Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο http://www.autotriti.gr υπάρχει μια ενδιαφέρουσα :confused: έρευνα για τις βλαβες που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Μπορεί να είναι λίγο :offtopic: αλλά νομίζω πως μας ενδιαφέρει όλους. Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η έρευνα, αλλά καλό είναι να τις ρίξουμε μια ματιά, μιας και από αυτήν προκύπτουν ορισμένα "ενδιαφέροντα" συμπεράσματα.

Προσωπικά, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η θέση της BMW.

Είναι πράγματι περίεργη η κατάταξη...

Αλλά για να είναι η ερευνα σωστή θα πρέπει να αναφέρονται οι ηλικιακές ομάδες (πόσοι είναι οι νέοι, οι ηλικιωμένοι κλπ) , η μόρφωση (δηλαδή αν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να διατυπώσουν την εμπειρία τους), η χρήση που γινεται στο αυτοκίνητο (αν το τρέχεις, αν το το ζορίζεις αν το παραμελείς κλπ πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο)

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλά για να είναι η ερευνα σωστή θα πρέπει να αναφέρονται οι ηλικιακές ομάδες (πόσοι είναι οι νέοι, οι ηλικιωμένοι κλπ) , η μόρφωση (δηλαδή αν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να διατυπώσουν την εμπειρία τους), η χρήση που γινεται στο αυτοκίνητο (αν το τρέχεις, αν το το ζορίζεις αν το παραμελείς κλπ πόσα χλμ κα΄νεις τον χρόνο)

+1000

[sIGPIC][/sIGPIC]

golf TSI first generation!!!

RCD 300

http://www.blaupunkt.com/de/7642233360_main.asp

Έχει και firmware updates.

Για κάποιον που ξέρει γερμανικά ίσως βγάλει άκρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

ξέρει κανείς κάτι για τον 1600 tsi (160ps) που παρουσιάστηκε στο seat leon?

Δεν είναι 1600 αλλά 1800 και είναι TFSI ίδιος με αυτόν του Audi A3

ξέρει κανείς κάτι για τον 1600 tsi (160ps) που παρουσιάστηκε στο seat leon?
Είναι 1800 tfsi (έχει μόνο τούρμπο και όχι κομπρέσορα) tsi ονομάζεται η έκδοση και όχι ο κινητήρας ;)

Δεν είναι 1600 αλλά 1800 και είναι TFSI ίδιος με αυτόν του Audi A3

Είναι 1800 tfsi (έχει μόνο τούρμπο και όχι κομπρέσορα) tsi ονομάζεται η έκδοση και όχι ο κινητήρας ;)

ευχαριστώ για τη διευκρίνηση..:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

golf TSI first generation!!!

Δυστυχως φιλε μου δεν κανει για το rcd 300....!!!!:( :(

Ρωτησα την Ελληνικη αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι δεν κανει για εργοστασιακα μοντελα.....

Αν ειναι ποτε δυνατον....:mad: :mad: :mad:

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Ρωτησα την Ελληνικη αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι δεν κανει για εργοστασιακα μοντελα.....

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Στο site Της η blaupunkt λέει ότι κάνει για όλα το radioCD που έχουν κατασκευαστεί μετά από το 2002 και έχουν υποδοχή cd Changer. (For all Blaupunkt radios manufactured as from 2002 and equipped with CD Changer-Control)

Αν ψάξεις λίγο θα δεις και τις οδηγίες εγκατάστασης.

Η τιμή αυτού είναι γύρο στα 100 ευρώ επομένως δεν συμφέρει την αντιπροσωπεία να μην πουλήσει το δικό της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλά για να είναι η ερευνα σωστή θα πρέπει να αναφέρονται οι ηλικιακές ομάδες (πόσοι είναι οι νέοι, οι ηλικιωμένοι κλπ) , η μόρφωση (δηλαδή αν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να διατυπώσουν την εμπειρία τους), η χρήση που γινεται στο αυτοκίνητο (αν το τρέχεις, αν το το ζορίζεις αν το παραμελείς κλπ πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο)

Ακριβώς...ειναι δυνατόν η Hyundai η DAIHATSU και η ΚΙΑ να είναι απο τις πιο αξιόπιστες και ειδικά σε σχέση με τη ΒΜW και τη VW κλάσεις πιό αξιόπιστες??????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Δεν μου κάνει εντύπωση, οι Γερμανικές έχουν αρκετά προβλήματα ειδικά με επιμέρους εξαρτήματα από προμηθευτές, πάντως συμφωνώ ότι θα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψη και τα άλλα κριτήρια (τρόπος χρήσης κτλ.)
Read The F...ing Manual First

πολυ φοβαμαι πως εχεις δικαιο...

"Σύνδεση συσκευών Bluetooth και USB σε πηγές/ συστήματα πλοήγησης after market Blaupunkt από το 2002 και μετά με δυνατότητα σύνδεσης CD-Changer, Telefon-Mute και Telefon-Line-In" απο το ελληνικο site κατι αναλογο γραφει και το αγγλικο...( http://www.blaupunkt.com/gr/7607545500_main.asp )

κριμα και θα ηταν καλη λυση ειδικα τωρα που απαγορευεται η χρηση κινητου... (plus οτι ειναι μια επωνυμη μαρκα) προσωπικα μάλλον θα παραγειλω το xcarlink (απο specs ειναι ιδιο με το solisto και εχει ακριβως τη μιση τιμη)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς...ειναι δυνατόν η Hyundai η DAIHATSU και η ΚΙΑ να είναι απο τις πιο αξιόπιστες και ειδικά σε σχέση με τη ΒΜW και τη VW κλάσεις πιό αξιόπιστες??????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Παρολο που δεν εχω ουτε daihatsu -kia - hyundai θα σε στεναχωρησω και θα σου πω ναι ειναι δυνατον. Ακομα και η ερευνα στην γερμανια φερνει πρωτα ιαπωνικα και κορεατικα στον τομεα της αξιοπιστιας. Δηλαδη επειδη πηρες VW σημαινει οτι δεν χαλαει ? Χαλαει και παραχαλαει ακομα και rolls να παρεις και αυτη χαλαει. Δυστυχως στον τομεα της αξιοπιστιας τα γερμανικα εχουν χασει πολυ εδαφος. Αν δεν θες να με πιστεψεις ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα αλλα ουτε και μετοχος καποιας εταιριας ειμαι για να την υποστηριζω. Αλλα ναι και τα vw χαλανε.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

"Σύνδεση συσκευών Bluetooth και USB σε πηγές/ συστήματα πλοήγησης after market Blaupunkt από το 2002 και μετά με δυνατότητα σύνδεσης CD-Changer, Telefon-Mute και Telefon-Line-In" απο το ελληνικο site κατι αναλογο γραφει και το αγγλικο...( http://www.blaupunkt.com/gr/7607545500_main.asp )

κριμα και θα ηταν καλη λυση ειδικα τωρα που απαγορευεται η χρηση κινητου... (plus οτι ειναι μια επωνυμη μαρκα) προσωπικα μάλλον θα παραγειλω το xcarlink (απο specs ειναι ιδιο με το solisto και εχει ακριβως τη μιση τιμη)...

Φιλε μου...εχεις βρει απο που θα το παραγειλεις?

Για δωσε link....

:) :)

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Παρολο που δεν εχω ουτε daihatsu -kia - hyundai θα σε στεναχωρησω και θα σου πω ναι ειναι δυνατον. Ακομα και η ερευνα στην γερμανια φερνει πρωτα ιαπωνικα και κορεατικα στον τομεα της αξιοπιστιας. Δηλαδη επειδη πηρες VW σημαινει οτι δεν χαλαει ? Χαλαει και παραχαλαει ακομα και rolls να παρεις και αυτη χαλαει. Δυστυχως στον τομεα της αξιοπιστιας τα γερμανικα εχουν χασει πολυ εδαφος. Αν δεν θες να με πιστεψεις ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα αλλα ουτε και μετοχος καποιας εταιριας ειμαι για να την υποστηριζω. Αλλα ναι και τα vw χαλανε.

Μα δεν είπα ποτε οτι τα VW δεν χαλάνε. Ειπα σε ΣΧΕΣΗ με τα VW και BMW! Και πόσο μάλλον ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Συνολική Αξιοπιστία Εταιρειών

Κινητήρας - Σύστημα Μετάδοσης

Σύστημα Διεύθυνσης - Τροχοί - Ανάρτηση - Σύστημα Φρένων

Ηλεκτρικό κύκλωμα - Συστήματα ασφαλείας - Όργανα

Αμάξωμα (!!!!)

Μα δεν είπα ποτε οτι τα VW δεν χαλάνε. Ειπα σε ΣΧΕΣΗ με τα VW και BMW! Και πόσο μάλλον ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Συνολική Αξιοπιστία Εταιρειών

Κινητήρας - Σύστημα Μετάδοσης

Σύστημα Διεύθυνσης - Τροχοί - Ανάρτηση - Σύστημα Φρένων

Ηλεκτρικό κύκλωμα - Συστήματα ασφαλείας - Όργανα

Αμάξωμα (!!!!)

Γιατι σε παραξενευει; για κανε μια βολτα σε συνεργειο bmw. Εκει να δεις τρελλα και κορδελα. Να σου λεει ο ιδιοκτητης μα καλα επιτρεπετε bmw ειναι :lol: :lol: :lol: λες και πηρε το super αυτοκινητο που δεν σπαει δεν χαλαει. Να δεις εκει προβλημα με τα μπροστινα φωτα και νερα μεσα τους. Ελεος δηλαδη , ολες οι μαρκες βγαζουν προβληματα ακομα και οι ιαπωνικες.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Φιλε μου...εχεις βρει απο που θα το παραγειλεις?

Για δωσε link....

:) :)

τα δυο links ειναι:

1. xcarlink: http://www.xcarlink.no/

2. solisto: http://www.solisto.de/index.php?lang=en&page=home&numpage=1

ελπιζω κατά το "ξηλωμα" της κονσολας να μη μεινουν οι μισες βιδες στο χερι:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που μου φαινεται παραξενο στην ερευνα του autotriti ειναι οτι η SKODA ειναι παντα στις 10 πιο αξιοπιστες και η VW στις 10 πιο αναξιοπιστες.
to GT or not to GT?[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που μου φαινεται παραξενο στην ερευνα του autotriti ειναι οτι η SKODA ειναι παντα στις 10 πιο αξιοπιστες και η VW στις 10 πιο αναξιοπιστες.

Aυτο που συμβαινει ειναι οτι προβληματα που αντιμετωπιζουν VW, AUDI & SEAT τα επιλυουν και τα προσθετουν στη Skoda. H Skoda μπορει να μην εχει την τεχνολογια που εχουν οι αλλες VW, AUDI & SEAT αλλα ειναι η πιο αξιοπιστη.

http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg

Το xcarlink φενεται καλό.

Όταν το βάλεις πες μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα δυο links ειναι:

1. xcarlink: http://www.xcarlink.no/

2. solisto: http://www.solisto.de/index.php?lang=en&page=home&numpage=1

ελπιζω κατά το "ξηλωμα" της κονσολας να μη μεινουν οι μισες βιδες στο χερι:p

Thanks .....

:D :D :D

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

προς ενημερωσή όσων θα ενδιαφερονταν για το xraclink σας παραθετω την απαντηση που μου έδωσαν (αν έχετε δει στη σελιδα τους λεει οτι για το rcd300 δεν είναι διαθεσιμο αυτή τη στιγμή (in stock: NO)

We are not sure when this interface is in stock.

There have been a compatibility problem with some new versions of RCD300,

and we are waiting for an upgraded version to be ready

άρα τον :X και απο αυτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.audi-hartmann.de/webshop/index.php

Μηπος αυτό Quadlock-Adapter καταλαβένει κανείς τη κάνει ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.audi-hartmann.de/webshop/index.php

Μηπως αυτό Quadlock-Adapter καταλαβαίνει κανείς τί κάνει ?

Μεταφράζοντας στα Αγγλικά (με τη βοήθεια του "babel.altavista.com")

Περιγραφή του Quadlock

Quadlock adapter for the connection of the CD Emu box at radios with Quadlock plug. e.g. RCD300, RCD500, radio delta6

Περιγραφή του CD Emu box

LINE in/auxin adapter for the connection of external devices (e.g. MP3-Player, i-Pod, Walkman, Diskman, MD player etc..) at the original Volkswagen/AUDI work radio and/or navigation system. The optics in the interior is not disturbed. The CD Emu box is attached simply in place of a CD change-over switch or a single CD player to the Radio/Navi. The CD Emu box simulate/emulates a CD change-over switch. The car radio thinks thus the fact that a CD change-over switch is attached and releases the audio entrance (LINE in and/or auxin). Then only the source of rendition must be switched on - and loosely gehts! They know your playback unit usually directly over the jack plug (3,5mm, approx.. 50 cm long) to the CD Emu box attach. They do not need an additional adapter for the audio signals.

...