konakis Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Δεν θέλω αυτό ... Γι αυτό τόνισα με μαύρο την κλήση. Θέλω να μπορώ να μπω στο αρχείο κλήσεων μις συγκεκριμένης κλήσης που έχω κάνει / λάβει και να μπορώ να δω οτι πχ μίλησα σήμερα ,χτες, προχτές .. Ευχαριστώ !!! Εφόσον χρησιμοποιείς τον στοκ Google dialer της συσκευής πας κλήσεις πάνω δεξιά τελίτσες ιστορικό κλήσεων για όλες τις κλήσεις που έχεις πραγματοποιήσει.Προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 (edited) Δεν θέλω αυτό ... Γι αυτό τόνισα με μαύρο την κλήση. Θέλω να μπορώ να μπω στο αρχείο κλήσεων μις συγκεκριμένης κλήσης που έχω κάνει / λάβει και να μπορώ να δω οτι πχ μίλησα σήμερα ,χτες, προχτές .. Ευχαριστώ !!! Μπαίνεις στις κλήσεις πατάς πάνω στον αριθμό ή όνομα που σε κάλεσε ή καλεσες και σου βγάζει από κάτω 3 επιλογές και πατάς το ιστορικό ή history αν το έχεις Αγγλικά. Δεν ξέρω άλλο τρόπο ή αν υπαρχει κάτι άλλο.ελπιζω να Βοηθησα Και θα δεις και πόση ώρα μίλησες κιόλας αλλά δεν ξέρω πόσο ιστορικό κρατάει..λίγο που είδα τα δικά μου ανάλογα με τη συχνότητα που μιλάς με το συγκεκριμένο νουμερο θα δεις ιστόρικο από 6 έως 12 μήνες στανταρ Edited May 19, 2021 by papanic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Μπαίνεις στις κλήσεις πατάς πάνω στον αριθμό ή όνομα που σε κάλεσε ή καλεσες και σου βγάζει από κάτω 3 επιλογές και πατάς το ιστορικό ή history αν το έχεις Αγγλικά. Δεν ξέρω άλλο τρόπο ή αν υπαρχει κάτι άλλο.ελπιζω να Βοηθησα Και θα δεις και πόση ώρα μίλησες κιόλας αλλά δεν ξέρω πόσο ιστορικό κρατάει..λίγο που είδα τα δικά μου ανάλογα με τη συχνότητα που μιλάς με το συγκεκριμένο νουμερο θα δεις ιστόρικο από 6 έως 12 μήνες στανταρ Αυτό είναι :) .. Επιτέλους..... σε ευχαριστώ !!! Όπως και τον φίλο παραπάνω Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Αυτό είναι :) .. Επιτέλους..... σε ευχαριστώ !!! Όπως και τον φίλο παραπάνω Να σαι καλα!! Χαίρομαι που βοήθησα!! Ναι ο konakis είναι εγγύηση ✌️✌️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Αυτό είναι :) .. Επιτέλους..... σε ευχαριστώ !!! Όπως και τον φίλο παραπάνω Αυτό σου είπα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldtiger Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 παιδιά καλημέρα σας! Χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας. Εδώ και 3 χρόνια έχω το mi mix 2 (64 , 6 ram)και ακόμα και τώρα είμαι ευχαριστημένος με την χρήση που του κάνω (σερφάρισμα,κοινωνικά δίκτυα , τηλέφωνο, προβολή αρχείων office, επαγγελματικό email και λίγο φωτογραφία). Κάπου όμως το έχω βαρεθεί και σκέφτομαι να το αλλάξω. Σαν 1η μου επιλογή έχω το mi 10 T Pro (στα 500 € από Κωτσόβολο) και σαν 2η το Mi 11 Lite (στα 470 € από Κωτσόβολο). Απ'ότι έχω δει και τα δύο είναι 5g, android 11, dual sim. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη και θα με ενδιέφερε το κινητό να αντέξει για 2-3 χρόνια καθώς δεν αλλάζω συχνά συσκευές. Θα ήθελα επίσης η μπαταρία να κρατάει όσο μπορεί περισσότερη ώρα. Σημειώνεται επίσης ότι επειδή ζω στην Κρήτη, τουλάχιστον παλιότερα για καλύτερο internet (συνδρομητής wind) έπρεπε το κινητό να έχει την μπάντα B20 αν θυμάμαι καλά και το λέω και σωστά. Ποιά από τις 2 συσκευές θα μου προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 (edited) παιδιά καλημέρα σας! Χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας. Εδώ και 3 χρόνια έχω το mi mix 2 (64 , 6 ram)και ακόμα και τώρα είμαι ευχαριστημένος με την χρήση που του κάνω (σερφάρισμα,κοινωνικά δίκτυα , τηλέφωνο, προβολή αρχείων office, επαγγελματικό email και λίγο φωτογραφία). Κάπου όμως το έχω βαρεθεί και σκέφτομαι να το αλλάξω. Σαν 1η μου επιλογή έχω το mi 10 T Pro (στα 500 € από Κωτσόβολο) και σαν 2η το Mi 11 Lite (στα 470 € από Κωτσόβολο). Απ'ότι έχω δει και τα δύο είναι 5g, android 11, dual sim. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη και θα με ενδιέφερε το κινητό να αντέξει για 2-3 χρόνια καθώς δεν αλλάζω συχνά συσκευές. Θα ήθελα επίσης η μπαταρία να κρατάει όσο μπορεί περισσότερη ώρα. Σημειώνεται επίσης ότι επειδή ζω στην Κρήτη, τουλάχιστον παλιότερα για καλύτερο internet (συνδρομητής wind) έπρεπε το κινητό να έχει την μπάντα B20 αν θυμάμαι καλά και το λέω και σωστά. Ποιά από τις 2 συσκευές θα μου προτείνατε? Το mi 10t pro έχει πιστεύω καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερες κάμερες . Το mi 11 lite έχει amoled οθόνη που για κάποιους είναι σημαντικό. Αλλά πιστεύω ότι το mi 10 t pro είναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο. Την β20 για 4g την έχουν και τα δύο. Το mi 11 lite δεν ξέρω αν έχει ελληνικές μπάντες. Edited May 20, 2021 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldtiger Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Γενικά το το Mi 10T Pro θεωρείται καλή συσκευή? Σε σύγκριση με το mi mix 2 που έχω τώρα, θα έχει μεγάλη διαφορά καθώς απέχουν περίπου πάνω από 3 χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Γενικά το το Mi 10T Pro θεωρείται καλή συσκευή? Σε σύγκριση με το mi mix 2 που έχω τώρα, θα έχει μεγάλη διαφορά καθώς απέχουν περίπου πάνω από 3 χρόνια? Εγώ πριν είχα το mi mix 2s. ;Έχψ δει μεγάλες διαφορές και σε ταχύτητα και στην κάμερα και στην οθόνη, άν και υποκειμενικό αυτό. Δέν λέω για μπαταρία , εκεί είναι η μέρα με την νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Όπως τα έγραψε ο kall ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldtiger Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ήδη το κινητό βρίσκεται στα χέρια μου, καθώς πετάχτηκα από τον Κωτσόβολο και το πήρα! Ξεκινάω το στήσιμο σιγά σιγά και βλέπουμε. Φαίνεται πάντως ωραία και στιβαρή κατασκευή, λίγο μεγαλύτερο από το Mi mix 2 που είχα, αλλά όχι τίποτα τραγικά πράγματα. Η σιλικονούχα θήκη που έχει μέσα είναι λίγο γκουμούτσα. Θα την βάλω προσωρινά και βλέπω στη συνέχεια για κάτι πιο μαζεμένο. 2 ερωτήσεις. Έχει κάποια προστατευτική ζελατίνα μπορστά η οθόνη ή μου φαίνεται? Επίσης με τον φορτιστή που έχει μέσα, μπορώ να φορτίσω άλλα κινητά (πχ το mi mix 2) ή θα έχω προβλήματα καθώς μου φαίνεται πιο μεγάλος (και μάλλον πιο δυνατός)? Μην κάψει το άλλο κινητό βασικά φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ήδη το κινητό βρίσκεται στα χέρια μου, καθώς πετάχτηκα από τον Κωτσόβολο και το πήρα! Ξεκινάω το στήσιμο σιγά σιγά και βλέπουμε. Φαίνεται πάντως ωραία και στιβαρή κατασκευή, λίγο μεγαλύτερο από το Mi mix 2 που είχα, αλλά όχι τίποτα τραγικά πράγματα. Η σιλικονούχα θήκη που έχει μέσα είναι λίγο γκουμούτσα. Θα την βάλω προσωρινά και βλέπω στη συνέχεια για κάτι πιο μαζεμένο. 2 ερωτήσεις. Έχει κάποια ζελατίνα μπορστά η οθόνη προστατευτική ή μου φαίνεται? Επίσης με τον φορτιστή που έχει μέσα, μπορώ να φορτίσω άλλα κινητά (πχ το mi mix 2) ή θα έχω προβλήματα καθώς μου φαίνεται πιο μεγάλος (και μάλλον πιο δυνατός)? Μην κάψη το άλλο κινητό βασικά φοβάμαιΑδερφέ δεν λειτουργούν έτσι οι φορτιστές. Δεν στέλνουν ρεύμα. Οι συσκευές το αντλούν. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldtiger Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Αδερφέ δεν λειτουργούν έτσι οι φορτιστές. Δεν στέλνουν ρεύμα. Οι συσκευές το αντλούν. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα. Θα υπάρχει πρόβλημα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Συγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα. Θα υπάρχει πρόβλημα ή όχι?Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Η συσκευή θα τραβήξει όσο ρεύμα μπορεί να τραβήξει. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 @oldtiger να το χαρείς! Αρχικά δούλεψε το στα 90hz και μετά 144 θα σε ενθουσιάσει ειδικά σε ίντερνετ browsing. Όσον αφορά τον φορτιστή θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς αυτόν του παλιού σου κινητού. Φορτίζει πιο αργά όμως θα δεις τρομερά νούμερα σε SOT ( screen on time). Αν θες απ'την άλλη να χρησιμοποιείς τον νέο φορτιστή, πάλι δεν θα έχεις κανένα θέμα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 @oldtiger να το χαρείς! Αρχικά δούλεψε το στα 90hz και μετά 144 θα σε ενθουσιάσει ειδικά σε ίντερνετ browsing. Όσον αφορά τον φορτιστή θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς αυτόν του παλιού σου κινητού. Φορτίζει πιο αργά όμως θα δεις τρομερά νούμερα σε SOT ( screen on time). Αν θες απ'την άλλη να χρησιμοποιείς τον νέο φορτιστή, πάλι δεν θα έχεις κανένα θέμα.Κι εγώ τον φορτιστή του poco f1 χρησιμοποιώ. Δεν έχω ανοίξει καν τον καινούριο. Κι οθόνη στα 90hz κι αργότερα θα πάω σε 144 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 (edited) Αξίζει η μετάβαση από Mate 10 pro το οποίο μετά από 3μιση χρόνια ακομα αντέχει... τίμιο.... Για την pro έκδοση ρωτάω για Κάμερες μπροστά, selfie, Οθόνη, Γενικότερα σε Χρήση? Edited May 21, 2021 by panoslvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 την καλησπέρα μου σε όλους, πήρα το MI 10T και θα ήθελα να σας ρωτήσω στον ήχο η ακόμα και στην δόνηση καταλαβαίνεται ότι το τηλέφωνο σαν να τρίζει ολόκληρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 την καλησπέρα μου σε όλους, πήρα το MI 10T και θα ήθελα να σας ρωτήσω στον ήχο η ακόμα και στην δόνηση καταλαβαίνεται ότι το τηλέφωνο σαν να τρίζει ολόκληρο?? όχι καμία σχέση Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 την καλησπέρα μου σε όλους, πήρα το MI 10T και θα ήθελα να σας ρωτήσω στον ήχο η ακόμα και στην δόνηση καταλαβαίνεται ότι το τηλέφωνο σαν να τρίζει ολόκληρο??Ναι το πίσω μέρος τρίζει. Δηλαδή ακούς μουσική και νομίζεις ότι από εκεί παράγεται το μπάσο. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Μήπως εννοείτε κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-T575 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Μήπως εννοείτε κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-T575 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια άκου αυτό από τα ηχεία. Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις τις δονήσεις στην πλάτη Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Για άκου αυτό από τα ηχεία. Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις τις δονήσεις στην πλάτη Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆλλο το τρίξιμο κι άλλο αυτό. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Τιποτα δεν τρίζει το έχω μισό χρόνο, είναι όπως την πρώτη μέρα και η κατασκευή του είναι καλύτερη κι από του Samsung s20 plus που είχα πριν δίχως υπερβολή... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Υπάρχει κάποια ρύθμιση η αλλαγή χώρας για να διορθώσει την ένταση στο bluetooth ακουστικό για την κλήση? Έχω δει ότι σε youtube αλλά και μουσική ή ένταση μου φτάνει με το παραπάνω αλλά σε κλήση είναι αισθητά ποιο χαμηλή. Έχω και ένα θέμα ακοής οπότε με ζόριζε. Εννοείται πως το έχω τέρμα την ένταση στην διάρκεια της κλήσης. Ίσως κάποιος κανονισμός ευρωπαϊκός? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts