lykourgos Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 30 minutes ago, Sotnem said: Kαι σε 8 Pro με Cosmote όλα κανονικά (5G/VoLTE/VoWiFi) Η αλήθεια είναι ότι λείπουν οι επιλογές του Pixel IMS (να γράφει LTE+ ή να σου δείχνει πότε είσαι με VoWiFi [το κάνει μόνο όταν κάνεις swipe προς τα κάτω, ενώ με το Pixel IMS φαινόταν πάνω αριστερά), πάντως δουλεύουν όλα κανονικά. Ακριβώς τα ίδια και σε Pixel 7 με Cosmote, Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Έστειλα και 5G στο 1333 μπας και άλλαξε κάτι αλλά έλαβα τη γνωστή απάντηση περί μη υποστήριξης της συσκευής μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα ειδικά για το 7αρι μας που λόγω παλαιότητας "κινδύνευε" περισσότερο - thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Σε εμένα πάντως δεν παίζει τίποτα. Pixel 8 και COSMOTE. Χτες πέρασα την αναβάθμιση αλλά ενώ φαίνεται η ρύθμιση Wifi Call και την ανοίγω, δεν φαίνεται να δουλεύει. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 17 minutes ago, ptmax13 said: Σε εμένα πάντως δεν παίζει τίποτα. Pixel 8 και COSMOTE. Χτες πέρασα την αναβάθμιση αλλά ενώ φαίνεται η ρύθμιση Wifi Call και την ανοίγω, δεν φαίνεται να δουλεύει. Βάλε λειτουργία πτήσης και δοκίμασε να καλέσεις. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 38 minutes ago, ptmax13 said: Σε εμένα πάντως δεν παίζει τίποτα. Pixel 8 και COSMOTE. Χτες πέρασα την αναβάθμιση αλλά ενώ φαίνεται η ρύθμιση Wifi Call και την ανοίγω, δεν φαίνεται να δουλεύει. Πολύ περίεργο αυτό φίλε μου ειδικά για το WiFi calling. Εγώ πριν 2 μήνες άλλαξα από vodafone και πήγα cosmote. Μόλις έβαλα την νέα sim στο τηλέφωνο κατευθείαν ήρθε μήνυμα ότι η υπηρεσία WiFi calling έχει ενεργοποιηθεί. Χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Βέβαια τότε δεν λειτουργούσε γιατί έχω pixel 7. Αλλά από χθες με την 15 δουλεύει κανονικά. Άρα δε μπορεί να μην είναι συμβατό με το 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Εν τω μεταξυ ολοι με Cosmote ειμαστε? 🤭 Αντε να δουμε τι γινεται και στα αλλα δικτυα με Pixel 7 και νεοτερα (αν και ηδη απο την beta ηταν και οι Nova / Vodefone ok) για να βγαλουμε οριστικα συμπερασματα - @spookype20 μετα απο χρονια το thread σου "απειλειται" με αρχειοθετηση 🎉🥳 ΥΓ: εννοειται οτι και εγω με Pixel 7 & Cosmote ολα οκ! Και μαλιστα με ΟΤΑ sideload γιατι βαρεθηκα να περιμενω 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrog Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ptmax13 said: Σε εμένα πάντως δεν παίζει τίποτα. Pixel 8 και COSMOTE. Χτες πέρασα την αναβάθμιση αλλά ενώ φαίνεται η ρύθμιση Wifi Call και την ανοίγω, δεν φαίνεται να δουλεύει. Καλησπέρα, Πρέπει να το ενεργοποιήσεις στη σύνδεσή σου για να παίξει. Βάλε τη SIM σε μια συμβατή συσκευή και στείλε WIFICALL στο 1333. 45 minutes ago, dbal said: Εν τω μεταξυ ολοι με Cosmote ειμαστε? 🤭 Αντε να δουμε τι γινεται και στα αλλα δικτυα με Pixel 7 και νεοτερα (αν και ηδη απο την beta ηταν και οι Nova / Vodefone ok) για να βγαλουμε οριστικα συμπερασματα - @spookype20 μετα απο χρονια το thread σου "απειλειται" με αρχειοθετηση 🎉🥳 ΥΓ: εννοειται οτι και εγω με Pixel 7 & Cosmote ολα οκ! Και μαλιστα με ΟΤΑ sideload γιατι βαρεθηκα να περιμενω 🙂 Παίζει και σε Vodafone σε Pixel 8 (δεν ξέρω για 7). Αν θυμάμαι καλά έπαιζε ήδη και στη Nova (δεν έχω Nova για να τεστάρω) οπότε είμαστε κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, hariskar said: Βάλε λειτουργία πτήσης και δοκίμασε να καλέσεις. Δεν ξέρω τι νόημα έχει από την στιγμή που κλείνουν όλα τα δίκτυα αλλά παρόλα αυτά μου έγραψε: "Turn off Airplane Mode or connect to a wireless network to make a call." 34 minutes ago, petrog said: Καλησπέρα, Πρέπει να το ενεργοποιήσεις στη σύνδεσή σου για να παίξει. Βάλε τη SIM σε μια συμβατή συσκευή και στείλε WIFICALL στο 1333. Παίζει και σε Vodafone σε Pixel 8 (δεν ξέρω για 7). Αν θυμάμαι καλά έπαιζε ήδη και στη Nova (δεν έχω Nova για να τεστάρω) οπότε είμαστε κομπλέ. Το τηλέφωνο το πήρα πρόσφατα. Η sim ήταν πριν σε τηλέφωνο με ενεργοποιημένο το wifi calling και έπαιζε κανονικά. (Xiaomi, εγγύηση!) Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν παίζει η sim λόγω ηλικίας. Είναι 5+ ετών. Πάντως έχω κάνει επανεκκινήσεις κτλπ και δεν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 29 minutes ago, ptmax13 said: "Turn off Airplane Mode or connect to a wireless network to make a call." Αν λειτουργούσε θα μπορούσες έτσι να καλέσεις. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 39 minutes ago, ptmax13 said: Δεν ξέρω τι νόημα έχει από την στιγμή που κλείνουν όλα τα δίκτυα αλλά παρόλα αυτά μου έγραψε: "Turn off Airplane Mode or connect to a wireless network to make a call." Το τηλέφωνο το πήρα πρόσφατα. Η sim ήταν πριν σε τηλέφωνο με ενεργοποιημένο το wifi calling και έπαιζε κανονικά. (Xiaomi, εγγύηση!) Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν παίζει η sim λόγω ηλικίας. Είναι 5+ ετών. Πάντως έχω κάνει επανεκκινήσεις κτλπ και δεν έχει αλλάξει κάτι. Προφανώς ανοίγεις το WiFi για να κάνεις την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 minutes ago, leo06 said: Προφανώς ανοίγεις το WiFi για να κάνεις την κλήση. Ναι, και αν όλα είναι όπως πρέπει, η κλίση γίνεται σε λειτουργία πτήσης, αλλιώς όχι. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Λειτουργία πτήσης με wifi ανοιχτό: Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Σε άλλη συσκευή παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Έχω ένα Xiaomi 9T Pro 5ετίας και παίζει κανονικά ναι. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου @ptmax13 1. Δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί σε άλλη συσκευή. 2. Ίσως να φταίει η παλιά SIM, όπως είπες. Σίγουρα δεν είναι θέμα συσκευής, παίζει κανονικά πλέον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) Θα αλλάξω την sim μόλις μπορέσω και θα επανέλθω με νεότερα. btw ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Edited 16 Οκτωβρίου by ptmax13 1 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Δεν φταίει η sim από την στιγμή που παίζει σε άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 41 minutes ago, ptmax13 said: Θα αλλάξω την sim μόλις μπορέσω και θα επανέλθω με νεότερα. btw ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Δοκίμασε λίγο να αλλάξεις και τα APN μπας και. Αν ψάξεις κάπου σε αυτό το τόπικ είχαν μπει. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται δυστυχώς και ότι παίζει αλλού είναι κομματάκι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Στο xiaomi έπαιζε λόγω συσκευής. Όπως σου είπαν, δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε ένα iphone και να στείλεις το μήνυμα στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Καλημέρες.... "Δανείστηκα" μια άλλη sim Cosmote που ξέρω ότι είναι πιο καινούργια και είχε ενεργοποιημένο Wifi Calling στην άλλη συσκευή. Μπάμ! Έπαιξε με το που την έβαλα, έγραφε πάνω "Cosmote Wifi Calling" αντί για "Cosmote". Ξαναβάζω την δική μου, δεν δουλεύει. Βάζω την δική μου sim στην συσκευή που "δανείστηκα" την άλλη sim (Poco btw) και έπαιζε κανονικά το Wifi Calling. Όλα τα παραπάνω χωρίς να κάνω την παραμικρή ρύθμιση. Οπότε το απογευματάκι θα περάσω από τον Γερμανό... 1 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Λογικα θα εισαι ενταξει! Το μονο βεβαιο ειναι οτι και τα 8αρια με cosmote ειναι οκ 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Με τα 6ρια αλλαξε κατι με την αναβαθμιση αυτη? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Εμένα δεν άλλαξε τίποτα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 9:46 ΠΜ, ea6gka said: Με τα 6ρια αλλαξε κατι με την αναβαθμιση αυτη? Μόνο VoLTE σε Cosmote. Δυστυχώς δεν φαίνεται ότι θα πάρουν. Shizuku + Pixel IMS λειτουργούν κανονικά πάντως, όπως και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Δεν ξέρω αν σας έλειψα, αλλά επανέρχομαι με συνταρακτικές εξελίξεις και εν τέλει την λύση του προβλήματος.... TLDR δεν έφταιγε η sim αλλά ήταν πρόβλημα ρυθμίσεων δικτύου της Cosmote... Εξηγούμαι: Ψωνίζω/αντικαθιστώ την νέα sim (8 ευρωπουλάκια + βεντζίνες στα σκουπίδια) και προς μεγάλη μου έκπληξη ούτε η νέα sim άλλαξε κάτι. Βάζοντας την στο παλιό κινητό όμως και πάλι έπαιζε το wifi calling κανονικά. Με το Pixel είχε το πρόβλημα. Πήρα βαθιά ανάσα και αποφάσισα να καλέσω την εξυπ. πελατών... Μετά από 5-6 διαφορετικές κλήσεις, 5 μέρες και κάνα 2ωρο συνολικά αναμονές και μπούρου-μπούρου η τελική εξήγηση των επιστημώνων ήταν η εξής: "Δεν είναι σωστά δομημένη η ρύθμιση του wifi-calling για τον αριθμός σας στο δίκτυο μας." Η εξίσου επιστημονική λύση ήταν να το απενεργοποιήσουμε και να ξανά-ενεργοποιήσουμε. Μας πήρε 3 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει, αλλά ούτε καν την απενεργοποίηση μεσω sms δεν ολοκλήρωνε. BTW η απενεργοποίηση γίνεται στέλνωντας "end wificall ok" στο 1333 αν δεν έχετε πρόβλημα όπως εγώ. Αν δεν ολοκληρώνεται πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση δυστυχώς. Την ενεργοποίηση την έκαναν συστημικά αυτοί και πήρε μερικές ώρες. Και οι ίδιοι απορούσαν τι ζόρι τραβάει και καθυστερεί. Εν τέλει μετά από όλα αυτά παίζει κανονικά.... 5 1 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts