haforce Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Όταν καταλάβουν εκεί στην cosmote να βάλουν στην 2in1 κάρτα την υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό, βάλουν επιτέλους την ενημέρωση υπολοίπου στα συμβόλαια και βάλουν και απεριόριστο surfing με κανά 4 ευρώ το μήνα, ΤΟΤΕ θα έρθουν πάρα πολλοί. Μέχρι τότε η Wind θα τα πάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Και αυτά δεν είναι υπηρεσιούλες της πλάκας ή των "εφέ¨όπως κάποιοι λένε εδώ μέσα αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ κάθε μήνα στο λογαριασμό μας... ps στο μόνο που η Cote ΤΩΡΑ πραγματικά υπερισχύει κατά πολύ των άλλων 2 είναι στη 3G κάλυψη σε όλη την Ελλάδα σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν υπάρχει λόγος να τρώγεστε... Η Cosmote σε γενικές γραμμές έχει καλύτερο σήμα, άσχετα αν σε κάποια σημεία μπορεί να καλυτερεύουν οι άλλες (όπως πχ στο σπίτι μου). Θα είχε και μεγάλο αβαντάζ στα προγράμματα με το Freeze, εάν μπορούσε κάπως να μετρηθεί αυτό... Η Vodafone σε γενικές γραμμές έχει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και ένα διεθνές κύρος που για πολλούς μετράει... Η Wind ειδικά τώρα με το "ανέβασμα στο επόμενο πάγιο" έχει σε γενικές γραμμές καλύτερα προγράμματα (Flexy 40 euro πάγιο - 380 λεπτά ομιλίας)... Ο καθένας κρίνει και επιλέγει. Αν δεν είχε σήμα στο σπίτι μου η wind σαφώς και ΔΕΝ θα την επέλεγα, αλλά αφού πιάνει "καμπάνα"... σαφώς και με συμφέρει. Αν βγάλει η Cosmote την ενημέρωση και συνεχίσει να ισχύει το Freeze θα είναι πολύ καλό, αν και προσωπικά δύσκολο να μιλήσω περισσότερο από 1-2 λεπτά ανά κλήση. Τέλος... αν κάποια καταργήσει την ελάχιστη των 30" -όχι χωρίς πάγιο δηλ. προπληρωμένο χρόνο- σίγουρα θα κερδίσει μεγάλο μερίδιο της προσοχής μου... Είπαμε... εμείς τους πληρώνουμε, δε χρειάζεται να τους υποστηρίξουμε κιόλας... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 εμενα αυτο για τις κλησεις το ειχα παθει σε cosmote και εβαλα wind και τελειωσε το βασανο.. motorola ειχα... Εγω ειχα nokia αλλα δεν νομιζω οτι εφταιγε το κινητο γιατι το ειχα τσεκαρει και με αλλα κινητα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amstrad Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Σε γενικές γραμμές ειμαι ευχαριστημενος απο κοσμοτε. Το μεγαλο της μειονεκτημα ειναι το cc αλλα : Με συνολικό παγιο 26,88 € τελική τιμή εχω : 1 ωρα δωρεαν σε όλα τα κινητά. (C60) 1,51€ χρεωση σε κλησεις cosmote την ωρα (freeze) 3,5 ωρες σε όλα τα σταθερα απο το σπιτι μου. και μετα 0,031 € το λεπτο προς όλα τα σταθερά. (onephone) Όλα αυτα απο μια και μονο συσκευή. χωρις ουτε 2 ποντους καλώδιο. Για μενα 9.000 δρχ για όλα τα παραπάνω ειναι καλη ευκαιρία και δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζω με αλγοριθμους και με μαθημετικους υπολογισμους (wind). Ουτε να σκεφτομαι 3 σε 1 ή 2 σε ενα ή σταθερα νουμερα και @@ (Voda) Αυτα. ΥΓ : Οι αποψεις μου δεν ειναι δεσμευτικές :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Όχι, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος σε: Εξυπηρέτηση πελατών και Χρεώσεις. Μόνο θετικό για το οποίο γύρισα στην εταιρεία μετά από πολλά χρόνια η κάλυψη δικτύου! Προβλέπω όμως να χειροτερεύει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Είσαι χρήστης συμβολαίου ή καρτοκινητής; Ποια εταιρεία προσφέρει καλύτερες χρεώσεις από την Cosmote; Επίσης, για ποιον λόγο να χειροτερεύσει η κάλυψη δικτύου :confused:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Είσαι χρήστης συμβολαίου ή καρτοκινητής; Ποια εταιρεία προσφέρει καλύτερες χρεώσεις από την Cosmote; Επίσης, για ποιον λόγο να χειροτερεύσει η κάλυψη δικτύου :confused:; H Wind έχει πολύ καλύτερες χρεώσεις. Στα συμβόλαια έχει τα Wind Flexy τα οποία για χρήση και φωνής και sms είναι πολύ πιο οικονομικά και στα καρτοκινητά έχει το F2G που έχει οικονομικές χρεώσεις και σε sms και σε φωνή, όχι σαν τη Vodafone ή τη Cosmote που έχουν ένα πακέτο για φθηνή ομιλία και ένα για sms. + το wind plus non stop. Eπίσης και η Wind αλλά πολύ περισσότερο η Vodafone έχουν πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Τέλος σε κάποιες περιοχές οι δήμαρχοι κάνουν τις μ...κίες τους πιο αξιοκρατικά, έτσι έχει αρχίσει safari ξηλώματος κεραιών και για την Cosmote η οποία στο θέμα των αδειών, λόγω ΟΤΕ, χαίρει μιας ιδιαίτερης μεταχείρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Η Frog έχει φθηνότερες χρεώσεις τόσο στα μηνύματα όσο και στις εθνικές κλήσεις σε σύγκριση με το F2G. Όσον αφορά τα συμβόλαια, θα χρειαστεί να κάνω πιο εκτεταμένη έρευνα για να καταλήξω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η κάλυψη δικτύου της Cosmote είναι η επαρκέστερη στη χώρα. Επίτρεψέ μου να θεωρήσω αβάσιμες τις πληροφορίες περί δημάρχων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 To frog ειναι σαν την Qcard, οχι το F2G, ειναι διαφορετικα ειδη καρτοκινητης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 To frog ειναι σαν την Qcard, οχι το F2G, ειναι διαφορετικα ειδη καρτοκινητης... Aκριβώς. Η Frog έχει φθηνότερες χρεώσεις τόσο στα μηνύματα όσο και στις εθνικές κλήσεις σε σύγκριση με το F2G. Όσον αφορά τα συμβόλαια, θα χρειαστεί να κάνω πιο εκτεταμένη έρευνα για να καταλήξω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η κάλυψη δικτύου της Cosmote είναι η επαρκέστερη στη χώρα. Επίτρεψέ μου να θεωρήσω αβάσιμες τις πληροφορίες περί δημάρχων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Εάν θέλεις να συγκρίνεις τις χρεώσεις του Frog με τις άλλες εταιρείες, υπάρχουν και στις άλλες τέτοια "virtual" πακετάκια όπως τα Q-card, Momad, ΑΒ της Wind και το Champion-Carrefour της Vodafone. Και πάλι όμως με το F2G μπορείς να έχεις τις χρεώσεις του Frog ή όποιου άλλου πακέτου καρτοκινητής θέλεις μεσω της "Δέσμευσης τιμής" (όπως και στα συμβόλαια) και να έχεις και την απεριόριστη wap πρόσβαση (άνετα γίνεται και web) με το wind plus non stop. Eπίσης αυτό εδώ εδώ αποτελεί ένα παράδειγμα αυτού που ανέφερα. Και στην Αθήνα έχουν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις. Αλλά ακόμα και αν δεχτούμε πως η Cosmote έχει την επαρκέστερη κάλυψη, ακόμα σε πολλές π[εριοχές της χώρας παίζει σε κωδικοποίηση HR ενώ από την έλλειψη χωρητικότητας εμφανιζόνται διάφορα περίεργα όπως το να μην έχεις GPRS... Για να μην μιλήσω για τις ταχύτητες στο 3G. + την απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μπορώ να συγκρίνω το Frog με οποιοδήποτε άλλο καρτοκινητό επιθυμώ. Εφόσον προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις από το F2G, για ποιον λόγο να μην προτιμηθεί από κάποιον; Η απεριόριστη wap πρόσβαση είναι όντως ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του καρτοκινητού της Wind. Ωστόσο, λίγοι είναι οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν συστηματικά το wap. Από εκεί και πέρα, η Cosmote έχει κάλυψη δικτύου σχεδόν παντού. Το περιστατικό που αναφέρεις είναι μεμονωμένο. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τάση από δημάρχους περιοχών να απομακρύνουν τις κεραίες αποκλειστικά της συγκεκριμένης εταιρείας. Η εξυπηρέτηση πελατών πράγματι επιδέχεται τεράστιας βελτίωσης, ειδικά στις ώρες αιχμής όπου χρειάζεται να περιμένεις 30 και 40 λεπτά για να μιλήσεις με κάποιον υπάλληλο. Πρόκειται για ένα από τα λίγα μελανά σημεία της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν νομίζω να καίγονται και πολύ οι καρτοκινητοί για την αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών! Δεν έχουν μεγάλες ανάγκες... Η ενημέρωση υπόλοιπου είναι το μεγάλο πρόβλημα και δεν βλέπω καμμία πρόθεση να τη δώσουν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν ξέρω αν είναι μία κίνηση που παρατηρείται γενικά ή αν έτυχε αλλά τέσσερις γνωστοί μου (που δεν γνωρίζονται και μεταξύ τους) μεταφέρθηκαν από συμβόλαιο Cosmote σε συμβόλαιο Wind το τελευταίο δίμηνο. Είναι πολύ ειδική η παρατήρηση βέβαια και μπορεί να μην αντικατοπτρίζει το σύνολο, αλλά μου ανέφεραν παράπονα για τη στάση της εταιρίας στις χρεώσεις πέρα από το βασικό χρόνο ομιλίας και ως πιο σημαντικό λόγο την αλλαγή στάσης στις επιδοτήσεις νέας συσκευής (έχουν ρίξει πάρα πολύ το ποσό επιδότησης). Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν ξέρω αν είναι μία κίνηση που παρατηρείται γενικά ή αν έτυχε αλλά τέσσερις γνωστοί μου (που δεν γνωρίζονται και μεταξύ τους) μεταφέρθηκαν από συμβόλαιο Cosmote σε συμβόλαιο Wind το τελευταίο δίμηνο. Έτσι ακριβώς φίλε μου, το τελευταίο διάστημα έχουμε μεγάλη φυγή συνδρομητών συμβολαίου από Cosmote αλλά και από Vodafone πρός Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αν είναι να τους πείσει να δώσουν ενημέρωση υπολοίπου και άλλα, ας φύγει και άλλος κόσμος ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αφού με καλύπτει πάντα και παντού το σήμα της είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Μπορώ να συγκρίνω το Frog με οποιοδήποτε άλλο καρτοκινητό επιθυμώ. Εφόσον προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις από το F2G, για ποιον λόγο να μην προτιμηθεί από κάποιον; Από εκεί και πέρα, η Cosmote έχει κάλυψη δικτύου σχεδόν παντού. Το περιστατικό που αναφέρεις είναι μεμονωμένο. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τάση από δημάρχους περιοχών να απομακρύνουν τις κεραίες αποκλειστικά της συγκεκριμένης εταιρείας. 1)To F2G έχει τις χρεώσεις του Frog ("Δέσμευση τιμής", καλείς 1342). 2)Δεν είπα ότι ξηλώνουν "αποκλειστικά" κεραίες της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 2)Δεν είπα ότι ξηλώνουν "αποκλειστικά" κεραίες της Cosmote. Συνεπώς, δε θα υπάρξουν επιπτώσεις μόνο στην κάλυψη δικτύου της Cosmote, αλλά και της Wind, σε περίπτωση που το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι μεμονωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Η Frog έχει φθηνότερες χρεώσεις τόσο στα μηνύματα όσο και στις εθνικές κλήσεις σε σύγκριση με το F2G. Όσον αφορά τα συμβόλαια, θα χρειαστεί να κάνω πιο εκτεταμένη έρευνα για να καταλήξω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η κάλυψη δικτύου της Cosmote είναι η επαρκέστερη στη χώρα. Επίτρεψέ μου να θεωρήσω αβάσιμες τις πληροφορίες περί δημάρχων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. με κλήση στο 1342 και επιλογή "2" έχεις το f2g 2 με ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις με το frog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 με κλήση στο 1342 και επιλογή "2" έχεις το f2g 2 με ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις με το frog... Και πόσο πληρώνεις γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Και πόσο πληρώνεις γι αυτό? Απολύτως ΔΩΡΕΑΝ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Απολύτως ΔΩΡΕΑΝ....:) Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις πακέτο στη δέσμευση τιμής. Αν δεν σε εξυπηρετούν οι χρεώσεις του αντίστ.frog μπορείς να το γυρίσεις σε αντιστ. κοσμοκάρτα ή αλακάρτ ή σε ό,τι θέλεις. Ενώ στο κανονικό frog, εκτός από φορητότητα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε καν να το αλλάξεις σε cosmokarta ή whatsup... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Συνεπώς, δε θα υπάρξουν επιπτώσεις μόνο στην κάλυψη δικτύου της Cosmote, αλλά και της Wind, σε περίπτωση που το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι μεμονωμένο. Μα δεν είπα ότι οι άλλες έχουν ή θα έχουν καλύτερη κάλυψη από τη Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Τελευταία δεν περιμένω μισή ώρα αναμονή για την εξυπηρέτηση πελατών... Στα 3 λεπτά περίπου κλείνει η γραμμή... Μάλλον βρήκαν τον τρόπο να διορθώσουν την αναμονή. Τώρα είναι εντελώς αδύνατο να τους μιλήσεις !!! Αναρωτιέμαι αν μου χρεώνουν τελικά τα dropped calls !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αν στην αρχή ακούς ότι η χρήση έχει χρέωση "τάδε", σε χρεώνουν. Έχω τύχει σε περίπτωση που μου απέρριψαν γραμμή επειδή δεν ήταν κανείς διαθέσιμος και είχε πολύ κόσμο και δεν με χρέωσαν, ούτε άκουσα το μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts