Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Οι τελικές προτάσεις για την εξαγορά τέλη Οκτωβρίου! Την e& δεν βλέπω καθόλου. Ίσως να καταθέσει την μικρότερη προσφορά, θα δούμε... 4 υποψήφιοι είναι.

Μην το βιάζεται το πράγμα!

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Πάω αργά γιατί βιάζομαι.

Μπαμπά μην τρέχεις.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

3 ώρες πριν, memoriesradio said:

Μην το βιάζεται το πράγμα!

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Πάω αργά γιατί βιάζομαι.

Μπαμπά μην τρέχεις.

Αν μπει Fund θα φύγω με φορητότητα! Αν μπούν οι Σαουδάραβες θα ανανεώσω! Απλά!🇸🇦✌️

Just now, Chrischal1908 said:

Αν μπει Fund θα φύγω με φορητότητα! Αν μπούν οι Σαουδάραβες θα ανανεώσω! Απλά!🇸🇦✌️

Σωστός!

Πότε λήγει το συμβόλαιο σ; ΑΝ fund λέμε τώρα που θα πας COSMOTE ή Vodafone?   😅

Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα από σένα αλλά καλή η απόφαση σου .

7 minutes ago, elkons said:

Σωστός!

Πότε λήγει το συμβόλαιο σ; ΑΝ fund λέμε τώρα που θα πας COSMOTE ή Vodafone?   😅

Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα από σένα αλλά καλή η απόφαση σου .

Το 2026 λήγει. Cosmote φυσικά! Γιατί δεν το περίμενες;;

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Το 2026 λήγει. Cosmote φυσικά! Γιατί δεν το περίμενες;;

Δεν το περίμενα επειδή είχα την εντύπωση πως θα έδινες και μια άλλη ευκαιρία στην εταιρεία αν τη πάρει Fund. Είχα λάθος διατύπωση τελικά .

2 minutes ago, elkons said:

Δεν το περίμενα επειδή είχα την εντύπωση πως θα έδινες και μια άλλη ευκαιρία στην εταιρεία αν τη πάρει Fund. Είχα λάθος διατύπωση τελικά .

Χρειάζεται επειγόντως επιτάχυνση το επενδυτικό πλάνο για την κινητή! Να μειωθούν δραματικά οι Β20 only! Οι οπτικές ίνες πάνε πολύ καλά στην επέκταση τους! Το SA 5G το βλέπω πρώτο τρίμηνο του 2025 μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη!

Edited by Chrischal1908

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Χρειάζεται επειγόντως επιτάχυνση το επενδυτικό πλάνο για την κινητή! Να μειωθούν δραματικά οι Β20 only! Οι οπτικές ίνες πάνε πολύ καλά στην επέκταση τους! Το SA 5G το βλέπω πρώτο τρίμηνο του 2025 μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη!

Θέλω να δω ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Είμαι περίεργος 

10 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Με ποιες συσκευές το βλέπεις το SA;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

17 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Πιο SA η κακομοίρη η νόβα που κάνει αναβαθμίσεις με μισό sector. Το μόνο να που θα δει τα επόμενα δυο χρόνια είναι το edga sa+ 😂😂😂

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

On 13/9/2024 at 10:23 ΜΜ, Chrischal1908 said:

Δηλαδή πρώτο τρίμηνο και SA, και νέος ιδιοκτήτης. Ωραίο. Και 6G πριν να βγει το 6G να φανταστώ 😅😂

Edited by johnny_htc

5G Nova στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ χωρίς κίνηση, κάτω από την ακρόπολη στο buena vista social bar. Οτι πιο τραγικό έχω δει είναι αυτή η εταιρεία. Η cosmote είχε 500 mbps και η Vf 250, ενώ από την άλλη πλευρά η Vf είχε 230 και η cosmote κάτι λιγότερο 

IMG_0067.png

IMG_0078.png

4 minutes ago, Gv2008 said:

5G Nova στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ χωρίς κίνηση, κάτω από την ακρόπολη στο buena vista social bar. Οτι πιο τραγικό έχω δει είναι αυτή η εταιρεία. Η cosmote είχε 500 mbps και η Vf 250, ενώ από την άλλη πλευρά η Vf είχε 230 και η cosmote κάτι λιγότερο 

IMG_0067.png

IMG_0078.png

Δικτυάρα

Τραγικό... και σε iphone 14 !!

Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης (εσωτερικός χώρος)

Ν78

Screenshot_2024-09-15-16-32-10-031_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, elkons said:

Δικτυάρα

Τραγικό... και σε iphone 14 !!

Και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μέσα σε λίγες μέρες, έχω κάνει 4500+ μηνύματα από τη nova και κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου. Ο φίλος @elkonsέσπασε το κινητό από τα νεύρα του ο άνθρωπος με τα 10.000 μηνύματα που έχει λάβει. Ελεος πλέον με αυτούς 

1 minute ago, Gv2008 said:

Και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μέσα σε λίγες μέρες, έχω κάνει 4500+ μηνύματα από τη nova και κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου. Ο φίλος @elkonsέσπασε το κινητό από τα νεύρα του ο άνθρωπος με τα 10.000 μηνύματα που έχει λάβει. Ελεος πλέον με αυτούς 

Πάλι καλά έχω και άλλο κινητό για Καβάτζα 😅

Πάλι καλά έσπασε μόνο η οθόνη του S21 .. έχω περιέργεια πόσα θα μπω ζητήσουν για επισκευή..

Και εμένα ο εργοδότης μου μου έκανε παρατήρηση. 

3 minutes ago, p_k said:

Ν78

Εχεις netmonster μηπως;

Just now, elkons said:

Πάλι καλά έχω και άλλο κινητό για Καβάτζα 😅

Πάλι καλά έσπασε μόνο η οθόνη του S21 .. έχω περιέργεια πόσα θα μπω ζητήσουν για επισκευή..

Και εμένα ο εργοδότης μου μου έκανε παρατήρηση. 

Τραγικό ειλικρινά. Εγώ θα ενημερώσω τη δικηγόρο μου και θα προσφύγω εναντίον τους για όσα έχω τραβήξει έναν χρόνο τώρα 

4 minutes ago, p_k said:

Ν78

Με πόση απόσταση από τη κεραία και τόσο μικρό upload?

23 minutes ago, elkons said:

Με πόση απόσταση από τη κεραία και τόσο μικρό upload?

33 minutes ago, Gv2008 said:

IMG_0067.png

IMG_0078.png

Τουλάχιστον είσαι σε ωραίο μπαράκι. Ήταν στα χθεσινό βραδινά μου πλάνα η επίσκεψη του, αλλά σαλπαραμε για αλλού τελικά 😛 Η βονταφον εκεί Μοναστηράκι αλλού έχει φτιάξει και αλλού πολύ μέτρια. Αλλά καμία σχέση με παλιότερα που δεν έβγαζε speedtest με τίποτα. 

29 minutes ago, Gv2008 said:

@elkons Ήρεμα ρε άνθρωπε. Θα χάσεις και τη δουλειά σου με τους ελεεινους να πούμε.. 

3 minutes ago, johnny_htc said:

@elkons Ήρεμα ρε άνθρωπε. Θα χάσεις και τη δουλειά σου με τους ελεεινους να πούμε.. 

Μίλησα με τη νόβα ,μόνο που μου είπε η υπάλληλος να το βουλώσω τελείωσαν για εμένα μόλις έκανα τη αίτηση 

Θα πω αργότερα τι έγινε γιατί δεν είμαι στα καλά μου .

20240915_170504.thumb.jpg.ce9988ade0b906711f5e320e44b47746.jpg

3 minutes ago, elkons said:

Μίλησα με τη νόβα ,μόνο που μου είπε η υπάλληλος να το βουλώσω τελείωσαν για εμένα μόλις έκανα τη αίτηση 

Σου είπε να το βουλώσεις επι λέξη;

3 minutes ago, elkons said:

Όπα ρε συ. Κάτσε ηρέμησε με τους τρισαθλιους με το "πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" μαγαζί εδώ και ολόκληρα χρόνια που έχουν μπλέξει και αυτοί, σαλταραν.. 

Έτοιμη η Αίτηση φορητότητας, θα πληρώσω και το πρόστιμο δεν μπορώ άλλο με δαύτους..με ξενέρωσαν δεν θα μου χαλανε εμένα την ψυχική μου ηρεμία και εννοείται τη δουλειά μου

Έτοιμη η Αίτηση φορητότητας, θα πληρώσω και το πρόστιμο δεν μπορώ άλλο με δαύτους..με ξενέρωσαν δεν θα μου χαλανε εμένα την ψυχική μου ηρεμία και εννοείται τη δουλειά μου 

Δεν το επιτρέπω σε μια απλή υπάλληλο να μου μιλήσει έτσι! Και σε οποιαδήποτε τον οποίο τον πληρώνω ! 

1 minute ago, johnny_htc said:

Όπα ρε συ. Κάτσε ηρέμησε με τους τρισαθλιους με το "πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" μαγαζί εδώ και ολόκληρα χρόνια που έχουν μπλέξει και αυτοί, σαλταραν.. 

Εμένα μου είπε να αλλάξω sim που είναι δύο εβδομάδων, σε κατάστημα και να πληρώσω και 5 ευρώ. Του είπα ότι από τις 3 μέχρι τις 5 τα ξημερώματα μου έστειλαν πάνω από 550 μηνύματα και μου είπε καλή ξεκούραση. Του λέω αν με αφήσετε ήσυχο θα ξεκουραστώ και μου απαντάει πως κάνετε έτσι κύριε είστε υπερβολικός. Εκεί το γύρισα στον ενικό και έγινε χαμός. Κάποια στιγμή απλά του το έκλεισα στα μούτρα 

Just now, elkons said:

Καλά έκανες. Βαρέθηκα να με παίρνουν από το τμήμα προσφορών και να μου στέλνουν μήνυμα συνέχεια 

3 minutes ago, Gv2008 said:

Εμένα μου είπε να αλλάξω sim που είναι δύο εβδομάδων, σε κατάστημα και να πληρώσω και 5 ευρώ. Του είπα ότι από τις 3 μέχρι τις 5 τα ξημερώματα μου έστειλαν πάνω από 550 μηνύματα και μου είπε καλή ξεκούραση. Του λέω αν με αφήσετε ήσυχο θα ξεκουραστώ και μου απαντάει πως κάνετε έτσι κύριε είστε υπερβολικός. Εκεί το γύρισα στον ενικό και έγινε χαμός. Κάποια στιγμή απλά του το έκλεισα στα μούτρα 

Είναι ακόμα υπερβολικά "μαγαζί-μπακάλικο" η νόβα. Δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από την προηγούμενη ιδιοκτησία και όσο περνάει ο καιρός και δεν αλλάζει κάτι, οι υπάλληλοι πιέζονται και γίνονται οι απόλυτοι πλασιέ. Άμα με πάρουν τηλέφωνο για προσφορά, μου θυμίζουν τα παιδιά που δουλεύουν στο Πλαίσιο και σε κυνηγάνε από πίσω για να αγοράσεις το ένα και το άλλο και τι θέλετε, μόνο για τουαλέτα δεν σε πάνε, για να μη πω τίποτα άλλο να σου κάνουν και αυτό κάποιοι το αποκαλούν πολιτική του μαγαζιού και θα κερδίσει έτσι πελάτες με ζητιανιες.. Πρέπει να το έχουν κόψει τώρα αυτό κατά πολύ βέβαια γιατί είχε καταντήσει αηδία.. 

5 minutes ago, Gv2008 said:

Υπερβολικός;;;;; ΚΑΘΌΛΟΥ 

Αν δεν του αρέσει η δουλειά του και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει να παραιτηθεί ο βλακας

Screenshot_20240915_172245_Messages.thumb.jpg.eec31b8a25456d5c98ce762aca98729e.jpg