athanasios1112 Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Αποθήκευσα τώρα, μια επαφή, δες το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Αποθήκευσα τώρα, μια επαφή, δες το screenshot πολυ ωραια σε ευχαριστω για το χρονο σου.Επειδη με το android 12 στο oneplus χαθηκε η σελιδα με τη λιστα απο επιλεγμενες γρηγορες επαφες, αν δεν το διορθωσουν μελλοντικα, θα στραφω σε αλλον dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Νομίζω ! το 8t,, to oxygen updater, έδειξε ενημέρωση σε c33, που δεν κάνω, δεν εμπιστεύομαι την εφαρμογή, και δεν μπορώ να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα το κοιτάξω τις επόμενες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 https://www.rmupdate.com/2022/08/05/oneplus-8t-getting-july-2022-security-patch-oxygenos-12-1-europe-india/ Από την google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Από το oxygen updater, το file nane δεν είναι το official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Την κατέβασα τώρα, αφού έβαλα στις ρυθμίσεις advanced: enable, για να βρω το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Την πέρασα την c33. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Έκανα factory reset, το κινητό δεν δούλευε το OnePlus store/ more fonts., (ούτε σε 8 pro/ C 21 firmware.). Το κινητό, δεν το χρησιμοποιώ, οπότε μου πήρε ένα 10λεπτο, να το στήσω στα πιο βασικά/ wifi - google account. Το παράξενο είναι, ότι η επιλογή περισσότερες γραμματοσειρες, δεν υπάρχει τώρα. ( Είχα κατεβάσει ένα APK theme store, πριν το factory reset). Δεν ξέρω, αν παίζει ρόλο, που πέρασα λογισμικό, από το oxygen updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilarxos Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Μου ρθε χθες κανονικά OTA update για την c_33 και την πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 21 minutes ago, tsilarxos said: Μου ρθε χθες κανονικά OTA update για την c_33 και την πέρασα. Γίνεται να κοιτάξεις, στην γραμματοσειρες, αν έχει επιλογή: roboto/ ..sans/ . more ;; Και αν θέλετε, ανέβασε ένα screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 41 minutes ago, athanasios1112 said: Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 screen shot από το 8Τ. Screen shot από το OnePlus store, δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 (edited) Φιλε το εχεις λιωσει το κινητο, ε; Μπορεις να γραφεις μονος σου για δεκαδες σελιδες, ειμαι σιγουρος. C33 εσεις, εγω ακομα android 11. Και επειδη εβαλα custom 12, αλλα και stock 12 και δε μου αρεσε, θα μεινω οπως εχει. Edited August 8, 2022 by Lux 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 screen shot από το 8Τ. Screen shot από το OnePlus store, δεν δουλεύει.Κι εμένα τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 52 minutes ago, agpol07 said: Κι εμένα τα ίδια Μπορείς να κοιτάξεις στις γραμματοσειρες, αν έχετε επιλογή roboto/ .. sans/ περισσότερες Τι έκδοση firmware έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Πέρασα στο κινητό, firmware India version, δουλεύει η επιλογή/ roboto / ..sans/ περισσότερες γραμματοσειρες, αλλά δεν μπόρεσα να βρω γραμματοσειρά, που να υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, ( πχ roboto medium/ έστειλα ένα μήνυμα στον developer, κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) Το one plus store σου δούλεψε;; Το ρωτάω γιατί προχθές που συζητούσαμε, μετά κατέβασα την εφαρμογή την global (ως Ινδική rom στο κινητό που έχω είχε το ινδικό one plus store) η οποία δεν μου άνοιγε και μου έδειχνε την ίδια ακριβώς οθόνη όπως και εσένα. Δεν την διέγραψα και τώρα που είδα την ανάρτηση σου και το θυμήθηκα, λέω δεν το δοκιμάζω και ως εκ θαύματος λειτουργεί κανονικά, μάλιστα αρχικά μου ζήτησε να επιβεβαιώσω και την χώρα (Ελλάδα είχε επιλέξει μόνο του και ζητούσε επαλήθευση). Για δοκίμασε. Edited August 10, 2022 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλημέρα. Το OnePlus store, στην India version, δουλεύει, η γνώμη μου, μην κατεβάσεις το OnePlus store, από το google play store., αν εννοείς αυτό, και δεν έχω καταλάβει λάθος! Οι γραμματοσειρές δουλεύει, αγόρασα τρις, περίπου συνολικά 7€, αλλά δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες, για αλλαγή σε medium/ bold font, στο chrome/ Samsung browser., το κινητό India version, προορίζεται για χρήση στην Ινδία, Κίνα κλπ Έγραψα ένα σχόλιο, μήπως τυχόν ο προγραμματιστής, θελήσει να το φτιάξει κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, athanasios1112 said: Καλημέρα. Το OnePlus store, στην India version, δουλεύει, η γνώμη μου, μην κατεβάσεις το OnePlus store, από το google play store., αν εννοείς αυτό, και δεν έχω καταλάβει λάθος! Ναι αυτό εννοώ από το google play store, εμένα στην ινδική είναι μεν στην αγγλική αλλά έχει τιμές με το ινδικό νόμισμα και ίσως (δεν το έψαξα) να έχει και διαφορές στα προϊόντα και φαντάζομαι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να αγοράσεις κάτι δεν θα μπορείς. Επίσης στις ρυθμίσεις δεν σου δίνει άλλη επιλογή Country/Region & Language πέραν της India English. Γιατί λες να μην την κατεβάσω από το google play store;; Ηδη όπως είπα την κατέβασα και δουλεύει πλέον κανονικά, όπως το site της one plus της Ελλάδας. (https://www.oneplus.com/gr). Εμένα το κινητό είναι από Banggood για αυτό και έχει την Ινδική rom, με την οποία δεν έχω κανένα θέμα, έτσι μάλιστα έρχονται και οι ενημερώσεις γρηγορότερα. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Δεν μου δουλεύει το google wallet μετά το update σε c33. Ενώ περνάει το safetynet. Έχει κάποιος άλλος θέμα;; Sent from my KB2005 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Έλεγξε αυτό: γράφει πιστοποιήθηκε; (Το screenshot από realme κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Ναι γράφει.. Sent from my KB2005 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 1 hour ago, agpol07 said: Ναι γράφει.. Sent from my KB2005 using Tapatalk Πρέπει να είναι πρόβλημα, λογισμικού. Δεν έκατσε καλά το update. Σε κάποια ενημέρωση μελλοντικά, πρέπει να φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/wlqurw/google_paywallet_not_working_for_weeks_now/ Ψάξε στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts