψτο στο κατάλληλο νήμα και θα σου δείξω speedtest ακριβώς μπροστά από την εκκλησία. 🙂 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 (edited) 5 minutes ago, georgebad said: Η κατάσταση είναι απελπισία . Δεν μπορώ να βγάλω κλήση σε νούμερο Vodafone που βρίσκεται στο κέντρο εδώ και 1ωρα . . Και πλέον μιλάμε και για άλλες περιοχές . Είναι τραγελαφική η κατάσταση φουλ 5G και δεν βγάζει κλήσεις . Οι πατέντες που έχουν κάνει για handovers εχουβ πδηγησει σε παρα πολλά θέματα με τις κλήσεις Αναβαθμίζει είπαμε σε 7G 🤣🤣🤣🤣🤣 H Vodafone έχει δίπλα της n78 με καμπάνα σήμα και σε γυρνάει σε H+ 🤣🤣🤣🤣🤣 Έχουν το θράσος και στην υποστήριξη να λένε ότι το ξέρουμε το πρόβλημα και γενάτε το ερώτημα αφού το ξέρετε παλικάρια εκεί στην εταιρία γιατί δεν το φτιάχνεται ; Εντωμεταξύ και μέσα στην Αθήνα αν δεν το κλειδώσεις σε σημεία που παίζει καλά έως άψογα το Κάνει ξανά και ξανά. Είπαμε lock μόνιμα σε NR/LTE και οι κλήσεις δουλεύουν άψογα με VoLTE. Edited October 22, 2022 by cmvr 3 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 24 minutes ago, p_k said: Γραψτο στο κατάλληλο νήμα και θα σου δείξω speedtest ακριβώς μπροστά από την εκκλησία. 🙂 Εγώ μιλώ για εσωτερικό χώρο. Στα 50-100μ το πολύ από την εκκλησία. Σε εξωτερικό χώρο αυτό θα έλλειπε να μην έχει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 12 minutes ago, mixtri said: Εγώ μιλώ για εσωτερικό χώρο. Στα 50-100μ το πολύ από την εκκλησία. Σε εξωτερικό χώρο αυτό θα έλλειπε να μην έχει. Συμφωνώ μόνο η cosmote παίζει καλά στην περιοχή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 On 22/10/2022 at 10:02 ΠΜ, mixtri said: Κέντρο Θεσσαλονίκης δίπλα στον Άγιο Δημήτριο και είχα σήμα μόνο με κοσμοτε... Οδεύουμε μπροστά, με την όπισθεν, σε αυτή την "χώρα".... Τι καλά ήταν το 1994 με το 2G και άντε και με κανένα SMS (160 χαρακτήρες)... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Όταν πήγε εκεί ο Μιχάλης, το άλλο δίκτυο δεν είχε ακόμη βάλει 5g στην περιοχή, έχω την εντύπωση. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 12 minutes ago, p_k said: Όταν πήγε εκεί ο Μιχάλης, το άλλο δίκτυο δεν είχε ακόμη βάλει 5g στην περιοχή, έχω την εντύπωση. Συμφωνώ μαζί σου για το σημείο. Όπως και πάνω στη Αριστοτέλους οι Victuσιανοι ώρες με κίνηση ήταν και 300 Mbps ποιο πάνω από την μεγάλη και σε εσωτερικό χώρο. Όταν θα ανέβω Θεσσαλονίκη θέλω να κάνω μια βόλτα στο κέντρο όχι για να δίκτυα αλλά γιατί μου έλειψε η πόλη. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Αυτήν την εποχή (και κάθε εποχή βέβαια), είναι υπέροχη. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Just now, p_k said: Αυτήν την εποχή (και κάθε εποχή βέβαια), είναι υπέροχη. Η Θεσσαλονίκη έχει κάτι μοναδικό το κέντρο της αλλά δεν το κάνει μόνο η πόλη σαν κτήρια αλλά και οι άνθρωποι της. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 11 minutes ago, cmvr said: Συμφωνώ μαζί σου για το σημείο. Όπως και πάνω στη Αριστοτέλους οι Victuσιανοι ώρες με κίνηση ήταν και 300 Mbps ποιο πάνω από την μεγάλη και σε εσωτερικό χώρο. Όταν θα ανέβω Θεσσαλονίκη θέλω να κάνω μια βόλτα στο κέντρο όχι για να δίκτυα αλλά γιατί μου έλειψε η πόλη. Αν μπήκαν νέοι σταθμοί ναι, θα βελτιώθηκε. Ωστόσο το εκτός κάλυψης δε μπορεί να γίνει καλό σήμα με απλή αναβάθμιση. Ο σχεδιασμός του δικτύου ήδη είναι στα όρια του EIRP και δε δίνουν ανάσα οι συνεργάτιδες. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 51 minutes ago, mixtri said: Αν μπήκαν νέοι σταθμοί ναι, θα βελτιώθηκε. Ωστόσο το εκτός κάλυψης δε μπορεί να γίνει καλό σήμα με απλή αναβάθμιση. Ο σχεδιασμός του δικτύου ήδη είναι στα όρια του EIRP και δε δίνουν ανάσα οι συνεργάτιδες. Εγώ ξέρω ότι με κόκκινη έχω θέματα ακόμα και πάνω στην Αγίου Δημητρίου σε εσωτερικό χώρο . Η voda έχει micro που λογικά έχει βάλει και η wind εξω από την εκκλησία , Αλλά σε εσωτερικό χώρο είναι χάλια . Δε είναι ότι δεν έχει κάλυψη , είναι ότι είναι εικονική κάλυψη . (Είχα ανεβάσει και τεστ πριν κάποιους μήνες .) μπορεί να εντυπωσιαζεστε με τα 1300-1400 που δίνουν τα massive στην Δωδεκανήσου και στην αριστοτελους , αλλά δεν προσφέρουν τίποτα στο συνολικό capacity , αφού πρακτικά με του που χάσεις line of shite πέφτει και η συνδέσει με την n78 . Γενικά δεν έχουν γκάζια στο κέντρο οι συνεργάτιδες πέρα από τους βασικούς άξονες . Από την άλλη τα 3239 που έχει η πράσινη στην 1016 κάνουν τρομερή δουλειά . Παίζει ρόλο και το ότι είναι σε πολύ ψηλότερο σημείο τοποθετημένα και βλέπουν όλο το κέντρο Edited October 23, 2022 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 6 minutes ago, georgebad said: Εγώ ξέρω ότι με κόκκινη έχω θέματα ακόμα και πάνω στην Αγίου Δημητρίου σε εσωτερικό χώρο . Η voda έχει micro που λογικά έχει βάλει και η wind εξω από την εκκλησία , Αλλά σε εσωτερικό χώρο είναι χάλια . Δε είναι ότι δεν έχει κάλυψη , είναι ότι είναι εικονική κάλυψη . (Είχα ανεβάσει και τεστ πριν κάποιους μήνες .) μπορεί να εντυπωσιαζεστε με τα 1300-1400 που δίνουν τα massive στην Δωδεκανήσου και στην αριστοτελους , αλλά δεν προσφέρουν τίποτα στο συνολικό capacity , αφού πρακτικά με του που χάσεις line of shite πέφτει και η συνδέσει με την n78 . Γενικά δεν έχουν γκάζια στο κέντρο οι συνεργάτιδες πέρα από τους βασικούς άξονες . Από την άλλη τα 3239 που έχει η πράσινη στην 1016 κάνουν τρομερή δουλειά . Κυρίως φταει το ότι είναι σε πολύ ψηλότερο σημείο τοποθετημένα Για μένα που είχα πάει για δουλειά ένα πρωινό και ήπια και τον καφέ μου και είμαι περαστικός λουκούμι μου είχαν φανεί 🤣 Εσείς που μένετε εκεί και βιώνεται καθημερινά τι γίνεται είναι φυσιολογικό να έχετε καλύτερη εικόνα. Αλλά απο ανθρώπους μου μένουν εκεί δεν καταλαβαίνουν και πολλά γιατί γνωρίζω κόσμο που μένει Θεσσαλονίκη και δουλεύουν κέντρο και έχουν Vodafone / wind. Ο μέσος κόσμος που δουλεύει social και viber δεν καταλαβαίνει τίποτα στην ουσία. Αν γινόταν όλοι με unlimited δεδομένα και τα καρτοκινητα και όλοι είχαν και τα καρτοκινητα μόνιμα online θα φαινόταν ξεκάθαρα τα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος για όλα τα δίκτυά και τη χωρητικότητα τους. Για αυτό δε δίνουν οι εταιρίες ακόμα αβέρτα και στα καρτοκινητα γιατί αυτόν που νομίζουμε πρώτο όταν έχει τους διπλούς με τριπλούς συνδρομητές στο κέντρο μπορεί να γίνει 3ος στο τσακ μπαμ 🤣🤣🤣🤣🤣 Σε λίγο θα κάνουμε κίνημα "Save the contracts" και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των συμβολαίων σε θέματα ταχύτητας λόγο της δέσμευσης που έχουν σε σχέση με τα ελευθέρα καρτοκινητα που τρώνε το bandwidth των σταθμών 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 2 minutes ago, cmvr said: Για μένα που είχα πάει για δουλειά ένα πρωινό και ήπια και τον καφέ μου και είμαι περαστικός λουκούμι μου είχαν φανεί 🤣 Εσείς που μένετε εκεί και βιώνεται καθημερινά τι γίνεται είναι φυσιολογικό να έχετε καλύτερη εικόνα. Αλλά απο ανθρώπους μου μένουν εκεί δεν καταλαβαίνουν και πολλά γιατί γνωρίζω κόσμο που μένει Θεσσαλονίκη και δουλεύουν κέντρο και έχουν Vodafone / wind. Ο μέσος κόσμος που δουλεύει social και viber δεν καταλαβαίνει τίποτα στην ουσία. Αν γινόταν όλοι με unlimited δεδομένα και τα καρτοκινητα και όλοι είχαν και τα καρτοκινητα μόνιμα online θα φαινόταν ξεκάθαρα τα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος για όλα τα δίκτυά και τη χωρητικότητα τους. Για αυτό δε δίνουν οι εταιρίες ακόμα αβέρτα και στα καρτοκινητα γιατί αυτόν που νομίζουμε πρώτο όταν έχει τους διπλούς με τριπλούς συνδρομητές στο κέντρο μπορεί να γίνει 3ος στο τσακ μπαμ 🤣🤣🤣🤣🤣 Σε λίγο θα κάνουμε κίνημα "Save the contracts" και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των συμβολαίων σε θέματα ταχύτητας λόγο της δέσμευσης που έχουν σε σχέση με τα ελευθέρα καρτοκινητα που τρώνε το bandwidth των σταθμών 🤣🤣🤣🤣🤣 Και οι δικοί μου Facebook Viber χρησημοποιουν και δεν μπορείς ούτε αυτό να το κανείς με την κόκκινη . Ήρθε γνωστός μου για 2 μέρες πρώτη φορά θεσαλονικη με Vodafone και φεύγοντας είπε χαρακτηριστικά «μεγαλύτερο μπουρδ@λο από την Vodafone στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δει». 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 6 minutes ago, georgebad said: Και οι δικοί μου Facebook Viber χρησημοποιουν και δεν μπορείς ούτε αυτό να το κανείς με την κόκκινη . Ήρθε γνωστός μου για 2 μέρες πρώτη φορά θεσαλονικη με Vodafone και φεύγοντας είπε χαρακτηριστικά «μεγαλύτερο μπουρδ@λο από την Vodafone στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δει». Οι δικοί σου είναι προκατειλημμένοι δεν πιάνουν 🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε που έχουν όλοι iphone και δουλεύουν με H+ παντού για αυτό τα λένε 🤣🤣🤣🤣🤣 Σοβαρά τώρα όταν με το καλό θα μπορέσω να έρθω ότι χάλι έχει θα το ανεβάσω με video στο youtube μπας και το δουν τα παλικάρια στο noc της εταιρίας και αποφασίσουν να κάνουν κάτι γιατί έμενα ποιο πολύ με τρελαίνουν οι εναλλαγές σε H+ και 2g παρά οι ταχύτητες του δικτύου. Edited October 23, 2022 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 7 minutes ago, cmvr said: Οι δικοί σου είναι προκατειλημμένοι δεν πιάνουν 🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε που έχουν όλοι iphone και δουλεύουν με H+ παντού για αυτό τα λένε 🤣🤣🤣🤣🤣 Σοβαρά τώρα όταν με το καλό θα μπορέσω να έρθω ότι χάλι έχει θα το ανεβάσω με video στο youtube μπας και το δουν τα παλικάρια στο noc της εταιρίας και αποφασίσουν να κάνουν κάτι γιατί έμενα ποιο πολύ με τρελαίνουν οι εναλλαγές σε H+ και 2g παρά οι ταχύτητες του δικτύου. Προφανος και από ταχύτητες είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι . Πι παρεμβολές είναι το θέμα που οδηγούν σε παγώματα και και handovers. Ταχύτητες έχει ικανοποιητικές στο κέντρο με DS 20-70mbps αυτά ειναο τα σημεία με το πολύ χοντρο θέμα της Vodafone . Θα ανεβάσω και αλλά 2-3 σκριν από άλλες περιοχές Edited October 23, 2022 by georgebad 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 6 minutes ago, georgebad said: Προφανος και από ταχύτητες είμαστε πολύ καλύτερα πέρυσι . Πι παρεμβολές είναι το θέμα που οδηγούν σε παγώματα και και handovers. Ταχύτητες έχει ικανοποιητικές στο κέντρο με DS 20-70mbps Δεν ξέρω τι παίζει αλλά έχω την αίσθηση και με άλλους φίλους που δουλεύουν ποιο πολύ iphone αλλά έχουν και δεύτερο καλό κινητό με android ότι το χάλι με τα παγώματα και τα handovers γίνονται χειρότερα και δεν αναφέρομαι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Και ιδιαίτερα αν έχουν esim cosmote και nano sim Vodafone. Η ειρωνεία είναι ότι η εταιρία σε ότι διαγωνισμό βγάζει δίνει iphone ως δώρο 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Edited October 23, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 27 minutes ago, CosMap said: Υπόψιν ότι η πράσινη έχει στην 1016 την /// 3229 λίγο πιο παλιό μοντέλο σε σχέση με το 3239. 🙂 Βγάζε εσύ όλους τους σταθμούς να έρθουν να μας του βομβαρδίσουν οι Τούρκοι να μην έχουμε να μιλήσουμε η να στείλουν τους πράκτορες τους αθίγγανους να κλέψουν τον χαλκό και τις γεννήτριες τους 🤣🤣🤣 🤣🤣 Να γιατί μόλις η Vodafonaρα ανοίξει το space mobile θα πάρει κεφάλια γιατί τι θα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι τους δορυφόρους ή θα κλέψουν οι άλλοι τον χαλκό απο τους δορυφόρους 🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε και τις διακοπές ρεύματος..... Το Space mobile είναι το tesla των δικτύων με 100% χρήση ηλιακής ενέργειας 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited October 23, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 3 ώρες πριν, CosMap said: Υπόψιν ότι η πράσινη έχει στην 1016 την /// 3229 λίγο πιο παλιό μοντέλο σε σχέση με το 3239. 🙂 Σωστός , μπερδεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 8 ώρες πριν, cmvr said: Η Θεσσαλονίκη έχει κάτι μοναδικό το κέντρο της αλλά δεν το κάνει μόνο η πόλη σαν κτήρια αλλά και οι άνθρωποι της. Κάτι το μοναδικό; Μήπως αναφέρεσαι στο υπέροχο Μετρό της; Εντάξει λίγο ακριβό το εισιτήριο, αλλά εξυπηρετεί... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 35 minutes ago, memoriesradio said: Κάτι το μοναδικό; Μήπως αναφέρεσαι στο υπέροχο Μετρό της; Εντάξει λίγο ακριβό το εισιτήριο, αλλά εξυπηρετεί... Δε χρησιμοποιώ μέτρο πάω κόντρα στο σύστημα αλλά η στάση της Αριστοτέλους είναι η αγαπημένη μου 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) 😂 Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts