Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

παιδια ειναι δυσκολα τα πραγματα στους δρομους,προσεχετε και μην λετε απο δω κι απο κει τι κανατε γιατι υπαρχουν και ρουφιανοι.επισης πιστευω να ξερετε οτι σχεδων ολα τα forum ειτε με μηχανες ειτε με αμαξια ''παρακολουθουνται''...

προσοχη και παλι στους δρομους για την ασφαλεια μας πανω απ'ολα και μετα ολα τα αλλα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν βρω τετοια καμπανα θα το κανω 56χιλ, αλλα και τωρα εχει τρελο γκαζι
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

toso moufa re pedia ta shark?akouste na deite ti simvenei.Ego exo provlima sto spiti k de mporo na afiso to mixanaki sto sinergeio olokliri nixta.Agorasa loipon pistoni narita 56 k pariggeila kilindro.Alla o m@lakas mou efere kilindro 55 mazi me pistoni.Pigame skotothikame epeidi to mixanaki itan limeno eprepe na kano kati k etsi mou edose tzampa to pistoni.Alla de perimena toso moufa.Telika pou ofeilete to oti kaei ladia?
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

τι λαστιχα να βαλω???λιγο τσιμπαω γκαζι στην στροφη επανω και φευγει ακαριαια.

τι λαστιχα να βαλω???λιγο τσιμπαω γκαζι στην στροφη επανω και φευγει ακαριαια.

Ego file mou sto astraki mou exo balei mprosta 1,75 V-rubber xamiloprofilo kai piso 2araki V-rubber xamiloprofilo ;)

Balta ai 8a me 8imi8eis....kai mpainei gamata stis strofes kai paizo kai tis kolies mou ;)

Glouf125_Innova πολλα παιζουν,απο το να ειναι χαλια εσωτερικα ο κυλινδρος (οπως μου ειχε τυχει εμενα καποτε),αλλο που παιζει ειναι τα τσιμουχακια στις βαλβιδες να εχουν χαλασει/κοπει και να περναει λαδι στον θαλαμο καυσης μεσα απο τον οδηγο βαλβιδας,μεχρι να μην εχετε ''σταυρωσει'' σωστα τα ελλατηρια του πιστονιου που ειναι και το πιο πιθανο.η αλλαγη και ξανατοποθετηση κεφαλης/κυλινδρου με πιστονι δεν θα παρει πανω απο μια ωρα με χαλαρους ρυθμους με ατομο που ξερει.

ειμαι αναμεσα σε δυο:τα tiger road και michelin pilot. τα pilot μου αρεσαν πολυ οταν ειχα πισω, αλλα μου εχουν πει οτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα ξερενεται η γομα και δν πιανει στις στροφες...

Ego file mou sto astraki mou exo balei mprosta 1,75 V-rubber xamiloprofilo kai piso 2araki V-rubber xamiloprofilo ;)

Balta ai 8a me 8imi8eis....kai mpainei gamata stis strofes kai paizo kai tis kolies mou ;)

simfono! k me diafora sti timi ;)

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

ego pantos forao ta pilot sporty k eine teleia.Re c kainoourios kilindros k kenourio pistonil.De ksero ti ftaiei.Thelo na pao thalassa dld na kano kamia 70 xliiomatra k fovamia mi frakarei.Piga sto mastora k mou eipe oti mallon ftaie to pistoni k oti de ginete na ekane kati lathos.Deytera tha to anoikso
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

Glouf125_Innova gia na kaiei ladia i o kilidros exi grantzounies i to pistoni :)

kseris kanis poso exi ena pistoni narita 54mm k poso ena daytona ?

thanks

http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg

varia tou ofi i fanela...

bennasi δεν ξερω απο τιμες αλλα βαλε το daytona,ειναι πιο ακριβο απο το ναριτα αλλα ειναι σαφως πιο ποιοτικο!

Glouf125_Innova gia na kaiei ladia i o kilidros exi grantzounies i to pistoni :)

kseris kanis poso exi ena pistoni narita 54mm k poso ena daytona ?

thanks

το daytona απο 100-120ευρω.αλλα ειναι κορυφη!το narita κοντα στο 30-35αρικο...καλο ειναι για τα λεφτα τ(δεν ειναι&shark:lol: )

κατι ασχετο μιας&μιλησαμε για daytona.ενα special κιτ(πιτονι-κυλινδρος-καρμπυρατερ-εξατμιση-εκκεντροφορος) που εβγαζε η daytona για το παλιο crypton &που το εισηγαγε επισημα η αντιπρωσωπεια της yamaha,ξερετε αν κυκλοφορει ακομα?ρωραω&δεν υπαρχει πουθενα...:confused:

σταματησαν να το φερνουν???

αν ρωτας χωρις να περνεις θετικη απαντηση μαλλον εχουν σταματησει να το φερνουν.εδω λεγανε τα μαγαζια που φερνουν καλουδια οτι η daytona εχει βγαλει ενα τουρμπο κιτ και θα το φερνανε σιγουρα ολοι αλλα @@!θες και το αλλο;αντε να στο πω :p ταύλανδη κινα κλπ χωρες υπαρχει ψαλιδι της posh με μονη μπουκαλα και δεν το φερνει κανεις εδω!εχω ρωτησει 5 μαγαζια που συνεργαζονται με την posh τους λεω οτι θα πουλησει σαν τρελλο αλλα δεν!!!

αν ρωτας χωρις να περνεις θετικη απαντηση μαλλον εχουν σταματησει να το φερνουν.εδω λεγανε τα μαγαζια που φερνουν καλουδια οτι η daytona εχει βγαλει ενα τουρμπο κιτ και θα το φερνανε σιγουρα ολοι αλλα @@!θες και το αλλο;αντε να στο πω :p ταύλανδη κινα κλπ χωρες υπαρχει ψαλιδι της posh με μονη μπουκαλα και δεν το φερνει κανεις εδω!εχω ρωτησει 5 μαγαζια που συνεργαζονται με την posh τους λεω οτι θα πουλησει σαν τρελλο αλλα δεν!!!

&εμεις που ειμαστε μαγκες γιατι δεν ψαχνουμε να το φερουμε με παραγγελια απο εξωτερικο?θα αργησει να ερθει απο ταυλανδη μερια αλλα δεν ειναι&κατι το ακατορθωτο.εχω ψαξει παντως σε site τ εξωτερικου για το εν λογω κιτ αλλα τιποτα.σε πολλα εχω στειλει&mail,αλλα απαντουν(&αν)μετα απο καιρο...

μεχρι&στο site της daytona μπηκα αλλα τιποτα δε βρηκα απο που μπορω να το προμηθευτω...

&εμεις που ειμαστε μαγκες γιατι δεν ψαχνουμε να το φερουμε με παραγγελια απο εξωτερικο?

εχω βγαλει κι εγω τα ματια μου στο νετ χωρις να βρω ακρη,η μονη λυση που σκεφτηκα ειναι να πω σε μια φιλιπινεζα τι θελω και να το πει με την σειρα της στην οικογενεια της και να μου στειλουν οτι θελω αυτοι! μαλλον απο σεπτεμβρη θα κανω την κινηση γιατι δεν θελω να γινει καμια μαμακια με το ταχυδρομιο τωρα που πλησιαζει ο καιρος για να παρουν τις αδειες τους.

meglkes exo erotisi.Sto innova evala simera klinidro k pistoni shark sta 55mm.Forao mamisio carbilater alla to g@mimeno kapnizei san dixrono.Anoigeis ligo t gkazi k vgazei aspro kapno.To periergo eine oti allaksa k ladia k evala full sinthetika simera.Epipleon de ksero me sas edo pera oi zitades mpikan stin akri.Tora girnane se mas 2 asfalites(o enas me XT k allos me suzuki pistiara 600ara) k tous exoun kseskisei.Emena me stamatisan simera k fonaksan 3 peripolika lene oti me exoun sti mpouka edo k poli kairo emena k ti parea mou giati kanoume poli fasaria.I lipiteri simera itan 91.50 eyro.

allakse elatiria :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

εγω εχω λαστιχα pirelli μπροστα και πισω.αλλα το πισω με το που βαζω δευτερα παντα χανει αλλα οταν μπαινω στις στροφες σχεδον φετα με γκαζι κατα ενα παραξενο τροπο δεν με πεταει.λενε για τα πιρελι οτι εχουν καλο κρατημα και αντεχουν στον χρονο.εσεις τι λετε τα εχετε δοκιμασει?

α κατι αλλο,ακουσα απο εναν γνωστο μου οτι υπαρχει ενα σαν μπουκαλακι ειναι με σωληνα που συνδεετε μπροστα πανω στην κεφαλη και βοηθαει για τους κραδασμους.κανει δουλεια αυτο το πραμα?εγω λεω να το βαλω για να φαινεται λιγο xtreme.

Γεια σας και παλι.Τελικα αποφασισαμε με τον πατερα μου να μην παρω παπακι και να παρουμε το kymco cruiser 125.Τι γνωμη εχεται?Ξερεται κανεναν που να το εχει?
NEVER GIVE UP... KEEP ON ROWING :shifty:

Γεια σας και παλι.Τελικα αποφασισαμε με τον πατερα μου να μην παρω παπακι και να παρουμε το kymco cruiser 125.Τι γνωμη εχεται?Ξερεται κανεναν που να το εχει?

Den mou poluaresei to 125!

Poso xronwn eisai?

epeigon kapios p na xi 6volti kefali se honda na m lisi 1 aporia exw to mixanaki limeno sto mixaniko alitheyi oti prepei na parw konto pistoni gt ayta kanoun stis 6voltes ?:)

http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg

varia tou ofi i fanela...

re pedia de ginete kainouriio pistoni na exei gratzounies.Ego o idios to evgala apo ti sakoula.Oso gia ta ellatiria de ksero mporei na ftaine ki ayta

γεία σας λοιπόν πήρα το ΙΝΝΟVA (καλοτάξιδο και καλα ξυσίματα....) το ασημί (θα λερώνει βέβαια αλλα γία αυτό υπάρχουν και τα πλυντήρια) και θέλω να το κρατήσω με τίς ποδίες αρα μαζί και τα φλάς υπάρχουν τίποτα διαφανές καπάκια φλασακίων εμπρός γιατι αυτα τα πορτοκαλί είναι κάπως....

και είχα δει σε μία 1000αρα κάτι μικρά φλασάκια για πίσω μπαίνουν σε παπάκι????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ναι μπαινουν και σε παπακι αλλα θα σου προτεινα να βαλεις το φαναρι που βγαινει με τα φλασακια και να το βαψεις φιμε οπως και τα μπροστα κρυσταλακια.

θα μου λυσει καποιος την απορια για αυτο που σας ειπα οτι βαζουν για τους κραδασμους στο μοτερ μπροστα πανω στην κεφαλη?

και κατι αλλο.οταν ειχα παει Λευκαδα και εκαν 24 χιλιομετρα περιπου τερμα σε ολη την διαδρομη το γκαζι οταν εφθασα ειδα την πισω ζαντα γεματη λαδια και κατω απο το μοτερ.ενας φιλος μου ειπε πως απλα δεν εχω σωληνακι για να τα πεταξει.ισχυει οτι ειναι αυτος ο λογος?παντως σιγουρα δεν ηταν απο φλατζα καμμενη γιατι δεν ξανα εχασα λαδια.