Nickchris36 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Πειραιά ακόμα μόνο NSA Παραξενο πολυ σα εχει ανοιξει θεσσαλονικη και Αθηνα ακομα τιποτα...🤔 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Με ποια κινητα εχετε sa; (ελπιζω η novara να κανει ρεζιλι την cosmote σ'αυτο το θεμα) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, empeiros said: Με ποια κινητα εχετε sa; (ελπιζω η novara να κανει ρεζιλι την cosmote σ'αυτο το θεμα) S25 ultra εγω και s9 fe tab Edited 17 Ιανουαρίου by Nickchris36 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου S23 με καρτα βοντα αν κλειδώσω σε nr μπαίνει σε nova πλέον για επείγουσες κλήσεις, Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν έχω σιμ νοβα για να δω παραπάνω λεπτομέρειες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, Nickchris36 said: Παραξενο πολυ σα εχει ανοιξει θεσσαλονικη και Αθηνα ακομα τιποτα...🤔 Θεσσαλονίκη Βέροια Κατερίνη Λάρισα Βόλο. Μπορεί να ανοίξει η vf Αθήνα. Edited 17 Ιανουαρίου by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Μέσα στο σταθμό μετρό Αργυρούπολη. https://www.speedtest.net/result/a/11369242345 Παναγία μου τι ταχύτητες. Πότε μου δεν έχω ξαναδεί 500+ download. Εδώ το τερμάτισε η novara. Μπράβο τους 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, kostas123464 said: Μέσα στο σταθμό μετρό Αργυρούπολη. https://www.speedtest.net/result/a/11369242345 Παναγία μου τι ταχύτητες. Πότε μου δεν έχω ξαναδεί 500+ download. Εδώ το τερμάτισε η novara. Μπράβο τους Ωλαλα 👍 Καλημερα πως θα κανω το σα να εμφανιζεται στο σελ μαπερ τι δε κανω σωστα;;;; Εκανα κατι καταγραφες εχθες αλλα δεν εμφανιστηκε κατι...ενω ειδα σα απο νοβα Edited 17 Ιανουαρίου by Nickchris36 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, kostas123464 said: Μέσα στο σταθμό μετρό Αργυρούπολη. https://www.speedtest.net/result/a/11369242345 Παναγία μου τι ταχύτητες. Πότε μου δεν έχω ξαναδεί 500+ download. Εδώ το τερμάτισε η novara. Μπράβο τους Ιδανικές συνθήκες. Καμία παρεμβολή, μικρή κινηση, κοντινή απόσταση στην κεραία. Με ένα iPhone Air, που φοράει το μόντεμ της Apple, θα έβλεπες και παραπάνω. Γενικά όμως δεν είναι μόνος παράγοντας για ένα δίκτυο η ταχύτητα. Δείτε και latency, packet loss, δηλαδή δείκτες αποδοτικότητας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Nickchris36 said: Ωλαλα 👍 Καλημερα πως θα κανω το σα να εμφανιζεται στο σελ μαπερ τι δε κανω σωστα;;;; Εκανα κατι καταγραφες εχθες αλλα δεν εμφανιστηκε κατι...ενω ειδα σα απο νοβα Ούτε σε εμένα εμφάνισε τις κεραίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Μέχρι τέλος του μήνα να αναμένετε να περάσει η Ν78 στο SA Η Αθήνα είναι μια δύσκολη πόλη με κίνηση στο δίκτυο. Ο στόχος είναι αυτή η μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα. Ναι μεν είναι απλή η ενεργοποίηση του SA, αλλά για να γίνει αυτό σωστά υπάρχουν πολλά που πρέπει να ληφθούν υπόψη. KPIs κατά κύριο λογο Και να σας υπενθυμίσω ότι για τη Nova είναι μεγάλο στοίχημα αυτό που γίνεται με το SA, καθώς μιλάμε για την εταιρεία που έχει το λιγότερο φάσμα στο 4G στην Ελλάδα. Δεν έχει 4G στα 900, δεν έχει 35MHz στα 1800 Επομένως κατανοείτε θεωρώ όλοι σας πως όποιες κινήσεις γίνονται είναι προσεκτικές και μικρές. Για να το πω απλά, είναι αλλιώς να “περνάς” την κίνηση του 4G από τα 2100 στα 1800, όταν στα 1800 έχεις 15MHz κι αλλιώς όταν στα 1800 έχεις 20+15MHz. Ομοιως και για την 700αρα. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν υπήρχε ο χώρος και η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί το 4G στα 900. Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι η Nova δεν εχει φάσμα. Μια χαρά είναι το φάσμα της. Απλά θα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση αν διέθετε λίγο παραπάνω! Edited 17 Ιανουαρίου by evang.t 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου θυμάμαι όταν μοιράζονταν το φάσμα η wind ήταν σε κατάσταση αδράνειας λόγω πώλησης κ το πήρε η vf 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 19 minutes ago, hercoulis said: θυμάμαι όταν μοιράζονταν το φάσμα η wind ήταν σε κατάσταση αδράνειας λόγω πώλησης κ το πήρε η vf Ήταν μια κακή συγκυρία, με αποτέλεσμα να έχει γίνει περίεργη-άδικη μοιρασιά. Η «αδικημένη» της υπόθεσης ναι είναι η Wind Με το φάσμα που δίνεται στην Ελλάδα θα μπορούσε άνετα να υπάρχει και τέταρτο δίκτυο. Όπως στην Γαλλια. Ακριβώς το ίδιο φάσμα δημοπρατείται και υπάρχουν 4 δίκτυα. Edited 17 Ιανουαρίου by evang.t 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Ποιος φταίει που δεν μπήκε ένα όριο; ## 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Μέτρο Αργυρούπολη,Άλιμο,άγιο Δημήτριο και Ηλιούπολη που τσεκαρα σε όλες της στάσεις έδινε 1000mbps download με πολύ καλό ping κάτω από 10. Λογικά και σε άλλες στάσεις θα είναι τόσο καλό το ίντερνετ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Ούτε σε εμένα εμφάνισε τις κεραίες. Λιβαδειά είσαι? Αν ναι επέλεξε να σου εμφανίζει και τις low accuracy που είναι ακόμα κόκκινες για να τις βάλεις στις σωστές θέσεις. Φαίνονται 2 από εχθές. Στου @Nickchris36 ήθελα να απαντήσω, κλασικά κεκτημένη ταχύτητα 😂 Edited 17 Ιανουαρίου by VasilisSam 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Ποιος φταίει που δεν μπήκε ένα όριο; ## Το ποιος φταίει είναι μεγάλη συζήτηση. Ολοι και κανένας ταυτόχρονα. Το iPhone 12 είναι αυτό. Σωστά; Με κάρτα Cosmote έχεις δει αν εμφανίζει το SA+NSA στο μενού; Edited 17 Ιανουαρίου by evang.t Ορθογραφικό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 54 minutes ago, VasilisSam said: Λιβαδειά είσαι? Αν ναι επέλεξε να σου εμφανίζει και τις low accuracy που είναι ακόμα κόκκινες για να τις βάλεις στις σωστές θέσεις. Φαίνονται 2 από εχθές. Στου @Nickchris36 ήθελα να απάντησα, κλασικά κεκτημένη ταχύτητα 😂 Ναι Λιβαδεια...α δε το ηξερα αυτο σε ευχαριστω θα το κανω!🙏🫠 51 minutes ago, evang.t said: Το ποιος φταίει είναι μεγάλη συζήτηση. Ολοι και κανένας ταυτόχρονα. Το iPhone 12 είναι αυτό. Σωστά; Με κάρτα Cosmote έχεις δει αν εμφανίζει το SA+NSA στο μενού; Πως θ τ κανω ομως?🤣 54 minutes ago, VasilisSam said: Λιβαδειά είσαι? Αν ναι επέλεξε να σου εμφανίζει και τις low accuracy που είναι ακόμα κόκκινες για να τις βάλεις στις σωστές θέσεις. Φαίνονται 2 από εχθές. Στου @Nickchris36 ήθελα να απαντήσω, κλασικά κεκτημένη ταχύτητα 😂 Πως το κανω αυτο?σελμαπερ ειναι? Μια βοηθεια δεν το χω πολυ με αυτα.. Τις εβαλα στη σωστη θεση οκ Edited 17 Ιανουαρίου by Nickchris36 1 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, evang.t said: Ιδανικές συνθήκες. Καμία παρεμβολή, μικρή κινηση, κοντινή απόσταση στην κεραία. Με ένα iPhone Air, που φοράει το μόντεμ της Apple, θα έβλεπες και παραπάνω. Γενικά όμως δεν είναι μόνος παράγοντας για ένα δίκτυο η ταχύτητα. Δείτε και latency, packet loss, δηλαδή δείκτες αποδοτικότητας Εχω δει παραπάνω με νόβα Καλαμάτα και χωρίς. Ν78 πριν πολύ καιρό ( δεν θυμάμαι) με iPhone 14 pro max modem Qualcomm X 65 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 14 minutes ago, Harry636 said: Εχω δει παραπάνω με νόβα Καλαμάτα και χωρίς. Ν78 πριν πολύ καιρό ( δεν θυμάμαι) με iPhone 14 pro max modem Qualcomm X 65 Πολυ καλό αποτελεσμα επίσης. οταν έκανες το τεστ είχες κανονικά Ν78 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Ποιος φταίει που δεν μπήκε ένα όριο; ## Ποια είναι η εφαρμογή στο τελευταίο screenshot ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, evang.t said: Το ποιος φταίει είναι μεγάλη συζήτηση. Ολοι και κανένας ταυτόχρονα. Το iPhone 12 είναι αυτό. Σωστά; Με κάρτα Cosmote έχεις δει αν εμφανίζει το SA+NSA στο μενού; Δεν εμφανίζει. 6 ώρες πριν, triviz said: Ποια είναι η εφαρμογή στο τελευταίο screenshot ? Net Analyzer 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 10 ώρες πριν, evang.t said: Πολυ καλό αποτελεσμα επίσης. οταν έκανες το τεστ είχες κανονικά Ν78 όχι όπως το ρεκόρ με κοσμοτε που είναι παραπάνω χωρίς ν 78 . και μιλάμε για δρόμο κανονικά και μέρα Edited 18 Ιανουαρίου by Harry636 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Harry636 said: όχι όπως το ρεκόρ με κοσμοτε που είναι παραπάνω χωρίς ν 78 . και μιλάμε για δρόμο κανονικά και μέρα Έχει πιάσει η Cosmote πάνω από 1.5Gbps χωρίς Ν78; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Harry636 said: όχι όπως το ρεκόρ με κοσμοτε που είναι παραπάνω χωρίς ν 78 . και μιλάμε για δρόμο κανονικά και μέρα Όταν λες χωρίς Ν78 θα εννοείς ότι έκανε EN-DC τουλάχιστον. Χωρίς Ν78 δεν υπάρχει περίπτωση, θα είχαν κλείσει ήδη Β7 αν ήταν τόσο άδεια. 1 minute ago, evang.t said: Έχει πιάσει η Cosmote πάνω από 1.5Gbps χωρίς Ν78; Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει, γιατί στη Καλαμάτα που λέει έχει Ν78. *από cellmapper Νομίζω πανω πάνω και πίσω λίγο πιο κάτω Cosmote και στη μέση Nova Vodafone. Και στο 2ο κτήριο του ΟΤΕ έχει Ν78. Οπότε δε νομίζω να μην είχε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 20 minutes ago, elkons said: Όταν λες χωρίς Ν78 θα εννοείς ότι έκανε EN-DC τουλάχιστον. Χωρίς Ν78 δεν υπάρχει περίπτωση, θα είχαν κλείσει ήδη Β7 αν ήταν τόσο άδεια. Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει, γιατί στη Καλαμάτα που λέει έχει Ν78. *από cellmapper Νομίζω πανω πάνω και πίσω λίγο πιο κάτω Cosmote και στη μέση Nova Vodafone. Και στο 2ο κτήριο του ΟΤΕ έχει Ν78. Οπότε δε νομίζω να μην είχε. 1 είναι παλιό 2 ναι Θεσσαλονίκη χωρίς ν78 ρεκόρ για το κινητό για Ελλάδα με κοσμοτε ( άμα θυμάμαι καλά Κερδύλιο κέντρο ) Edited 18 Ιανουαρίου by Harry636 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts