Lux Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 3 ώρες πριν, metalmike said: Για να είσαι μέσα στην εγγύηση και να μην πληρώσεις την αξια της μπαταρίας. Και γιατι να δεχθουν να μου αλλαξουν την μπαταρια χωρις να ειναι χαλασμενη; Το εχω ακουσει οτι το εκαναν αρκετοι, αλλα νομιζω πληρωσαν μεταφορικα + μπαταρια + εργασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Και γιατι να δεχθουν να μου αλλαξουν την μπαταρια χωρις να ειναι χαλασμενη; Το εχω ακουσει οτι το εκαναν αρκετοι, αλλα νομιζω πληρωσαν μεταφορικα + μπαταρια + εργασια.Μεταφορικά δεν χρεώνουν.Σε μένα με το ΟΡ6 εκτός εγγύησης πλήρωσα μόνο μπαταρία και εργασία.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 33 minutes ago, junglist said: Μεταφορικά δεν χρεώνουν. Σε μένα με το ΟΡ6 εκτός εγγύησης πλήρωσα μόνο μπαταρία και εργασία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το θεμα ειναι γιατι να δεχθουν να κανουν κατι τετοιο εντος εγγυησης, εαν η μπαταρια δεν εχει χαλασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Το θεμα ειναι γιατι να δεχθουν να κανουν κατι τετοιο εντος εγγυησης, εαν η μπαταρια δεν εχει χαλασει. Είπαμε αν πληρώνεις όλα γίνονται.Εγώ σε διόρθωσα για τα μεταφορικά που λες.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, junglist said: Είπαμε αν πληρώνεις όλα γίνονται. Εγώ σε διόρθωσα για τα μεταφορικά που λες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δλδ αν το στειλω εντος εγγυησης θα πληρωσω μονο την εργασια; Ποιο ειναι το ποσο; Στο reddit εχω διαβασει περιστατικα που το κινητο τους ηρθε με προβλημα πισω, χτυπημενο ή λαθος κολλημενο. Ελαχιστα βεβαια. Edited February 21, 2022 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Oxygen Update 11.0.13.13 KB05AA για GlobalRom μόλις εμφανίστηκε.. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, kontax said: Oxygen Update 11.0.13.13 KB05AA για GlobalRom μόλις εμφανίστηκε.. Πολύ ωραία, για android 12 από Απριλίο και αμα. Και μιλάμε για την open beta, stable καλό καλοκαίρι υποθέτω Edited February 22, 2022 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Προσωπικά αδιαφορώ για την 12 Θα ήθελα όμως να διορθώσουνε κάποια bugs Θα δώσω ένα περιθώριο 2-3 μήνες που συνεπάγονται 2 updates και μετά βλέπουμε Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 (edited) 14 ώρες πριν, junglist said: Μεταφορικά δεν χρεώνουν. Σε μένα με το ΟΡ6 εκτός εγγύησης πλήρωσα μόνο μπαταρία και εργασία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Σωστα, λάθος μου. 12 ώρες πριν, Lux said: Δλδ αν το στειλω εντος εγγυησης θα πληρωσω μονο την εργασια; Ποιο ειναι το ποσο; Στο reddit εχω διαβασει περιστατικα που το κινητο τους ηρθε με προβλημα πισω, χτυπημενο ή λαθος κολλημενο. Ελαχιστα βεβαια. Αν το στείλεις εντός εγγύησης θα πληρώσεις μπαταρία+εργασία, γλυτωνεις τα μεταφορικά. Στις τόσες χιλιάδες άτομα που το στέλνουν, το να γίνουν 5-10 στραβες ειναι λογικο, ανθρώπινα πραγματα ειναι αυτα. Πάντα αυτος που θα γράψει κάτι στο internet συνηθως ειναι αυτος που εχει θεμα, οχι αυτος που δεν εχει. Στην τελικη τους το αναφερεις και το ξαναπαιρνουν πισω. Το support τους ειναι εκπληκτικό. Edited February 22, 2022 by metalmike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 6 ώρες πριν, metalmike said: Σωστα, λάθος μου. Αν το στείλεις εντός εγγύησης θα πληρώσεις μπαταρία+εργασία, γλυτωνεις τα μεταφορικά. Στις τόσες χιλιάδες άτομα που το στέλνουν, το να γίνουν 5-10 στραβες ειναι λογικο, ανθρώπινα πραγματα ειναι αυτα. Πάντα αυτος που θα γράψει κάτι στο internet συνηθως ειναι αυτος που εχει θεμα, οχι αυτος που δεν εχει. Στην τελικη τους το αναφερεις και το ξαναπαιρνουν πισω. Το support τους ειναι εκπληκτικό. Ναι αλλα και εκτος εγγυησης να το στειλω, παλι τα ιδια θα πληρωσω. Οποτε γιατι να το στειλω εντος εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 1 hour ago, Lux said: Ναι αλλα και εκτος εγγυησης να το στειλω, παλι τα ιδια θα πληρωσω. Οποτε γιατι να το στειλω εντος εγγυησης; Εντός εγγύησης πληρώνεις μπαταρία+εργασία Εκτός εγγύησης πληρώνεις μεταφορικά+μπαταρία+εργασια Τα ίδια σου φαίνονται; Γλυτωνεις τα λεφτα των μεταφορικών για το πηγαίνε-ελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 1 hour ago, metalmike said: Εντός εγγύησης πληρώνεις μπαταρία+εργασία Εκτός εγγύησης πληρώνεις μεταφορικά+μπαταρία+εργασια Τα ίδια σου φαίνονται; Γλυτωνεις τα λεφτα των μεταφορικών για το πηγαίνε-ελα... Οκ. Απλα καποιος πιο πανω ειπε οτι εκτος εγγυησης δεν πληρωσε μεταφορικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Να ρωτήσω εγώ κάτι, η βελτιστοποιημένη φόρτιση σας δουλεύει όπως πρέπει? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 21 minutes ago, suspect21 said: Να ρωτήσω εγώ κάτι, η βελτιστοποιημένη φόρτιση σας δουλεύει όπως πρέπει? Θελει να εχεις στανταρ ωραριο, να κοιμασαι και να ξυπνας καθε ημερα ιδιες ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 9 ώρες πριν, Lux said: Θελει να εχεις στανταρ ωραριο, να κοιμασαι και να ξυπνας καθε ημερα ιδιες ωρες. Το γνωρίζω, εσένα δηλαδή έχεις προσέξει ότι δουλεύει? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 1 ώρα πριν, suspect21 said: Το γνωρίζω, εσένα δηλαδή έχεις προσέξει ότι δουλεύει? Δεν το φορτιζω βραδυ. Λειτουργω μεταξυ 20-80% οποτε σε 30 λεπτα φορτιση ειμαι κομπλε. Το βραδυ το κλεινω μεταξυ 12 και 6, τζαμπα λειτουργει και τελειωνει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 18 minutes ago, Lux said: Δεν το φορτιζω βραδυ. Λειτουργω μεταξυ 20-80% οποτε σε 30 λεπτα φορτιση ειμαι κομπλε. Το βραδυ το κλεινω μεταξυ 12 και 6, τζαμπα λειτουργει και τελειωνει η μπαταρια. Εγώ το φορτίζω βράδι και γενικά ξυπνάω στάνταρ ώρα κάθε μέρα λόγω δουλειάς με ξυπνητήρι και έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύει, επίσης έχω διαβάσει στο forum της op ότι δε δουλεύει και σε πολλούς άλλους για αυτό ρωτάω εδώ Φαντάζομαι ούτε σε σένα θα δουλεύει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Φαντάζομαι θα είδατε τη beta που κυκλοφόρησε για το την 12 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Προτεινετε να ασχοληθω με εγκατασταση custom rom ή δεν αξιζει τον κοπο; Λειτουργουν οι τραπεζικες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Προτεινετε να ασχοληθω με εγκατασταση custom rom ή δεν αξιζει τον κοπο; Λειτουργουν οι τραπεζικες εφαρμογες;Γιατί χρειάζεσαι custom Rom;Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα σου δώσει;Έχεις ροοτ τώρα περασμένο;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 1 hour ago, junglist said: Γιατί χρειάζεσαι custom Rom; Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα σου δώσει; Έχεις ροοτ τώρα περασμένο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν εχω. Το μονο παραπανω που θα μου δωσει ειναι μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. Ισως. Και ενα καλο που εχει ειναι τα volume steps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Δεν εχω. Το μονο παραπανω που θα μου δωσει ειναι μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. Ισως. Και ενα καλο που εχει ειναι τα volume steps.Γιατί πιστεύεις ότι θα έχει τόσο μεγαλύτερη διαφορά στην μπαταρία;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 5 ώρες πριν, junglist said: Γιατί πιστεύεις ότι θα έχει τόσο μεγαλύτερη διαφορά στην μπαταρία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Λογω wakelocks και kernel. Σιγουρα 45-60 λεπτα SoT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Έβαλα μόλις τη Beta 12 και μου έβγαλε 5g με Vodafone. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 11 ώρες πριν, flandra said: Έβαλα μόλις τη Beta 12 και μου έβγαλε 5g με Vodafone. Που την βρίσκεις την Beta 12? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts