memoriesradio Δημ. February 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, panos.k2 said: Της κυρίας που έγινε αγνώριστη με το αγορε μαλλί; Πολύ σωστά. Edited February 4, 2024 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. February 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2024 (edited) 10 minutes ago, memoriesradio said: Πολύ σωστά. Πολύ καλή πριν με το μακρύ μαλλί. Τώρα με το κοντό άστα. Με τοσες επενδυσεις να τρέχουν που να κάθεται να περιποιείται το μακρύ μαλλί!😂 Edited February 4, 2024 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2024 45 minutes ago, panos.k2 said: Με τοσες επενδυσεις να τρέχουν που να κάθεται να περιποιείται το μακρύ μαλλί!😂 Μέχρι και οι κεραίες στον Πειραιά πρέπει να ένιωσαν μια απειλή και δυσλειτουργούν 😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 Καλημέρα, γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 Παντελή είσαι καλά; Δεν έχεις ανεβάζει μετρήσεις και ανησυχώ 😃 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 5, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 (edited) Πολύ σημαντική η σημερινή μέρα για την περιοχή στην οποία κινούμαι και κατοικώ, μια και η τελευταία εναπομείνασα 800άρα κεραία της περιοχής παίζει πλέον με 5g και είναι εμφανέστατη η διαφορά προς το καλύτερο. Σήμερα έγινε η αλλαγή. Όλη η περιοχή καλύπτεται πλέον μόνο με 5g και φαντάζομαι πως η αλλαγή θα αποτυπωθεί τις προσεχείς ημέρες και στο cellmaper, από όσους ασχολούνται με αυτό. Enb 11838 Bands 800, 1800, 2600, 2100 Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα. Edited February 5, 2024 by p_k 7 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 5 minutes ago, p_k said: Πολύ σημαντική η σημερινή μέρα για την περιοχή στην οποία κινούμαι και κατοικώ, μια και η τελευταία εναπομείνασα 800άρα κεραία της περιοχής παίζει πλέον με 5g και είναι εμφανέστατη η διαφορά προς το καλύτερο. Σήμερα έγινε η αλλαγή. Όλη η περιοχή καλύπτεται πλέον μόνο με 5g και φαντάζομαι πως η αλλαγή θα αποτυπωθεί τις προσεχείς ημέρες και στο cellmaper, από όσους ασχολούνται με αυτό. Enb 11838 Bands 800, 1800, 2600, 2100 Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα. Επιτέλους…ανατολικά κάτι γίνεται. Θέλω να περάσω μια από Σταυρουπολη και Πεύκα να σας δώσω εικόνα. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 5, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 Αύριο εκτεταμένες μετρήσεις, μιλάμε για θεαματική βελτίωση της ήδη δυνατής στην περιοχή NOVA. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 46 minutes ago, p_k said: Πολύ σημαντική η σημερινή μέρα για την περιοχή στην οποία κινούμαι και κατοικώ, μια και η τελευταία εναπομείνασα 800άρα κεραία της περιοχής παίζει πλέον με 5g και είναι εμφανέστατη η διαφορά προς το καλύτερο. Σήμερα έγινε η αλλαγή. Όλη η περιοχή καλύπτεται πλέον μόνο με 5g και φαντάζομαι πως η αλλαγή θα αποτυπωθεί τις προσεχείς ημέρες και στο cellmaper, από όσους ασχολούνται με αυτό. Enb 11838 Bands 800, 1800, 2600, 2100 Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα. Βρε Παντελή μην αναφέρεις τις βελτιώσεις του δικτύου που γίνονται αναβαθμίσεις καθημερινώς!😂 Είμαστε και εμείς οι που προωθούμε την εταιρία για νέες συνδέσεις και κάνουμε αναφορά στο μαρκετίστικο επενδυτικό πλάνο που στόχο έχει την παραπλάνηση των καταναλωτών! 😂😅 ΥΓ: Όχι ότι πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που επενδύουν σοβαρά και βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους. Έρχονται και άλλα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 5, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 Αν φίλε μου έδινα σημασία σε ό,τι γράφεται εδώ μέσα, θα καθόμουν να απαντάω. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν χρειάζεται να τον αναλώνω σε ανούσια πράγματα. 1 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 (edited) 49 minutes ago, p_k said: Αύριο εκτεταμένες μετρήσεις, μιλάμε για θεαματική βελτίωση της ήδη δυνατής στην περιοχή NOVA. Παντελή, και στη Κάμαρα κανονικά 5G και πάλι, μια από τις δυο κεραίες που είχε βλάβη έστρωσε και στο θέατρο της εταιρειας μακεδονικών σπουδών που ήμουν επίσης ειδα βελτίωση. Το πρωί πέρασα και από Θέρμη και ανέβηκα από την Μαρίνου Αντύπα διότι ήμουν στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από την διασταύρωση πάνω από το Νοεσις και στη Λήδρα Μαρία που είναι και εγκαταστάσεις του ΑΠΘ για τα καλλιτεχνικά τμήματα και το ΤΕΦΑΑ παίζει με Micro το ίδιο μέχρι τον πρώτο κυκλικό κόμβο για να μπεις στη Θέρμη. Τουλάχιστον είναι λειτουργικό, θέλει βελτίωση βέβαια. Αρα στη Θέρμη, περιοχή Αεροδρομίου και ΙΚΕΑ+Cosmos θέλει βελτίωση κάλυψης ΑΜΕΣΑ. Έχει 4G/5G αναλόγως που θα είσαι με απλά ανεκτές ταχύτητες. Και ο ανταγωνισμός ταυτόχρονα γαζώνει… Κέντρο έχουμε τρύπες ανάμεσα Ιασωνιδου Αγίας Σοφίας απο την Εγνατία μέχρι την Τσιμισκη μαζί με διασταύρωση Εθνικής Αμυνης με Αγίου Δημητρίου όπου έχουμε 4G με χαμηλές ταχύτητες. Επίσης στην Ακροπολεως στην άνω πόλη ειδα σε άκυρα σημεία Edge κολλημένο, κάπου έχει θεματάκι. Βαζω 4 φωτογραφίες από Google Maps για να σας δώσω εικόνα ποια σημεία έχουν θέμα. Οποίο μέλος μετρήσει ας το γράψει. Edited February 5, 2024 by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 5, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 Ναι, έτσι είναι. ΙΚΕΑ και Θέρμη θέλει ενίσχυση. Για το κέντρο, στις συγκεκριμένες περιοχές έχω καιρό να πάω, αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τις σωστές μετρήσεις σου. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 (edited) 5 minutes ago, p_k said: Ναι, έτσι είναι. ΙΚΕΑ και Θέρμη θέλει ενίσχυση. Για το κέντρο, στις συγκεκριμένες περιοχές έχω καιρό να πάω, αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τις σωστές μετρήσεις σου. Λειτουργικό 4G έχει σε ότι κύκλωσα, σχεδόν πάντα. Αλλά δεν έχει ταχύτητες και όταν έχει κίνηση στο δίκτυο ειδικα κάτω στο ΙΚΕΑ ή στο Διαβαλκανικό ειτε στο Cosmos γυρνάω αμέσως σε Cosmote. Δηλαδή μπορεί να έχει 4G 5-10Mbps και να κάνει ώρα να φορτώσει ενα βίντεο στο YouTube ή να κολλάνε εφαρμογές που τραβάνε δεδομένα πχ μια ηλεκτρονική πληρωμή. Όσο για κέντρο αν σε βγάλει ο δρόμος και μετρήσεις θα δεις ότι όντως υπάρχουν θεματάκια. Γενικα κεντρο & ανατολικά που κινουμαι καθημερινά σχεδόν δεν εχω σοβαρά θέματα. Edited February 5, 2024 by Nikolas14 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2024 41 minutes ago, p_k said: Αν φίλε μου έδινα σημασία σε ό,τι γράφεται εδώ μέσα, θα καθόμουν να απαντάω. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν χρειάζεται να τον αναλώνω σε ανούσια πράγματα. Παντελή αν δίναμε σημασία στις ανοησίες που γράφονται από τους φανατικούς της εταιρίας θα είχε φτάσει ήδη το 50% της συνδρομητικής βάσης και κάποιοι θα ειχαν πάρει και μπόνους παραγωγικοτητας 🤣 Το οτι ανεβαίνουν speedtest στα δίκτυα δεν είναι ολόκληρη η εικόνα και κανείς δεν αμφιβάλει ότι έχουν γίνει κινήσεις παρόλο έχει πολύ δουλειά το δίκτυο ακόμα αλλά το πρόβλημα μας δεν είναι το δίκτυο ούτε η εταιρεία που δυστυχώς βρίσκεται και πάλι σε τρικυμία αλλά οι ανοησίες και η ωραίοποίηση καταστάσεων με πολλές σάλτσες εδώ μέσα σε υπερθετικό βαθμό από συγκεκριμένους. Έτσι και αλλιώς, με βάση τα λεγόμενα τους λέγανε ότι το speedtest ήταν μέτρο σύγκρισης και μας τα κάνανε ζεπελιν οπότε αν κρίνουμε από το τελευταίο τετράμηνο μάλλον δεν έγινε το 8ο θαύμα και οι άλλοι που λέτε ως "κακοί" της παρέας δεν είναι ανόητοι απλά έχουν και αυτοί εμπειρίες οι οποίες αμφισβητούν την ωραιοποίηση που γίνεται. 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 Εντός οικίας, με την αναβαθμισμένη 11838 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 2 ώρες πριν, p_k said: Εντός οικίας, με την αναβαθμισμένη 11838 Κατι κανουνε καθε αρχη του ετους, και αλλαζουνε το ΤΑ. Τα 1100 μετρα που σε βγαζει απο τον σταθμο ειναι σωστα (περιπου); Περισυ η Vodafone τον ιδιο καιρο το ειχε αλλαξει σε 78 μετρα, αλλα τωρα εχει επανελθει στα 144. Η Nova ηταν κι αυτη 144, αλλα τωρα που κοιταω εδω στην Αθηνα εχει 78, οπως και σε σενα βλεπω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 13 minutes ago, d_alex said: Κατι κανουνε καθε αρχη του ετους, και αλλαζουνε το ΤΑ. Τα 1100 μετρα που σε βγαζει απο τον σταθμο ειναι σωστα (περιπου); Περισυ η Vodafone τον ιδιο καιρο το ειχε αλλαξει σε 78 μετρα, αλλα τωρα εχει επανελθει στα 144. Η Nova ηταν κι αυτη 144, αλλα τωρα που κοιταω εδω στην Αθηνα εχει 78, οπως και σε σενα βλεπω! Λοιπόν δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς με το time advance, όμως σου παραθέτω δύο screenshots από την εφαρμογή για να δεις ότι μπορείς να το αλλάξεις και μέσω της εφαρμογής. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτε, η πραγματική όμως απόσταση είναι νομίζω 2 km και κάτι. Παλιά τόσο το εμφάνιζε. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 Αλλάζουν πάνελ στην κεραία της γειτονιάς μου και κάτι πείραξαν και τώρα αντί για B20 προτιμά B3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. μεσα στο σπίτιου, αρκετά αυξημένες οι ταχύτητες θα έλεγα. Στο πίσω μπαλκόνι, που συνδέεται με την κεραία 342 που άλλαξαν πάνελ. Στο μπροστά μπαλκόνι που συνδέεται σε άλλη κεραία Στο μπάνιο 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αλλάζουν πάνελ στην κεραία της γειτονιάς μου και κάτι πείραξαν και τώρα αντί για B20 προτιμά B3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. μεσα στο σπίτιου, αρκετά αυξημένες οι ταχύτητες θα έλεγα. Στο πίσω μπαλκόνι, που συνδέεται με την κεραία 342 που άλλαξαν πάνελ. Στο μπροστά μπαλκόνι που συνδέεται σε άλλη κεραία Στο μπάνιο Όποτε μπορέσεις ανέβασε φωτογραφία με την αλλαγή. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι μαζεύουν τις σκέτες Β20 επιτέλους! Οχι οτι είναι κακό, ειδικά εκεί που είναι άδεια έχω δει να ξεπερνά τα 100mbps, αλλά η αλλαγή γίνεται, έχουμε δρόμο ακόμη... Αν την πουλήσει ο Σέρβος, ελπίζω σε 1 χρόνο να τρέξει επιπλέον το επενδυτικό πλάνο για τα νέα δίκτυα. Edited February 6, 2024 by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 7 minutes ago, Chrischal1908 said: Όποτε μπορέσεις ανέβασε φωτογραφία με την αλλαγή. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάπως μαζεύουν τις σκέτες Β20. Έχουν δρόμο αλλά η αλλαγή γίνεται... Αν την πουλήσει ο Σέρβος ελπίζω σε 1 χρόνο να τρέξει κάπως το επενδυτικό πλάνο για τα νέα δίκτυα. Άσχετα με αυτό που λες, αυτή δεν ήταν B20 only. Είχε και B1,B3,B28. Θα δούμε τι θα γίνει. Εδώ βελτιώθηκε αρκετά εννοείται 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 Από τότε που ήταν Telestet,τα ίδια γράφουν κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα και κάθε μέρα. Δεν έχουν βαρεθεί; Υποτίθεται ότι θα είχε κλείσει η εταιρεία εδώ και χρόνια αν είχαν βάση τα λεγόμενά τους. Από την άλλη μεριά κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει τις προσωπικές του εκτιμήσεις για το μέλλον οποιασδήποτε εταιρείας, αρκεί αυτές να διατυπώνονται κοσμίως και άνευ ειρωνείας. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 2 minutes ago, Gv2008 said: Άσχετα με αυτό που λες, αυτή δεν ήταν B20 only. Είχε και B1,B3,B28. Θα δούμε τι θα γίνει. Εδώ βελτιώθηκε αρκετά εννοείται Περιοχή δεν ανέφερες;; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 Πειραιά είναι ο φίλος. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 4 minutes ago, p_k said: Πειραιά είναι ο φίλος. Ακριβώς 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. February 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Λοιπόν δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς με το time advance, όμως σου παραθέτω δύο screenshots από την εφαρμογή για να δεις ότι μπορείς να το αλλάξεις και μέσω της εφαρμογής. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτε, η πραγματική όμως απόσταση είναι νομίζω 2 km και κάτι. Παλιά τόσο το εμφάνιζε. Ωραια, βαλτο 144 και θα σου τα δειχνει σωστα, 14 x 144 = 2016 μετρα _που ξερεις οτι εισαι_ (14 ειναι η τιμη του ΤΑ που παιρνει η συσκευη απο το σταθμο, και στην παρουσιαζει η εφαρμογη). Καποιος παιζει με τα κουμπακια στη Nova και το αλλαζουν για πλακα μαλλον, Ή αλλαξες συσκευη και εχει το default 78! Οποτε βλεπεις τετοια διαφορα (προς τα πανω ή προς τα κατω) αλλαζέ το. Edited February 6, 2024 by d_alex 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts