kastorakos84 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 56 minutes ago, zurabi_97 said: 1 hour ago, mol said: Ένας λόγος παραπάνω να πας στο 13 mini. Έχω την εντύπωση ότι έχει πολύ καλύτερη αυτονομία. Βέβαια το budget σε κόβει, αλλά κάνε υπομονή ή δες κάποιο μεταχειρισμένο. Είμαι στην ίδια ας πούμε φάση. Ψάχνω μικρό τηλέφωνο με καλή αυτονομία (παρακολουθώ αρκετά youtube και βίντεο γενικα) Μονόδρομος το 13mini ή έστω το 13 για έμενα. Για 179mAh διαφορά, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά. Ελάχιστη μπορεί, αλλά δεν νομίζω να είναι πατατηρησημη. Μέχρι τα τέλη Ιούνη, μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη και θα πάω στο 13 Mini. Είναι 179mAh σε συνδυασμό με έναν λιγότερο ενεργοβόρο επεξεργαστή, οπότε έχει διαφορά. Υπάρχουν και σχετικά βιντεάκια στο youtube, οπου έχουν τις συσκευές διπλα δπλά να κάνουν τις ίδιες λειτουργίες και μετράνε την αυτονομία. Αν και τα πάντα είναι σχετικά, όπως η θερμοκρασία, ο φωτισμός περιβάλλοντος κ.α. θα σου δώσουν μία είκόνα για το θέμα της αυτονομίας. 1 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Καμιά ώρα ίσως και παραπάνω μπορεί να δώσει όμως 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 3 ώρες πριν, zurabi_97 said: 3 ώρες πριν, mol said: Ένας λόγος παραπάνω να πας στο 13 mini. Έχω την εντύπωση ότι έχει πολύ καλύτερη αυτονομία. Βέβαια το budget σε κόβει, αλλά κάνε υπομονή ή δες κάποιο μεταχειρισμένο. Είμαι στην ίδια ας πούμε φάση. Ψάχνω μικρό τηλέφωνο με καλή αυτονομία (παρακολουθώ αρκετά youtube και βίντεο γενικα) Μονόδρομος το 13mini ή έστω το 13 για έμενα. Για 179mAh διαφορά, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά. Ελάχιστη μπορεί, αλλά δεν νομίζω να είναι πατατηρησημη. Μέχρι τα τέλη Ιούνη, μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη και θα πάω στο 13 Mini. έχουν διαφορά λίγη στην μπαταρία, λίγη στην βελτιωμένη απόδοση του επεξεργαστή και λίγη στην βελτίωση των κεραιών των δικτύων άρα αυτά τα λίγα μαζεμένα μπορεί να είναι σημαντική διαφορά μεταξύ των 2 συσκευών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Υποστηρίζει aod λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 1 hour ago, arasparadiser said: Καλησπέρα παιδιά. Υποστηρίζει aod λειτουργία; Κανένα iPhone. Αναμένεται από το 14 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Η οποία θα λειτουργεί και στα 12/13 ας πούμε? Ή αποκλειστικά στο 14 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 1 ώρα πριν, mol said: Η οποία θα λειτουργεί και στα 12/13 ας πούμε? Ή αποκλειστικά στο 14 ? Σύμφωνα με τις φήμες πάντα… μόνο στα καινούργια μοντέλα και μόνο στα Pro. Και ο λόγος πιθανότατα είναι ότι ενώ το adaptive display του iPhone 13 Pro / Max έχει εύρος από 120hz έως 10hz, το iPhone 14 Pro / Max θα μπορεί να φτάνει στο 1hz και έτσι θα είναι περισσότερο battery efficient το aod στα τελευταία μοντέλα. Σύντομα θα μάθουμε και τι ισχύει τελικά στην πραγματικότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 11 ώρες πριν, mol said: Η οποία θα λειτουργεί και στα 12/13 ας πούμε? Ή αποκλειστικά στο 14 ? Ε θα πούνε ότι τα παλιότερα δεν έχουν το κατάλληλο hardware για να υποστηρίξουν την λειτουργία αυτή Οχι ότι μπορει και να μην ισχύει Εν αναμονή όμως 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 Ε θα πούνε ότι τα παλιότερα δεν έχουν το κατάλληλο hardware για να υποστηρίξουν την λειτουργία αυτή Οχι ότι μπορει και να μην ισχύει Εν αναμονή όμως Απλά μπορεί να έρθει σε future update. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 1 hour ago, zurabi_97 said: Απλά μπορεί να έρθει σε future update. Δεν πρόκειται, διάβασε αυτό που έγραψα πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 8 minutes ago, elpano said: Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στις πληρωμές έτσι δουλεύει Για λόγους ασφαλείας Στο app store στις ρυθμίσεις όμως μπορείς να βρεις τουλάχιστον για τις δωρεάν εφαρμογές να μην σου ζητάει τίποτα κάθε φορά Δεν ξέρω τι παίζει με το face id που έχεις γιατί εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 42 minutes ago, elpano said: Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο για το μήνυμα και τις πληροφορίες σου! Παρακαλώ υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει και να μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό με το διπλό πάτημα του Power Button κάθε φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 43 minutes ago, elpano said: Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο πορτοφόλι και απενεργοποίησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 2 minutes ago, pavlosdr said: Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο πορτοφόλι και απενεργοποίησε το Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω Παύλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 minute ago, elpano said: Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω Παύλο; Στις ρυθμίσεις της συσκευής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 9 minutes ago, pavlosdr said: Στις ρυθμίσεις της συσκευής σου Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, είμαι καινούργιος στο iOS. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που μπορω να παω για να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 4 minutes ago, elpano said: Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, είμαι καινούργιος στο iOS. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που μπορω να παω για να το κάνω; Ρυθμίσεις πορτοφόλι και Apple Pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 hour ago, elpano said: Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα που άνοιξες και έχεις κάνει την ίδια ερώτηση. Δες αν καλυφθείς με την απάντηση και το ξανασυζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 το να απενεργοποιήσεις το διπλό πάτημα για την πληρωμή σε pos ειναι ανουσιο, σκοπος του 2πλου πατηματος ειναι για να πληρωνεις αμεσα χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις κινητο, να ψαχνεις εφαρμογή πορτοφόλι και να επιλεγεις καρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 για το θέμα της αυτονομίας στο 12 μινι της γυναίκας την βγάζει απο το πρωί μέχρι το βραδυ με αρκετές κλήσεις λόγω δουλειάς και καμια ώρα περιήγηγση στο ιντερνετ. Πολύ ευχαριστημένη (και εγώ....). Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 για το θέμα της αυτονομίας στο 12 μινι της γυναίκας την βγάζει απο το πρωί μέχρι το βραδυ με αρκετές κλήσεις λόγω δουλειάς και καμια ώρα περιήγηγση στο ιντερνετ. Πολύ ευχαριστημένη (και εγώ....).Και εμένα, με περιήγηση στο ίντερνετ, social media (το Facebook μέσω Safari) και φωτογραφίες, η μπαταρία είναι ικανοποιητική. Περίμενα να είναι ποιο χειρότερα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 On 10/8/2022 at 7:46 ΜΜ, elpano said: Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Μονο οταν κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές μπορει να απενεργοποιηθει. Σε εφαρμογες με πληρωμή και σε οποιαδήποτε αλλη πληρωμή πρεπει να το κάνεις για να δουλέψει το face id και να δεί οτι είσαι εσύ που κάνεις την αγορά! Λογικό δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 On 27/8/2022 at 11:57 ΠΜ, koutsis said: Μονο οταν κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές μπορει να απενεργοποιηθει. Σε εφαρμογες με πληρωμή και σε οποιαδήποτε αλλη πληρωμή πρεπει να το κάνεις για να δουλέψει το face id και να δεί οτι είσαι εσύ που κάνεις την αγορά! Λογικό δεν είναι ? Καλησπερα εχω εμα θεμα με τους ηχους των εισερχομενων κλησεων. Οταν με καλουνε χτυπαει την πρωτη φορα δυνατα και μετα χαμηλωνει ο ηχος. Γνωριζει καποιος τι να κανω για να χτυπαει συνεχεια δυνατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Ρυθμίσεις-Προσβασιμότητα-Face ID και προσοχή. Απενεργοποιείς και είσαι εντάξει. Όταν ανιχνεύσει το πρόσωπό σου, χαμηλώνει τους ήχους των ειδοποιήσεων. 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts