cu2goup Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Είναι ξεκάθαρο το ότι ουσιαστικά το μόνο που κερδίζεις είναι να τα έχεις αέριο ρεύμα και κινητά σε έναν λογαριασμό. Άμα βαριέσαι, το κάνεις. 12 minutes ago, Arinos said: Ναι αλλά δεν έχεις την μοναδική έκπτωση των 3 ευρώ στον λογαριασμό του ρεύματος 😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου On 27/3/2025 at 11:50 ΠΜ, vagmouk said: Στον Κηφισό στο Μπουρνάζι είναι το κτήριο της φωτογραφίας.Στο ύψος της Κωνσταντινουπόλεως. Φοβερός, το εντόπισες με τη μία! Κινητό GPS είσαι 😉 On 26/3/2025 at 5:27 ΜΜ, elkons said: Τώρα που το ξανα είδα.. μόνο με ζεύξη παίζει; ινα καθόλου; Ο πυλώνας, όσο φαίνεται, σε παλιότερη χαρτογράφηση google του 2019, Wind πριν το 5G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 36 minutes ago, KrisB-free97 said: Φοβερός, το εντόπισες με τη μία! Κινητό GPS είσαι 😉 Ο πυλώνας, όσο φαίνεται, σε παλιότερη χαρτογράφηση google του 2019, Wind πριν το 5G. Στείλε μ μια λινκ κατάλαβα είχα περάσει κ από κεντρικά και εκεί τα χα μπερδέψει Η φωτογραφία που έδωσα ήταν πρόσφατη 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 10 minutes ago, elkons said: Στείλε μ μια λινκ κατάλαβα είχα περάσει κ από κεντρικά και εκεί τα χα μπερδέψει Η φωτογραφία που έδωσα ήταν πρόσφατη Λινκ αυτό εννοείς; Γιατί δεν το κατέχω και πολύ.. υπάρχει περίπτωση να σε στέλνω και για τρίγωνα Πανοράματος! 😅 https://maps.app.goo.gl/1nKnTr9xNXnWATrm7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, KrisB-free97 said: Φοβερός, το εντόπισες με τη μία! Κινητό GPS είσαι 😉 Χα χα ναι.Εκει δίπλα δουλεύω.Καθε μέρα το βλεπω… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 49 minutes ago, KrisB-free97 said: Λινκ αυτό εννοείς; Γιατί δεν το κατέχω και πολύ.. υπάρχει περίπτωση να σε στέλνω και για τρίγωνα Πανοράματος! 😅 https://maps.app.goo.gl/1nKnTr9xNXnWATrm7 Ναι σωστά ευχαριστώ 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου On 28/3/2025 at 4:55 ΜΜ, KrisB-free97 said: Λινκ αυτό εννοείς; Γιατί δεν το κατέχω και πολύ.. υπάρχει περίπτωση να σε στέλνω και για τρίγωνα Πανοράματος! 😅 https://maps.app.goo.gl/1nKnTr9xNXnWATrm7 Βρήκα νεότερο https://maps.app.goo.gl/wyJDSdQUtHgh7NSu5?g_st=ac 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) νεωτερικά από ηράκλειο Κρήτης. Το micro της πλατείας ελευθερίας πλέον χτυπάει 400+. Αναβαθμίστηκε η κεραία στην μάχης κρήτης με 1200+ (που πιάνει από παραλιακή στα βόρεια μέχρι τα τείχη και κάτω καμίνια), επίσης είδα ότι στα δειλινά, 62 μαρτυων μέχρι την χριστομιχαλη ξυλούρη χτυπάει 700+, δεν ξέρω ποια/ες κεραία/ες. Επίσης αυτή που είναι στι μίνωος 77 κοντά στο πρώην Ελτα χτυπάει 700+ εδώ και κάνα δίμηνο... (πιάνει από θερισου μέχρι λεβήνου και στα βόρεια χτυπάει και πιάνει και καμίνια εκεί). Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή στην Ευαγγελιστρίας όμως που είναι δίπλα εκτός αν αναβαθμίσανε και αυτή γιατί υπάρχει overlap.εκτος αν χτυπάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. ΑΝ Κ στην εεττ γράφει ότι και αυτή θα παίζει με ν78 απο 09/23 τα έγγραφα. Η κεραία πατριάρχου Γρηγορίου κοντά στην Σμπώκου δίνει από πέρυση 1200 Η κεραία στην πρώην μελίνας Μερκούρη είδα ότι πλέον δίνει b7 με 400+ αν δείχνει δωστη μέτρηση το ipnone. πρίν είχε b1 Η κεραία στην στεργιογιάννη, κοντά στην παλαιοκάπα στον μασταμπά δίνει 300+. με b1. πλέον καμίνια θέρισοσ και μασταμπα κάτω έχει γίνει δουλίτσα. μέχρι στιγμής αυτά έχω εντοπίσει Edited 30 Μαρτίου by alexis 5 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 17 ώρες πριν, elkons said: Βρήκα νεότερο https://maps.app.goo.gl/wyJDSdQUtHgh7NSu5?g_st=ac Ωραίος! Από την αερογέφυρα φαίνεται πολύ καλύτερα με κάθε λεπτομέρεια! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 5 minutes ago, KrisB-free97 said: Ωραίος! Από την αερογέφυρα φαίνεται πολύ καλύτερα με κάθε λεπτομέρεια! Από εκεί είχα τραβήξει φωτογραφία Είμαι περίεργος όμως άμα παιζει μόνο με ζεύξεις ή έχει διπλό backhaul με ινα δηλαδή.. 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 minutes ago, elkons said: Από εκεί είχα τραβήξει φωτογραφία Είμαι περίεργος όμως άμα παιζει μόνο με ζεύξεις ή έχει διπλό backhaul με ινα δηλαδή.. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι ορατό από τις λήψεις που έχουμε, νεότερες και παλιότερες αλλά ακόμα κι αν εγώ ήμουν αυτή τη στιγμή εκεί επάνω στην ταράτσα δεν θα ήξερα τι ψάχνουμε για να το διαπιστώσω! 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Θέλω να αγοράσω ένα 5G τηλέφωνο και έχω ένα κουπόνι και σκέφτομαι το TCL 50 NXTPAPER 5G το οποίο μου βγαίνει στα 100€.Επειδή είναι καλή η τιμή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν καλύπτει όλες τις μπάντες,αλλού γράφει οτι τις καλύπτει,αλλού όχι,θα ήθελα να μου πείτε όποιος γνωρίζει τι να κοιτάξω και που μπορώ να το δω για να βγάλω μια άκρη..Θελω να ξέρω ότι θα έχει 4G plus και 5G για να μπορώ να δω όλες τις δυνατότητες του δικτύου γιατί τώρα το κινητό μου είναι απλο 4G.Ευχαριστω Edited 31 Μαρτίου by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Όλα τα κινητά 5G άμα τα γυρίσεις χειροκίνητα σε LTE έχουν 4G+. Δεν ξέρω άμα σε τρελάνει το UI της TCL απλά δεν είναι πολύ φαν της ενημέρωσης πάνε και με καθυστέρηση εγώ θα προτιμούσα κάποιο Samsung ή Xiaomi (Redmi) Στην Ελλάδα έχουμε LTE (4G) B1,B3,B7,B20 και B28*(μόνο Vodafone και Nova 28αρα) 5G NR Μ1,Ν28*,Ν78. Άμα δε κάνω λάθος μόνο η Cosmote έχει Ν28 αυτή τη περίοδο δεν είμαι σίγουρος. 5 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 9 minutes ago, elkons said: Όλα τα κινητά 5G άμα τα γυρίσεις χειροκίνητα σε LTE έχουν 4G+. Δεν ξέρω άμα σε τρελάνει το UI της TCL απλά δεν είναι πολύ φαν της ενημέρωσης πάνε και με καθυστέρηση εγώ θα προτιμούσα κάποιο Samsung ή Xiaomi (Redmi) Στην Ελλάδα έχουμε LTE (4G) B1,B3,B7,B20 και B28*(μόνο Vodafone και Nova 28αρα) 5G NR Μ1,Ν28*,Ν78. Άμα δε κάνω λάθος μόνο η Cosmote έχει Ν28 αυτή τη περίοδο δεν είμαι σίγουρος. Σωστά όλα! Αν τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσει vf καλό είναι να έχει και b8 που τη χρησιμοποιεί σε κάποια νησιά. 5 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο... Εγώ βλέπω στο GsmArena αυτά εδώ για το 5G και η αλήθεια είναι ότι σαν νούμερα Κινο μου φαίνονται... 1, 3, 5, 7, 8, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 48, 77, 78 SA/NSA Θα χρησιμοποιήσω Vodafone και Q σε νησί οπότε θα ήθελα να τα έχει όλα,όσα για το UI της TCL δεν είχα ποτέ,αλλά σκέφτομαι στα 100€ πόσο λάθος να πάει.. Δεν ξέρω.Μιλαει για δυο εκδόσεις android αν και όποτε... Edited 31 Μαρτίου by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, George6633 said: Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο... Εγώ βλέπω στο GsmArena αυτά εδώ για το 5G και η αλήθεια είναι ότι σαν νούμερα Κινο μου φαίνονται... 1, 3, 5, 7, 8, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 48, 77, 78 SA/NSA Μια χαρά είσαι! Έχει όλες τις μπάντες. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 4 minutes ago, George6633 said: Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο... Εγώ βλέπω στο GsmArena αυτά εδώ για το 5G και η αλήθεια είναι ότι σαν νούμερα Κινο μου φαίνονται... 1, 3, 5, 7, 8, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 48, 77, 78 SA/NSA Θα χρησιμοποιήσω Vodafone και Q σε νησί οπότε θα ήθελα να τα έχει όλα,όσα για το UI της TCL δεν είχα ποτέ,αλλά σκέφτομαι στα 100€ πόσο λάθος να πάει.. Δεν ξέρω.Μιλαει για δυο εκδόσεις android αν και όποτε... Ναι απλά υποστηρίζει μερικές παραπάνω που δεν έχουμε στην Ελλάδα πχ Β5 αλλά οκ αχρείαστες για καμιά χώρα Άμα πας στο εξωτερικό 😅 Άμα υπάρχει αυτή η μπάντα σε κάποια χώρα.. Κομπλέ είσαι Άμα θες πάρε το επίσης ένα άλλο μοντέλο αρκετά τίμιο είναι και το Redmi 12 5G με Snapdragon επεξεργαστή και λογισμικό Xiaomi κλασικά βέβαια έχει πιο πολλές λειτουργίες από της TCL και Ram plus. 3 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Ωραία τα είπατε όλα τα παραπάνω, αλλά μέχρι ένα σημείο. Τα ίδια CA Combos έχει ένα TCL, με ένα Samsung ή Xiaomi; Δε νομίζω... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 12 minutes ago, memoriesradio said: Ωραία τα είπατε όλα τα παραπάνω, αλλά μέχρι ένα σημείο. Τα ίδια CA Combos έχει ένα TCL, με ένα Samsung ή Xiaomi; Δε νομίζω... Καλημέρα τα 5g δεν έχουν ca combos όσο το μόντεμ υποστηρίζει bw είναι εντάξει ωραίο κινητό που το είδα Meditek 6300 140 mhz 2cc Και τα tcl είναι καλό κατασκεύασμενα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 5 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα τα 5g δεν έχουν ca combos όσο το μόντεμ υποστηρίζει bw είναι εντάξει ωραίο κινητό που το είδα Meditek 6300 140 mhz 2cc Και τα tcl είναι καλό κατασκεύασμενα Σε 5G οκ σε 4G μοντέλα είναι τσιγκουνα ότι είχα πάρει 4G ήταν cat 4 💀 Σε 5G βέβαια αλλάζει το πράγμα 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, elkons said: Σε 5G οκ σε 4G μοντέλα είναι τσιγκουνα ότι είχα πάρει 4G ήταν cat 4 💀 Σε 5G βέβαια αλλάζει το πράγμα 2 ώρες πριν, elkons said: Σε 5G οκ σε 4G μοντέλα είναι τσιγκουνα ότι είχα πάρει 4G ήταν cat 4 💀 Σε 5G βέβαια αλλάζει το πράγμα 1 ολα πλέον τα φτιάχνει η εταιρία σύμφωνα με την μτκ έχει 2cc 140 MHz 256 qam Για το cat 4 Εγώ θυμάμαι το g2 lte cat 4 150 Mbps 20mhz no ca no qam Πάντως και στα χαρακτηριστικά γράφει 4g ca άρα δεν γίνεται να είναι cat 4 η να έχει qam στο 5g και να μην έχει στο 4g 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 14 ώρες πριν, George6633 said: Θέλω να αγοράσω ένα 5G τηλέφωνο και έχω ένα κουπόνι και σκέφτομαι το TCL 50 NXTPAPER 5G το οποίο μου βγαίνει στα 100€.Επειδή είναι καλή η τιμή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν καλύπτει όλες τις μπάντες,αλλού γράφει οτι τις καλύπτει,αλλού όχι,θα ήθελα να μου πείτε όποιος γνωρίζει τι να κοιτάξω και που μπορώ να το δω για να βγάλω μια άκρη..Θελω να ξέρω ότι θα έχει 4G plus και 5G για να μπορώ να δω όλες τις δυνατότητες του δικτύου γιατί τώρα το κινητό μου είναι απλο 4G.Ευχαριστω Προτείνω κάποια άλλη εταιρεία. Δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει όλα τα combos ca στο 4G,αρα δεν θα δεις και ταχύτητες ή μπορεί να κάνει μόνο 2ca, άρα δεν θα δεις τρελές διαφορές από την τωρινή σου συσκευή. Βέβαια βλέπω είναι καινούργια συσκευή κάπως αν δεν κάνω λάθος, δεν πιστεύω να μην παίζει έστω ένα 3ca και αφού έχει και Ν78, λογικά θα είσαι ψιλο οκ, εκτός και αν πέσεις σε τέρμα κακό σημείο και δεν βοηθάει η Ν78. Δεν έχεις κάποια άλλη συσκευή υπόψιν, ε; Η αλήθεια είναι βέβαια φαίνεται ωραία συσκευουλα να πω την αλήθεια 😏 Edited 1 Απριλίου by johnny_htc 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου @George6633 το κουπόνι το έχεις μόνο για TCL συσκευή; Αν ναι είναι μονόδρομος. Αν όχι ψάξε και αλλού. Και η motorola έχει αξιοπρεπείς οικονομικές συσκευές. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές και έχω συστήσει και σε άλλους και δεν υπήρχε πρόβλημα. Είχα πολλά Xiaomi αλλά εδώ κα μερικά χρόνια τα "΄έκοψα" λόγω προβληματικού UI. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 52 minutes ago, opmgls said: @George6633 το κουπόνι το έχεις μόνο για TCL συσκευή; Αν ναι είναι μονόδρομος. Αν όχι ψάξε και αλλού. Και η motorola έχει αξιοπρεπείς οικονομικές συσκευές. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές και έχω συστήσει και σε άλλους και δεν υπήρχε πρόβλημα. Είχα πολλά Xiaomi αλλά εδώ κα μερικά χρόνια τα "΄έκοψα" λόγω προβληματικού UI. Το κουπόνι το έχω για μια τοπική επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών η οποία δεν έχει μεγάλη ποικιλία κινητών και από αυτά τα λίγα που βρήκα είναι το μόνο που άξιζε με διαφορά..Οπότε είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά.Θα το πάρω αναγκαστικά και από καλοκαίρι που θα δουλεύω και κάθε μέρα και θα χρειαστώ αρκετές φορές το ίντερνετ,μάλλον θα πάω σε κάτι άλλο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts