ntilam Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους ,μήπως ξέρετε πως θα καταργήσω το εικονίδιο του τηλεφωνητή από iphone 4.Θελω να το κάνω γιατί βρίσκετε διπλά από το εικονίδιο της κλήσης και ορισμένες φορές το πατιέται άθελα και χρεώνομαι ευχαριστώ εκ των πρότερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ρύθμιση, δυστυχώς. Για jailbroken συσκευές υπάρχει το NoVoiceMail, το οποίο καταργεί τελείως το κουμπί του τηλεφωνητή, αλλά δεν γνωρίζω αν λειτουργεί σε iOS 7/8. Κοιτώντας στο Internet, βρήκα το παρακάτω. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε το. I found a semi-solution to the annoying voicemail charge when voicemail was accidentally dialled due to that button being so easily pressed. I found that the number to call voicemail was on the sim card. I took my sim card out of my iPhone and put it into a Nokia, then changed the voicemail number to call to a 3-digit number that wouldn't dial anything. Then, I put my SIM card back into my phone and now my phone doesn't dial voicemail and get charged for that. Each time my finger accidentally presses the button I get a message saying the number I dialled is incorrect. πηγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημεέρα Θα ήθελα να ρωτήσω , αν γνωρίζει κάποιος , να μου πεί αν αλλάζει κάτι για τον συγχρονισμό των βιβλίων I Books μεταξύ iphone - ipad Συγκεκριμένα είχα το iphone 5s και το ipad3. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που άλλαξα κινητό και πήρα το iphone6. Από τη στιγμή που το πήρα δεν μου συγχρονίζει τη βιβλιοθήκη ibooks παραμόνο όταν το συνδέω στο itunes. Με το iphone 5s μόλις προσέθετα ένα βιβλίο το έβλεπα και στο ipad3.Τώρα δεν γίνεται . Εντωμεταξύ μπαίνοντας στον λογαριασμό μου έχω το μήνυμα όπως παρακατω Αυτοί οι υπολογιστές και συσκευές σχετίζονται μρ το Apple ID σας για τις αυτόματες λήψεις 'η για τη λήψη μουσικής , εφαρμογών , βιβλίων. Οι υπολογιστές και οι συσκευές μπορεί να σχετίζονται με διαφορετικό Apple ID μια φορά ανά 90 μέρες. Ipad (9 Δεκ 2014) Windows PC (Vaio) (18 Φεβ 2015) Iphone 5s 8 Noe 2015 ()Απομένουν 56 μέρες) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Προφανως οταν εδωσες το 5S δε το σβησες απο τις συσκευες σου γι αυτο υπαρχει ακομη εκει (παρολο που δε συγχρονιζει σιγουρα κατι εφοσον εχει βγει το iD σου απο τη συσκευη!) Πηγαινε στο find my phone και σβησε την απο τις συσκευες σου και μετα Ρυθμισεις/iTunes & AppStore και βαλε να συγχρονιζει αυτοματα τα βιβλια το 6ρι! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Προφανως οταν εδωσες το 5S δε το σβησες απο τις συσκευες σου γι αυτο υπαρχει ακομη εκει (παρολο που δε συγχρονιζει σιγουρα κατι εφοσον εχει βγει το iD σου απο τη συσκευη!) Πηγαινε στο find my phone και σβησε την απο τις συσκευες σου και μετα Ρυθμισεις/iTunes & AppStore και βαλε να συγχρονιζει αυτοματα τα βιβλια το 6ρι! Στο 6αρι να το κάνω ή στο ipad?????:happy::happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Στο 6αρι να το κάνω ή στο ipad?????:happy::happy: Η αυτοματη ενημερωση πρεπει να ειναι και στις δυο συσκευες ενεργο για να ανανεωνονται και στις δυο συσκευες! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Η αυτοματη ενημερωση πρεπει να ειναι και στις δυο συσκευες ενεργο για να ανανεωνονται και στις δυο συσκευες! Μήπως παίζει ρόλο που ειμαι συνδεδεμένος στο iCloud με 2 διαφορετικά μαιλ μου;;;;;; Στο iPad ειμαι με κατάληξη iCloud.com ενώ στο iPhone με gmail.com Όμως και τα 2ειναι δηλωμένα στον λογαριασμό μου και το Apple ID το έχω με ένα μαιλ...... Τι να πω δεν ξερω:happy::happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μήπως παίζει ρόλο που ειμαι συνδεδεμένος στο iCloud με 2 διαφορετικά μαιλ μου;;;;;; Στο iPad ειμαι με κατάληξη iCloud.com ενώ στο iPhone με gmail.com Όμως και τα 2ειναι δηλωμένα στον λογαριασμό μου και το Apple ID το έχω με ένα μαιλ...... Τι να πω δεν ξερω:happy::happy: Εχμ νομιζω πρεπει να βαλεις και στα δυο το ιδιο μαιλ και οχι διαφορετικο! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 εχω κανει μια εφαρμογη για ανδροιτ, τουριστικου ενδιαφεροντος και ψαχνω καποιον για να μου την κανει και για iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μήπως παίζει ρόλο που ειμαι συνδεδεμένος στο iCloud με 2 διαφορετικά μαιλ μου;;;;;; Στο iPad ειμαι με κατάληξη iCloud.com ενώ στο iPhone με gmail.com Όμως και τα 2ειναι δηλωμένα στον λογαριασμό μου και το Apple ID το έχω με ένα μαιλ...... Τι να πω δεν ξερω:happy::happy: Εφόσον και τα e-mails είναι μέρος του ίδιου Apple ID, δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εφόσον και τα e-mails είναι μέρος του ίδιου Apple ID, δεν υπάρχει θέμα. Είναι μέρος του ίδιου Apple ID αλλά δεν μου συγχρονίζει Εντομεταξυ οι μέρες μειώνονται έχω φτάσει στις 48 Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δεν υπαρχει κανενας να μας φτιαξει την εφαρμογη για ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Είναι μέρος του ίδιου Apple ID αλλά δεν μου συγχρονίζει Εντομεταξυ οι μέρες μειώνονται έχω φτάσει στις 48 Τελικά συγχρονίζονται τα βιβλία μου τώρα.....δεν ξέρω πως Απλά όταν σβήνω ένα βιβλίο απο την βιβλιοθήκη iBooks απο το iPhone δεν μου σβήνει απο το iPad και αντιστρωφα Μόνο αυτό έμεινε....:lol: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονια Δεν ξερω τι παίζεται αλλά βάζω pdf στο iBooks sto iPhone και δεν μου εμφανίζονται στο iPad Το ίδιο συμβαίνει και ανάποδα Όμως τα βιβλία που έχω και στα 2 συγχρονίζονται μια χαρά....δηλαδή απο την σελίδα που το αφήνω στο κινητό το βρίσκω στο ταμπλετ.....απλά ότι καινούργιο περνάω στο ένα δεν το περνάει στο άλλο.... Υπάρχει καμία λύση;;;;; Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα; Με μια γρήγορα αναζήτηση είδα ότι το μοντέλο φορτιστή α1300 είχε πρόβλημα υπερθέρμανσης και τον έκαναν αντικατάσταση απο τον α1400(τον οποίο έχω κι εγώ). Μήπως είναι προβληματικός ο φορτιστής μου; Πρέπει να προσέξω κάτι; Διατρέχω κάποιο κίνδυνο; Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δεν μας είπες όμως ποιο πραγματικά είμαι το πρόβλημα του δικού σου φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vass Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Καλημέρα σας, Εχθές χαζεύοντας τις ρυθμίσεις του iPhone μου (iPhone 4s με iOs 9.2.1) παρατήρησα ότι στις εφαρμογές υπήρχαν 2 άγνωστες χαρακτηρισμένες ως (NULL) που είχαν τις τυπικές προσβάσεις σε θέση, ειδοποιήσεις κλπ. Τι είναι αυτό, το έχετε δει και εσείς? ps: προσπάθησα να βάλω συνημμένη και μια σχετική εικόνα jpg 640χ960 που είναι 114 kb και μου βγάζει Exceeds forum quota by 112,3 KB :O http://postimg.org/image/rt1b60h0f/ Edited March 21, 2016 by vass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ανέβασε εδώ screenshot και δημοσίευσε το link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 εχω ψαξει πολυ αλλα δεν βρισκω πως ακριβως να το κανω, ακομα και μεσω itunes. γνωριζει κανεις; 5s, 9.3 ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustavo Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Σε αυτό το λινκ έχει κάποιες οδηγίες, πήγαινε στο step three http://www.theverge.com/2016/4/15/11394950/iphone-ringtones-ios-stuck-past Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα. Αν είμαι offtopic ζητάω συγνώμη απ΄τους διαχειριστές και εάν έχουν τη καλή διάθεση ας μεταφέρουν το tread στη θέση του. Είναι ασφαλές να αγοράσω I-Phone από το Ebay/Alliexpress? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το I-Phone 5s. Στο Alliexpress τα περιγράφει ως Used όμως έχω την εντύπωση πως δεν είναι χρησιμοποιημένα από πολίτες γιατί τα πουλάν μαζικά καταστήματα :wacko: Στο Ebay με προβληματίζει που δεν περιλαμβάνεται εγγύηση σε όλα. Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παρε απο αγγελια σην ελλαδα. ειδικα iphone μη ψαχνεις απο ali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μου εξηγεις και τους λογους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παίζει πολυ μαιμουδια. οσο μπορεις απεφυγε το Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 καλησπέρα εδώ και 2 βδομάδες μ έχει κολλήσει ένα παιχνίδι και δεν ανοίγει. Ωστόσο φαίνεται σα να κάνει ενημέρωση και έχει κολλήσει στα μισά. Όπως ανέφερα έχουν περάσει 2 βδομάδες και τίποτα. Δε μπορώ να διαγράψει την εφαρμογή ούτε απ το itunes που δοκίμασα. Έχει να μου προτείνει κανείς καμιά λύση πως να την διαγράψω? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts