Jump to content

[Pixel] 5G & VoLTE / VoWiFi - Διαθεσιμότητα στην Ελλάδα

spookype20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ήρθε το update Νοεμβρίου με τα ακόλουθα:

What’s included
The November  2024 update includes bug fixes and improvements for Pixel users – see below for details
Bluetooth
  • Fix for issue with Bluetooth range under certain conditions*[3]
Camera
  • Fix for issue observing camera tilt when zooming between cameras under certain conditions*[3]
Display & Graphics
  • Fix for issue causing white dots to flash under certain conditions*[3]
  • Fix for issue with screen brightness flickering under certain conditions*[2]
Sensors
  • Fix for issue occasionally preventing Adaptive brightness from activating in certain conditions*[3]
Touch
  • Fix for issue in pressing the keyboard dismiss button in certain conditions*[3]
User Interface
  • General improvements for performance and stability in certain UI transitions and animations*[1]

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του pixel 6 pro εδώ και 4-5 μέρες, πολύ ωραίο τηλέφωνο και λογισμικό android 15 ,κάμερες κλπ για την τιμή του μου άρεσε τόσο πολύ .  Έχω το stock android κι έκανα ενεργοποίηση volte vowifi Vo5g Κλπ μέσω του shizuku. Βέβαια δεν πιάνω 5G αλλά lte+ Διαφορές στις ταχύτητες μεγάλες αν  και δεν φαίνεται οπτικα σε αίσθηση αν δεν κατεβάζεις (στο 5G 300Mbps και στο lte+ 10mbps στο σπιτι). Είμαι στο δίκτυο NOVA (Q). Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το 5G; Το αγόρασα από ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αγορών και ο αποστολέας μου είπε ότι δουλεύει το 5G με Rom HelluvaOS που οποία εγκαθίσταται χωρίς root  μαλιστα κι ότι το είχε κάνει στο άλλο τηλέφωνο που είχε. Γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες ή εμπειρίες χρήσης για τον συνδιασμό pixel 6 pro και nova; Χρήστος

Edited by chrissi

23 minutes ago, chrissi said:

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του pixel 6 pro εδώ και 4-5 μέρες, πολύ ωραίο τηλέφωνο και λογισμικό android 15 ,κάμερες κλπ για την τιμή του μου άρεσε τόσο πολύ .  Έχω το stock android κι έκανα ενεργοποίηση volte vowifi Vo5g Κλπ μέσω του shizuku. Βέβαια δεν πιάνω 5G αλλά lte+ Διαφορές στις ταχύτητες μεγάλες αν  και δεν φαίνεται οπτικα σε αίσθηση αν δεν κατεβάζεις (στο 5G 300Mbps και στο lte+ 10mbps στο σπιτι). Είμαι στο δίκτυο NOVA (Q). Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το 5G; Το αγόρασα από ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αγορών και ο αποστολέας μου είπε ότι δουλεύει το 5G με Rom HelluvaOS που οποία εγκαθίσταται χωρίς root  μαλιστα κι ότι το είχε κάνει στο άλλο τηλέφωνο που είχε. Γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες ή εμπειρίες χρήσης για τον συνδιασμό pixel 6 pro και nova; Χρήστος

Καλησπέρα και σου εύχομαι να το χαρείς. Κάτοχος κι εγώ του 6 pro μαζί με ένα 4A 5g ως buckup, είναι κορυφαίο τηλέφωνο από κάθε άποψη. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου για το 5g αλλά προσωπικά δεν την συμμερίζομαι διόλου, (ειδικά στην χώρα μας). Καταρχήν, πέρα από κάποιες περιοχές στις μεγάλες πόλεις, το υπόλοιπο δίκτυο είναι 4g+ και παρόλο που σου ανάβει η ένδειξη 5g αν έχεις συσκευή που υποστηρίζει 5g, δεν σημαίνει πως πιάνεις τις ανάλογες ταχύτητες. Η ταχύτητα του 4g+ που έτσι κι αλλιώς την πιάνεις με όλες τις συσκευές, είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η σταθερότητα και η κάλυψη του δικτύου. Πέρα αυτού, θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι με 5g θα έχεις μια απώλεια περίπου 10% της μπαταρίας ανεξαρτήτου συσκευής, καθώς το σήμα του 5g έχει μικρότερη εμβέλεια και οι συσκευές αναγκάζονται να ανεβάσουν ισχύ για να παραμείνουν συνδεδεμένες. Μην χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου και σκαλίζεις την συσκευή.         

15 minutes ago, alexphoto said:

Καλησπέρα και σου εύχομαι να το χαρείς. Κάτοχος κι εγώ του 6 pro μαζί με ένα 4A 5g ως buckup, είναι κορυφαίο τηλέφωνο από κάθε άποψη. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου για το 5g αλλά προσωπικά δεν την συμμερίζομαι διόλου, (ειδικά στην χώρα μας). Καταρχήν, πέρα από κάποιες περιοχές στις μεγάλες πόλεις, το υπόλοιπο δίκτυο είναι 4g+ και παρόλο που σου ανάβει η ένδειξη 5g αν έχεις συσκευή που υποστηρίζει 5g, δεν σημαίνει πως πιάνεις τις ανάλογες ταχύτητες. Η ταχύτητα του 4g+ που έτσι κι αλλιώς την πιάνεις με όλες τις συσκευές, είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η σταθερότητα και η κάλυψη του δικτύου. Πέρα αυτού, θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι με 5g θα έχεις μια απώλεια περίπου 10% της μπαταρίας ανεξαρτήτου συσκευής, καθώς το σήμα του 5g έχει μικρότερη εμβέλεια και οι συσκευές αναγκάζονται να ανεβάσουν ισχύ για να παραμείνουν συνδεδεμένες. Μην χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου και σκαλίζεις την συσκευή.         

Δεν έχω λόγο να μη συμφωνήσω σε ότι γράφετε αλλά και οτιδήποτε εύκολο έχει κάνει κάποιος και βοήθησε στη βελτίωση της συσκευής και του δικτύου ευπρόσδεκτο. Μου έκανε εντύπωση πάντως η διάρκεια της μπαταρίας η οποία μου διαρκεί 2 μέρες ενώ με ένα Poco 5G που επίσης έχω και είναι πολύ πιο καινούριο μου κρατάει μια μέρα με την ίδια χρήση.

Edited by chrissi

Κι εμένα δυο μέρες μου κρατάει άνετα. Αν μάλιστα κατεβάσω την οθόνη στα 60hz και την ανάλυση στα 1080Χ2340, (που έτσι κι αλλιώς διαφορά δεν καταλαβαίνεις), τότε κρατάει παραπάνω. 

• 2 weeks later...

Pixel 9 pro XL με κάρτα της 3 απο Αγγλία.Με το που προσγειώθηκα δείχνει 5g  χωρίς να πειράξω τίποτα.Εχει συνδεθεί στην cosmote .Θα του μεταφέρω την whatsup σύντομα να δω τότε τι θα κάνει.

Pixel 8 Pro ,Vodafone ο παροχος ενεργοποιημενο το 5G το wifi calling και το volte,πριν λίγο που μίλαγα δεν είχα ταυτόχρονα σύνδεση στο διαδίκτυο...

Στις ρυθμίσεις Sim πήγα στο volte και ήταν ενεργοποιημενο αλλά εκτός λειτουργίας...

Να υποθεσω random προβλημα δικτυου Vodafone? Μολις δοκιμασα εγω, ολα μια χαρα σε Cosmote με Pixel 7 

Sony logo.gif

On 23/11/2024 at 2:04 ΠΜ, bill33 said:

Pixel 9 pro XL με κάρτα της 3 απο Αγγλία.Με το που προσγειώθηκα δείχνει 5g  χωρίς να πειράξω τίποτα.Εχει συνδεθεί στην cosmote .Θα του μεταφέρω την whatsup σύντομα να δω τότε τι θα κάνει.

έβαλα την whatsup cosmote  κάρτα  (esim) μου στο κινητό ,5€ αλλά ειναι άλλο ανέκδοτο αυτό.

Μονο μέχρι  4g  δείχνει ενώ αν το γυρίσω στην  three  δείχνει 5G ,και οι δύο συνδεόνται σε κοσμοτε.

Στέλνω 5G στο 1333 και "Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ COSMOTE 5G ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G"

Πως το ενεργοποιούμε αφού ειναι esim και δεν γουστάρω να πληρώνω 5€ για το τίποτα την κοσμοτε για να μεταφέρω κάρτα σε άλλο κινητό ;Και που να το βρω το άλλο κινητό που να το υποστηρίζει το δίκτυο της κοσμοτε;

Ποιο πολύ για το γμώτο θέλω να το ενεργοποιήσω .

Σε άλλα νέα η σιμ κοσμοτέ  εχει και wifi calling και VoLTE  χωρίς να πειράξω κάτι.

Υπάρχει κανένας που να έβαλε την esim την cosmote χωρίς προβλήματα; (5g volte vowifi) Θέλω να το συνδυάσω με δεύτερη κάρτα Vodafone 

Σε 6pro έχω τον συνδυασμό που λες και τα 2 έχουν VoLTE. Φυσικά στο 6αρι δεν έχω 5G/VoWIFI.

Google Pixel 9 Pro XL

Να ρωτήσω και εγώ αν κάποιος έχει το 6 pro με NOVA έχει volte;

Μόνο αυτό με ενδιαφέρει για να έχω κλίση και ίντερνετ ταυτόχρονα!

Ευχαριστώ!

Το νοwifi ναι είναι εργαλείο αλλά το 5g είναι περιττό και αχρειαστο στη πραγματικότητα. Καταπίνει μπαταρία και δεδομένα. Εγώ το έχω γυρισμένο μόνιμα στο 4g. 

1 minute ago, triklo said:

Το νοwifi ναι είναι εργαλείο αλλά το 5g είναι περιττό και αχρειαστο στη πραγματικότητα. Καταπίνει μπαταρία και δεδομένα. Εγώ το έχω γυρισμένο μόνιμα στο 4g. 

• 2 weeks later...