gatuso Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ τώρα που μπήκε στο site του in gr μέσω του Chrome που είναι μεγάλο και προσφέρεται για ατελείωτο scrolling, δεν είδα κάποιο πρόβλημα ή κόλλημα. Για δοκιμάστε και εσείς και πείτε... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέσα στο σαιτ δε μου το κάνει στο ψάξιμο πχ. Εδώ https://www.google.com/search?q=in&oq=in+&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i65.3131j0j7&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Μου το κάνει Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Δεν βλέπω κάτι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ούτε εγώ παρατηρώ κάτι... Όλα καλά Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 ρε παιδες εγω ειμαι ακομα στην 12.1.2.0 ποσα uptade εχω χασει γιατι εχει καιρο να κανει αναβαθμιση και οσοι εδω δίνουν λινκ για να τα κατεβαζεις επειδη εχω global κανενα απο αυτα δεν τα αναγνωρίζει γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Στη 12.1.4 είμαστε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Στη 12.1.4 είμαστε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η 12.1.4.0 πρέπει να είναι beta. Ελάχιστοι την έχουν πάρει. Δεν υπάρχει ακόμα σαν επίσημη έκδοση και εγώ με 12.1.2.0 μιλάμε για eea και όχι global έτσι;https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Edited April 13, 2021 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ούτε εγώ παρατηρώ κάτι... Όλα καλά Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα κάνω το update σε 11 και θα επανέλθω ευχαριστώ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Η 12.1.4.0 πρέπει να είναι beta. Ελάχιστοι την έχουν πάρει. Δεν υπάρχει ακόμα σαν επίσημη έκδοση και εγώ με 12.1.2.0 μιλάμε για eea και όχι global έτσι;https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Κι εγώ με την 1.2 είμαι με patches Γενάρη και το κινητό mi 10T αγορά από Πλαίσιο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Η 12.1.4.0 πρέπει να είναι beta. Ελάχιστοι την έχουν πάρει. Δεν υπάρχει ακόμα σαν επίσημη έκδοση και εγώ με 12.1.2.0 μιλάμε για eea και όχι global έτσι;https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Εγώ προχτές τη πήρα ακριβώς αυτή που λες... Σταθερή έκδοση μου γράφει.. 12.1.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Κι εγώ με την 1.2 είμαι με patches Γενάρη και το κινητό mi 10T αγορά από Πλαίσιο. Και εγώ στην ίδια. Αγορά από κωτσοβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγώ προχτές τη πήρα ακριβώς αυτή που λες... Σταθερή έκδοση μου γράφει.. 12.1.4.0 Οπότε λογικά την περιμένουμε και οι υπόλοιποι, thanks!! * Η συσκευή σου είναι από Γερμανό, cosmote? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τελικά ξέρει κάποιος ποια gcam ταιριάζει καλά στο mi 10t? Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Οπότε λογικά την περιμένουμε και οι υπόλοιποι, thanks!! * Η συσκευή σου είναι από Γερμανό, cosmote? νομιζω Γερμανο...Global ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Καλησπέρα την 12.1.4 την εχω κάνα μήνα περίπου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Για δοκιμάστε αυτή ή κάποια άλλη εφαρμογή για εγγραφή κλήσεων.... Η συγκεκριμένη καταγράφει μέσω ηχείου και ακούγονται μια χαρά οι συνομιλίες. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τα καταφερνει περιφημα οσο αφορα την αντοχη η συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Σίγουρα μια χαρά, όμως μακριά από μας φίλε απά πα πα τέτοιες πτώσεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 τζάμπα φοράμε την θήκη δηλαδή... χαχαχαχα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Ξεκινάει και η 12.1.5.0 για ευρωπαϊκά Sent from my M2011K2G using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 (edited) τζάμπα φοράμε την θήκη δηλαδή... χαχαχαχαΚαι μιας και μιλάμε για θήκες, αγόρασα τη Spigen την διάφανη. Πανέμορφη και στο μάτι και στο χέρι. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2021 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Την θεωρείς καλύτερη από την δική του την εργοστασιακή που έρχεται μαζί με την συσκευή? Εννοώ πιο μαζεμένη, λεπτότερη με καλύτερο γκριπ? Και σε τί κατά την γνώμη σου είναι διότι ενδιαφέρομαι για διάφανη σιλικόνης για το καλοκαίρι που μας έρχεται... κάποιος άλλος με σιλικόνης λεπτή ( ultra slim) ας ρίξει καμιά ιδέα γιατί η εργοστασιακή μου φαίνεται και κάνει το κινητό ογκώδες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Την θεωρείς καλύτερη από την δική του την εργοστασιακή που έρχεται μαζί με την συσκευή? Εννοώ πιο μαζεμένη, λεπτότερη με καλύτερο γκριπ? Και σε τί κατά την γνώμη σου είναι διότι ενδιαφέρομαι για διάφανη σιλικόνης για το καλοκαίρι που μας έρχεται... κάποιος άλλος με σιλικόνης λεπτή ( ultra slim) ας ρίξει καμιά ιδέα γιατί η εργοστασιακή μου φαίνεται και κάνει το κινητό ογκώδες. Η λεπτότερη θήκη που μπορείς να πάρεις με καλό grip και γενικά ποιοτική όχι όμως σιλικόνης και όχι με τόσο μεγάλη προστασία είναι η nillkin frosted hard case.Την αγοράζω σε όλα τα κινητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Ξεκινάει και η 12.1.5.0 για ευρωπαϊκά Sent from my M2011K2G using Tapatalk Εδώ δεν έχει έρθει η 1.4.θα πάρουμε την 1.5.;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Την θεωρείς καλύτερη από την δική του την εργοστασιακή που έρχεται μαζί με την συσκευή? Εννοώ πιο μαζεμένη, λεπτότερη με καλύτερο γκριπ? Και σε τί κατά την γνώμη σου είναι διότι ενδιαφέρομαι για διάφανη σιλικόνης για το καλοκαίρι που μας έρχεται... κάποιος άλλος με σιλικόνης λεπτή ( ultra slim) ας ρίξει καμιά ιδέα γιατί η εργοστασιακή μου φαίνεται και κάνει το κινητό ογκώδες.Ναι είναι πιο ποιοτική. Λεπτή λεπτή δεν είναι. Άλλα δεν είναι και rugged. Άλλη η ομορφιά της πολύ λεπτής, άλλη η ομορφιά της πιο μπαμπάτσικης. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts