elkons Δημ. Κυριακή στις 10:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:59 μμ 4 minutes ago, George6633 said: Η Wind-Nova ήταν όλα τα χρόνια πολύ πίσω... Αν έχουν κάνει και σε άλλα σημεία της πόλης συνεγκατασταση θα έχει ανέβει απότομα το δίκτυο,ελπίζω να μην έπεσε πολύ της VF. Πάντως όταν έλεγα ότι άμα δεν είχε γίνει η συμφωνία με τη Vodafone οι νοβάκιδες διαφωνούσαν μαζί μου ή έβαζαν haha. Ορίστε και το αποτέλεσμα δεν κάνω σενάρια την αλήθεια λέω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 11:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:01 μμ Just now, elkons said: Πάντως όταν έλεγα ότι άμα δεν είχε γίνει η συμφωνία με τη Vodafone οι νοβάκιδες διαφωνούσαν μαζί μου ή έβαζαν haha. Ορίστε και το αποτέλεσμα δεν κάνω σενάρια την αλήθεια λέω. Εγώ δεν τα ξέρω τα τεχνικά κομμάτια αλλά ενώ η Nova ήταν πολύ πίσω στα Τρίκαλα και οι άλλες δύο ήταν πολύ δυνατές,σήμερα στην εγκατάσταση που έκανε η Nova στην κεραία της VF είδα τεράστια διαφορά.. Οπότε έχεις δίκιο 100% 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:03 μμ 8 minutes ago, marios239 said: Περίεργο αυτό πάντως. Συνήθως ανοίγουν μαζί n78, εκτός αν η νόβα αποφάσισε να μη βάλει; Αλλά δε νομίζω. Δε νομίζω. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και σε εσάς νομίζω ΚΤΕΛ άμα δε κάνω λάθος. Θα δείξει. Ίσως περιμένουν να αυξηθεί η κίνηση; RSRQ -8 έχει συνήθως τα απογεύματα ενώ οι άλλες δύο γύρω στο -12 -13. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Κυριακή στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:07 μμ 3 minutes ago, elkons said: Κάτι τέτοιο είχε γίνει και σε εσάς νομίζω ΚΤΕΛ άμα δε κάνω λάθος. Όντως, αυτό το είχα ξεχάσει! Άνοιξε η nova και νομίζω ~1 μήνα μετά και η vf. 4 minutes ago, elkons said: Ίσως περιμένουν να αυξηθεί η κίνηση; RSRQ -8 έχει συνήθως τα απογεύματα ενώ οι άλλες δύο γύρω στο -12 -13. Τόσοι λίγοι έχουν nova; 💀 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:10 μμ Just now, marios239 said: Όντως, αυτό το είχα ξεχάσει! Άνοιξε η nova και νομίζω ~1 μήνα μετά και η vf. Τόσοι λίγοι έχουν nova; 💀 Ναι και έριξε στα μισά τις ταχύτητες μετά δε ξέρω. Έχουν λίγοι ούτε κατάστημα έχει μόνο Γερμανό και Vodafone (franchise μπορείς να κάνεις από κει και ανανέωση καρτοκινητής Cosmote, nova). Γενικά προς το χωριό πάνω έχουν που η Cosmote είναι μάπα αλλά μιλάμε για light users σιγά μην υπάρχουν πολλές απαιτήσεις να λειτουργεί δηλαδή, αισχρή θα έλεγα η Cosmote στο χωριό βασικά μαύρη τρύπα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Κυριακή στις 11:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:13 μμ 22 minutes ago, George6633 said: Η Wind-Nova ήταν όλα τα χρόνια πολύ πίσω... Αν έχουν κάνει και σε άλλα σημεία της πόλης συνεγκατασταση θα έχει ανέβει απότομα το δίκτυο,ελπίζω να μην έπεσε πολύ της VF. ΉΤΑΝ! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:13 μμ 4 minutes ago, marios239 said: Τόσοι λίγοι έχουν nova; 💀 Ρεκόρ θετικού SNR 40 αλλιώς είναι γύρω στο 20-25. Just now, Chrischal1908 said: ΉΤΑΝ! Με τρόμαξες έτσι όπως πετάχτηκες 🤣 Just now, Chrischal1908 said: ΉΤΑΝ! Χάρης τη Vodafonάρα φυσικά 😉 2 ώρες πριν, marios239 said: Αριστοτέλους με Ερμού, Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους με Βασιλέως Ηρακλείου, Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους στο Σαββίκο, Θεσσαλονίκη Γενικά παρατήρησα μια αστάθεια. Σε μια μέτρηση έδινε 500, και ακριβώς στην επόμενη 200. 5ψηφια όλα τα eNb Nova ή Vodafone είναι ; δε θυμάμαι πως πάει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Χθες στς 12:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:56 πμ (edited) Μάλλον εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι και ψιλο-άσχετος! Στις τελευταίες μετρήσεις του George6633 σε NOVA και Vodafone απο πού προκύπτει οτι πρόκειται για συνεγκατάσταση ή οτι η NOVA χρησιμοποιεί n78 που είχε η Vodafone; Γιατί είναι διαφορετικά και τα eNb και τα pci. 1 ώρα πριν, elkons said: Ρεκόρ θετικού SNR 40 αλλιώς είναι γύρω στο 20-25. Με τρόμαξες έτσι όπως πετάχτηκες 🤣 Χάρης τη Vodafonάρα φυσικά 😉 5ψηφια όλα τα eNb Nova ή Vodafone είναι ; δε θυμάμαι πως πάει Απ' οτι διάβασα εδώ στο myphone έχω καταλάβει οτι όλα τα 5ψήφια eNb είναι NOVA. Edited Χθες στς 01:02 πμ by KrisB-free97 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 03:59 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:59 πμ Καλημέρα φίλε, το enb είναι πενταψήφιο, άρα σταθμός της NOVA. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:58 πμ 4 ώρες πριν, KrisB-free97 said: Μάλλον εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι και ψιλο-άσχετος! Στις τελευταίες μετρήσεις του George6633 σε NOVA και Vodafone απο πού προκύπτει οτι πρόκειται για συνεγκατάσταση ή οτι η NOVA χρησιμοποιεί n78 που είχε η Vodafone; Γιατί είναι διαφορετικά και τα eNb και τα pci. Ίδια είναι τα eNb 12373. Εντομεταξυ 5ψηφιο Vodafone, σπάνια περίπτωση. Pci έχουν διαφορετικά νομίζω πάντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Χθες στς 05:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:13 πμ (edited) 29 minutes ago, elkons said: Ίδια είναι τα eNb 12373. Εντομεταξυ 5ψηφιο Vodafone, σπάνια περίπτωση. Pci έχουν διαφορετικά νομίζω πάντα. Καλημέρα! Δεν το βρίσκω το ρημάδι το 12373 σε καμιά μέτρηση της vodafone όσο πίσω και να πάω τις σελίδες! Μόνο στη nova το βλέπω. Το 'χεις κάπου πρόχειρο; Edit: Η τελευταία μέτρηση του George6633 που βρίσκω του εδωσε 611 mbps είναι απο το eNb 178 που του ειχε δωσει λίγες μέρες πριν 661 mbps. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι η NOVA έδωσε και n78 με pci 163 από κάπου ενώ στη 12373 μέχρι πριν είχε μόνο τη n1 με pci 34. Βέβαια παίζει και με την πρεσβυωπία κάτι να είναι μπροστά στα μάτια μου και να μην το βλέπω! 😅 Edited Χθες στς 05:30 πμ by KrisB-free97 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 06:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:11 πμ 55 minutes ago, KrisB-free97 said: Καλημέρα! Δεν το βρίσκω το ρημάδι το 12373 σε καμιά μέτρηση της vodafone όσο πίσω και να πάω τις σελίδες! Μόνο στη nova το βλέπω. Το 'χεις κάπου πρόχειρο; Edit: Η τελευταία μέτρηση του George6633 που βρίσκω του εδωσε 611 mbps είναι απο το eNb 178 που του ειχε δωσει λίγες μέρες πριν 661 mbps. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι η NOVA έδωσε και n78 με pci 163 από κάπου ενώ στη 12373 μέχρι πριν είχε μόνο τη n1 με pci 34. Βέβαια παίζει και με την πρεσβυωπία κάτι να είναι μπροστά στα μάτια μου και να μην το βλέπω! 😅 Καλημέρα..Αν και δεν είμαι καλος στα τεχνικά έκανα τώρα μια μέτρηση και μου έβγαλε την 178.Παντως εκεί που μετρούσα ξαφνικά με πέταξε σε Edge και επανήλθε πάλι με μεγαλύτερες ταχύτητες (αυτή είναι εντός του σπιτιού και όχι έξω στη βεράντα).Ίσως να είναι εκεί ακόμα ή κάτι να ρυθμίζουν. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Χθες στς 06:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:34 πμ (edited) 30 minutes ago, George6633 said: Καλημέρα..Αν και δεν είμαι καλος στα τεχνικά έκανα τώρα μια μέτρηση και μου έβγαλε την 178.Παντως εκεί που μετρούσα ξαφνικά με πέταξε σε Edge και επανήλθε πάλι με μεγαλύτερες ταχύτητες (αυτή είναι εντός του σπιτιού και όχι έξω στη βεράντα).Ίσως να είναι εκεί ακόμα ή κάτι να ρυθμίζουν. Καλημέρα τώρα μάλιστα πολύ σωστά! Από το 178 πιάνει και η nova όχι από το 12373 πλέον. Η πρώτη συνεγκατάσταση στα Τρίκαλα και συμπεριλαμβάνει και το σπίτι σου..τυχερέ! 😉 Μάλλον όπως τα λες θα ρυθμίζουν κάτι ακόμα. Μου φαίνεται θα πάρω τηλέφωνο να γκρινιάξω κι εγώ μπας και γίνει κάνα θαύμα και στη γειτονιά μου εδώ Θεσσαλονίκη! 😁 Edited Χθες στς 06:43 πμ by KrisB-free97 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 06:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:58 πμ (edited) 24 minutes ago, KrisB-free97 said: Καλημέρα τώρα μάλιστα πολύ σωστά! Από το 178 πιάνει και η nova όχι από το 12373 πλέον. Η πρώτη συνεγκατάσταση στα Τρίκαλα και συμπεριλαμβάνει και το σπίτι σου..τυχερέ! 😉 Μάλλον όπως τα λες θα ρυθμίζουν κάτι ακόμα. Μου φαίνεται θα πάρω τηλέφωνο να γκρινιάξω κι εγώ μπας και γίνει κάνα θαύμα και στη γειτονιά μου εδώ Θεσσαλονίκη! 😁 Αν και είμαι σε αναμονή για σεζόν ναι έπιασαν και εδώ την περιοχή και έγινε η πρώτη συνεγκατασταση... Θα κοιτάξω και αλλού στην πόλη μήπως και.Αραγε για την κεραία του χωριού θα ξέρουν να μπει σε πλάνο;Μιλάω τώρα με το τεχνικό τμήμα της Nova δεν έχουν εικόνα για τις εργασίες αυτοί αλλά ελέγχουν την κεραία... Edited Χθες στς 06:58 πμ by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Χθες στς 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:09 πμ 1 minute ago, George6633 said: Αν και είμαι σε αναμονή για σεζόν ναι έπιασαν και εδώ την περιοχή και έγινε η πρώτη συνεγκατασταση... Θα κοιτάξω και αλλού στην πόλη μήπως και.Αραγε για την κεραία του χωριού θα ξέρουν να μπει σε πλάνο;Μιλάω τώρα με το τεχνικό τμήμα της Nova δεν έχουν εικόνα για τις εργασίες αυτοί αλλά ελέγχουν την κεραία... Αν τελειώσουν με τις εργασίες αυτοί και προλάβεις, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μετρήσεις εκεί σε σένα τώρα. Όπως γράφουν και τα παιδιά αν η συνεγκατάσταση έκοψε από την απόδοση της vodafone ή όπως είπες αν γίνεται και σε άλλες κεραίες το ίδιο κλπ. Αν τους καταφέρεις και "περιποιηθούν" και την κεραία στο χωριό θα μετακομίσω Τρίκαλα να ξέρεις! 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 07:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:35 πμ 24 minutes ago, KrisB-free97 said: Αν τελειώσουν με τις εργασίες αυτοί και προλάβεις, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μετρήσεις εκεί σε σένα τώρα. Όπως γράφουν και τα παιδιά αν η συνεγκατάσταση έκοψε από την απόδοση της vodafone ή όπως είπες αν γίνεται και σε άλλες κεραίες το ίδιο κλπ. Αν τους καταφέρεις και "περιποιηθούν" και την κεραία στο χωριό θα μετακομίσω Τρίκαλα να ξέρεις! 😅 Επειδή με ξεσήκωσαν και πήγα στην κεραία του χωριού,δεν είναι κάτι τρελό αλλά μια κεραία που έπιανε 10-15mbps maximum της έδωσαν το κάτι παραπάνω... Ελπίζω και στο σπίτι να πιάνει έστω 20-25 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 07:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:42 πμ (edited) 7 minutes ago, George6633 said: Επειδή με ξεσήκωσαν και πήγα στην κεραία του χωριού,δεν είναι κάτι τρελό αλλά μια κεραία που έπιανε 10-15mbps maximum της έδωσαν το κάτι παραπάνω... Ελπίζω και στο σπίτι να πιάνει έστω 20-25 Εφόσον δείχνει nsa disconected σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τα huawei αλλά ακόμα δεν έχει ρυθμιστεί. Ίσως περάσουν σε κάποιες μέρες μιας και βρίσκονται στην περιοχή. Μάλλον έχει λιγότερο κόσμο πάνω η κεραία και πάει καλύτερα, ή μπορεί να έχουν αναβαθμίσει το backhaul αναμένοντας τη ρύθμιση; Ευτυχώς που ξεκίνησαν πάλι να ρυθμίζουν πάντως. Στη Μαγνησία υπάρχουν κεραίες που περιμένουν ρύθμιση απ' τον Οκτώβριο! Edited Χθες στς 07:43 πμ by marios239 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 08:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:11 πμ (edited) 29 minutes ago, marios239 said: Εφόσον δείχνει nsa disconected σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τα huawei αλλά ακόμα δεν έχει ρυθμιστεί. Ίσως περάσουν σε κάποιες μέρες μιας και βρίσκονται στην περιοχή. Μάλλον έχει λιγότερο κόσμο πάνω η κεραία και πάει καλύτερα, ή μπορεί να έχουν αναβαθμίσει το backhaul αναμένοντας τη ρύθμιση; Ευτυχώς που ξεκίνησαν πάλι να ρυθμίζουν πάντως. Στη Μαγνησία υπάρχουν κεραίες που περιμένουν ρύθμιση απ' τον Οκτώβριο! Τις επόμενες μέρες θα έχω μια καλύτερη εικόνα.. Αν πάω με τη Vodafone και πιάνει πάλι 10-15 και στο σπίτι 5 μάλλον είναι θέμα κίνησης.αλλα και η Nova τόσο έδινε πάνω κάτω. Edited Χθες στς 08:12 πμ by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Χθες στς 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:56 πμ 59 minutes ago, marios239 said: Εφόσον δείχνει nsa disconected σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τα huawei αλλά ακόμα δεν έχει ρυθμιστεί. Ίσως περάσουν σε κάποιες μέρες μιας και βρίσκονται στην περιοχή. Μάλλον έχει λιγότερο κόσμο πάνω η κεραία και πάει καλύτερα, ή μπορεί να έχουν αναβαθμίσει το backhaul αναμένοντας τη ρύθμιση; Ευτυχώς που ξεκίνησαν πάλι να ρυθμίζουν πάντως. Στη Μαγνησία υπάρχουν κεραίες που περιμένουν ρύθμιση απ' τον Οκτώβριο! Ναι αλλά εσείς εκεί στη Μαγνησία δεν έχετε κάποιον παράγοντα όπως είναι ξεκάθαρα ο @George6633! Μ' ένα τηλεφωνηματάκι καθάρισε, οργανώσανε και στείλανε σε πέντε μέρες εξοπλισμό και τεχνικούς να του βάλουν n78 στο σπίτι! Τώρα πλέον δεν θα εκπλαγώ αν αύριο-μεθαύριο μας πει οτι κατέφτασε στην εξώπορτα και μια δίμετρη Σέρβα γαλανομάτα από το Νις σαν δώρο! 😅 Παράγοντας. 😉 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:03 πμ (edited) 7 minutes ago, KrisB-free97 said: Ναι αλλά εσείς εκεί στη Μαγνησία δεν έχετε κάποιον παράγοντα όπως είναι ξεκάθαρα ο @George6633! Μ' ένα τηλεφωνηματάκι καθάρισε, οργανώσανε και στείλανε σε πέντε μέρες εξοπλισμό και τεχνικούς να του βάλουν n78 στο σπίτι! @George6633 Η τύχη σου πρέπει να ξεχειλίζει! Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις δε γίνονται σε λίγες μέρες, η άδεια συνεγκατάστασης είχε βγεί απ' τον Ιούλιο του 24. Πέρασαν κάποια στιγμή και έβαλαν στην κεραία τον εξοπλισμό της nova, και έτυχε να πέρασε τώρα η victus για ρύθμιση! Απίστευτη σύμπτωση! 7 minutes ago, KrisB-free97 said: Τώρα πλέον δεν θα εκπλαγώ αν αύριο-μεθαύριο μας πει οτι κατέφτασε στην εξώπορτα και μια δίμετρη Σέρβα γαλανομάτα από το Νις σαν δώρο! 😅 Αν είναι έτσι να έρθω κι εγώ στη νόβα να παίρνω τέτοια δώρα 😂😂 Edited Χθες στς 09:04 πμ by marios239 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το σήμα και μια επικοινωνία έκαναν τα πράγματα ποιο γρήγορα...Ίσως για την δίμετρη ξανθιά που λέει ο @KrisB-free97να πρέπει να κάνω μια επαναληπτικη καταγγελία 😁 Πέρα από την πλάκα,δεν ξέρω αν ήταν να έρθουν τώρα αλλά έχω καιρό που φωνάζω.. Και παίρνω όρκο ότι είδα από μακριά μια εγκατάσταση που δεν έχω ξαναδεί εκεί στην 178 που παίζει η Vodafone ακριβώς δίπλα αλλά πολύ πιο χαμηλά δεν έχει τόσο ύψος... Θα το τσεκάρω για σιγουριά γιατί ήμουν στο μηχανάκι και το είδα από μακριά.Απο ότι κατάλαβα επειδή ο Δήμος Τρικκαίων έχει κάνει συνεργασία με τη Nova για κάποια θέματα,ίσως να ήρθε η ώρα να αναβαθμιστεί η πόλη!Τώρα που θα φύγω εγώ σεζόν...αλλά χαλάλι,δεν είμαι μόνο εγώ εδω.Ωρα να πάω να συμμορφωσω το μισό κομμάτι της Ζακύνθου 🤣 @marios239μου ζήτησαν να πάω στην κεραία έξω από το χωριό να κάνω κάποιες μετρήσεις να το δώσουν σαν βλάβη ώστε να ελεγχθεί... Εγώ πήγα και είδα αυτή την μέτρηση στα 44mbps απέναντι από την κεραία που δεν είχα ξαναδεί.. Αυτό μπορεί να δηλωθεί σαν βλάβη να το δούνε λίγο παραπάνω ή είναι ταχύτητα που πιάνεται γενικά κάτω από την κεραία Β20? Edited 23 ώρες πριν by George6633 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 10 ώρες πριν, marios239 said: Περίεργο αυτό πάντως. Συνήθως ανοίγουν μαζί n78, εκτός αν η νόβα αποφάσισε να μη βάλει; Αλλά δε νομίζω. Καλά έχει τύχει και το αντίστροφο η νοντα να έχει ενεργοποιήσει πρώτη και μετά η άλλη. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Θα κάνω και μια μέτρηση στο σπίτι στο χωριό,δεν πρόλαβα να πάω να δω αν άλλαξε κάτι.Ειχα την εντύπωση ότι μου ζήτησε μέτρηση από την κεραία αλλά και να είναι πιο χαμηλά στο σπίτι τι να αλλάξει.. Αφού τα βρίσκουν όλα φυσιολογικα.Δεν θα έπαιρνα την ίδια απάντηση με τα 10mbps,παλι καλά το διόρθωσαν λίγο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 ώρες πριν, George6633 said: Αν και είμαι σε αναμονή για σεζόν ναι έπιασαν και εδώ την περιοχή και έγινε η πρώτη συνεγκατασταση... Θα κοιτάξω και αλλού στην πόλη μήπως και.Αραγε για την κεραία του χωριού θα ξέρουν να μπει σε πλάνο;Μιλάω τώρα με το τεχνικό τμήμα της Nova δεν έχουν εικόνα για τις εργασίες αυτοί αλλά ελέγχουν την κεραία... Η victus είναι για τις κεραίες Vodafone και Nova οπότε λογική η απάντηση τους. 3 ώρες πριν, George6633 said: Επειδή με ξεσήκωσαν και πήγα στην κεραία του χωριού,δεν είναι κάτι τρελό αλλά μια κεραία που έπιανε 10-15mbps maximum της έδωσαν το κάτι παραπάνω... Ελπίζω και στο σπίτι να πιάνει έστω 20-25 Δεν άλλαξε κάτι πάλι β20 είναι απλά σαν να έπεσε η κίνηση 😐 Οι Β20 συνήθως δεν έχουν και πολύ χωρητικότητα άμα είχε άλλες μπάντες θα είχε ακόμα πιο χαμηλή κίνηση, ίσως γιαυτό δε το βλέπουν ακόμα. 1 ώρα πριν, KrisB-free97 said: Ναι αλλά εσείς εκεί στη Μαγνησία δεν έχετε κάποιον παράγοντα όπως είναι ξεκάθαρα ο @George6633! Μ' ένα τηλεφωνηματάκι καθάρισε, οργανώσανε και στείλανε σε πέντε μέρες εξοπλισμό και τεχνικούς να του βάλουν n78 στο σπίτι! Τώρα πλέον δεν θα εκπλαγώ αν αύριο-μεθαύριο μας πει οτι κατέφτασε στην εξώπορτα και μια δίμετρη Σέρβα γαλανομάτα από το Νις σαν δώρο! 😅 Παράγοντας. 😉 Είχε καιρό άδεια για συνεγκατάσταση θέμα τύχης ήταν και να μην τους είχε ενημερώσει πάλι το ίδιο σενάριο θα είχαμε στη πράξη. Άνοιξε Ν78 η 13073 και η Nova. Γύρω στα 250-300 παίζουν και οι δύο για αρχή μια πτώση για Vodafone αλλά ξεκόλλησε η Nova από 50-120 ανάλογα την ώρα. Η Victus πήρε φόρα για το καλοκαιράκι. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 ώρες πριν, elkons said: Η victus είναι για τις κεραίες Vodafone και Nova οπότε λογική η απάντηση τους. Δεν άλλαξε κάτι πάλι β20 είναι απλά σαν να έπεσε η κίνηση 😐 Οι Β20 συνήθως δεν έχουν και πολύ χωρητικότητα άμα είχε άλλες μπάντες θα είχε ακόμα πιο χαμηλή κίνηση, ίσως γιαυτό δε το βλέπουν ακόμα. Είχε καιρό άδεια για συνεγκατάσταση θέμα τύχης ήταν και να μην τους είχε ενημερώσει πάλι το ίδιο σενάριο θα είχαμε στη πράξη. Άνοιξε Ν78 η 13073 και η Nova. Γύρω στα 250-300 παίζουν και οι δύο για αρχή μια πτώση για Vodafone αλλά ξεκόλλησε η Nova από 50-120 ανάλογα την ώρα. Η Victus πήρε φόρα για το καλοκαιράκι. Για Μαρούσι τίποτα;; Αν και προχωρούν την αναβάθμιση... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts