Arinos Δημ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:12 μμ 1 hour ago, vaggelis_kam said: Καλησπέρα στη παρέα Προχώρησα τελικά με συμβόλαιο με τη Vodafone προφανώς επειδή με συμφέρει στη τσέπη και με καλύπτει το δίκτυο ειδικά στη δουλειά πιο καλά από όλες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο πρόβλημα μου,και στη Vodafone με είπαν πως πληρώνω μόνο το πάγιο του 2ου μήνα κάτι τέτοιο ενώ στη Nova τα λένε για να μείνω. Οπότε είχατε δίκιο!!! Καλού κακού έχε σημειωμένη την επικοινωνία που είχες μαζί τους που σου είπαν το 1ο πάγιο δώρο. Όπως επίσης αποθηκεύσει κάπου και τους όρους ώστε σε περίπτωση που σου έρθει λογαριασμός με μεγαλύτερο ποσό να μπορείς να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 9 ώρες πριν, Arinos said: Καλού κακού έχε σημειωμένη την επικοινωνία που είχες μαζί τους που σου είπαν το 1ο πάγιο δώρο. Όπως επίσης αποθηκεύσει κάπου και τους όρους ώστε σε περίπτωση που σου έρθει λογαριασμός με μεγαλύτερο ποσό να μπορείς να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άμα του είπαν ότι έγινε και ηχογράφηση κλήσης, πιστεύω άμα θέλει την ανακαλεί σε περίπτωση που γίνει η "στραβή" και δει περίεργα πράματα. Απλά τρέχεις με εεττ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις έχεις αποδεικτικά, σωστός 👌🏻 11 ώρες πριν, vaggelis_kam said: Καλησπέρα στη παρέα Προχώρησα τελικά με συμβόλαιο με τη Vodafone προφανώς επειδή με συμφέρει στη τσέπη και με καλύπτει το δίκτυο ειδικά στη δουλειά πιο καλά από όλες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο πρόβλημα μου,και στη Vodafone με είπαν πως πληρώνω μόνο το πάγιο του 2ου μήνα κάτι τέτοιο ενώ στη Nova τα λένε για να μείνω. Οπότε είχατε δίκιο!!! Μια χαρά μαν. Και καλύτερο σήμα και συμφέρον στη τσέπη, εξαιρετικό 😏 13 ώρες πριν, elkons said: Μπράβο στο παιδί που έκανε καταγραφή με Nova στο CellMapper στα χωριά Φύλλα/Αφράτι Ευβοίας γιατί δεν πρόλαβα να περάσω αυτές τις μέρες με πρόλαβε όμως,ξεκάθαρη υπεροχή συγκριτικά με τη Cosmote, βοηθά πάρα πάρα πολύ η κεραία στο Βράχος 13073 ενώ εκεί η Cosmote παλεύει με σήμα από Βαθύ και Σχηματάρι και αν πιάσει. Η Cosmote θελει συνεγκατασταση χτες. @johnny_htc Βράχος χτες 😉 Βράχος ονλυ 🗿 10 ώρες πριν, cmvr said: Είπαμε Νόβα δε ρήτρα νετγουορκ 🤣 Νοβα δε σε πιάνω από το λαιμό και σε στυβω νετγουορκ 🤣 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Πλατεία προσκόπων νέα Ιωνία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 13 minutes ago, Arinos said: Πλατεία προσκόπων νέα Ιωνία Φάιβ τζι ταχύτητες λέμε!!😶 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 16 minutes ago, Arinos said: Πλατεία προσκόπων νέα Ιωνία Κοσμοτεονλι πως πάει; βλέπω άδεια πράγματα με Ν78 στα -57rsrp LTE πρέπει να πάει παρα πολύ δυνατά η Ν78!!! Αν δεν την έχουν κλείσει βέβαια για οικονομία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 15 minutes ago, elkons said: Κοσμοτεονλι πως πάει; βλέπω άδεια πράγματα με Ν78 στα -57rsrp LTE πρέπει να πάει παρα πολύ δυνατά η Ν78!!! Αν δεν την έχουν κλείσει βέβαια για οικονομία. Μπα ανοιχτή είναι μόνιμα, συνήθως έχω μετρήσει 13 φορές πάνω την ταχύτητα της Nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 12 minutes ago, Arinos said: Μπα ανοιχτή είναι μόνιμα, συνήθως έχω μετρήσει 13 φορές πάνω την ταχύτητα της Nova. Για Gbps μιλάμε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 38 minutes ago, elkons said: Για Gbps μιλάμε; Ναι, 1.2-1.3. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 22 minutes ago, Arinos said: Ναι, 1.2-1.3. Στο μεταξύ, με τι συσκευή μετράς μαν; Xiaomi αν καταλαβαίνω καλά από το ui. Το καημένο το Samsung σε μένα, δεν μου βγάζει pci για την μπάντα του NR ποτέ δυστυχώς, αναγκάζομαι να τις μυρίζομαι 😅😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Και το είδος n1 N28 N78 όπως εμένα το S21 να φανταστώ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 27 minutes ago, johnny_htc said: Στο μεταξύ, με τι συσκευή μετράς μαν; Xiaomi αν καταλαβαίνω καλά από το ui. Το καημένο το Samsung σε μένα, δεν μου βγάζει pci για την μπάντα του NR ποτέ δυστυχώς, αναγκάζομαι να τις μυρίζομαι 😅😜 Poco X6 Pro 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 26 minutes ago, elkons said: Και το είδος n1 N28 N78 όπως εμένα το S21 να φανταστώ; Ναι δεν βγάζει ούτε αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Τελικά ρε παιδιά τι ταχύτητες έχουμε στο Κάτω Σχολάρι γιατί μας έχετε κάψει το τι ισχύει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, elkons said: Τελικά ρε παιδιά τι ταχύτητες έχουμε στο Κάτω Σχολάρι γιατί μας έχετε κάψει το τι ισχύει.. Η nova σίγουρα είναι η χειρότερη..τώρα πως προκύπτουν κάτι εξωγήινες μετρήσεις άλλων.. ένας θεός ξέρει. Μπορείτε να δείτε και τι έχουν δηλώσει οι πάροχοι τι ταχύτητες κινητής μπορούν να προσφέρουν στη περιοχή, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σας κοροϊδεύω. 1 hour ago, Arinos said: Ναι, 1.2-1.3. Ε για Cosmote μιλάτε δεν είναι και κατόρθωμα αυτές οι ταχύτητες για την συγκεκριμένη εταιρεία πάει και παραπανω 😏 @p_k Εσύ που είσαι και ντόπιος για πες μας πως βγάζεις τις εξωγήινες ταχύτητες εδω στο χωριό; Edited 11 ώρες πριν by vaggelis_kam 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 ώρα πριν, vaggelis_kam said: Η nova σίγουρα είναι η χειρότερη..τώρα πως προκύπτουν κάτι εξωγήινες μετρήσεις άλλων.. ένας θεός ξέρει. Μπορείτε να δείτε και τι έχουν δηλώσει οι πάροχοι τι ταχύτητες κινητής μπορούν να προσφέρουν στη περιοχή, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σας κοροϊδεύω. Ε για Cosmote μιλάτε δεν είναι και κατόρθωμα αυτές οι ταχύτητες για την συγκεκριμένη εταιρεία πάει και παραπανω 😏 @p_k Εσύ που είσαι και ντόπιος για πες μας πως βγάζεις τις εξωγήινες ταχύτητες εδω στο χωριό; Ο @p_k ψέματα δε λέει. Προφανώς έχει να κάνει με την τοποθεσία στο χωριό. Κατά τα λεγόμενα του στο δημοτικό σχολείο της περιοχής η κοσμοτε δεν έχει κάλυψη. Πάντως και εγώ που έχω κάνει cross check με τεχνικό τμήμα η κοσμοτε δε λέει και πολλά στην περιοχή και ετοιμάζεται αναβάθμιση. 5 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 4 minutes ago, mixtri said: Ο @p_k ψέματα δε λέει. Προφανώς έχει να κάνει με την τοποθεσία στο χωριό. Κατά τα λεγόμενα του στο δημοτικό σχολείο της περιοχής η κοσμοτε δεν έχει κάλυψη. Πάντως και εγώ που έχω κάνει cross check με τεχνικό τμήμα η κοσμοτε δε λέει και πολλά στην περιοχή και ετοιμάζεται αναβάθμιση. Και πως ξέρουμε μαν αν λέει αλήθεια από τη στιγμή που είναι απλα παθιασμένος νοβας; έχουμε και άλλο βέβαια χειρότερο. Ναι στο δημοτικό η Cosmote μπάζει από παντού μέσα είχε Ε έξω μια γραμμή 4G+ αλλά οκ θα ανοίξει το site. Στο υπόλοιπο χωριό δεν έχω κάποιο θέμα με τη κάλυψη ούτε με τη μία ούτε με την άλλη, με τις ταχύτητες είναι το θέμα μου με τη Nova. Για την αναβάθμιση της Cosmote τώρα,για πότε; μήπως τελικά πάω εκεί 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 29 minutes ago, mixtri said: Ο @p_k ψέματα δε λέει. Προφανώς έχει να κάνει με την τοποθεσία στο χωριό. Κατά τα λεγόμενα του στο δημοτικό σχολείο της περιοχής η κοσμοτε δεν έχει κάλυψη. Πάντως και εγώ που έχω κάνει cross check με τεχνικό τμήμα η κοσμοτε δε λέει και πολλά στην περιοχή και ετοιμάζεται αναβάθμιση. Το χωριό φαίνεται να έχει καλή κάλυψη από Cosmote. Το επόμενο που φαντάζομαι ότι θα κάνουν, είναι Ν78? Γιατί ο φίλος λέει χτυπάει 200αρες με Cosmote 😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Πρέπει να προστεθεί σταθμός λόγω χαμηλής κάλυψης. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 200αρια είχε πει με 4G+ συσκευή αν δε κάνω λάθος Στο ίδιο ύψωμα είναι η κεραία nova vf,δίπλα ακριβώς είναι βασικά η Cosmote 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, mixtri said: Πρέπει να προστεθεί σταθμός λόγω χαμηλής κάλυψης. Οκ, καλό αυτό. Γιατί το χωριό βλέπω και οι τρεις εταιρείες το καλύπτουν από κεραίες που είναι δίπλα η μία στην άλλη. Προφανώς ο σταθμός που θα μπει θα κάλυπτε και άλλες περιοχές, όχι μόνο το Κάτω Σχολάρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Και αυτοί δεν έβαλαν κτήριο ΟΤΕ στο Κάτω Σχολάρι πως τους ξέφυγε έτσι...λολ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, elkons said: Και αυτοί δεν έβαλαν κτήριο ΟΤΕ στο Κάτω Σχολάρι πως τους ξέφυγε έτσι...λολ Θα τους μαλωσουμε 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Και αυτοί δεν έβαλαν κτήριο ΟΤΕ στο Κάτω Σχολάρι πως τους ξέφυγε έτσι...λολ Υπάρχει το κτήριο Μεσημερίου 38 minutes ago, vaggelis_kam said: Και πως ξέρουμε μαν αν λέει αλήθεια από τη στιγμή που είναι απλα παθιασμένος νοβας; Δεν έχει και τόσο νόημα να λέει ψέμματα σε ένα τεχνολογικό φορουμ που ασχολούμαστε μόνιμα με ταχύτητες κινητής. Δεν υπάρχει λόγος να θέλει να χάσει την αξιοπιστία του, πόσο μάλλον όταν είναι πάνω από 20 χρόνια μέλος και έχοντας συνεισφέρει αρκετά στην κοινότητα όπως επίσης ότι τον έχουν γνωρίσει πολλά μέλη από κοντά μέσα στις τόσες συναντήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Άμα θέλει να δείξει ο κάθε ένας την αξιοπιστία του τις μετρήσεις του να δίνει Netmonster και όχι απλά να τις πετάει ξερές. Επίσης αν θέλει κάποιος να είναι αξιόπιστος να μην είναι πωρωμένος με μια εταιρεία , να τα λέει τσεκουράτα χωρίς φανατισμό κάτι που ο κύριος αυτός είναι φανατικός νοβακιας βλέπαμε με έναν άλλο κύριο,λυπάμαι. Καλή συνέχεια από εμένα σε όλους σας εφόσον έλυσα το πρόβλημα μου πηγαίνοντας στη Vodafone και τις συμβουλές που μου δώσατε,αποχωρώ. Καλό βράδυ 🙂. Edited 7 ώρες πριν by vaggelis_kam 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ιάσονος πανεπιστήμιο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts