dukepapas Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Θυματε κανεις πως απενεργοπειουμε το αριστερο που εχει τις ειδησης απο που παμε και το αλλαζουμε αλλαξα τηλεφωνο και ειναι το ιδιο android αλλα δεν βλεπω απο που αλλαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπερα σε ολους! Εχω μια απορια γτ δεν το εχω βρει ακομη...συνδεω το κινητο με το usb καλωδιο με τον υπολογιστη κ δεν μπορω με τπτ να αντιγραψω τις φωτο που τις εχω σε φακελους, ωστε να τις στειλω στην δουλεια μου...δεν τις βλεπει καθολου,παρα μονο 1-1 φαινονται κ οχι στους φακελους τους Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποια αλλη λυση,γτ εχω παρα πολλες φωτο ανα καταστημα που θελω για την δουλεια Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπέρα! Νομίζω εδω είχα διαβάσει για τα τζάμια brotect και upscreen απο το protectionfilms24 και δεν θυμάμαι ποιο απο τα 2 είχαν προτείνει! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 hour ago, dukepapas said: Θυματε κανεις πως απενεργοπειουμε το αριστερο που εχει τις ειδησης απο που παμε και το αλλαζουμε αλλαξα τηλεφωνο και ειναι το ιδιο android αλλα δεν βλεπω απο που αλλαζει 49 minutes ago, t0lias said: Καλησπερα σε ολους! Εχω μια απορια γτ δεν το εχω βρει ακομη...συνδεω το κινητο με το usb καλωδιο με τον υπολογιστη κ δεν μπορω με τπτ να αντιγραψω τις φωτο που τις εχω σε φακελους, ωστε να τις στειλω στην δουλεια μου...δεν τις βλεπει καθολου,παρα μονο 1-1 φαινονται κ οχι στους φακελους τους Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποια αλλη λυση,γτ εχω παρα πολλες φωτο ανα καταστημα που θελω για την δουλεια Υπάρχει η λύση του cloud. Σήκωσε τες εκεί και θα έχεις πρόσβαση από παντού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 ωχ αυτο δεν το εχει ως επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 (edited) 17 minutes ago, dukepapas said: ωχ αυτο δεν το εχει ως επιλογη Τι έκανες τελικά με το τηλέφωνο; Δέχτηκες τα χρήματα που σου είπε από το κατάστημα; Ποια συσκευή πήρες; Edited October 21, 2021 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 το εγραψα αλλα χαθηκε ...... μου εχουν περησεψει 4-5 θυκες οποιος θελει μου λεει με πμ για τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 2 ώρες πριν, dukepapas said: το εγραψα αλλα χαθηκε ...... μου εχουν περησεψει 4-5 θυκες οποιος θελει μου λεει με πμ για τιμη Δεν χάθηκε. Οι αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο σχετικό χώρο και όχι μέσα στο forum. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Ακόμα δεν μου έχει έρθει η Enhanced. Από πού μπορώ να την κατεβάσετε ώστε να είναι 100% ασφαλές το αρχείο; Έχω τραπεζικές εφαρμογές στο τηλέφωνο και δεν θέλω να παιχτεί καμία βλακεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 2 ώρες πριν, vtag said: Ακόμα δεν μου έχει έρθει η Enhanced. Από πού μπορώ να την κατεβάσετε ώστε να είναι 100% ασφαλές το αρχείο; Έχω τραπεζικές εφαρμογές στο τηλέφωνο και δεν θέλω να παιχτεί καμία βλακεία. Από εδώ https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Την ΕΑA Stable Recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 (edited) Καλησπέρα σας, πέρασα κι εγώ την 12.5.6 EUR με patches Σεπτεμβρίου μέσω ΟΤΑ. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι εκεί όπου ο δεσμευμένος αποθηκευτικός χώρος ήταν λιγότερο από 23GB τώρα είναι 25.5 GB. Επαναλαμβάνω την πέρασα OTA και μέσω data. Το απλό Mi 10T (8/128) έχω. Edited October 25, 2021 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 (edited) Πάτα στις ρυθμίσεις μνήμη, θα σου βγάλει επέκταση μνήμη και εκεί σβήσε την επιλογή που τρώει 3gb από την storage για να πάει στην ram Edited October 25, 2021 by djpar 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Είσαι ωραίος! Το 'χα ξεχάσει αν και αναφέρθηκε σε παραπισω σελίδες όμως σήμερα μου ήρθε το update σε εμένα. Thanks again ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Εγώ πέρασα την 12.5.7 από το λινκ που έδωσε ο φίλος πιο πάνω αφού είδα και αποειδα να (ξανά)έρθει πιστεύω να έκανα καλά και να μην έχω θέμα μελλοντικά με τις OTA επειδή την πέρασα χειροκίνητα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 1 hour ago, vtag said: Εγώ πέρασα την 12.5.7 από το λινκ που έδωσε ο φίλος πιο πάνω αφού είδα και αποειδα να (ξανά)έρθει πιστεύω να έκανα καλά και να μην έχω θέμα μελλοντικά με τις OTA επειδή την πέρασα χειροκίνητα! Οι ΟΤΑ αργούν. Σχεδόν πάντα έτσι θα κάνεις τα update... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Όσοι έχουν την 12.5.7, μπορούν να μου επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί κανονικά το screenshot με drag προς τα κάτω των τριών δάκτυλων, ή με double knuckle tap (εφόσον τα έχετε ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις) ; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Όσοι έχουν την 12.5.7, μπορούν να μου επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί κανονικά το screenshot με drag προς τα κάτω των τριών δάκτυλων, ή με double knuckle tap (εφόσον τα έχετε ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις) ;Σε έμενα προσωπικά δεν λειτουργεί με τρία δάχτυλα αλλά με double knuckle tap λειτουργεί κανονικά κ screenshot κ το άλλο που διαλέγεις σε σχήμα μέρος της οθόνηςΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 3 ώρες πριν, supermario said: Σε έμενα προσωπικά δεν λειτουργεί με τρία δάχτυλα αλλά με double knuckle tap λειτουργεί κανονικά κ screenshot κ το άλλο που διαλέγεις σε σχήμα μέρος της οθόνης Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε σου λειτουργεί ενώ το έχεις επιλέξει κανονικά; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Εμένα δεν μου λειτουργεί, ενώ έχω επιλέξει την χειρονομία,η σμίκρυνση της οθόνης...Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Μόλις το δοκίμασα. Ενεργοποίησα και τις 2 επιλογές, και λειτουργούν και τα δύο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 16 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Μόλις το δοκίμασα. Ενεργοποίησα και τις 2 επιλογές, και λειτουργούν και τα δύο κανονικά. Εμενα λειτουργεί κανονικά η λήψη του στιγμιότυπου με swipe των 3 δακτύλων προς τα κάτω. Το άλλο που λέτε δεν ξέρω πως λειτουργεί ούτε που το βρίσκουμε για να το ενεργοποιήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 27 minutes ago, vtag said: Εμενα λειτουργεί κανονικά η λήψη του στιγμιότυπου με swipe των 3 δακτύλων προς τα κάτω. Το άλλο που λέτε δεν ξέρω πως λειτουργεί ούτε που το βρίσκουμε για να το ενεργοποιήσουμε. Είναι στην ίδια καρτέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Σε έμενα προσωπικά δεν λειτουργεί με τρία δάχτυλα αλλά με double knuckle tap λειτουργεί κανονικά κ screenshot κ το άλλο που διαλέγεις σε σχήμα μέρος της οθόνηςΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά για να λειτουργήσει με τα 3 δάχτυλα θα πρέπει να μπεις στις επιλογές για προγραμματιστές κ να ενεργοποιήσεις το miui optimization.Μόλις το ενεργοποίησα δουλεύει κανονικά με τα 3 δάχτυλαΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 καλα κανεις δεν χρειαζετε θηκούλες; και τζαμακι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 14 ώρες πριν, dukepapas said: καλα κανεις δεν χρειαζετε θηκούλες; και τζαμακι ; Για στείλε PM τί έχεις... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts