Jump to content

nikolas_nikolas_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolas_nikolas_

  1. Παιδια βοήθεια!!! Έχω το νοκια Ε65 και ψάχνω την εφαρμογή NSMS αλλα δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά. Η τουλάχιστον μια παρόμοια εφαρμογή που να μπορώ να αποθηκέυσω στα εισερχόμενα ένα ψεύτικο μύνημα και να μή χρειάζεται ιντερνετ. Βοηθήστεμε επειγόντως γιατι καίγομαι!!!
  2. Παιδια καλησπέρα. Τη βοήθειά σας... εχω το νοκια ν 82 το μαυρο και εχει μεσα το μενου ν31,0,016 αυτο εχει κατι προσ8ετα τησ κοσμοτε μεσα. πως θα τα βγάλω αυτα? ποιά εκδοση πρέπει να περάσω και πώς μπορώ να βάλω άλλη έκδοση μενου?(π.χ. του ν82 του ασιμί...) εκανα update στο firrmware αλλα πάλι το ίδιο βγάζει...
  3. Μαλον έχει κουρέψει το μπροστα γρανάζι της αλυσίδας εκεί που ενώνεται με τον άξονα.
  4. Θέλεισ απλά να χρονίσεις ή να αλλάξεις μοίρες? Σε τι μηχανάκι?
  5. απομονωνονται τα 4 δισκακια απο τα σιδερένια δισκάκια που ειναι ανάμεσα τους. Αυτα ειναι σε επαφή με την πιεση των ελατηρίων. Οταν πατάς τον λεβιέ πιέζονται τα ελατηρια για να απομονωθεί ο κινητηρας απο το σασμαν και να γινει η αλλαγή ταχύτητας.
  6. Τι μάρκα είναι η αντλία? απο πού την πήρες?
  7. gia to ry8misma twn diskwn akoloy8oyme thn ekshs diadikasia: 1 Ksesfygkoyme to 14ari pa3imadi 2 Bidwnoyme arketa me ena isio katsabidi thn eswterikh bida 3 Ksebidwnoyme arga arga thn eswterikh bida mexri na niwsoyme mia elafria antistash. 4 Bidwnoyme thn eswterikh bida kata 1/8-1/4 5 Telos kratwntas thn eswterikh bida me to katsabidi gia na mhn koynh8ei sfigkoyme to 14ari paksimadi.
  8. Ta elathria twn balbidwn apo kefalh astrea mpainoyn se 6volth kefalh?
  9. poia einai h gnwmh sas gia ta aasa kylindropistona? kai gia ekkentroforo poion 8ewreite kalytero, aasa h fuego? gia astrea panta.
  10. Πατάς κατω δεξιά εκαί που λέει free και στην επόμενη σελίδα πατάς στο κουτάκι τον κωδικό που σου έχει διπλα και μετά πατάς download
  11. Πάρτε ένα πρόγραμμα για να τα υπολογίζετε τα κυβικα:
  12. Ε αμα σου λεω οτι δεν χρειάζονται κατι θα ξέρω... Εχω βάλει σε astrea 53 κυλινδροπίστονα. Σε μερικά cub90 και χωράει το 52 με το ζόρι αλλα στο αστρεα 53 μπαίνει άνετα... Ούτε καν χτύπημα δέν θέλει ο κύλινδρος...
  13. Εγώ απο ηράκλειο είμαι. Οι τιμές που είπες είναι πάνω κάτω ίδιες και εδώ αλλα εγώ πηγαίνω κ αθήνα και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες, πχ εκκ/φορος fuego για astrea κάπου 40€!
  14. Τα καρτερ δεν χρειάζονται άνοιγμα με 53mm σε astrea.
  15. Παιδιά έχω ένα 6680 v2.04.15 04-03-05. Αν κάνω αναβάθμηση τι αλαγές θα δώ? Θα μπαίνει πιο γρήγορα στις εικόνες και στα βίντεο που τώρα αργεί να μπεί?
  16. Παιδια μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα για να παω να νικελώσω τα καπάκια του κινητήρα? Και πόσο θα στοιχίσει το νικέλωμα?
  17. Ξέρεις κανένα site? ποσο θα είναι το φθηνότερο που θα τον βρώ μαζί με τα μεταφορικά?
  18. Εγώ είχα ρωτήσει στον ακυριακόπουλο και μου είχε πει τόσα. Πολύ καλες οι τιμες πάντως απο ιαπωνία. Orestis μηπως ξέρεις πόσο θα στοιχίσει να παραγκείλω έναν εκκεντροφόρο R20 απο το εξωτερικό και πώς θα το κάνω?
  19. Η τετραβάλβιδη φυσικα αλλα κάνει 3200€.
  20. Δεν ξέρω τι τελικές ή ποσα άλογα θα έχει πάντως αν το κάνεις έτσι θα είναι πολύ γρήγορο μηχανάκι. Απο αξιοπιστία μην περιμένεις και πολλα γιατι σε αυτά τα χιλιοστά τα κυλινδροπίστονα δεν θα κρατήσουν και πολύ, ιδιέταιρα αν το σπάς το μηχανάκι.Το πιστόνι δεν θα το πάρεις στα χέρια αλλα αν θέλεις μεγαλύτερη αξιοπιστία βαλε 54-56 κυλινδρο,θα χάσεις βέβαια σε επιδόσεις. Αν αποφασίσεις να τα βάλεις αυτα να πας σε έναν καλό μηχανικό με εμπιρεία στη βελτίωση. Θα σου πάρει βέβαια λίγα παραπάνω αλλα η σωστή τοποθέτηση είναι το παν.
×
×
  • Create New...