Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ισως και να εχει ειπωθει παλαιοτερα αλλα μια γρηγορη ερωτηση...

το mfd2 (dvd) εχει φωνητικες οδηγειες στα ελληνικα (ειναι θεμα dvd υποθετω; )

και κατι ακομα gps antenna πρεπει να ζητησω καποια συγκεκριμενη;;;

(συγκεκριμενου τυπου;;; )

μαλλον ηρθε η ωρα να σπαταλησουμε λιγο χρημα ακομα...:happy:

Και εγω θα σου προτεινα το RNS510 ειναι φοβερο!Αν και εχει τους χαρτες του 2007 το δικο μου μεσα στην Αθηνα ειναι αρκετα καλο,γρηγορο και με μεγαλη ακριβεια.Το ραδιο εχει πολυ καλο σημα αφου εχει δυο κεραιες,και με ενα DVD εχεις οση μουσικη θελεις!Μπορεις να αποθηκευεις στο σκληρο ή με SD καρτα να μεταφερεις οτι θελεις.Παιζει DVD ταινειες και τα DVD των 8,5GB ,μονο σε σταση,ομως με can bus παιζει και οταν κινειται και TV με TELETEXT!

ααα μη με ριχνεις... το 170 εχω:p

η καταναλωση μου ειναι περι τα 8.5lt/100km (δειγμα 20,000km οποτε φαντάσου οτι περιλαμβανει πολη*/ταξιδια/επαρχιακο με χαλαρη και οχι χαλαρη οδηγηση)

* πολη για εμενα ειναι το μποτιλιαρισμα στο ποταμι για πειραια/καλλιθεα...

Οκ vwgt (είσαι και από Καλλιθέα!!!) εμένα πάντως που κινούμε μόνο μέσα στην πόλη η κατανάλωση ένια μόνιμα στο 9,4 - και 10

Και εγω θα σου προτεινα το RNS510 ειναι φοβερο!Αν και εχει τους χαρτες του 2007 το δικο μου μεσα στην Αθηνα ειναι αρκετα καλο,γρηγορο και με μεγαλη ακριβεια.Το ραδιο εχει πολυ καλο σημα αφου εχει δυο κεραιες,και με ενα DVD εχεις οση μουσικη θελεις!Μπορεις να αποθηκευεις στο σκληρο ή με SD καρτα να μεταφερεις οτι θελεις.Παιζει DVD ταινειες και τα DVD των 8,5GB ,μονο σε σταση,ομως με can bus παιζει και οταν κινειται και TV με TELETEXT!

δεν εχεις αδικο το 510 ειναι σαφως πιο νεο κτλ κτλ... (το κυριο πλεονεκτημα ειναι οτι βλεπεις τους τιτλους...(ισως και καλυτερη οργανωση των .mp3) το θεμα του ογκου το εχω λυσει...(xcarlink)

βεβαια με την τιμη που προτεινε ο "φιλος μας" ο ισπανος (για το mfd2-780e) μαλλον το 510 ειναι πιο καλη λυση...

τελος παντων θα δουμε....

P.S. Nikos_Kallithea οχι δε μενω καλλιθεα απλα εργαζομαι προς τα εκει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις πηγες 2 din (aftermarket) υπαρχει κανενα μοντελο που να κρυβεται η προσοψη?(π.χ. να μπαινει μεσα οπως στα 1 din multimedia)

Για να ειναι αποσπωμενες χλωμο το κοβω...

Στις πηγες 2 din (aftermarket) υπαρχει κανενα μοντελο που να κρυβεται η προσοψη?(π.χ. να μπαινει μεσα οπως στα 1 din multimedia)

Για να ειναι αποσπωμενες χλωμο το κοβω...

Δεν νομιζω......

:rolleyes:

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Συμφωνω με opus.

Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Ετσι κατεληξα στο να βαλω ενισχυτη στο ηδη υπαρχον,αφου η αντικλεπτικη προστασια των 2DIN ειναι σχεδον ανυπαρκτη...

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Thanks opus/eagle1 για την επιβεβαιωση της υποψιας μου...

Ενδιαφερομαι για το Kenwood - DDX 7029 .

Δεν θελω να εχει navi γιατι εχω ηδη το pda-gps που οι χαρτες του ειναι πολυ καλοι, αλλα σκεφτομαι το θεμα της ασφαλειας...

Βρηκα επισης κ αυτο το parking sensor κ απο οτι λεει δεν θελει τρυπημα ο προφυλακτηρας

Thanks opus/eagle1 για την επιβεβαιωση της υποψιας μου...

Ενδιαφερομαι για το Kenwood - DDX 7029 .

Δεν θελω να εχει navi γιατι εχω ηδη το pda-gps που οι χαρτες του ειναι πολυ καλοι, αλλα σκεφτομαι το θεμα της ασφαλειας...

Βρηκα επισης κ αυτο το parking sensor κ απο οτι λεει δεν θελει τρυπημα ο προφυλακτηρας

Έχω εδώ το τελευταίο προσπέκτους της Kenwood, (ενδιαφέρόταν να βάλει κάποιος γνωστός μου και το μελετήσαμε) και ρωταώ, γιατί δεν παίρνεις το 8029Υ? Πρέπει να είναι πιο καινούργιο. Έχει 5Volt preouts, 2 USB και υποστηρίζει επιπλέον DVD-Audio. (πολύ χρήσιμο για εμένα). Κατά τα άλλα είναι ίδιο με το 7029Υ. (αν εξαιρέσεις την εμφάνιση)

Στο ebay το 7029 είναι πιο φθηνό, και φαίνεται να είναι μοντέλο 2006.

Navi κι εγώ από κινητό έχω, αλλά θα έχεις τέτοια οθονάρα, και θα παιδεύεσαι με τις βεντούζες και τους φορτιστές? Είναι πολλά τα 450 βέβαια...

Mήπως θα σκεφτείς να βάλεις και το CCD-2000, την κάμερα της Kenwood? 111 euros

Το DDX-8029 το θεωρω πολυ ακριβο.

Αν εβαζα navi δεν θα εδινα 450 ευρω για το Kenwood αλλα θα σκεφτομουν καποια λυση σε carpc (αλλα απο μια γρηγορη ερευνα που εκανα πιο πολλα μειονεκτηματα εχει παρα πλεονεκτηματα) οποτε θα μεινω με το pda κ τους χαρτες του Destinator ;)

Οσο για την καμερα αν κανω την επενδυση κ βαλω καποιο εξτρα στο Kenwood ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα μπει αφου θεωρω πολλα (κ χωρις πολυ χρηστικοτητα) να δωσω 200+ ευρω για tv tuner

P.S

Parking sensor

Βρηκα ενα D.I.Y εχει κ τηλ. για πληροφοριες (ψηνομαι... )

Το μονο που πρεπει να προσεχθει στην εγκατασταση ειναι οτι λογω can bus ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε ρευμα απο το φως της οπισθεν αλλα απο την ασφαλειοθηκη.

Καλησπέρα guys,

μια ερώτηση...μήπως μπορεί κανείς να μου πει τη μέγιστη ταχύτητα που επτυγχάνει κάθε ταχύτητα στο μηχανικό κιβώτιο ενός golf tsi 140 hp?

Δηλαδή η πρώτη βγάζει μέχρι... km/h, η δευτέρα.... km/h κ.τ.λ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

PS. Έχω διανύσει 1300 km με το golfaki μου. Να αρχίσω να το δίνω πέραν των 4000 στροφών ή ακόμη?

Καλησπέρα guys,

μια ερώτηση...μήπως μπορεί κανείς να μου πει τη μέγιστη ταχύτητα που επτυγχάνει κάθε ταχύτητα στο μηχανικό κιβώτιο ενός golf tsi 140 hp?

Δηλαδή η πρώτη βγάζει μέχρι... km/h, η δευτέρα.... km/h κ.τ.λ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

PS. Έχω διανύσει 1300 km με το golfaki μου. Να αρχίσω να το δίνω πέραν των 4000 στροφών ή ακόμη?

Χονδρικα, ετσι? Me DSG που αλλαζει λιγο πριν το κοφτη. 1η 50, 2α 98, 3η 140, 4η 160, 5η ~190

Δες και εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=2wU-YDtmqQo

Ανοιξε το να ξεμπουκωσει:p

Το DDX-8029 το θεωρω πολυ ακριβο.

Αν εβαζα navi δεν θα εδινα 450 ευρω για το Kenwood αλλα θα σκεφτομουν καποια λυση σε carpc (αλλα απο μια γρηγορη ερευνα που εκανα πιο πολλα μειονεκτηματα εχει παρα πλεονεκτηματα) οποτε θα μεινω με το pda κ τους χαρτες του Destinator ;)

Οσο για την καμερα αν κανω την επενδυση κ βαλω καποιο εξτρα στο Kenwood ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα μπει αφου θεωρω πολλα (κ χωρις πολυ χρηστικοτητα) να δωσω 200+ ευρω για tv tuner

P.S

Parking sensor

Βρηκα ενα D.I.Y εχει κ τηλ. για πληροφοριες (ψηνομαι... )

Το μονο που πρεπει να προσεχθει στην εγκατασταση ειναι οτι λογω can bus ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε ρευμα απο το φως της οπισθεν αλλα απο την ασφαλειοθηκη.

Correct your link: http://www.gtcclub.com/forum/viewtopic.php?t=12354

Τί είναι το can bus?

Βρε παιδιά δεν είπαμε ότι το σωστό στρώσιμο δεν έχει να κάνει με τις στροφές που δουλεύει, αλλά με το πόσο απότομα πατάς το γκάζι? Ότι κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να μένεις στις ίδιες στροφές, αλλά να τις μεταβάλεις με αργούς ρυθμούς (απογορεύεται δηλαδή το CruiseControl) και παράλληλα να δουλέψεις τον κινητήρα σε όλο του το φάσμα.

Έτσι διάβαζα σε αυτό εδώ το φόρουμ πριν λίγο καιρό.. Λάθος ήταν? Λάθος κατάλαβα?

Το DSG, ακόμα και στο σειριακό mode, σου αλλάζει ταχύτητες αν πας πολύ ψηλά ή χαμηλά?

Ναι. Πριν το κοφτη, και αν πεσουν κατω απο τις 2000 στρ, εκτος απο τη 2α που στη κραταει και στις 800.

Βρε παιδιά δεν είπαμε ότι το σωστό στρώσιμο δεν έχει να κάνει με τις στροφές που δουλεύει, αλλά με το πόσο απότομα πατάς το γκάζι? Ότι κατά το στρώσιμο δεν πρέπει να μένεις στις ίδιες στροφές, αλλά να τις μεταβάλεις με αργούς ρυθμούς (απογορεύεται δηλαδή το CruiseControl) και παράλληλα να δουλέψεις τον κινητήρα σε όλο του το φάσμα.

Έτσι διάβαζα σε αυτό εδώ το φόρουμ πριν λίγο καιρό.. Λάθος ήταν? Λάθος κατάλαβα?

Σωστα. Το αμαξι πρεπει να ανοιγει. Τα 1000 χλμ ειναι οχι μονο για το στρωσιμο του κινιτηρα, αλλα και των φρενων, ελαστικων, κλπ. Εγω παντως τη 2η ημερα το πηγα 160. Το αμαξι εχει 24000χλμ και ειναι μια χαρα. Ουτε λαδι εχει καψει, ουτε εχει βγαλει μηχανικο προβλημα. Εκτος απο τους γνωστους τριγμους;)

Correct your link: http://www.gtcclub.com/forum/viewtopic.php?t=12354

Τί είναι το can bus?

Το link δουλευει αλλα θελει internet explorer (δεν ξερω γιατι)

Τί είναι το can bus?

Γεια χαρά σε όλους. Αν δείτε τα post που έχω κάνει θα καταλάβετε και το πρόβλημα που είχα. Λίγο συμπηκνωμένα:

Παρέλαβα το αυτοκίνητο εδώ και ένα μήνα (χωρίς να έχω κάνει test drive ή να έχω οδηγήσει άλλο παρόμοιο όχημα).

Το οδηγούσα πολύ ήπια (βλέπε στρώσιμο) και όλα καλά. Όταν βύθιζα το γκάζι λίγο παραπάνω άκουγα το φύσημα αλλά διαφορά στην απόδοση δεν είχα. Τηλέφωνο πρώτο στον πωλητή ("ακούω ένα φύσημα όταν ζητάω ισχύ"-"είναι το τούρμπο, αν δεν άκουγες να ανυσηχούσες" η απάντηση. Μετά πο καμιά εβδομάδα πάλι τηέφωνο ("δεν έπτεπε να τσιμπάει το αμάξι"- " έχει καθυστέρηση, είναι κανούργιο, είναι και λίγο βαρύ-Touran" οι απαντήσεις).

Τελικά χθές πήγα και ζήτησα test-drive και είδα τι θα πεί ροπή. Κατάλαβα αμέσως ότι το δικό μου έχει πρόβλημα, το οποίο επιβεβαίωσε και ο πωλητής.

Κλέιστηκε το ραντεβού για σήμερα και το αποτέλεσμα...κρατηθείτε:

Δεν είχαν σφίξει ένα κολλάρο που μάλλον ήταν στην έξοδο αέρα του κομπρέσσορα και έτσι ο κομπρέσσορας συμπίεζε αλλά μάταια καθώς όλος ο σωλήνας είχε φύγει απο τη θέση του. Σφίχτηκε και όλα καλά.

Απορία πρώτη: 500 χιλιόμετρα στο στρώσιμο με συμπεριφορά απλού 1400αριού μήπως σακάτεψαν τον κινητήρα?

Απορία δεύτερη: Μήπως το ότι έμπαινε στο σύστημα αέρας απο αλλού εκτός απο τον προβλεμπόμενο δρόμο σημαίνει ότι μπήκαν στην μηχανή υγρασία σκόνη κ.α.?

Απορία τρίτη: Γιατί αρνήθηκαν απο το service να "βγάλουν καρτέλα" στο αυτοκίνητο. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι τεχνικά δεν μπορούν αφού δεν αλλάχτηκε κάτι, και δεν δικαιολογέιται "εισαγωγή" για ένα απλό σφίξιμο. Και όταν τους ρώτησα πως θα αποδείξω ότι υπήρχε πρόβλημα και διορθώθηκε με διαβεβαίωσαν πως θα στείλουν DIS (φαντάζομαι σημαίνει αναφορά) στη μαμά εταιρία.

Να σημειώσω πως το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε, το αμάξι μου παραδώθηκε έτσι. Άραγε όταν πλήρώνουμε έξοδα προετοιμασίας, μιλάμε για το αποκέρωμα, δεν κάνουν ούτε μια βόλτα να δούν αν όλα δουλεύουν, ή κάποιος έπρεπε να κάνει τη βόλτα και δεν την έκανε?

Να ευχαριστήσω όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν στις συνεχείς αναζητήσεις μου "γιατί δεν τραβάει" και να πω πως μοιάζει αφελές να μην καταλάβεις μια τέτοια απώλεια ροπής αλλά πιστέψτε με, αν το αμάξι το οδηγούσε η μητέρα μου θα κταλάβαιναν το πρόβλημα (αν το καταλάβαιναν) στο πρώτο service.

Παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος μια διεύθυνση που υπήρχε για τα παράπονα πελατών στη μαμά εταιρία (εννοείται πως θα ενημερώσω τόσο την ελληνική όσο και την γερμανική VW).

Περιμένω σχόλια, απόψεις για το αν έχει γίνει ζήμιά και προτάσεις.

[/img]

Απο την εικονα φαινεται οτι ειχες μια 'τρυπα' πριν την εισαγωγη.Το ερωτημα που τιθεται απο εμενα ειναι το εξης: Η ''πεταλουδα'' ανοιγε για να παρει αερα η εισαγωγης. Λογικα δεν θα περνουσανε σκουπιδακια μεσα? ποσο μαλλον σκονη.... Χωρις να ειμαι ειδικος, και χωρις να θελω να σε αναστατωσω. Εγω παντως θα εκανα φασαρια (με λιγες πιθανοτητες να βγαλεις κατι απο αυτους :( )

Παιδια εχω κανει την ερωτηση αλλες 2 φορες. Ας με βοηθησει καποιος. Στα 25-30 km/h παρατηρει καποιος κατι σαν διακοπτη-βαλβιδα να κανει εναν θορυβοσαν να ανοιγει? Επαψε να μου το κανει μετα απο 30.000 km, Aν μπορει καποιος να το παρατηρησει και να μου απαντησει θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το link δουλευει αλλα θελει internet explorer (δεν ξερω γιατι)

Τί είναι το can bus?

Μάλιστα... ασφάλειες λοιπόν!

Ευχαριστώ για τις ινφο.

Στις ασφάλιες φτάνουμε από την κάτω μοκέτα καλύτερα ε? Από πάνω είναι τρέλα?