baiosss Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Όχι δε θα είχα τηλέφωνο. Πολύ ώρα κάνει σ' εμένα σήμερα στο optimizing apps περιμενω πως κ πως το reboot ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- T Ι Π Ο Τ Α τιποτενια google :XΕ πούλα το ντε να δούμε άσπρη μέρα κι εμείς :lol: Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 (edited) Δεν υπαρχει η επιλογη. Σορρυ που σας το χαλαω. Το θεμα ειναι, σε ποια δικτυα ενεργοποιηθηκε. Edited July 7, 2021 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Δεν υπαρχει η επιλογη. Σορρυ που σας το χαλαω.Λογικά για αμερικανικά δίκτυα θα είναι πιο πολύ. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 μια τόσο ωραία συσκευή χαντακωμένη σε λάθος επιλογές. κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα Τον Αύγουστο πάλι. Όταν θα το έχεις πουλήσει. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 μια τόσο ωραία συσκευή χαντακωμένη σε λάθος επιλογές. κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα Χαντακωμένη για εσένα. Μια χαρά συσκευή είναι, μην σου πω που γράφουμε την γνώμη σου ΣΤΑΜΆΤΑ ΤΟ ΣΠΑΜ Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία παιδιά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Τον Αύγουστο πάλι. Όταν θα το έχεις πουλήσει. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Εγώ του είχα προτείνει να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Με 9mb update δε γ@μ#σε κάνεις :lol: Εγώ παρόλα αυτά εξακολουθώ να έχω θέμα με τους ήχους των ειδοποιήσεων σε τυχαία διαστήματα Να μην έχω καταλάβει κάτι καλά με τα επίπεδα έντασης? Δε ξέρω, είναι πάντως λίγο πιο μπερδεμένα από ότι στο galaxy Γενικά πάντως το ui δεν με έχει τρελάνει, ενώ περίμενα το αντίθετο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 έχω φάει τον τόπο να βρω τη θήκη της google την μαύρη μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε κανονικά στο amazon.de, σήμερα που ξανά μπήκα δεν υπάρχει πουθενά, ούτε amazon, ούτε ebay, ούτε καν στο site της google γενικά και σε άλλα site που είδα αναφέρει ότι είναι out of stock σκέφτομαι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξανά βγάλουν μιας και σε κανένα 3μηνο βγαίνει το pixel 6 και θα επικεντρωθούν σε αυτό αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να σταματήσει η παραγωγή από τώρα, ειδικά εφόσον πωλείται ακόμη κανονικότατα το κινητάκι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 έχω φάει τον τόπο να βρω τη θήκη της google την μαύρη μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε κανονικά στο amazon.de, σήμερα που ξανά μπήκα δεν υπάρχει πουθενά, ούτε amazon, ούτε ebay, ούτε καν στο site της google γενικά και σε άλλα site που είδα αναφέρει ότι είναι out of stock σκέφτομαι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξανά βγάλουν μιας και σε κανένα 3μηνο βγαίνει το pixel 6 και θα επικεντρωθούν σε αυτό αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να σταματήσει η παραγωγή από τώρα, ειδικά εφόσον πωλείται ακόμη κανονικότατα το κινητάκιΌποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Θα τις έχουν ξανά σε stock πιστεύω σε λίγο καιρό. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Αν πάτε στην κατανάλωση μπαταρίας, το "mobile network standby" έχει μεγάλη κατανάλωση; Εμένα μου τρώει σε ποσοστό το ίδιο με την οθόνη περίπου, με μια sim ενεργή. Τώρα έχω 65% μπαταρία με 2 ώρες και 10 λεπτά οθόνη που έχει 6% κατανάλωση και 5% κατανάλωση από το "mobile network standby" Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Εμένα δε μου το εμφανίζει καν στη λίστα με την κατανάλωση Έχεις σήμα εκεί που είσαι? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Εμένα δε μου το εμφανίζει καν στη λίστα με την κατανάλωση Έχεις σήμα εκεί που είσαι? Έχω ναι, είμαι και με wifi. Είχα ανοιχτό το wifi scanning που άνοιγε μαζί με το Google location accuracy που το ζητάει το Beat με τα ταξί, γιατί αλλιώς δεν ανοίγει καν. Ελπίζω να έφτιαξε αυτό και να μην έχει θέμα. Το φόρτισα την Τετάρτη το βράδυ και μου έβγαλε μέχρι χθες το βράδυ με 5 ώρες οθόνη και gps και μουσική από ηχείο κλπ. Έκλεισα όμως την δεύτερη sim γιατί μου φάνηκε ότι με dual standby έτρωγε πολύ περισσότερο. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Ωραία η 12αρα beta 3. Πλήρως λειτουργική. Έχει κάποια ψιλοθεματάκια βέβαια, κυρίως οπτικά, αλλά κατά τ' άλλα είναι άψογη ως daily driver. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Ωραία η 12αρα beta 3. Πλήρως λειτουργική. Έχει κάποια ψιλοθεματάκια βέβαια, κυρίως οπτικά, αλλά κατά τ' άλλα είναι άψογη ως daily driver. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Θεωρώ ότι η Beta 3 (καθώς και η 3.1 που κυκλοφόρησε προχτες), έχει τα περισσότερα θέματα απ'τις beta 1 και 2. Η beta 2, κατ εμέ, ήταν σχεδόν στο έπακρο λειτουργική. Σε εμένα η 3 και 3.1 δεν εμφανίζει όλα τα προβλήματα που περιγράφονται στο beta channel του reddit αλλά έχω αρκετά, κάποια από τα οποία είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν σε αυτό το στάδιο. Μάλιστα απ ότι διαβάζω από κάποιους θεωρείται από τις χειρότερες beta που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Google. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Θεωρώ ότι η Beta 3 (καθώς και η 3.1 που κυκλοφόρησε προχτες), έχει τα περισσότερα θέματα απ'τις beta 1 και 2. Η beta 2, κατ εμέ, ήταν σχεδόν στο έπακρο λειτουργική. Σε εμένα η 3 και 3.1 δεν εμφανίζει όλα τα προβλήματα που περιγράφονται στο beta channel του reddit αλλά έχω αρκετά, κάποια από τα οποία είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν σε αυτό το στάδιο. Μάλιστα απ ότι διαβάζω από κάποιους θεωρείται από τις χειρότερες beta που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Google.Μου έκανε ένα περίεργο σήμερα το μεσημέρι. Δεν μπορούσα σε κάποια φάση να μπω στο Network & internet στις ρυθμίσεις και με πετούσε συνέχεια έξω. Χωρίς να κάνω επανεκκίνηση η κάτι αντίστοιχο, μετά από λίγο έστρωσε μόνο του. Όντως οι προηγούμενες ήταν πιο λειτουργικές και δεν είχαν σφάλματα. Θα δω την συμπεριφορά του και τις επόμενες ημέρες μέχρι να έρθει το επόμενο update. Πιο πολύ όμως με πειράζει στο οπτικό κομμάτι που δεν έχουν διορθώσει κάποια θέματα. Όπως πχ η search bar της Google στο app drawer, που είναι τετράγωνη και σαν λάθος σχεδιασμένη/κομμένη. Επίσης σε dark theme κάποιες γραμματοσειρές είναι με μαύρα γράμματα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται καλά.[ATTACH]67926[/ATTACH] Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Βαιε το έφτιαξες το 5 η το ξαναπηρες;;; Με την δουλειά έχω χάσει πολλά επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Βαιε το έφτιαξες το 5 η το ξαναπηρες;;; Με την δουλειά έχω χάσει πολλά επεισόδια...Ναι κανονικά Δημήτρη. Όλα καλά. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλημέρα. Αν αποφασίσει κανείς να αποχωριστεί το 5αρι του και το έχει σε κατάσταση βιτρίνας, ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Καλησπέρα στη παρέα Από χθες έχω παρατηρήσει μου κάνει περίεργα κόλπα το Facebook, σα να lagαρει η εφαρμογή, μου ρίχνει τα frames όταν σκρολαρω στη ροή η ακόμη και στα stories Έκανα απεγκατασταση αλλά πάλι τα ίδια, κανείς άλλος? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Ξέρουμε τι LTE class υποστηρίζει το pixel 5? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Αυτό που ένα security update των 9mb διαρκεί μισή ώρα είναι τραγικό Από την αρχή μου κάνανε εντύπωση οι πολύ μεγάλοι χρόνοι που θέλει για να κάνει μια εγκατάσταση αλλά από ότι κατάλαβα δυστυχώς αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση Για τον φίλο cptBill class A αν δε κάνω λάθος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Αυτό που ένα security update των 9mb διαρκεί μισή ώρα είναι τραγικό Από την αρχή μου κάνανε εντύπωση οι πολύ μεγάλοι χρόνοι που θέλει για να κάνει μια εγκατάσταση αλλά από ότι κατάλαβα δυστυχώς αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση Για τον φίλο cptBill class A αν δε κάνω λάθος Εδώ κάνει μισή ώρα το update στο MacBook Pro που έχω, δύο χιλιάρικα μηχάνημα :p Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Αυτό που ένα security update των 9mb διαρκεί μισή ώρα είναι τραγικό Από την αρχή μου κάνανε εντύπωση οι πολύ μεγάλοι χρόνοι που θέλει για να κάνει μια εγκατάσταση αλλά από ότι κατάλαβα δυστυχώς αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση Για τον φίλο cptBill class A αν δε κάνω λάθος Και το χειροτερο ειναι οτι ενα update 9mb κανει και 1 μηνα να βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Εδώ κάνει μισή ώρα το update στο MacBook Pro που έχω, δύο χιλιάρικα μηχάνημα :p Ναι αλλά στο Macbook, το update δεν είναι 9mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts