nikolas_nikolas_ Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Xreiazontai.. Ε αμα σου λεω οτι δεν χρειάζονται κατι θα ξέρω... Εχω βάλει σε astrea 53 κυλινδροπίστονα. Σε μερικά cub90 και χωράει το 52 με το ζόρι αλλα στο αστρεα 53 μπαίνει άνετα... Ούτε καν χτύπημα δέν θέλει ο κύλινδρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worshfish Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 exo ena glx kai leo na tou balo strofalo aasa 54.00mm diadromi kai kulintropistona 55.00mm aasa kai ekenroforo aasa2straDIOU KARMPURATER MIKUNI 28.00mm 72arakefali .ti lete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ΓΕΜΙΣΘΗΤΩ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΩΝ ΣΩΣΕ ΗΜΗΝ ΣΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΣ ΗΜΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΦΙΩΜΕΝ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΗΜΩΝ ΣΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΛΑ ΡΗΣΕ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΤΑΣΙΩΝ AVIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Torture Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καταρχην γεια σας.Θελω να σας ρωτησω: Τι γνωμη εχεται για τα DAYTONA DY 50 R DAYTONA FORCITY 50 R DAYTONA FORCITY 100 R. Απο αποψη βελτιωσης τι προοπτικες υπαρχουν?Θα χρειαστει να αλλαξω κινητηρα για να το βελτιωσω?Τι μου προτεινεται? Παράθεση NEVER GIVE UP... KEEP ON ROWING :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ΦΊΛΕ έχω δει DAYTONA τουμπανο με κινητήρα από ASTREA GRAND..56mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Torture Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ποσο παει ενας κινητηρας απο ASTREA? Παράθεση NEVER GIVE UP... KEEP ON ROWING :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 97.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 gia sas pedia grafw meta apo kairo o logos ine gt skeftome na valw mia kefali 90ara ergostasiaki opos einai pano me ergostasiako karbilater stin papia m foraw 52ari strofalo . ti lete tha douleyi sosta ??:D Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 g_angelo01 δοκιμασε να κανεις το εξης, να εχεις και τα δυο χερια στο τιμονι με πατημενο το φρενο και να κανεις μπρος πισω το παπι,οχι πανω κατω το μπροστινο,να τσουλισεις μπρος πισω.αν ''παιζει'' το τιμονι πες στον μηχανικο σου να σφιξει τον σταυρο.αν δεν παιζει το τιμονι τοτε πιθανον να εχει στραβωσει ο δισκος οποτε πας για αλλαγη του. bennasi δεν μας ειπες ομως πανω σε τι παπι θα βαλεις την κεφαλη.εγω θα ελεγα οτι και να εχεις πριν να βαλεις την κεφαλη να ανοιξεις εισαγωγη/εξαγωγη και να βαλεις εναν εκκεντροφορο λιγο αγριο με ενα καρμπυρατερ μεγαλυτερο πχ 22-24. Mr_Torture γιατι να παρεις ενα απο αυτα που γραφεις με σκοπο να το βελτιωσεις;κρατα τα λεφτα σου,βαλε και αυτα της βελτιωσης που λες και παρε κατευθειαν κατι καλυτερο ;) GIL46 εψαχνα καιρο αυτη την προσευχη,thnx :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 GIL46: τη δινω 60ευρω στο κουτι της.ρωτησα σε μαγαζια &καινουργια κανει γυρω στα 85. liapos7: ολα οκ με τον σταυρο.το ιδιο&ο δικος,μια χαρα ειναι.δεν παιζει να ειναι στραβος,αφου το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα την αλλαγη των νεων γνησιων nissin τακακιων. καποιοι μ ειπαν οτι μπορει να χρειζομαι εξαερωση.δεν ειναι κατι ασχετο με το δικο μ προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 για να αλλαξεις τακακια δεν κανεις εξαερωση.εξαερωση κανεις μονο οταν για καποιο λογο ανοιξει το κυκλωμα και αν δεν γινει σωστα πολυ απλα θα τερματιζει η μανετα χωρις να φρεναρει καθολου.οποτε η εξαερωση δεν ειναι το προβλημα σου.βρες καποιο αλλο crypton (ειτε απο φιλο ειτε σε συνεργειο,ακομα και σε εκθεση) και δες αν η δαγκανα παιζει οσο η δικια σου,μονο αυτο μπορω να σκεφτω οπως και το οτι μπορει να εκανε καμια μαμακια χωρις να το θελει ο μαστορας και τωρα κανει τον κινεζο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 telika dn steki na tin evaza to piga na m ftiaxoun me tin jk k na m rithmisoun to karbilater ena 28keihan :D Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Torture Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Φιλε liapos7 εμενα βασικα μου αρεσει το σουλουπι του honda supra και επειδη τα DAYTONA του μοιαζουν πολυ για αυτο το λογο κατεληξα σε αυτα.Επισης το οτι μπορεις να το αγορασεις με δοσεις ειναι ενας αλλος λογος. Ενα honda supra μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση σε τι τιμες παιζει?Ειμαι απο Θεσσαλονικη,αν εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο...Sorry που ειμαι off-topic. Παράθεση NEVER GIVE UP... KEEP ON ROWING :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 mia xara einai ta daytona(dayang) k gw ayto exw 5xronwn mixanaki alla san aksiopistia dn einai san to honda otan perasoun 2-3 xronia tha katalavis :D Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 g_angelo01+GIL46 εκτός του ότι οι αγοραπωλησίες επιτρέπονται μόνο στο Buy & Sell δεν είναι αναγκαίο να συννενοήστε δημόσια.Γι αυτό τον λόγο υπάρχουν τα pm's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 γεια επεστρεψα και εγω αφου τελειωσα τις πανελληνιες.να σας πω αν βαλω λεπτοτερες και λιγοτερες φλατζες θα αναιβει η συμπιεση γιατι τωρα που φορα 2 μεγαλες πισω,μια μεγαλη στη μεση και μια παλι μεγαλη μπροστα δεν εχω καθολου συμπιεση.και κατι αλλο εδω και 2 μηνες φοραω την μαμισια την εξατμιση και βλεπω οτι αρχιζει να βγαζει μαυρο καπνο οταν μαρσαρω.κακο αυτο ετσι?και οταν αναιβαζω πολυ το γκαζι μπουκωνει και δεν παει πανω απο 70 χιλιομετρα με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 pedia poso paei to vapsimo enos papiou?Epipleon rotisa gia na kleiso to piso fos me poliestera k mou eipan 50 eyro oi atheofovoi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 50 lei me 15 s vafoun ola ta fanaria :mad: Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 GATE_1908 αν βγαλεις τις φλαντζες που εχεις και βαλεις λιγοτερες η πιο λεπτες παιζει να σου καρφωσει βαλβιδα στο πιστονι.βρες και βαλε καμια εξατμιση απο ιννοβα και πιστευω οτι θα πηγαινει καλυτερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 βαψιμο παπιου κοστιζει από Κρήτη 250 ευρώ (σκελετός-πλαστικά-ψαλιδια-πιρουνια) σου πιάνουν βεβαια λίγο τόν κ0λ0 αλλα αξιζει......................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 ΡΕ παιδία μηπως ξέρετε που είναι ο dmkias46? ας ελπισουμε να μην επαφε τπτ το παιδάκι 13 χρονων κ0λ0σβουρος είναι αυτός..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 GATE_1908 αν βγαλεις τις φλαντζες που εχεις και βαλεις λιγοτερες η πιο λεπτες παιζει να σου καρφωσει βαλβιδα στο πιστονι.βρες και βαλε καμια εξατμιση απο ιννοβα και πιστευω οτι θα πηγαινει καλυτερα. εισαι σιγουρος πως ταιριαζει η εξτμιση του ιννοβα στο στρογγυλοφαναρο?αν εχει καποιος ιννοβα και μπορει να την μετρησει για να σιγουρευτω.κανει πολυ θορυβο?εχω παθει φοβια με τους ζηταδες.εβγαλα ολα τα χαρτια και μηχανακι χωρις κρανος τρεμω να το παρω.το παθημα μου εγινε μαθημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 δεν ταιριαζει με τιποτα! του innova η κεφαλη διαφερει στο σημειο που κουμπωνει η εξατμιση...δε βγαινει λοξα οπως σε ολα τα αλλα honda,αλλα σχεδον καθετα... αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 δεν ταιριαζει με τιποτα! του innova η κεφαλη διαφερει στο σημειο που κουμπωνει η εξατμιση...δε βγαινει λοξα οπως σε ολα τα αλλα honda,αλλα σχεδον καθετα... αυτα! αυτο πιστευω και εγω ρε φιλε.λογικα ο liapos θα εννοει να την κοψω στο σημειο που κουμπωνει στο ιννοβα να κοψω και ενα κομματι απο τον σωληνα της και να την κολησσω πιο πισω.δεν πιστευω να καταλαβατε τι λεω ειναι λιγο πρωι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 δεν πιστευω να καταλαβατε τι λεω ειναι λιγο πρωι ακομα. :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts