elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Download experience σχεδόν στα μισά της πράσινης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, elkons said: Download experience σχεδόν στα μισά της πράσινης. Μπρο οι τύποι πήραν έναν factor από τους τόσους που αξιολογούν και τον έκαναν σημαία, απίστευτο 🤣🤣🤣 Αφού το δίκτυο είναι με τους λιγότερους από τους μίσους συνδρομητές της πράσινης, αναμενόμενο να είναι πιο "αξιόπιστο", αφού είναι σχεδόν άθικτο... 🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 hour ago, Chrischal1908 said: https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-brabeuthke-ws-to-pio-aksiopisto-diktyo-sthn-ellada-apo-thn-opensignal By Opensignal! Πολύ θετική και ενδιαφέρουσα είδηση και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 hour ago, Chrischal1908 said: https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-brabeuthke-ws-to-pio-aksiopisto-diktyo-sthn-ellada-apo-thn-opensignal By Opensignal! Τι λένε μωρέ αφού στα περισσότερα είναι η Cosmote αν δείτε στο site της Open Signal, συνολικά η Cosmote έχει τη καλύτερη εμπειρία από τη στιγμή που έχει μεγαλύτερο Download/upload. Πήρα σιμ FREE2GO (μου τη χρέωσαν 17€ ασχολίαστο) και εκτός Ευόσμου είναι ΣΑΠΙΟ το δίκτυο. Καλα είμαι με τη Cosmote μου. 2 minutes ago, p_k said: Πολύ θετική και ενδιαφέρουσα είδηση και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ότι είναι πάτος σε download; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, tasosat said: Τι λένε μωρέ αφού στα περισσότερα είναι η Cosmote αν δείτε στο site της Open Signal, συνολικά η Cosmote έχει τη καλύτερη εμπειρία από τη στιγμή που έχει μεγαλύτερο Download/upload. Πήρα σιμ FREE2GO (μου τη χρέωσαν 17€ ασχολίαστο) και εκτός Ευόσμου είναι ΣΑΠΙΟ το δίκτυο. Καλα είμαι με τη Cosmote μου. Ότι είναι πάτος σε download; Μία προσεκτική ανάγνωση του δελτίου τύπου αποσαφηνίζει τα πράγματα και για ποιον λόγο βραβεύτηκε. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Στην εικόνα λεει το πιο αξιόπιστο Μας λέει ότι είναι όμως το 2ο ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, p_k said: Μία προσεκτική ανάγνωση του δελτίου τύπου αποσαφηνίζει τα πράγματα και για ποιον λόγο βραβεύτηκε. Φορούσα τα γυαλιά μου καλά τα διάβασα μάλλον όμως οι φαν της νόβα θέλουν να κάνουν διαφήμιση μέσω του Forum. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, tasosat said: Φορούσα τα γυαλιά μου καλά τα διάβασα μάλλον όμως οι φαν της νόβα θέλουν να κάνουν διαφήμιση μέσω του Forum. Λάθος κατάλαβες, η άποψή μου παραμένει ότι είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο και δεν επηρεάζεται από καμία μέτρηση και κανένα δελτίο τύπου, ούτε και έχω κάποιο συμφέρον να διαφημίζω εταιρείες. Από την άλλη μεριά εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τη δική σου εταιρεία θα παραμείνεις εκεί, είναι απλά τα πράγματα. Στις κοινότητες συζητήσεων παρατίθενται απόψεις και ο καθένας είναι ελεύθερος να τις εκφράζει. Edited 22 ώρες πριν by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Γελάω η NOVA βραβεύτηκε που βγήκε 2η και η Cosmote ήταν 1η. Δε ξέρουν τι τους γίνεται απλά. Just now, p_k said: Λάθος κατάλαβες, η άποψή μου παραμένει ότι είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο και δεν επηρεάζεται από καμία μέτρηση και κανένα δελτίο τύπου,ούτε και έχω κάποιο συμφέρον να διαφημίζω εταιρείες. Από την άλλη μεριά εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τη δική σου εταιρεία θα παραμείνεις εκεί, είναι απλά τα πράγματα. Στις κοινότητες συζητήσεων παρατίθενται απόψεις και ο καθένας είναι ελεύθερος να τις εκφράζει. Το πιο αξιόπιστο όχι. Από τη Vodafone ναι είναι πιο σταθερή είδα, και η πράσινη περίπου την ίδια σταθερότητα με τη Nova. Είσαι ικανοποιημένος αλλά εσύ και ο Chrischal1908 αν το έγραψα σωστά μας κάνετε διαφήμιση της nova ,με λίγα λόγια φανατικοί, κάτι που δε κοινότητες δεν είναι ότι καλύτερο. Χρειάζεται να είμαστε αντικειμενικοί. Από χιλιόμετρα φαίνεται ότι είσαι τρολακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν ειρήνη υμίν παιδιά ούτως ή άλλως τα λεφτά μας παίρνουν οι εταιρείες 🤣😉 Marketing είναι αυτά αλλά εννοείται επιλέγουμε την εταιρεία που μας καλύπτει και στη τσέπη μας και σε ποιότητα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Ότι να ναι διεθνώς ηγέτιδα εταιρεία ανεξάρτητης ανάλυσης μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών είναι η ookla. Αύξηση της μέσης ταχύτητας downloading κατά 182%. Από που προκύπτει αφού σχεδόν ίσα ήταν κ στα 2 speedtest awards. Μπράβο για τις τιμές πάντως πολύ καλές. Η Ookla είναι η πιο γνωστή για μέτρηση ταχυτήτων. Υπάρχουν πολύ περισσότερες παράμετροι για την αξιολόγηση ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου, και η Opensignal είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο. Κάθε χρόνο γίνεται η στην Ελλάδα η αντίστοιχη αξιολόγηση, και είναι σχετικά σύνηθες όταν κάποιος πάροχος πρωτεύσει σε κάποια παράμετρο να το διαφημίζει... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, minast said: Η Ookla είναι η πιο γνωστή για μέτρηση ταχυτήτων. Υπάρχουν πολύ περισσότερες παράμετροι για την αξιολόγηση ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου, και η Opensignal είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο. Κάθε χρόνο γίνεται η στην Ελλάδα η αντίστοιχη αξιολόγηση, και είναι σχετικά σύνηθες όταν κάποιος πάροχος πρωτεύσει σε κάποια παράμετρο να το διαφημίζει... Αυτό ακριβώς, όλες οι εταιρείες βγάζουν δελτία τύπου παρόμοια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Ε ναι θέμα marketing είναι αυτά ούτως ή άλλως ξέρουμε όλοι στις περιοχές μας πως είναι όλες και επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες μας δηλαδή δε γίνεται τώρα να μας αλλάξει εικόνα αυτό,είναι γενικό. 5 minutes ago, minast said: Η Ookla είναι η πιο γνωστή για μέτρηση ταχυτήτων. Υπάρχουν πολύ περισσότερες παράμετροι για την αξιολόγηση ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου, και η Opensignal είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο. Κάθε χρόνο γίνεται η στην Ελλάδα η αντίστοιχη αξιολόγηση, και είναι σχετικά σύνηθες όταν κάποιος πάροχος πρωτεύσει σε κάποια παράμετρο να το διαφημίζει... Κορυφαία η Open signal αλλά τους σταθμούς όπου να ναι τους εμφανίζει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 6 ώρες πριν, empeiros said: Δες στο cellmapper στο internet Πάντως στην περιοχή όλες οι κεραιες έγιναν 5g προσφατα Λογικά συνδέθηκες στην 3808 που πρόσφατα απέκτησε Ν78 Δε δίνουν τέτοιες ταχύτητες όλες οι κεραίες αλλά λογικά θα είσαι εντάξει sorry που ξαναρωτάω, πως καταλαβαίνουμε ότι μια κεραία εκπέμπει σε 5g? για την cosmote ήξερα για την N78 μπάντα, με τη nova τι γίνεται? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 34 minutes ago, STERGIOSZX said: sorry που ξαναρωτάω, πως καταλαβαίνουμε ότι μια κεραία εκπέμπει σε 5g? για την cosmote ήξερα για την N78 μπάντα, με τη nova τι γίνεται? Στις ίδιες μπάντες εκπέμπουν όλες οι εταιρείες. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 40 minutes ago, STERGIOSZX said: sorry που ξαναρωτάω, πως καταλαβαίνουμε ότι μια κεραία εκπέμπει σε 5g? για την cosmote ήξερα για την N78 μπάντα, με τη nova τι γίνεται? Είναι κάποιες κεραιες που δεν υπάρχουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Είναι κάποιες κεραιες που δεν υπάρχουν και μάλλον είναι κάποιες που υπάρχουν αλλά δε φαίνονται. Η 3808 που αναφέρθηκε πριν είναι σε χωράφι, αυτή που είναι επάνω στο κτίριο της τροχαίας Λητής δεν υπάρχει στον χάρτη του cellmapper. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-brabeuthke-ws-to-pio-aksiopisto-diktyo-sthn-ellada-apo-thn-opensignal By Opensignal! Στο περί νόβα γενικά έπρεπε να ανεβεί αυτό. Αν προσέξεις έχω ανεβάσει λινκ του ινσομνια εκεί μια ώρα μετά από εσένα . Το ίδιο είναι. 3 minutes ago, STERGIOSZX said: και μάλλον είναι κάποιες που υπάρχουν αλλά δε φαίνονται. Η 3808 που αναφέρθηκε πριν είναι σε χωράφι, αυτή που είναι επάνω στο κτίριο της τροχαίας Λητής δεν υπάρχει στον χάρτη του cellmapper. Ναι έχει ξαναγίνει. Δεν είναι επίσημο και μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Έξω από το κατάστημα Nova στην Αβάντων Χαλκίδα έχουν βάλει στο τζάμι αφίσα To ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ δίκτυο κινητήςΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,βάσει αποτελεσμάτων OPENSIGNAL. Γιατί τόσο έντονα το διαφημίζουν αυτό; 😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Έξω από το κατάστημα Nova στην Αβάντων Χαλκίδα έχουν βάλει στο τζάμι αφίσα To ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ δίκτυο κινητήςΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,βάσει αποτελεσμάτων OPENSIGNAL. Γιατί τόσο έντονα το διαφημίζουν αυτό; 😅 Απίστευτο... 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Απίστευτο... 😅 Πραγματικά ολόκληρο χαμό κάνουν. Nova: τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα, βάσει αποτελεσμάτων Opensignal. Η Nova δεν είναι απλά ένας πάροχος. Είναι τρόπος σκέψης. Είναι η επιλογή των ανθρώπων πoυ πιστεύουν σε αληθινές αξίες, αγωνίζονται για την ελευθερία, κατακτούν το αδύνατο. Και ξέρουν ότι αξίζουν το καλύτερο! ΤΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΊΝΑΙ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Πραγματικά ολόκληρο χαμό κάνουν. Nova: τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα, βάσει αποτελεσμάτων Opensignal. Η Nova δεν είναι απλά ένας πάροχος. Είναι τρόπος σκέψης. Είναι η επιλογή των ανθρώπων πoυ πιστεύουν σε αληθινές αξίες, αγωνίζονται για την ελευθερία, κατακτούν το αδύνατο. Και ξέρουν ότι αξίζουν το καλύτερο! ΤΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΊΝΑΙ Αγωνίζονται για την ελευθερία, τι μάρκετινγκ είναι αυτό ρε παιδιά;;😅😅😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Είναι λίγο υπερβολικοί ούτε η Cosmote δεν έκανε χαμό τόσα χρόνια σερί. Βέβαια δεν είδα κάπου το Opensignal να λέει κάτι πως η Nova πάτησε τις άλλες 2 δικά τους συμπεράσματα βλέπω γιατί και η πράσινη άμα θέλει λέει εμάς μας έβγαλε 1ους Opensignal, Nperf,Ookla,Umlaut αλλά δεν έχει δώσει σημασία στη Nova. Ας πάνε μια βόλτα οι κύριοι της Nova στα Καλά Νερά Πηλίου @marios239 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Μάρκετινγκ απ' τα lidl 😂😂 2 minutes ago, elkons said: Ας πάνε μια βόλτα οι κύριοι της Nova στα Καλά Νερά Πηλίου Να θαυμάσουν την αξιοπιστία του edge και του "εκτός δικτύου"! Επειδή έκαναν πάλι πέρασμα απ' τη Μαγνησία, το σκ θα περάσω μια να δω αν έβαλαν καμιά b28 μαζί με vf, αν και δε νομίζω. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 minutes ago, marios239 said: Μάρκετινγκ απ' τα lidl 😂😂 Να θαυμάσουν την αξιοπιστία του edge και του "εκτός δικτύου"! Επειδή έκαναν πάλι πέρασμα απ' τη Μαγνησία, το σκ θα περάσω μια να δω αν έβαλαν καμιά b28 μαζί με vf, αν και δε νομίζω. Σε ποια μέρη περάσανε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts