Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ' οτι φαινεται μιλουσα για την προηγουμενη μαρκα μου (opel) καθοτι δεν ειχα ακομα (ευτυχως απ' οτι καταλαβαινω) εμπειρια με την

VW.

Παρα ταυτα ρωτησα (Kosmocar) και ισχυει το εξης¨.

-Δεν υπαρχει υποχρεωση αντικαταστασης οχηματος. Εγκειται στην διαθεσιμοτητα και φυσικα διαθεση του εκαστοτε αντιπροσωπου.

- Υπαρχει προβλεψη διαθεσης οχηματος μεσω της Totalcare, για maximum 5 ημερες εφοσον φυσικα εχει αναλαβει η Totalcare την μεταφορα του αυτοκινητου (που υποθετω πρεπει να ειναι ακινητοποιημενο η επισφαλης η λειτουργια του) σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο η αντιπροσωπεια.

- Περαν των 5 ημερων οπως ευγενικα μου εξηγησαν θα πρεπει νε ελθει σε συνεννοηση/επικοινωνια ο ενδιαφερομενος με την Kosmocar

για (τυχον) επεκταση της διαθεσης. Αυτο πιστευω θα εχει να κανει με τη φυση της βλαβης και αξιολογηση του χρονικου διαστηματος επισκευης. Δηλαδη ατυπα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα καλυψης για περισσοτερο χρονο.

Αν δεν καταλαβα κατι σωστα διορθωστε με.

Παντως κριμα, περιμενα πιο υπευθυνη σταση στην αναληψη ευθυνων απο τους (συγκεκριμενους) Γερμανους, εκτος και αν τους ειναι ...ασυμφορο (ο νοων νοειτο).

Γι αυτό επέμενα.

Άλλο πάλι και τούτο. :fool: Η τεχνολογία προσπαθεί να σου σώσει τη ζωή με βομβητές, ζώνες, αερόσακους, κ.τ.λ. και εσύ να αρνήσε! :blink: Ώρα είναι να ακούσουμε να βάλει κανένας extra τους πίσω αερόσακους και να βγάλει το βομβητή ζώνης ή να βάλει κλιπσάκι στην υποδοχή ζώνης. :lol:

Μάθετέ το (που λέει και το τραγούδι), Ζω(ν)η:!:

Η αφαίρεση της προειδοποιητικής ηχητικής και οπτικής ένδειξης δεν συνεπάγεται τη μη χρησιμοποίησης της ζώνης.

:fool::fool:

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αφαίρεση της προειδοποιητικής ηχητικής και οπτικής ένδειξης δεν συνεπάγεται τη μη χρησιμοποίησης της ζώνης.

Συμφωνώ απόλυτα με Dis.

Αφήνοντας στην άκρη θεωρητικά θέματα για πατερναλισμούς κτλ., ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει για να σε κάνει να βάλεις ζώνη ακριβώς με το να είναι ενοχλητικός. Κάποιος είναι μ....... (κατά την άποψή μου πάντα, γιατί κατά τ' άλλα δικαίωμά του είναι) όταν δε φοράει τη ζώνη και όχι όταν αφαιρεί έναν ενοχλητικό ήχο που του τα σπάει... Και με την ευκαιρία, ο συγκεκριμένος ήχος του Golf είναι από τους χειρότερους που έχω δει. Μου έχει τύχει να βγάλω τη ζώνη εν κινήσει, επειδή έχω δει μπροστά μία θέση για παρκάρισμα και δε θέλω να καθυστερήσω τους οδηγούς που ακολουθούν, και όχι μόνο αρχίζει να βαράει αλλά και εξακολουθεί να χτυπάει όσο κάνω όπισθεν...

Άσε άν πάς να ακουμπήσεις στη θέση του συνοδηγού κάτι που ζυγίζει πάνω από τρία γραμμάρια...

P.S. τελείως ενημερώτικά, στο αμάξι ΠΑΝΤΑ φοράω ζώνη, ακόμα και στα αμάξια που δεν κάνουν φασαρία....

Αντώνης.

Συμφωνω!!

Αλλα....αλλο πραγμα ειναι να εχεις μαθει ,να εχεις την οδηγικη παιδεια ,και το μυαλο ρε παιδι μου,να βαζεις την ζώνη και αλλο να την βαζεις μονο και μονο για να μην χτυπαει ο βομβητης!!!

Εχει τεραστια διαφορα.

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!!

Συμφωνώ απόλυτα με Dis.

Αφήνοντας στην άκρη θεωρητικά θέματα για πατερναλισμούς κτλ., ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει για να σε κάνει να βάλεις ζώνη ακριβώς με το να είναι ενοχλητικός. Κάποιος είναι μ....... (κατά την άποψή μου πάντα, γιατί κατά τ' άλλα δικαίωμά του είναι) όταν δε φοράει τη ζώνη και όχι όταν αφαιρεί έναν ενοχλητικό ήχο που του τα σπάει... Και με την ευκαιρία, ο συγκεκριμένος ήχος του Golf είναι από τους χειρότερους που έχω δει. Μου έχει τύχει να βγάλω τη ζώνη εν κινήσει, επειδή έχω δει μπροστά μία θέση για παρκάρισμα και δε θέλω να καθυστερήσω τους οδηγούς που ακολουθούν, και όχι μόνο αρχίζει να βαράει αλλά και εξακολουθεί να χτυπάει όσο κάνω όπισθεν...

Άσε άν πάς να ακουμπήσεις στη θέση του συνοδηγού κάτι που ζυγίζει πάνω από τρία γραμμάρια...

P.S. τελείως ενημερώτικά, στο αμάξι ΠΑΝΤΑ φοράω ζώνη, ακόμα και στα αμάξια που δεν κάνουν φασαρία....

τουλάχιστον σε κάποια άλλα αυτοκίνητα πέρα από τον τόνο ή την ένταση του ήχου που εκτιμώνται υποκειμενικώς, δεν αρχίζει να χτυπάει με το που βάζεις το κλειδί. Δηλαδη για να μη μου σπάει τα νεύρα πρέπει να βάζω πρώτα τη ζωνη και μετά να βάζω μπροστά ? Ε, δε γίνεται.

και μάλλον μεγαλύτερο πρόβλημα έχει κάποιος που περιμένει από ένα "ντιν - ντιν" να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να φοράει ζώνη ασφαλείας.

1. Golf Tsi 140ps-200 ps & 290 Nm = 740euro (Overload Performance Τηλ: 213 0251012 http://www.overload-performance.gr )

2. Golf Tsi 140ps-173ps & 300 Nm = 750euro (ITS τηλ.2291025400)

Ειναι πολλά τα άλογα παιδιά!!! 200ps με 740 ευρώ πολύ καλό ακούγεται!

Να σημειώσω στο 1, ότι η εταιρία μπορεί να κάνει και το stage1, που είναι 170 άλογα, 280Nm... με 740eur

Χτες λοιπόν με πήραν τηλέφωνο από την Kosmocar. Eίπαμε τα ακόλουθα.

Σχετικά με το όχημα αντικατάστησης

- Κανένας αντιπρόσωπος / εξουσιοδοτημένος επισκευαστής δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει όχημα αντικατάστασης στον πελάτη. Αυτό γίνεται σε όποιες περιπτώσεις κρίνει το συνεργείο.

Εγώ το ονομάζω επιλεκτική μεταχείριση.

Σχετικά με το ότι το συνεργείο έχει τα ανταλλακτικά μου από τα μέσα Γενάρη αλλά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να κλείσει ραντεβού μαζί μου

- Η Kosmocar δεν είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά των εκάστοτε αντιπροσώπων και συνεργείων. Είναι εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, όχι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών.

Εγώ το ονομάζω αδιαφορία, μιας και ο μλκς έχει ήδη αφήσει τα ωραία του λεφτά.

Τα παραπάνω τα είπε εκπρόσωπος την Kosmocar (έχω τα στοιχεία του).

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει e-mail επικοινωνίας με την κεντρική διοίκηση στη Γερμανία.

ΥΓ: Toyota, κανείς;

Εδω και 20 μερες ειμαι και εγω κάτοχος ενος Golf Tsi Gt sport 1,4 .

Φοβερό αμάξι αλλά βρήκα κάποιο πρόβλημα και ηθελα να το μοιραστω μαζι μας μηπως και ξερετε κατι να με βοηθησετε. ΄Μαζι με το αμαξι ήτανε και τα ραδιοcd που παιζει και mp3 (rcd 300 μαλλον , διορθωστε με αν κανω λαθος) και έφτιαξα καποια cd mp3 με τους φακελους cd001 κτλ. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικά τραγουδια κολλαει το cd και σε μερικα πηδαει το track και παει σε αλλο λες και εχει προβλημα το cd . To ίδιο cd το τσεκαρα σε αλλο mp3 αυτοκινητου ενος φιλου μου και παιζει μια χαρα χωρις προβλημα. Μηπως και ξερετε κατι για αυτο ή εχει προβλημα το radio cd του αυτοκινητου μου ??,

Ευχαριστω και τα λεμε !

[sIGPIC][/sIGPIC] Cuba for ever my friend .....

Ηλιοροφη λες ε?

Για λεγε ,για λεγε ... να ξερουμε και εμεις που το`χουμε με ηλιοροφη!

λοιπον το πηγα σημερα το πρωι...

αλλαγή "πλαισιου ηλιοροφής" δηλαδή ολοκληρος ο μηχανισμός (εκτός απο το γυαλι και το ηλεκτρικό μοτέρ -για το δευτερο υποθετω δε ρωτησα).

οποτε θα ξηλωσουν το μισο αυτοκίνητο..... και παραλαβη αυρίο...

οποτε τη βλεπω τη δουλειά θα τριζει και το αλλο μισο...:p

και μια ερωτηση...

τα πρωινα για τα πρωτα 500-1000 μετρα που κανω η αναρτηση κοπαναει... (ειδικα απο τη δεξια μερια) μετα στρωνει...

εχει παρατηρησει κανεις σας κατι τετοιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβερό αμάξι αλλά βρήκα κάποιο πρόβλημα και ηθελα να το μοιραστω μαζι μας μηπως και ξερετε κατι να με βοηθησετε. ΄Μαζι με το αμαξι ήτανε και τα ραδιοcd που παιζει και mp3 (rcd 300 μαλλον , διορθωστε με αν κανω λαθος) και έφτιαξα καποια cd mp3 με τους φακελους cd001 κτλ. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικά τραγουδια κολλαει το cd και σε μερικα πηδαει το track και παει σε αλλο λες και εχει προβλημα το cd . To ίδιο cd το τσεκαρα σε αλλο mp3 αυτοκινητου ενος φιλου μου και παιζει μια χαρα χωρις προβλημα. Μηπως και ξερετε κατι για αυτο ή εχει προβλημα το radio cd του αυτοκινητου μου ??,

Ευχαριστω και τα λεμε !

Γειά σου Μιχάλη και καλορίζικο

προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το rcd300. Πέρα από την χάλια απόδοση (η οποία βελτιώθηκε αισθητά με την αλλαγή των ηχείων) δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ολα τα κομμάτια σε mp3 CD ακούγονται ΟΚ.

Πιθανολογώ ότι ίσως να μην παίζει κάποια κομμάτια λόγω format (π.χ. έχουν variable bit rate) ή λόγω μάρκας CD. Το τελευταίο το παρουσιάζει ένα CD player σε Peugeot 207 γνωστού αλλά έχει βρεθεί ποιά μάρκα παίζει σωστά και όλα ΟΚ.

- Κανένας αντιπρόσωπος / εξουσιοδοτημένος επισκευαστής δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει όχημα αντικατάστασης στον πελάτη. Αυτό γίνεται σε όποιες περιπτώσεις κρίνει το συνεργείο.

Σχετικά με το ότι το συνεργείο έχει τα ανταλλακτικά μου από τα μέσα Γενάρη αλλά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να κλείσει ραντεβού μαζί μου

- Η Kosmocar δεν είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά των εκάστοτε αντιπροσώπων και συνεργείων. Είναι εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, όχι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών.

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει e-mail επικοινωνίας με την κεντρική διοίκηση στη Γερμανία.

Aυτη ειναι η ανταμοιβη που με τα λεφτακια μας βγηκε το Golf (και γενικα μιλωντας για την εταιρια εδω που δεν ηταν ποτε η πλεον συνεργασιμη, το εχει δει 'καπως' το σπορ και το παιζει star) πρωτο σε πωλησεις στη κατηγορια του.

Κλασσικη ελληνικη αντιδραση τυπου 'τωρα δεν σ'εχουμε πια αναγκη'

κοψε το λαιμο σου και κλαψε.

Αληθεια σ'αυτη τη χωρα ολοι αυτοι οι 'φτιαγμενοι' μας εχουν ολους εμας που τους 'φτιαξαμε' τοσο μα τοσο μ.....ες?

Για να το συνεχιζουν μαλλον ετσι θα ειναι.

Προς γνωση και συμμορφωση!

προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το rcd300. Πέρα από την χάλια απόδοση (η οποία βελτιώθηκε αισθητά με την αλλαγή των ηχείων) δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ολα τα κομμάτια σε mp3 CD ακούγονται ΟΚ.

Πιθανολογώ ότι ίσως να μην παίζει κάποια κομμάτια λόγω format (π.χ. έχουν variable bit rate) ή λόγω μάρκας CD. Το τελευταίο το παρουσιάζει ένα CD player σε Peugeot 207 γνωστού αλλά έχει βρεθεί ποιά μάρκα παίζει σωστά και όλα ΟΚ.

Ευχαριστώ φίλε μου ...

Έγω έβαλα ενα Cd Tdk 700Mb απλό θα έλεγα . Αν θες πες μου τι μάρκες Cd βάζεις στo radiocd σου μήπως και πάω και δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάρκα.

Ευχαριστώ

Ευχαριστω και τα λεμε !

στο RCD300 μπορείς να φτιάχνεις φακέλους με ό,τι όνομα θες (νομίζω). Δεν ξερω αν παίζει ρόλο ο τίτλος του τραγουδιού μήπως είναι πολύ μεγάλος..?

ilias

στο RCD300 μπορείς να φτιάχνεις φακέλους με ό,τι όνομα θες (νομίζω). Δεν ξερω αν παίζει ρόλο ο τίτλος του τραγουδιού μήπως είναι πολύ μεγάλος..?

To τσεκαρα με τα ονόματα των φακέλλων και είδα ότι παίρνει μόνο με όνομα Cd 001 Cd 002 κτλ. Τώρα με τα μεγάλα ονόματα των αρχείων τα διαβάζει κανονικά μια και εχει επιλογη να κάνει ρολαρισμα του ονόματος. Μάλλον κατι παιζει με τα Cd !

To τσεκαρα με τα ονόματα των φακέλλων και είδα ότι παίρνει μόνο με όνομα Cd 001 Cd 002 κτλ. Τώρα με τα μεγάλα ονόματα των αρχείων τα διαβάζει κανονικά μια και εχει επιλογη να κάνει ρολαρισμα του ονόματος. Μάλλον κατι παιζει με τα Cd !

Μπορείς να δώσεις στους φακέλους ό,τι όνομα θες. Δεν ξέρω αν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος. Εμένα πάντως που χρησιμοποιώ κάτι φτηνιάρικα noname cd-rom δε μου 'χει βγάλει κανένα πρόβλημα και παίζει όλα τα mp3 κανονικά.

Αντώνης.

Στο folder μπορείς να δώσεις ότι όνομα θες. Για Cd001 κλπ. ισχύει αν έχει Mp3 εξωτερικό που το "βλέπει" σαν CDιέρα. Αν δεν ισχύει αυτό σε εσένα τότε έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με τα CD που παίζει το Peugeot είναι κάτι Sony Audio (λίγο πιο ακριβά από τα απλά των data). Μπορεί να παίζει και άλλα, αλλά μιας και βρήκε αυτά δεν συνέχισε την αναζήτηση :D

Στο folder μπορείς να δώσεις ότι όνομα θες. Για Cd001 κλπ. ισχύει αν έχει Mp3 εξωτερικό που το "βλέπει" σαν CDιέρα. Αν δεν ισχύει αυτό σε εσένα τότε έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με τα CD που παίζει το Peugeot είναι κάτι Sony Audio (λίγο πιο ακριβά από τα απλά των data). Μπορεί να παίζει και άλλα, αλλά μιας και βρήκε αυτά δεν συνέχισε την αναζήτηση :D

Τα ονόματα των φακέλλων θα είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή παιρνει και ελληνικά(μάλλον ελληνικά έβαλα και δεν μου το έβγαζε). Θα πάω τώρα με έναν κολλήτό να μου δώσει τα δικά του cd για να κάνω την δοκιμή . Λέω επίσης να αγιοράσω άλλα cd για να το ελεγχξω. Θα ενημερώσω εκτός αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ./

Τα λέμε !

Τα ονόματα των φακέλλων θα είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή παιρνει και ελληνικά(μάλλον ελληνικά έβαλα και δεν μου το έβγαζε). Θα πάω τώρα με έναν κολλήτό να μου δώσει τα δικά του cd για να κάνω την δοκιμή . Λέω επίσης να αγιοράσω άλλα cd για να το ελεγχξω. Θα ενημερώσω εκτός αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ./

Τα λέμε !

Μόνο λατινικούς χαρακτήρες δοκίμασα Είναι πολύ λογικό να μην υποστηρίζει ελληνικά.

Αντώνης.

Μόνο λατινικούς χαρακτήρες δοκίμασα Είναι πολύ λογικό να μην υποστηρίζει ελληνικά.

Τελικα θα το δοκιμάσω σήμερα να κάνω φακέλλους με λατινικούς χαρακτήρες καθώς κατα την εγγραφή θα βάλω 16χχ ταχύτητα (μια και τα αλλλα τα είχα φτιάξει με 32χχ) .

Τα λέμε !!!

λοιπον το πηγα σημερα το πρωι...

αλλαγή "πλαισιου ηλιοροφής" δηλαδή ολοκληρος ο μηχανισμός (εκτός απο το γυαλι και το ηλεκτρικό μοτέρ -για το δευτερο υποθετω δε ρωτησα).

οποτε θα ξηλωσουν το μισο αυτοκίνητο..... και παραλαβη αυρίο...

οποτε τη βλεπω τη δουλειά θα τριζει και το αλλο μισο...:p

και μια ερωτηση...

τα πρωινα για τα πρωτα 500-1000 μετρα που κανω η αναρτηση κοπαναει... (ειδικα απο τη δεξια μερια) μετα στρωνει...

εχει παρατηρησει κανεις σας κατι τετοιο;

Από την ανάρτηση τον ακούς το θόρυβο ή από τα αμορτισέρ; Αφού μιλάς για πρωί και για τα πρώτα χλμ., μάλλον είναι από την πρωινή υγρασία που στουπώνει συνήθως τη σκόνη γύρω από τα αμορτισέρ. Μου το είπε ένας της VW (μηχανικός) όταν τον είχα ρωτήσει για παρόμοιο θόρυβο. Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο θόρυβο... Είναι σαν να τρίζει - "κάθεται" η ρόδα όταν βρίσκει ανωμαλία.

εδω και 10 μερες ακουω εναν θορυβο (σαν να ακουμπανε 2 μεταλλικα ελασματα πχ "κλιψ") στην πορτα του οδηγου οταν το αυτοκινητο πεφτει σε ανωμαλιες του οδοστρωματος.Αυτο μπορει να μην γινει αισθητο αμεσως αλλα μετα απο καποια δεδομενη στιγμη συντονιζεται οτι ειναι "λασκα" μεσα στην πορτα και κανει εναν σπαστικο θορυβο.

Το αυτοκινητο ειναι 25 ημερων και εχει 2.300 χλμ.

Συνεβη σε κανεναν αλλο αυτο>?<

ΥΓ επισης θελω να βαλω door sills στο tsi.Γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω?Το GT-Gti φορανε απο την μαμα Vw?

ΚΑνεις που να εχει καμια ιδεα?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Σίγουρα γίνεται επιλογή με κριτήρια που θέτει ο κάθε αντιπρόσωπος (ο κάθε σύμβουλος service για την ακρίβεια). Όπως για παράδειγμα ποιός ευθύνεται για το πρόβλημα, πόσο σοβαρό είναι (για αισθητικές επισκευές δε θα δώσουν σε κανένα και καλά θα κάνουν), ποσες ημέρες θα διαρκέσει η επισκευή και κυρίως αν ο πελάτης είναι "δικός" τους πελάτης τακτικός και έχει αγοράσει το αυτοκίνητο από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία (και καλά κάνουν).

Και αν φαντάζει αυτό (η επιλεκτική διάθεση αυτοκινήτου αντικατάστασης) αρνητικό και στοιχείο "εκμετάλλευσης" του καταναλωτή, ρωτήστε και σε αντιπροσωπείες άλλω εταιριών (ίσως υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Διευκρίνησε κανείς όταν υπέγραφε για το αυτοκίνητο, ότι θα έχει αυτοκίνητο αντικατάστασης ? Αν ναι, και αργότερα δεν του το παρείχε η αντιπροσωπεία που αγόρασε το αυτοκίνητο και του το υποσχέθηκε, τότε να βγει και να κράξει. Οι αντιπροσωπείες που το κάνουν το διατυμπανίζουν στις διαφημίσεις τους αλλά ακόμα κι αυτες το κάνουν στους "δικούς" τους πελάτες.

Προφανώς και δεν έχει σχέση η Kosmocar με αυτό. Και κατα τη γνώμη μου δεν έχει ούτε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας. Ο υπεύθυνος είναι ο σύμβουλος service που ως υπάλληλος δεν θα πολυενδιαφερθεί αν δεν τον ενοχλήσεις εσυ. Από τη στιγμή που (συνήθως) όλες οι ράμπες είναι κατειλλημένες συνεχώς στο συνεργείο δεν πρόκειται να σε ειδοποιήσει. Κακώς βέβαια, αλλά έτσι γίνεται.

Διευκρίνησε κανείς όταν υπέγραφε για το αυτοκίνητο, ότι θα έχει αυτοκίνητο αντικατάστασης

Ξαναλέω ότι δεν απαίτησα αυτοκίνητο. Τους το πρότεινα, συμφώνησαν και όταν έφτασε η ώρα απλά δεν το είχαν. Αν μου έλεγαν από την αρχή ότι δε γίνεται τότε απλά θα ρώταγα σε άλλη αντιπροσωπεία. Προφανώς προτίμησαν το ψέμα από το να χάσουν οριστικά την πώληση.

Προφανώς και δεν έχει σχέση η Kosmocar με αυτό.

Ναι, αλλά γιατί να μην ενδιαφερθούν να λύσουν το πρόβλημα; Δεν άκουσα να μου λέει κανένας: "Θα επικοινωνήσω εγώ με την αντιπροσωπεία να τους αναφέρω το πρόβλημά σας". Αντίθετα άκουσα: "Α, εμάς μη μας ανακατεύετε, βρείτε τα μεταξύ σας".

dis, χωρίς παρεξήγηση, αλλά είσαι λάθος. Και όχι επειδή λες κάτι που δεν ισχύει, αντίθετα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά επειδή -όπως και όλοι σχεδόν- έχεις συμβιβαστεί με μια κατάσταση που είναι εις βάρος του καταναλωτή. Εγώ αυτό πάω να αλλάξω τώρα.

Είμαι τυχερός, γιατί το αυτοκίνητό μου δεν έχει βλάβη που να το ακινητοποιεί, ώστε να χρειάζομαι άμεση επέμβαση, άρα έχω όλο το χρόνο να κινήσω διαδικασίες. Θα μιλήσω και με τη Γερμανία και με το Ινστιτούτο Καταναλωτή και με όποιον χρειαστεί ώστε να γίνω "αγκάθι".

Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό και να μην είχαν τη λογική της υποταγής.

Που έχει ακουστεί να παρακαλάμε για να τους δώσουμε 25.000 ευρώ και μετά να μας γράφουν κανονικά;