Teiresias_ Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 34 minutes ago, elkons said: Wifi ; Η πράσινη πως πάει πέρυσι είχα 300αρια με περιορισμένο κόσμο Δυσκολεύεται λιγάκι αλλά δεν ξέρω πόσο φορτωμένη είναι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 17 minutes ago, Teiresias_ said: Δυσκολεύεται λιγάκι αλλά δεν ξέρω πόσο φορτωμένη είναι. Η nova με WiFi τελικά τι είναι; 5G Hotspot; Θα είναι φορτωμένη πολύ φαντάσου πέρυσι είχε για πλάκα 300αρι μήνα Ιούνιο. Γενικά φέτος η Cosmote δεν έκανε τίποτα στο δίκτυο για το καλοκαίρι για τον τουρισμό αν δείτε και στο αντίστοιχο τοπικ 5G NR τα χάλια στην Ερέτρια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 14 minutes ago, elkons said: Η nova με WiFi τελικά τι είναι; 5G Hotspot; Ναι έχω 5g router tp link.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Ήμουνα το πρωί στην πινέζα του χάρτη. Παραλία, ανοιχτό μέρος, και τριγύρω κεραίες, και η εθνική οδό κοντά. Σπιντ τεστ με Q τηλ.5G, έδειχνε αυτές τις μετρήσεις. Edited 21 Ιουλίου by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 28 minutes ago, hercoulis said: Ήμουνα το πρωί στην πινέζα του χάρτη. Παραλία, ανοιχτό μέρος, και τριγύρω κεραίες, και η εθνική οδό κοντά. Σπιντ τεστ με Q τηλ.5G, έδειχνε αυτές τις μετρήσεις. Άνετα σε πέταξε σε 20αρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 43 minutes ago, hercoulis said: Ήμουνα το πρωί στην πινέζα του χάρτη. Παραλία, ανοιχτό μέρος, και τριγύρω κεραίες, και η εθνική οδό κοντά. Σπιντ τεστ με Q τηλ.5G, έδειχνε αυτές τις μετρήσεις. Βλάβη ίσως. Επειδή είμαι από την περιοχή, θα έπρεπε να είχες 5G από την 12016 100+mbps αφού υπάρχει και οπτική επαφή. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 25 minutes ago, elkons said: Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας Σκέψου πόσοι από τα Βαλκάνια της μαμάς εταιρείας United Group είναι εκεί τώρα... 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Σκέψου πόσοι από τα Βαλκάνια της μαμάς εταιρείας United Group είναι εκεί τώρα... Ούτε καν μπες στις άδειες ούτε μια η nova επίσης μου είπε πως πάντα δεν έπιανε είχε κάνει κ αναφορές και τίποτα ,μη χαίρεσαι και ο άραβας να μπει η νοοτροπία δεν αλλάζει ενώ το πλάνο δεν σταμάτησε θα ξανά περάσω τους επόμενους μήνες και θα δουμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τέλος του έτους θα έχει μαζευτεί η κατάσταση. Από το 2025 θα εξαλειφθεί... Ανατρίχιασα... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Απελπισία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 29 minutes ago, memoriesradio said: Ανατρίχιασα... Τουλάχιστον ενεργοποιείς τους ιδρωτοποιους αδένες σου πιο συχνά και μπορείς ανταπεξέλθεις τη ζέστη. Μας κάνουν καλό τέτοιες ειδήσεις 🤣🤣🤣 1 hour ago, elkons said: Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας Κατεβηκες Άστρος καθόλου να δεις πώς τα πάει; Έχω χρόνια να πάω και είμαι και δίπλα σχετικά. Αλλά εκεί πάνω, Άγιο Πέτρο κλπ πρέπει να είναι περίεργα τα πράματα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Ούτε καν μπες στις άδειες ούτε μια η nova επίσης μου είπε πως πάντα δεν έπιανε είχε κάνει κ αναφορές και τίποτα ,μη χαίρεσαι και ο άραβας να μπει η νοοτροπία δεν αλλάζει ενώ το πλάνο δεν σταμάτησε θα ξανά περάσω τους επόμενους μήνες και θα δουμε Εάν μπει πχ η e& (πρώην Etisalat) αναμένεται να γίνουν αλλαγές! Καθώς η συγκεκριμένη έχει στόχο να γίνει εταιρεία τεχνολογίας και να επεκταθεί στην Ευρώπη, όχι μόνο για Telecoms. Θα αλλάξει και το management σταδιακά... ΥΓ: Μην μας εκπλήσσει αν δούμε συγχώνευση εταιρειών μεταξύ PPF Group και United Group ή πώληση assets πχ την μία εταιρεία στην Βουλγαρία κτλπ. Edited 21 Ιουλίου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Κατεβηκες Άστρος καθόλου να δεις πώς τα πάει; Έχω χρόνια να πάω και είμαι και δίπλα σχετικά. Αλλά εκεί πάνω, Άγιο Πέτρο κλπ πρέπει να είναι περίεργα τα πράματα.. Πήγα πέρυσι αλλά με 4G+ στο Άστρος αλλά μόνο με Cosmote είχε φουλ σήμα γύρω στα 90mbps περίπου επίσης είχε και WIFI4EU σχεδόν σε όλη τη παραλία στην ευθεία στα καφέ παράλιο Άστρος Edited 21 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 8 ώρες πριν, elkons said: Πήγα πέρυσι αλλά με 4G+ στο Άστρος αλλά μόνο με Cosmote είχε φουλ σήμα γύρω στα 90mbps περίπου επίσης είχε και WIFI4EU σχεδόν σε όλη τη παραλία στην ευθεία στα καφέ παράλιο Άστρος Ωραία, άρα είναι καλά η Cosmote εκεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Ωραία, άρα είναι καλά η Cosmote εκεί. Καλή είναι όχι τέλεια αν και στο Παράλιο Άστρος λογικά πιάνουν όλες πιο πάνω όμως στον δρόμο μόνο η πράσινη πιάνει οι άλλες λένε Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ σε μερικά σημεία λένε όλες Καμία υπηρεσία. Στον Άγιο Ιωάννη και πάνω οι άλλες 2 ποτέ δεν έπιαναν μόνο η πράσινη αλλά όχι κάτι ουαου τη παλεύει και είναι αξιοπρεπής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου "Πάντα ματαιότης τα ανθρώπινα..." Κοιμητήρια Πανοράματος 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 23 ώρες πριν, p_k said: "Πάντα ματαιότης τα ανθρώπινα..." Κοιμητήρια Πανοράματος Αξιοπρεπής στο πανόραμα είναι αν και στην Alpha Bank χαμηλά είχα 4G μόνο. Δύσκολο να παρευρίσκεσαι σε κηδεία, ειδικότερα αν είναι συγγενής ο εκλιπων. Εύχομαι συλλυπητήρια και ζωή σε εσάς αν αφορά δικό σας πρόσωπο. Edited 23 Ιουλίου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 35 minutes ago, Nikolas14 said: Αξιοπρεπής στο πανόραμα είναι αν και στην Alpha Bank χαμηλά είχα 4G μόνο. Δύσκολο να παρευρίσκεσαι σε κηδεία, ειδικότερα αν είναι συγγενής ο εκλιπων. Εύχομαι συλλυπητήρια και ζωή σε εσάς αν αφορά δικό σας πρόσωπο. Ευτυχώς φίλε μου δεν ήμουν σε τέτοιο γεγονός. Περνούσα από την περιοχή και μέτρησα. Έτσι είναι όμως... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 hour ago, p_k said: Ευτυχώς φίλε μου δεν ήμουν σε τέτοιο γεγονός. Περνούσα από την περιοχή και μέτρησα. Έτσι είναι όμως... Κατάλαβα, γενικά στο Πανόραμα δεν απογοητεύει η Nova. Από εκεί και πέρα όσο ήμουν Λεπτοκαρυά & Πλάκα Λιτοχώρου πήγαινε τρένο. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή για τη Nova https://typologies.gr/synechizetai-i-anazitisi-ependyti-gia-ti-nova/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 10 minutes ago, elkons said: Συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή για τη Nova https://typologies.gr/synechizetai-i-anazitisi-ependyti-gia-ti-nova/ Μια εβδομάδα έμεινε ακόμη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) Φούρνος Βλάχου, Καλά Νερά Ανάμεσα στα Λεχώνια και την Αγριά Περιφερειακός με Ιωλκού, Βόλος Διόδια Μοσχοχωρίου, προς Λάρισα Ιασό, Λάρισσα, 4ος όροφος. Edited 23 Ιουλίου by marios239 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 ώρα πριν, marios239 said: Φούρνος Βλάχου, Καλά Νερά Ανάμεσα στα Λεχώνια και την Αγριά Περιφερειακός με Ιωλκού, Βόλος Διόδια Μοσχοχωρίου, προς Λάρισα Ιασό, Λάρισσα, 4ος όροφος. Χρήζει βελτίωσης σε κάποια σημεία! Με προσθήκες σταθμών αν τους επιτρέψουν θα λυθεί! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Χρήζει βελτίωσης σε κάποια σημεία! Με προσθήκες σταθμών αν τους επιτρέψουν θα λυθεί! Μπόλικες αναβαθμίσεις χρειάζονται, που λογικά θα γίνουν κάποια στιγμή, και κάτι πρέπει να κάνουν για να καλύψουν Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά και τις γύρω περιοχές στο Ν. Πήλιο (εδώ είναι που δε βλέπω φώς στο τούνελ), εκτός αν το αφήνουν για το 2027... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts