Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Μέχρι τον Μάρτιο του 2025 το 95% της χώρας θα έχει 5G από τη Nova και θα έχουν αρχίσει οι προσθήκες N78 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Πληθυσμιακή ή γεωγραφική κάλυψη; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) Χαίρομαι που κάθε μέρα θα ενημερωθώ έστω από μία φορά για το πως θα είναι το 5G της Nova μέχρι το 2024, αλήθεια χαίρομαι. Edited August 17, 2023 by CaptainNickGR 4 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Αν δεν είναι εγώ θα το καταγγείλω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 26 minutes ago, georgeavl3 said: Πληθυσμιακή ή γεωγραφική κάλυψη; Πληθυσμιακή και αν. Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει. Είπα τι διάβασα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) Ας κοιτάξουν να καλύψουν σωστά όλη τη χώρα και να βάλουν κεραιες σε προβληματικά σημεία και μετά βλέπουμε για 5G. Γύρισα απο το εξωτερικό και στο κέντρο της Πρέβεζας στα μαγαζια στα στενά το δίκτυο ήταν για κλάματα. 2-3 γραμμές edge. Αναγκαστικά το γύρισα στην πράσινη για να στείλω email της δουλειας. Τουλάχιστον είναι βελτιωμένο από πέρυσι και σε κάποια πιο ανοιχτά σημεία που δεν επιανε Ίντερνετ τώρα κουτσοπιάνει… Για την υπόλοιπη πόλη δεν μπορώ να πω, πάνω κατω όλες αίσχος είναι. Η nova λίγο χειρότερα. Τουλάχιστον δείχνει edge, δεν προσπαθείς καν. Edited August 17, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 23 minutes ago, Gv2008 said: Πληθυσμιακή και αν. Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει. Είπα τι διάβασα Και πολύ καλά έκανες. Για αυτό είναι οι κοινότητες συζητήσεων, για να ενημερωνομαστε. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 παλαιος παντελειμωνας στο χωριο...με κοσμο!στο 4g ηταν καλητερη με 56 up κ 2.19 Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Φαίνεται η κίνηση από το rsrq - 15 Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης enb 11836 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Μέχρι τον Μάρτιο του 2025 το 95% της χώρας θα έχει 5G από τη Nova και θα έχουν αρχίσει οι προσθήκες N78 ...και έτσι ο πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι του Μήτσου. Μέρες έψαχνε να βρει ποιος φοράει νούμερο 47... Απόσπασμα από την Στ@χτοπούστρ@... Το ρίξαμε στα ανέκδοτα... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Παραλία Πλάκα Αγίου Ιωάννη με αναβαθμισμένο εξοπλισμό Β20 Ν28 1 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, mixtri said: Παραλία Πλάκα Αγίου Ιωάννη με αναβαθμισμένο εξοπλισμό Β20 Ν28 Είδες Ν28; Νομίζω πουθενα δεν έχουν την 700αρα σε 5G. Εκτός κι αν το βάζουν σε κάποιες κεραίες, δεν ξέρω. Πεζόδρομος σκουφα αρτα με μέτριο κόσμο (αρκετο ομωσ για τα δεδομένα της πόλης αυτή την εποχή) 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Απόσπασμα από την Στ@χτοπούστρ@... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Είσαι θεος. Edited August 17, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Είδες Ν28; Νομίζω πουθενα δεν έχουν την 700αρα σε 5G. Εκτός κι αν το βάζουν σε κάποιες κεραίες, δεν ξέρω. Πεζόδρομος σκουφα αρτα με μέτριο κόσμο (αρκετο ομωσ για τα δεδομένα της πόλης αυτή την εποχή) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Είσαι θεος. Έτσι έγραφε το service menu iPhone. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Πληθυσμιακή και αν. Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει. Είπα τι διάβασα Τέλος του 2024 αρχές του 2025 98% 5G γνωρίζω εγώ! Edited August 17, 2023 by Chrischal1908 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Τέλος του 2024 αρχές του 2025 98% 5G γνωρίζω εγώ! Κι εγώ αυτό ξέρω αλλά αμφιβάλλω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Θα δείξει, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή θα δείξει και αυτό. Με βάση όμως την έως τώρα πορεία και το ότι τρέχουν γρήγορα οι αναβαθμίσεις, θεωρώ σωστό αυτό που είπε ο συμφορουμίτης. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Δυο φωτογραφίες. Αυτή που βλέπετε αριστερά είναι μόνο μικροκυματικα μετά την ένωση των δικτύων ενώ ανήκε στην telestet από το 1992 με αριθμό θέσης 4. Είχε εξοπλισμό που έπαιζε μέχρι το 2016 με 2 sectors. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε την κεραία της Vodafone που λειτουργεί σαν Vantage towers mast και είχε τοποθετηθεί το 1993, Panafon. Η θέση της είναι εξαιρετική. Είχε αναβαθμιστεί με Huawei το 2008 νομίζω και είχε χαλάσει η κάλυψη στην περιοχή μέχρι και φέτος που επιτέλους φαίνεται να λειτουργεί σωστά 🙂 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Δυο φωτογραφίες. Αυτή που βλέπετε αριστερά είναι μόνο μικροκυματικα μετά την ένωση των δικτύων ενώ ανήκε στην telestet από το 1992 με αριθμό θέσης 4. Είχε εξοπλισμό που έπαιζε μέχρι το 2016 με 2 sectors. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε την κεραία της Vodafone που λειτουργεί σαν Vantage towers mast και είχε τοποθετηθεί το 1993, Panafon. Η θέση της είναι εξαιρετική. Είχε αναβαθμιστεί με Huawei το 2008 νομίζω και είχε χαλάσει η κάλυψη στην περιοχή μέχρι και φέτος που επιτέλους φαίνεται να λειτουργεί σωστά 🙂 Και σε ωραίο περιβάλλον, όχι με βαρέλια μπροστά 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Just now, p_k said: Και σε ωραίο περιβάλλον, όχι με βαρέλια μπροστά Καλά οκ αν δεις τι έχει εκεί δε θα το έλεγες αυτό 😕 Παρατημένα όλα. Pripyat. 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 αποψε νεους πορρους πολλες εναλαγες 5g-EΣτάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 2 ώρες πριν, mixtri said: Καλά οκ αν δεις τι έχει εκεί δε θα το έλεγες αυτό 😕 Παρατημένα όλα. Pripyat. Πήλιο. Παλιό κέντρο εκπομπής... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Γνωρίζει κανείς εάν έχουν κάνει κάτι στην Ανατολική Αττική που υπήρχε πρόβλημα με συχνό Ε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 7 ώρες πριν, memoriesradio said: Πήλιο. Παλιό κέντρο εκπομπής... Υπάρχει και καινούριο; Γενικά το πιο στενάχωρο είναι ο πύργος του ΟΤΕ που θα μπορούσε να είναι ωραίο καλοδιατηρημένο κτήριο με 360 cafe όπως στη Θεσσαλονίκη. Γενικά στο θέμα διαχείρισης των real estate ο ΟΤΕ θα έπρεπε να είναι καλύτερος. Πολλά όμορφα εγκαταλελειμένα κτίρια 😞 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, mixtri said: Υπάρχει και καινούριο; Γενικά το πιο στενάχωρο είναι ο πύργος του ΟΤΕ που θα μπορούσε να είναι ωραίο καλοδιατηρημένο κτήριο με 360 cafe όπως στη Θεσσαλονίκη. Γενικά στο θέμα διαχείρισης των real estate ο ΟΤΕ θα έπρεπε να είναι καλύτερος. Πολλά όμορφα εγκαταλελειμένα κτίρια 😞 Καλημέρα. Συνεχίζεις τον δρόμο προς τα στρατόπεδα, και στην αριστερή πλευρά που κοιτάει Βόλο, είναι το κέντρο εκπομπής για τα ραδιόφωνα. Εκεί στα δεξιά του πύργου του ΟΤΕ όλα παρατημένα, (τηλεόραση και ραδιόφωνο - εκτός από ΕΡΤ και ΟΤΕ) εκτός από μία περίπτωση (ραδιόφωνο)... Σκέψου ότι το κέντρο εκπομπής Πηλίου ήταν (και είναι) κομβικό σημείο, για την παλιά αναλογική τηλεόραση, προ ίντερνετ. Ξεκινούσαν τα τηλεοπτικά της Αθήνας (βλέπε Τηλεάστυ) με αναλογικά link ισχύος (>200w +) από Πάρνηθα, μετά Πήλιο, μετά Βάβδο και έφταναν και Θεσσαλονίκη. Πάσα στην πάσα αναλογικό σήμα. Edited August 18, 2023 by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts