Nikolas14 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 19 minutes ago, Harry636 said: Η Vodafone πριν την ενοποίηση του δικτύου με την nova ήταν για κλάματα στην Καλαμάτα πλέον με το κοινό δίκτυο φυσάει πάει μέχρι 900+ στην πλατεία που έχει Ν78 το θέμα είναι μόνο σε γιορτές που πέφτει το δίκτυο Και σε αλλά σημεία η Nova ήταν πάτος, βλέπε Πάτρα & Ημαθία. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 minutes ago, elkons said: Αχ σε τι σημείο όλες; Δικτυάρες μπορώ να πω Αλλά τι Upload είναι αυτό στη Vodafone... και ping.. Cosmote και Nova έχουν πιο αξιόλογο Upload και ping βλέπω Κεντρική πλατεία Καλαμάτα μέσα σε καφετέρια όσο για το ping η cosmote έχει από 14 έως 20 Vodafone και nova συνήθως 20 με 28 το upload στην n78 αλλάζει γιατί είναι TDD και όχι FDD Στην περιοχή που μένω έχω με βοντα πάντα 300 -650 με Ν1 b3 b20 b28 1 minute ago, Harry636 said: Κεντρική πλατεία Καλαμάτα μέσα σε καφετέρια όσο για το ping η cosmote έχει από 14 έως 20 Vodafone και nova συνήθως 20 με 28 το upload στην n78 αλλάζει γιατί είναι TDD και όχι FDD Στην περιοχή που μένω έχω με βοντα πάντα 300 -650 με Ν1 b3 b20 b28 Μην ξεχνάμε και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το κινητό που έχεις και κάρτα δικτύου πχ galaxy a52 5g 5g x 52 50 mbps iPhone 14 Pro Max Qualcomm x65 150 mbps ο άλλος ο φίλος μου έχει ένα one plus με x50 δεν έχει περάσει ποτέ τα 750 Mbps και ας έχει cosmote και 42 ms ping 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Τοποθετήθηκε η καινούργια κεραια που θα είναι nova και Vodafone στην Λεωφόρο Στρατού στην Παραλία Κατερίνης. Δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ακόμη. 6 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, cocu said: Τοποθετήθηκε η καινούργια κεραια που θα είναι nova και Vodafone στην Λεωφόρο Στρατού στην Παραλία Κατερίνης. Δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ακόμη. Είναι κοντά στη γνωστή παλιά κεραία η μακριά της; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Είναι στην ίδια ευθεία 400m πιο μακρια 4 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Harry636 said: Εδώ στο άλλο άτομο που είναι στην Αθήνα λέει telestet μάλλον προσπαθείτε να αρνηθείτε τα δεδομένα To τελεστετ ξέρουμε ότι ισχύει, αλλά το WIND είναι περίεργο Για αυτό σου ζήτησε την ημερομηνία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 40 minutes ago, cocu said: Είναι στην ίδια ευθεία 400m πιο μακρια Να φανταστώ προς Ολυμπιακή Ακτή; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Όχι, από την άλλη πλευρά στην Παραλία, αριστερά από την εκκλησια 2 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, cocu said: Όχι, από την άλλη πλευρά στην Παραλία, αριστερά από την εκκλησια Κατάλαβα, στο τέρμα όμως του πεζόδρομου από αυτήν την πλευρά, δεν είχε ήδη κεραία; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Δεν υπήρχε κεραία, όχι. Είναι καινούργια. Η παλιά που ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί είναι από την δεξιά πλευρά της εκκλησιας Φωτό της κεραίας. 2 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Arinos said: Ναι είναι πολύ πρόσφατα, δυστυχώς ξέφυγε πάρα πολύ από της ημερομηνίες που έλεγαν. Έτσι που πάει με αυτά που έχουμε δει, ούτε το 2030 δεν θα έχει τελειώσει. 2 αντί για 5 σταθμούς δηλαδή μέχρι σήμερα;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 30 minutes ago, cocu said: Δεν υπήρχε κεραία, όχι. Είναι καινούργια. Η παλιά που ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί είναι από την δεξιά πλευρά της εκκλησιας Φωτό της κεραίας. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και παλαιότερα κεραία... μήπως υπήρχε, την έβγαλαν και τώρα ξαναμπήκε; Με επιφύλαξη βέβαια τα λέω αυτά 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Ποτέ δεν υπήρχε κεραία εκεί. Γενικά έχει καλό σήμα η nova, Vodafone εκει, χωρητικότητα της λείπει, ειδικά καλοκαιρινή περίοδο. Το καλοκαιρι έγινε αίτηση και για άδεια https://keraies.eett.gr/getDetails.php Edited 19 ώρες πριν by cocu 3 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Ωραίο μέρος από πάσης απόψεως,για δύο καλοκαίρια είχαμε επισκεφθεί την περιοχή. Τη μία μάλιστα είχαμε μείνει και σε ένα καινούριο ξενοδοχείο και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα δύο δίκτυα καθώς εμείς είχαμε nova και η άλλη φιλική παρέα vodafone. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 38 minutes ago, Chrischal1908 said: 2 αντί για 5 σταθμούς δηλαδή μέχρι σήμερα;; Ναι και ίσως χωρίς leaky feeder στην σήραγγα. Μόνο 1 χρόνο και 6 μήνες μετά την ημερομηνία που έλεγε για τους 5 σταθμούς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Gv2008 said: To τελεστετ ξέρουμε ότι ισχύει, αλλά το WIND είναι περίεργο Για αυτό σου ζήτησε την ημερομηνία Βρήκα το κουτί και η σιμ είναι wind και την είχα να μην χρεώνομαι roaming 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Περίεργο, έχω και εγώ μια παλιά σιμ F2G που είναι WIND εποχής και το δίκτυο άλλαξε αυτόματα με την ένωση Nova WIND αλλά φαίνεται telestet από WIND🥸 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Περίεργο, έχω και εγώ μια παλιά σιμ F2G που είναι WIND εποχής και το δίκτυο άλλαξε αυτόματα με την ένωση Nova WIND αλλά φαίνεται telestet από WIND🥸 Ότι φαίνεται ακόμα telestet με σκοτώνει το έβλεπα και σε άλλους τι να πω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Τι να πω εγώ πιστεύω επίτηδες γιατί παλιά ήταν κορυφή, έχει ήδη καλή φήμη κ το εκμεταλεύονται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 24 minutes ago, elkons said: Τι να πω εγώ πιστεύω επίτηδες γιατί παλιά ήταν κορυφή, έχει ήδη καλή φήμη κ το εκμεταλεύονται Όταν λέτε παλιά ; Εμένα παντός ακόμα wind το βγάζει το δίκτυο,κινητό μήπως φταίει ότι έχω ξένο κινητό , όσο για την σιμ την είχα από το Απρίλιο του 2023 έως το Γενάρη του 2024 μετά το γύρισα σε cosmote και μετά σε βοντα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Αλλαγή σιμ η σίγουρη λύση. Πολλές φορές είναι θέμα της συσκευής το τι εμφανίζει. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Δε φταίει το κινητό σου έτσι φαίνεται από τη σιμ vf ,και εμένα από Cosmote έτσι είναι Σε κάρτα Vodafone και Nova πχ η COSMOTE φαίνεται GR COSMOTE στην αναζήτηση ενώ απο Cosmote σε Nova λέει WIND Εάν σε έκαψα, δες από σιμ Cosmote στην αναζήτηση Ενώ σε κάρτα WIND (συνδεδεμένη σε NOVA) στην αναζήτηση είναι NOVA, COSMOTE, vodafone GR. 6 minutes ago, Harry636 said: Όταν λέτε παλιά ; Εννοώ για τη Telestet Ήταν πάροχος κορυφή παλιά Μετά με την πάροδο του χρόνου η Telestet έγινε TIM μετά WIND και σήμερα NOVA Στο speedtest λέει Telestet ενώ η σιμ είναι εποχής επι WIND. Στο σήμα στο κινητό όμως πάνω δεξιά λέει NOVA. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Και εμένα ακόμα wind λέει εκεί, παρόλο που η sim είναι nova. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Τα Speedtest σε iOS πολύ συχνά λένε WIND. Σε Android μόνο Telestet βλέπω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Α συγνώμη,τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεστε ειδικά για τα speedtests, εγώ νόμιζα ότι μιλάτε για το πώς εμφανίζεται το λογότυπο δικτύου στη status bar του κινητού. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts