Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο ρωταω, πως γινεται αυτο;

το μονο που μπορω να σκεφτω ειίναι καποιοι υποθετικοι συντελεστες αποδοσης του συστηματος μεταδοσης... με οτι σφαλμα συνεπαγεται... (+/-)

Η διαφορα της ιπποδυναμης οφειλεται στις απωλειες (λογω τριβων) του κιβωτιου κ του διαφορικου.

Δεν θυμαμαι πως ακριβως υπολογιζεται αλλα σιγουρα οταν σου λεει π.χ. 150 στον τροχο σε σχεση με τα 140 (στροφαλος) που δινει η VW σημαινει 150+++ στον στροφαλο :p

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο ρωταω, πως γινεται αυτο;

το μονο που μπορω να σκεφτω ειίναι καποιοι υποθετικοι συντελεστες αποδοσης του συστηματος μεταδοσης... με οτι σφαλμα συνεπαγεται... (+/-)

Το συγκεκριμένο δυναμόμετρο που το ξέρω είναι πολύ αξιόπιστο και βγάζει σοβαρά νούμερα.Για το θέμα των απωλειών πρέπει να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη για να μάθεις πώς μετράει και γιατί στο TSI βγάζει 50 άλογα απώλειες, ενώ σε ένα Rallye 30-40.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η διαφορα της ιπποδυναμης οφειλεται στις απωλειες (λογω τριβων) του κιβωτιου κ του διαφορικου.

Δεν θυμαμαι πως ακριβως υπολογιζεται αλλα σιγουρα οταν σου λεει π.χ. 150 στον τροχο σε σχεση με τα 140 (στροφαλος) που δινει η VW σημαινει 150+++ στον στροφαλο :p

δεν εχει να θυμασαι κατι απλα να γνωριζεις τους συντελεστες αποδοσης του καθε μηχανικου τμηματος...και επειδη ειναι λιγο δυσκολο να τους ξερεις, λεω πως ειναι μια γενικη εκτιμηση... εξου και τα +++ που λες εσυ...

και για αυτο τα 180ps που λεει οτι μετρησε το gt το θεωρω μουφα μετρηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε οτι μουφες δυναμομετρησεις ειναι αλλη κουβεντα, αν ο μαστορας αλλαξει τις παραμετρους του δυναμομετρους στο κανει κ τετρακινητο

Αν αυτο σημαινει κατι το συγκεκριμενο δειχνει τα GTI απο 202-205, τα GT απο 180-185 και τα TSI ΑΠΟ 150-155.

Αυτα ολα βεβαια γιατι απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο παιζουν ρολο το καυσιμο που τυχαινει να εχει την συγκεκριμενη μερα (απο θεμα καθαροτητας) , θερμοκρασιες, κλπ.

Εμενα και ενος φιλου που καναμε την ιδια ωρα μας βγηκαν 155 και τα δυο (tsi).

Αυτα σε συναρτηση και με αλλες μετρησεις πιστευω οτι το δειχνουν αρκετα αξιοπιστο και αυτο δεν ειναι φυσικα γνωμη δικη μου, καθοτι δεν ειμαι ειδικος, αλλα ανθρωπων που ασχολουνται πιο επισταμενα με το θεμα.

Το θεμα συντηρησης και παραμετρων φυσικα και παιζει ρολο αλλα δεν πιστευω οτι καποιος σοβαρος που ζει απο το επαγγελμα του και που εξαρταται απο το τι θα πω εγω και ο αλλος (κυριολεκτικα μεσω forum), και εφοσον υπαρχει και ανταγωνισμος, θα μπορουσε να μην ειναι επιμελης με το εργαλειο της δουλειας του.

Αυτο βεβαια δεν στεκει μονο θεωρητικα απο την πλευρα μου αλλα και εμπειρικα απο τον χρονο επαφης που ειχα μαζι του και απο γενικα τον χωρο

εργασιας.

Το εκλεισα λοιπον κι εγω σημερα τελικα το αμαξακι και μπαινω κι εγω πλεον στη λιστα της μακρας αναμονης...

Τα εξτρας που εβαλα ειναι αυτα που ειχα αναφερει με τελικη τιμη 27.500 ευρω περιπου. Τελευταιο που προσθεσα σημερα ηταν ο υπολογιστης ταξιδιου plus, για το οποιο ακουστηκε χτες οτι ειναι καλο να υπαρχει και το εβαλα γιατι ειναι και φθηνο.Ελπιζω να ειναι χρησιμο, απλα ακομα δεν εχω καταλαβει εντελως τις διαφορες του σε σχεση με τον κανονικο.Οποιος γνωριζει ας το αναφερει.Ευχαριστω

Μολις ερθει Ελλαδα το αμαξι σκεφτομαι να βαλω επισης πεταλιερα και φιμε τζαμακια(μεμβρανη) στην αντιπροσωπεια. Τα ξενον πανε για λιγο αργοτερα.

Μου ειπαν επισης πως εχω απο σημερα γυρω στις 10μερες με 2 βδομαδες οπου μπορω να τροποποιησω η να προσθεσω κατι στο αμαξι, μεχρι δηλαδη να μπει στη παραγωγη.

Πηρε το ματι μου μια δυνατοτητα για ενδειξη πιεσης ελαστικων με 49 ευρω...Αξιζει??

Επισης οποιαδηποτε καλη προταση για κατι λειτουργικο, χρησιμο και σε λογικη τιμη, ειναι ευπροσδεκτη...:)

Der Golf !!!

Der Mythos lebt weiter....

Το εκλεισα λοιπον κι εγω σημερα τελικα το αμαξακι και μπαινω κι εγω πλεον στη λιστα της μακρας αναμονης...

Τα εξτρας που εβαλα ειναι αυτα που ειχα αναφερει με τελικη τιμη 27.500 ευρω περιπου. Τελευταιο που προσθεσα σημερα ηταν ο υπολογιστης ταξιδιου plus, για το οποιο ακουστηκε χτες οτι ειναι καλο να υπαρχει και το εβαλα γιατι ειναι και φθηνο.Ελπιζω να ειναι χρησιμο, απλα ακομα δεν εχω καταλαβει εντελως τις διαφορες του σε σχεση με τον κανονικο.Οποιος γνωριζει ας το αναφερει.Ευχαριστω

Μολις ερθει Ελλαδα το αμαξι σκεφτομαι να βαλω επισης πεταλιερα και φιμε τζαμακια(μεμβρανη) στην αντιπροσωπεια. Τα ξενον πανε για λιγο αργοτερα.

Μου ειπαν επισης πως εχω απο σημερα γυρω στις 10μερες με 2 βδομαδες οπου μπορω να τροποποιησω η να προσθεσω κατι στο αμαξι, μεχρι δηλαδη να μπει στη παραγωγη.

Πηρε το ματι μου μια δυνατοτητα για ενδειξη πιεσης ελαστικων με 49 ευρω...Αξιζει??

Επισης οποιαδηποτε καλη προταση για κατι λειτουργικο, χρησιμο και σε λογικη τιμη, ειναι ευπροσδεκτη...:)

Εγω ενα θα σου πω. Το Golf εχει ενα (για μενα) σοβαρο προβλημα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΑ κλπ!!!!

To γνωριζω αυτο ηδη. Αλλα τι να κανεις? δε μπορεις να τα εχεις κι ολα.

Εχω ηδη ενα πολυ καλο ηχοσυστημα Pioneer στο παλιο μου αυτοκινητο, αλλα δε μπορω να το βαλω στο Golf ,γιατι θα πρεπει να βγει η κεντρικη κονσολα και γενικοτερα δεν εχω ορεξη να ξηλωνω.

Εβαλα 4 επιπλεον ηχεια , αλλα δε περιμενω και τεραστιες διαφορες. Δε πειραζει ομως...δε προοριζω το αμαξι για καγκουρικη χρηση.

Hθελα και να σας ρωτησω και κατι για επιβεβαιωση παιδια..Το RNS 300 παιζει και Mp3 ,ετσι??

Der Golf !!!

Hθελα και να σας ρωτησω και κατι για επιβεβαιωση παιδια..Το RNS 300 παιζει και Mp3 ,ετσι??

ναι παιζει...

οσο για την plus αξιζει...(εγω δεν την εχω αλλα απο οσο εχω διαβασει και στο manual αλλα και εδω μεσα προσφερει αρκετες ευκολιες... και μαλιστα για τοσο χαμηλο κοστος απορω γιατι δε τη βαζουν std)

αντε με το καλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, παίζει mp3.

Η οθόνη plus είναι πολύ χρήσιμη. Είναι μεγαλύτερη από την απλή και σου έχει κάποιες πρόσθετες απεικονίσεις, π.χ. αν ανοίξει μία πόρτα σου δείχνει όλο το αυτοκίνητο και τη συγκεκριμένη πόρτα που είναι ανοιχτή, οι ενδείξεις για βενζίνη ή νερό είναι με εικονίτσες κτλ.(η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την απλή οθόνη βέβαια για να σου πω τις διαφορές).

Πέραν αυτών και σημαντικότερο είναι οι ρυθμίσεις που σου επιτρέπει να αλλάξεις τις οποίες δε θυμάμαι όλες αλλά περιλαμβάνουν π.χ. τη γλώσσα, επιλογές για το αυτόματο κλείδωμα - ξεκλείδωμα πορτών, επιλογή μονάδων μέτρησης (ταχύτητας, θερμοκρασίας κτλ.), επιλογές για τη ρύθμιση καθρεφτών (ταυτόχρονη ή όχι ρύθμιση αριστερού και δεξιού, αυτόματο χαμήλωμα δεξιού καθρέφτη με την όπισθεν), ρύθμιση εσωτερικών φωτισμών (νομίζω έχει να κάνει με το coming home), επιλογή για winter tyres (αν θυμάμαι καλά) κλπ. Έχει και μερικά άλλα πράγματα που δε μπορώ να θυμηθώ. Γενικά είναι χρήσιμο γιατί απ' ότι έχω καταλάβει αν δεν την έχεις πρέπει να πάς στην αντιπροσωπεία και να ζητήσεις να σου αλλάξουν την κάθε μία απ' αυτές τις ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή.

Πέρα από αυτά, θέλω για μία ακόμη φορά να πω σ' όλους (ακόμα και σ' όσους δε γουστάρουν τα αυτόματα κιβώτια) να εξετάσουν την περίπτωση του DSG. Άνεση, απόδοση, οικονομία στο έπακρο. Αν έβγαινε, θα το 'περνα μάζί μου και για ύπνο!

Αντώνης.

Εγω αν εκανα την παραγγελια σημερα θα εβαζα πρωτα απ'ολα DSG ανεξαρτητως κοστους και μετα τα υπολοιπα.

Οταν πηρα το δικο μου περυσι μου φανηκε μεγαλη η διαφορα (2400 ευρω για το TSI, εχει βεβαια και esp) και δεν το εβαλα αλλα τωρα μπορω να πω οτι εκανα μεγαλο λαθος.

Για το GT που εχει στανταρ esp η διαφορα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 1700 ευρω και τουλαχιστον για μενα τωρα ειναι κατι που θα εβαζα χωρις καν να το σκεφτω.

Γενικα πιστευω οτι το πολυ σε 5 χρονια τα χειροκινητα θα ειναι πλεον μουσιακα

εκθεματα.

Εγω ενα Mitsubishi Colt που πηρα πριν ενα μηνα για την γυναικα μου το πηρα με το αυτοματο/σειριακο 6ταχυτο κιβωτιο (+1000 ευρω). Περιττο να πω οτι γινεται μαχη για το ποιος θα το παρει. Ειτε Εθνικη/Αττικη ειτε μεσα στην Αθηνα ειναι απαιχτο.

Γεια σας φίλοι

Δεν το ήξερα ότι υπήρχε ολόκληρο forum για το TSI 1400 140PS, τυχαία το είδα σήμερα. Λοιπόν πήγα και το είδα χθες με τη γυναίκα μου και το μικρό. Μας άρεσε πολύ και εμένα ειδικά που έχω το SAXO VTS και πρέπει να αλλάξω για να μας χωράει. Από ιπποδύναμη μια χαρά. Και η τιμή σχετικά καλή. Αυτό που με χάλασε είναι ότι πρέπει να περιμένεις 2,5 μήνες για να το πάρεις στα χέρια σου. Κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω.

Διάβασα για αρκετά προβλήματα. Τι γίνεται ; Τι λέει ; Τι παίζει ;

Αν και πιστεύω στην αρχή θα είχε κάποια αλλά όσο περνάει ο καιρός τα νέα αυτοκίνητα έρχονται βελτιωμένα και αρκετά διαφορετικά από τα αυτοκίνητα που έχουν πάρει παλιότεροι. Εχουν αρκετές έως σημαντικές διαφορές οι παρτίδες μεταξύ τους. Πιστεύω να το γνωρίζετε.

Από έξτρα τι να βάλω ; Θέλω υποβραχιόνιο, σύστημα παρκαρίσματος, Xenon, Πίεση ελαστικών (;;;), οθόνη plus με 60€ (;;;;), συναγερμό. Κάτι άλλο παίζει ;

Εννοείται ότι κάποια από τα παραπάνω θα είναι δώρο.

Ευχαριστώ πολύ για την όποια γνώμη σας. Να ξέρω τι γίνεται για να το κλείσω μπας και το πάρω αρχές Αυγούστου;;;;;;;;;;

Ναι, παίζει mp3.

Η οθόνη plus είναι πολύ χρήσιμη. Είναι μεγαλύτερη από την απλή και σου έχει κάποιες πρόσθετες απεικονίσεις, π.χ. αν ανοίξει μία πόρτα σου δείχνει όλο το αυτοκίνητο και τη συγκεκριμένη πόρτα που είναι ανοιχτή, οι ενδείξεις για βενζίνη ή νερό είναι με εικονίτσες κτλ.(η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την απλή οθόνη βέβαια για να σου πω τις διαφορές).

Πέραν αυτών και σημαντικότερο είναι οι ρυθμίσεις που σου επιτρέπει να αλλάξεις τις οποίες δε θυμάμαι όλες αλλά περιλαμβάνουν π.χ. τη γλώσσα, επιλογές για το αυτόματο κλείδωμα - ξεκλείδωμα πορτών, επιλογή μονάδων μέτρησης (ταχύτητας, θερμοκρασίας κτλ.), επιλογές για τη ρύθμιση καθρεφτών (ταυτόχρονη ή όχι ρύθμιση αριστερού και δεξιού, αυτόματο χαμήλωμα δεξιού καθρέφτη με την όπισθεν), ρύθμιση εσωτερικών φωτισμών (νομίζω έχει να κάνει με το coming home), επιλογή για winter tyres (αν θυμάμαι καλά) κλπ. Έχει και μερικά άλλα πράγματα που δε μπορώ να θυμηθώ. Γενικά είναι χρήσιμο γιατί απ' ότι έχω καταλάβει αν δεν την έχεις πρέπει να πάς στην αντιπροσωπεία και να ζητήσεις να σου αλλάξουν την κάθε μία απ' αυτές τις ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή.

Πέρα από αυτά, θέλω για μία ακόμη φορά να πω σ' όλους (ακόμα και σ' όσους δε γουστάρουν τα αυτόματα κιβώτια) να εξετάσουν την περίπτωση του DSG. Άνεση, απόδοση, οικονομία στο έπακρο. Αν έβγαινε, θα το 'περνα μάζί μου και για ύπνο!

Kαλημέρα και απο μένα. Εγώ ειμαι της φιλοσοφίας του χειροκίνητου, οπότε 8α διαφωνήσω με το dsg... Aν και ξέρω ότι είμαι λάθος. Η ερώτησή μου είναι πως γινονται όλα αυτά από την οθόνη plus. έχω 6 μήνες το GT και ακόμα γερμανικά βλέπω στην οθόνη!! να τα γράφει το manual??

ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ πας στα settings και έχει επιλογή γλώσσας. Τώρα βέβαια θα υπάρχει μία δυσκολία να βρεις τα settings στα γερμανικά...lol, αλλά άμα το ψάξεις λίξο θα το βρεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι η επιλογή πάνω πάνω, πατάς οκ και μετά πήγαινε το βελάκι σε όποια επιλογή πιστεύεις ότι είναι τα αγγλικά. Αλλιώς βρες κάποιον που ξέρει γερμανικά...καλή τύχη.
Αντώνης.

Κοίτα, όταν πατάς τα βελάκια πάνω κάτω, αλλάζει τις οθόνες, μία έχει τις ενδείξεις του ραδιοφώνου, μία είναι το trip navigator, και μία τα settings που σου λέω (ίσως να υπάρχει και μία τέταρτη οθόνη, δεν είμαι σίγουρος, τέλος πάντων). Η οθόνη με τα settings όταν κινείται το αυτοκίνητο σου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο όταν κινείσαι ( το μηνυμα αυτό, μια και δε θα μπορείς να το διαβάσεις στα γερμανικά, έχει αρκετές γραμμές που πιάνει όλη την οθόνη) Όταν σταματήσει το αυτοκίνητο το μήνυμα φεύγει και σου βγαίνουν οι επιλογές που λέγαμε...
Αντώνης.

Ευτυχως που ξερω και Γερμανικα δηλαδη...:lol: :D

Ξερει κανενας αν αξιζει να μπει η ενδειξη πιεσης ελαστικων? ειναι μονο 49 ευρω κι αν ειναι χρησιμο, γιατι οχι?? :O

Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν και με κατατοπισαν σχετικα με το αυτοκινητο γιατι η βοηθεια ηταν πολυ χρησιμη σε πολλους τομεις.

Ανυπομονω να το οδηγησω το αμαξι, αλλα το ξεχναω προς το παρον γιατι πρεπει να περασουν 4 μηνες

Der Golf !!!

Ευτυχως που ξερω και Γερμανικα δηλαδη...:lol: :D

Ξερει κανενας αν αξιζει να μπει η ενδειξη πιεσης ελαστικων? ειναι μονο 49 ευρω κι αν ειναι χρησιμο, γιατι οχι?? :O

Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν και με κατατοπισαν σχετικα με το αυτοκινητο γιατι η βοηθεια ηταν πολυ χρησιμη σε πολλους τομεις.

Ανυπομονω να το οδηγησω το αμαξι, αλλα το ξεχναω προς το παρον γιατι πρεπει να περασουν 4 μηνες

Μία προσωπική συμβουλή μια και το αμάξι σου θα έρθει σε 4 μήνες: διάβασε αν μπορείς και όλο το παρόν thread. Έχει τόσες πληροφορίες που και να διαβάσεις όλο το manual δεν πρόκειται να βρεις. Θυμάμαι όταν πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο από τον παζαρόπουλο και ήρθε ο τεχνικός για να μου το παρουσιάσει, ήξερε λιγότερο το αμάξι από μένα που το είχα οδηγήσει μόνο 2 φορές σε test drive αλλά είχα διαβάσει όλη την εδώ κουβέντα (βέβαια τότε είχε """""""μόνο""""""" 250 σελίδες) και τελικά καταλήξαμε εγώ να του δείχνω πολλές από τις λειτουργίες, ενώ ό,τι δεν ήξερα και τον ρώταγα, επίσης δεν είχε ιδέα..... (π.χ. θυμάμαι που τον ρώταγα για τη λειτουργία του ραδιοφώνου και γιατί οι σταθμοί δεν αλλάζουν με τη σειρά.... πράγμα που παραμένει ακόμα σπαστικό και λύση δεν έχω βρει...)

Αντώνης.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ GOLFAKIAS ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ.ΕΙΜΑΙ 30 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ), ΟΥΤΕ ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ(ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΩ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ 100ΑΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ).GOLF GT 170PS 40.000ΚΛΜ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3500 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ 2+2 ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΙ ΟΚ.2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ) ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ GOLFAKIAS ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ.ΕΙΜΑΙ 30 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ), ΟΥΤΕ ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ(ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΩ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ 100ΑΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ).GOLF GT 170PS 40.000ΚΛΜ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3500 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ 2+2 ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΙ ΟΚ.2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ) ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..

Σαν να μου ακούγεται σχάστρα, η οποία δεν μπορεί να διαγνωστεί απο το μηχάνημα...Για δοκίμασε να την αλλάξεις!!

Λοιπόν, σειρά μου κι εμένα να βάλω cruise control.

(Τα 200 που μου ζητάνε δεν τα δίνω έτσι απλά)

Ξέρω πόσο εκνευρίζει να ρωτάμε πράγματα που υπάρχουν απαντημένα, αλλά δε βρήκα ακριβώς αυτό που θέλω:

Μπορώ να παραγγείλω το επίσημο εξάρτημα από Ebay, και να μου το περάσουν κάπου χωρίς να μου χαλάσουν εγγυήσεις και να μου κάνουν και καλό προγραμματισμό εγκεφάλου?

(δε θέλω να το βάλω μόνος μου)

Να το πάω σε επίσημη αντιπροσωπεία ε? Πόσο θα μου πάρουν?

Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πως μπορώ να περάσω μόνος μου αισθητήρες παρκαρίσματος στο αυτοκίνητο; Tίποτα photos και how to για το πως βγαίνει ο προφυλακτήρας πχ? Ευχαριστώ

Σε αυτό τί απαντάμε?

Πώς βάζουμε αισθητήρες στο golf που έχει αυτό το σύστημα ***-bus?

Πώς θα καταλαβαίνουν ότι μπήκε η όπισθεν αν δεν παίρνουν από το φως ρεύμα?

Ο KIRRA το έκανε. Με τους hardcore αισθητήρες που χρειάζεται να τρυπήσεις? Ή με εκείνη την ταινία την Ιταλική?

Παιδια εχω μια απορια σχετικα με την εμφανιση του GT 170ps.

Εχω την εντυπωση οτι τα νεοτερα GT εχουν εμφανιση GT sport, δηλαδη με την ιδια μασκα μπροστα(μαυρη πανω ως κατω) και μαυρα κρυσταλλα προβολεων... Επισης στην μπροστινη γρυλλια ειναι κολλημενο GT sport κι οχι GT σκετο οπως στα πρωτα αυτοκινητα.

Στο πισω μερος αναγραφεται κανονικα GT κι αυτο ειναι και το μονο στοιχειο που το διαχωριζει απο το TSI Gt sport οπως και η ζαντα.

Οσοι σχετικα προσφατοι κατοχοι Golf GT ας το επιβεβαιωσουν η διαψευσουν αυτο... αναρωτιεμαι καιρο για αυτο το θεμα, αλλα δεν εχει τυχει να δω πολλα προσφατα GT για να δω αν εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα...Κι οποτε τα βλεπω στο δρομο δε προλαβαινω να δω συνηθως αν προκειται για TSI η GT, αν και τα περισσοτερα ειναι GT sport TSI κι οχι GT....

Der Golf !!!

Όπως τα λές είναι. Αλλά τo GT sport με τα 140 άλογα έχω την εντύπωση ότι διαφέρει από το 170, όχι μόνο στη ζάντα αλλά και στην εξάτμιση..... Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Αντώνης.

speedunlimited εγω θα ελεγα οι διαφορες ειναι

ζαντες

διπλη αποληξη πισω

το TSI sta 140 / TSI sta 170

ολα αυτα για το εξωτερικο

Μπορει να δωσει κανεις μια ιδεα πως να κολλησω 2 λωριδες ανθρακωνημα στo πλαισιο των 2 μπροστινων πορτων κατω χαμηλα πανω στο πλαστικο κομματι?Τα πηρα για door sills εκανα μια προσπαθεια με ταινια διπλης οψεως αλλα τιποτα.Μετα σκεφτηκα να τα κολλησω με σιλικονη αλλα δε ξερω αν θα προξενησει φθορες οταν αποφασησω να αφειρεσω τα carbon.

Ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε τον προβληματισμο μου

ΥΓ αλλαξα κεντρικο αεραγωγο στα 8400 χλμ τους ειπα μην τυχον λειπουν οι βιβες που μας εχει προειδοποιησει ο dis αλλα επειμενανε να τον αλλαξουν εξ ολοκληρου

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me